Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους...


littlemiss

Recommended Posts

Νέο μέλος στην παρέα και πολύ χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω την αρχή, έπειτα από σκέψεις ημερών.. Ονομάζομαι Πένυ..και είμαι "μανούλα" λόγω συγκυριών.. Από κει που δεν το περίμενα, μπήκε στη ζωή μου ένας υπέροχος άνθρωπος και μαζί του είχε ένα απρόσμενο δώρο.. Η αλήθεια είναι πως ξαφνιάστηκα, το σκέφτηκα πολύ, αλλά νομίζω πως έκανα την καλύτερη επιλογή.. Με τον σύντροφό μου είμαστε δύο χρόνια μαζί και έχουμε (όποτε μπορούμε να την έχουμε) μία μικρή πανέμορφη πριγκίπισσα..Η μπουμπού μας είναι 3 χρονών..Έτσι, θα χαρώ πολύ να με δεχθείτε στην παρέα σας, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις και χρειάζομαι πολλές πολλές συμβουλές... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κέλλυ!! Καλώς σας βρήκα! εγώ ακόμα προσπαθώ να μάθω το forum.. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε forum και προσπαθώ να μάθω πώς λειτουργεί.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλως το νεο μας κοριτσακι εγω γραφω σε ενα ποστακι σκεψου εδω κ 4 χρονια περιπου εκανα φιλεναδες που δεν τις αλλαζω με τιποτα

οτι θες εδω ειμαστε εμεις εχω ενα γιο τριων ετων πες μας για σενα να γνωριστουμε καλυτερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου και σενα magykal!! Ευχαριστώ πολύ που απάντησες στο μήνυμα καλωσορίσματος!!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα..Και επίσης χρειάζομαι πολλές πολλές συμβουλές και απόψεις...Ένα θέμα που μ απασχολεί είναι το εξής: Συνήθως τη μπουμπού μας την έχουμε τα σαββατοκύριακα που έχει ορίσει το δικαστήριο. Όμως όταν έρχεται η ώρα να γυρίσει στη μαμά της, αναγκαστικά της λέμε μικρά ψεματάκια, γιατί αλλίως δεν θέλει να φύγει από μας.. Όταν την πάμε στην πόρτα, το καταλαβαίνει και γίνεται ένας μικρός χαμός..Έχετε κάτι να προτείνετε??Πώς να της το λέμε ώστε να μη στενοχωριέται και να μη σκοτεινίαζουν τα ματάκια της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...