Μετάβαση σε περιεχόμενο

politikos gamos


alexandra27

Recommended Posts

koritsakia mou kalispera sas.

ithela kapoia pliroforia sxetika me ton politiko gamo.

kserete poios allazei tis veres?

genika an kserete otidipote sxetika me ti diadikasia parakalo enimeroste me!!

sas eyxaristo ek ton proteron!!!

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1141794000_text_6d65207469207a6f69206d6f752065696d61737465206d617a69.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.. ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ Κ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΑΝΑΓΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝ Κ ΕΚΕΙ. ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣ ΕΣΥ . ΠΙΣΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ.. :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολιτικός Γάμος

Αρμόδια Υπηρεσία: Η άδεια γάμου για κάθε μελλόνυμφο εκδίδεται από το Δήμο της κατοικίας του.

Δικαιλογητικά

α. Αίτηση (ο Δήμος χορηγεί έντυπα αιτήσεων).

β. Ληξιαρχική Πράξη γεννήσεως.

γ. Υπεύθυνη Δήλωση όπου βεβαιώνεται ότι:

ο μελλόνυμφος δεν έχει κώλυμα για γάμο από τα αναφερόμενα στα άρθρα 1350, 1351,1352, 1354, 1356, 1357, 1360 του Α.Κ. είναι κάτοικος Δήμου (π.χ. Αθηναίων) και γ/αν τελεί πρώτο γάμο ή δεύτερο κ.λπ.

δ. Για ανήλικους κάτω των 18 ετών, χρειάζεται δικαστική απόφαση.

ε. Διαζευκτήριο για τους χωρισμένους ή ληξιαρχική πράξη θανάτου εφόσον υπάρχει θάνατος.

στ. Ημερήσια Αθηναϊκή Εφημερίδα (δύο φύλλα, ένα για τον καθένα).

ζ. Παράβολο των 15 ευρώ πράσινο (ονομαστικής αξίας 14,67 ευρώ) από δημόσιο ταμείο.

η. Οι Αλλοδαποί πρέπει να φέρουν:

Βεβαίωση του Προξενείου τους στην Ελλάδα, ότι δεν έχουν κώλυμα γάμου (μεταφρασμένη στα Ελληνικά).

Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως (μεταφρασμένη στα Ελληνικά).

Ημερήσια αθηναϊκή εφημερίδα (2 φύλλα, ένα για τον καθένα).

Άδεια παραμονής ή κάρτα προσωρινής άδειας παραμονής, η οποία ανεξαρτήτως εκδόσεώς της, λήγει την 31-12-1998, (άρθρο 4 παράγραφος 3 και άρθρο 2 παράγραφοι 3 και 4 του Π.Δ. 358/97 Φ.Ε.Κ.240/97 Τ.Α).

θ. Οι Κύπριοι πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό ελευθερίας, ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, αίτηση, εφημερίδα.

ι. Για τους Έλληνες του εξωτερικού :

δημοσίευση του γάμου σε μία ημερήσια Αθηναϊκή εφημερίδα,

αίτηση,

υπεύθυνη δήλωση,

εξουσιοδότηση, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από τον Πρόξενο του Ελληνικού Προξενείου,

ληξιαρχική πράξη γέννησης (Διαζευκτήριο ή Ληξιαρχική πράξη θανάτου, εφόσον συντρέχουν λόγοι.

Τα ονόματα στην Εφημερίδα θα είναι με ελληνικά γράμματα.

ια. Για την κατάθεση της αίτησης και την παραλαβή της άδειας, πρέπει να προσέρχεται ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος, έχοντας και την ταυτότητά του.

ιβ. Κατά την τελετή του γάμου κάθε μελλόνυμφος πρέπει να συνοδεύεται από ένα μάρτυρα ενήλικο, μπορεί να είναι και συγγενής του με την ταυτότητά του.

ιγ. Σύμφωνα με τον καινούργιο Νόμο περί ισότητας, οι μελλόνυμφοι είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν πριν από το γάμο το επώνυμο των τέκνων που θα γεννηθούν. Αυτό μπορεί να είναι ή του συζύγου ή της συζύγου ή και των δύο, όχι όμως πάνω από δύο επώνυμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημαρχείο

Το Δημαρχείο που θα επιλέξετε μπορεί να ανήκει στην περιοχή που κατοικεί ο ένας από σας ή ακόμα να ανήκει στην περιοχή όπου σκοπεύετε να ζήσετε. Για να δηλώσετε το Δημαρχείο που επιθυμείται, χρειάζεται μια υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 105. Πριν αποφασίσετε για την ημερομηνία που θα κάνετε τον γάμο σας, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε για τις ημέρες που τελούνται οι γάμοι στο Δημαρχείο που σας ενδιαφέρει.

top back

Όροι ΧρήσηςSite MapΠροβληθείτεΠροσωπικά ΔεδομέναΕπικοινωνία

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Netmechanics

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναγγελία

Εδώ ισχύει ότι ακριβώς και στον θρησκευτικό γάμο. Αρχικά πρέπει να αναγγείλετε τον γάμο σας σε τοπική εφημερίδα. Η αναγγελία μπορεί να γίνει έως και 15 ημέρες πριν από τον γάμο ενώ η εφημερίδα θα αναλάβει την σύνταξη της αγγελίας. Οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να δώσετε είναι:

Το όνομα σας.

