Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αιμορραγία, αλλά ευτυχώς όλα καλά!!


Recommended Posts

Την Κυριακή το απόγευμα είχα αιμορραγία...Φρικάρισα νόμισα ότι χάνω το μωράκι μου πριν καν χαρώ.. Μόλις 5 μέρες είχαμε μάθει ότι ήμουν έγκυος..Αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του και πήγαν όλα καλά. Χθες βγήκα από το νοσοκομείο με χοριακή 16980, έκανα υπέρηχο ο σάκος είναι μια χαρά αλλά καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα και ανησύχησα λίγο..Ίσως είναι ακόμη νωρίς δεν ξέρω.. Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακόμα γιατί αδιαθέτησα τελευταία φορά στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 6 Νοεμβρίου που έκανα χοριακή ήταν αρνητική..Μπάχαλο η περίοδος..Την Πέμπτη θα πάω ξανά για υπέρηχο και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σας φιλώ και θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σιγουρα θα πανε ολα τελεια Συντυ μου!Ευχομαι να ακουσετε μια γερη καρδουλα να χτυπα και να εχεις μια καλη και ηρεμη κυηση!Φιλια:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλες φορες σε μια εγκυμοσυνη μπορει να σεις αιμα .Αυτο που πρεπι να κανεις ειναι να κρατησεις την ψυχραιμια σου, να ξαπλωσεις και το κυριοτερο να εποικοινωνησεις με το γυναικολογό σου.Στην διαρκεια της δικης μου εγκυμοσυνης ειδα 2 φορες αιμα ηταν μερικη αποκοληση του πλακουντα εκατσα και τις 2 φορες απο μια εβδομαδα στο κρεβατι και ολα πηγαν καλα οπως θα πανε και σε σενα . Μην ανυσυχεις και κοιτα να απολαυσεις αυτη την περιοδο της ζωης σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cindy κι εγω ειχα δει λιγο αιμα στην αρχη και στον υπερηχο δεν ακουσαμε τη καρδια του και νομιζε ο γιατρος οτι ηταν παλινδρομη,αλλα απλως ειχε γινει αργα η συληψη..Μην ανησυχεις λοιπον μη κουραζεσαι τωρα στην αρχη κι ολα θα πανε καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Cindy30 ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ tonia28 ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΟΤΑΤΑ:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

CINDY MOY EYXOMAI ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ μόλις έκανα το τέστ και διαπιστώθηκε η εγκμοσυνη το ίδιο βράδυ είδα αίμα κόκκινο δύο φορές. Ακόμη δεν είχα κάνει καν επαφή με το γιατρό μου, τελος πάντων τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ξάπλα μόνο τουαλέτα και να ξεκινήσω προγεστερόνη. Κόκκινο αίμα δεν ξαναείδα αλλά 15 ημέρες ειχα καφέ υπολλείματα, διάφορες ενοχλήσεις, ναυτίες,κλπ. Στις 15 μέρες έκανα τον υπέρηχο ήμουν σχεδόν στην 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα και δεν υπήρχε καμμία ένδειξη για αποκόλληση.

Οποτε ξαπλα, ξαπλα ξάπλα!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΙΝΑ..ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ..ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ..ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 PROLUTON DEPOT ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΠΛΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΠΤ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...