Το όνομα του/της μέλλοντα/μέλλουσας γυναίκας σας.

Τα ονόματα των γονέων σας.

Τα πατρώνυμα των μητέρων σας

Την περιοχή που θα γίνει ο γάμος.

Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι απαραίτητο η ημερομηνία του γάμου σας να είναι ακριβής όταν θα δώσετε την αναγγελία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άδεια Γάμου

Για να πάρετε άδεια γάμου από το Δημαρχείο πρέπει να προσκομίσετε τα παρακάτω έγγραφα :

Ληξιαρχική πράξη γέννησης και των 2.

Μια δήλωση του Νόμου 105, στην οποία θα αναφέρετε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα στο να τελεστεί ο γάμος και σε ποιον Δήμο κατοικείτε.

Ολόκληρο το φύλλο της εφημερίδας στην οποία δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου σας έτσι ώστε να φαίνεται η ημερομηνία της δημοσίευσης.

Αίτηση χορήγησης άδειας γάμου.

Αφού προσκομίσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, το Δημαρχείο θα εκδώσει την άδεια γάμου σας μέσα σε 8 ημέρες. Μην ξεχνάτε ότι την ημέρα του γάμου σας πρέπει να παραστούν και δυο μάρτυρες, Έλληνες υπήκοοι, μαζί με τις ταυτότητες τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι πρέπει να ξέρετε

Μπορεί ο πολιτικός γάμος να μοιάζει αρκετά με τον θρησκευτικό, υπάρχουν όμως μερικές διαφορές τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε.

Αν σκοπεύετε να τελέσετε και πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, πρέπει να το δηλώσετε μέσα σε 40 ημέρες από την τέλεση του κάθε μυστηρίου στο Ληξιαρχείο της περιοχής σας.

Τα πιστοποιητικά που θα εκδώσετε έχουν ισχύ έως και 6 μήνες μετά από την έκδοση τους.

Οι ηλικία των ατόμων που επιθυμούν να παντρευτούν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 18 ετών. Σε αντίθετη περίπτωση, η πολιτεία δέχεται το γάμο μόνο αν η ηλικία δεν είναι μικρότερη των 14 ετών και εφόσον υπάρχει γραπτή συγκατάθεση των κηδεμόνων ή υπεύθυνων για την επιμέλεια των ανηλίκων.

Αν ένας από τους δύο είναι αλλοδαπός, πρέπει να καταθέσετε στον Δήμο μια βεβαίωση από την προξενική του αρχή. Η βεβαίωση αυτή πρέπει να είναι επικυρωμένη και μεταφρασμένη από το Υπουργείο Εξωτερικών και θα πιστοποιεί την ταυτότητα του/της και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα ώστε να μπορεί να εκδοθεί η άδεια γάμου.

Σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα, γάμος δεν μπορεί να γίνει μεταξύ συγγενών εξ αίματος, από τον πρώτο έως τον τρίτο βαθμό συγγένειας, και μεταξύ συγγενών εξ αγχιστείας, ακόμα και αν ο γάμος από τον οποίο προήλθε αυτή η συγγένεια έχει λυθεί.

Επίσης, γάμος απαγορεύεται μεταξύ υιοθετημένου και αυτόν που τον/την υιοθέτησε, ακόμα και αν δεν ισχύει πλέον η υιοθεσία, όπως και στην περίπτωση πνευματικών αδερφών, δηλαδή ατόμων με τον ίδιο νονό.

Εάν είναι ο δεύτερος γάμο για τον ένα από τους δύο ή και των δύο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα έγγραφο από την Αρχιεπισκοπή, που θα βεβαιώνει την λύση του πρώτου γάμου αλλά και το χαρτί του διαζευκτηρίου σας.

Σε περίπτωση χηρείας , πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό θανάτου του πρώτου συζύγου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

exw pantreutei me politiko kai tha sou pw apo empiria.oi beres einai asxetes me ton politiko kai na mhn exeis den sou tis zitaei kanenas.sou diabazoune ton nomo peri tou gamou kai ti ypoxreoseis exeis san pantremenos kai pos tha megaloseis ta paidia.(oti leei o nomos)einai 2 lepta upothesh kai meta upofrafeis ta xartia.ayto einai oute beres oute nai dexome tipota tetio.an theleis esei bazete beres.den sou tis zitaei kanenas kai den upoxreouse na baleis.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yparxei ena fantastiko site, me

koritsia kai parea foveri , pou exei na kanei

me gamous k vaptiseis . Einai to www.teleiosgamos.gr

Emena me voithise poly stis diadikasies

tou gamou mou kai ola itan teleia!

Me to kalo!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΒΕΡΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΥΑ, ΣΈΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΟΥΜΠΑΡΟ", ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟΥ) ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΑΜΟ (ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ). ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΦΕΤΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡ,Ο ΕΝΔΥΜΑ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΖΙΝ). ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΛΕΠΤΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Ο ΓΑΜΟΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ 5 ΛΕΠΤΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sandrenia καλησπέρα!

Εγώ παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο πριν 25 μέρες οπότε τα έχω πρόσφατα :)

Kατ' αρχάς να σου πω ότι στο Δημαρχείο δεν αλλάζουν βέρες. Αν θες εσύ να αλλάξεις, το κάνεις μετά τις υπογραφές μαζί με τους μάρτυρές σου. Εμείς τις αλλάξαμε έξω από το Δημαρχείο, αμέσως μετά το τέλος του 3λεπτου "μυστηρίου", και ζητήσαμε από την κουμπάρα μου να το κάνει (δες φωτό).

Οσο για το τι χρειάζεται κτλ, εγώ πήρα τηλ στο δημαρχείο Χολαργού (που κάναμε και το γάμο) και τους ρώτησα ακριβώς τι χρειάζεται. Πάρε τηλ στο δημαρχείο στο οποίο θα κάνεις το γάμο για να είσαι σίγουρη, γιατί δεν έιναι εντελώς στάνταρ η διαδικασία παντού.

Η ώρα η καλή!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα που το θυμήθηκα, αν ένας από τους δύο είναι Κύπριος-α, ιδιαίτερη σημασία να δοθεί στο πιστοποιητικό γεννήσεως όπου αναφέρεται το γένος της μητέρας. Εμάς, μάς τα κάνανε σαλάτα, λόγω της παλιάς κυπριακής παράδοσης να γίνεται επώνυμο του τέκνου, το μικρό όνομα του πατέρα του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kατα το τεετουργικό του πολιτικού γαμου δεν υπάρχει σημειο οπου αλλαζονται οι βερες, τις βερες θα τις αλλαξετε ειτε μεταξύ σας μετά είτε θα τις αλλάξει καποιος απο τους πατεράδες αν υπάρχουν. αυτα με το καλό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsia kalimera sas.

sas euxaristo polu gia tis plirofories. mou einai oles polutimes.

eiste katapliktikes!! o politikos gamos den tha ginei kai toso amesa vevaia, (peripoy se 6 mines), apla thelo na ksero kapoia pragmata ek ton proteron.

eyxaristo polu polu polu prokatavolika pantos gia tis euxes!!

sas filo !!!

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1141794000_text_646520735c27616c6c617a6f206d6520746f2078727573616669206f6c6f7520746f75206b6f736d6f75212120.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς πάντως είμαστε παντρεμένοι από το 2006 με πολιτικό γάμο και βέρες δε φοράμε. Θα τις βάλουμε μια και καλή στο θρησκευτικό που θα γίνει το 2010. Όντως δεν υπάρχει σημείο που να αλλάζεις βέρες, όπως αν δε θέλεις δεν κάνεις τελετή. Εμείς υπογράψαμε τα χαρτια στο γραφείο του δημάρχου, μας διαβασε και τα... "δικαιώματά" μας και αυτό ήταν. :) Γενικά η όλη υπόθεση δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά. Τώρα που το σκέφτομαι, ο δικός μου δεν ήταν γάμος... σα να πήγα σε δημόσια υπηρεσία για δουλειές ήταν! :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και απο μενα.

Πολυ σωστα σου τα λενε ολες οι κοπελες τα διαδικαστικα και τα εγγραφα, ομως θα σου πω και το εξης,οσον αφορα την τελετη-βερες κτλ.

Τα πραγματα γινονται διαφορετικα απο δημο σε δημο. και αυτο στο λεω με καθε βεβαιοτητα διοτι εμεις παντρευτηκαμε πριν 1,5 μηνα στο δημο Θεσ/νικης μας ρωτησε αν εχουμε βερες χωρις να ειναι απαραιτητες, μας διαβασε το νομο περι γαμου (2-3σελιδες) ρωτηθηκαμε το γνωστο "δεχεσαι?- δεχομαι" και υπογραψαμε τα χαρτια εμεις και οι 2 μαρτυρες μετις ταυτοτητες τους.Ζουμε σε αλλη πολη, εδω διαφοροι φιλοι μας τα ειπαν λιγο διαφορετικα. στις λεπτομερειες φυσικα.

Γι αυτο γνωμη μου ειναι αν μπορεις και ενδιαφερεσαι για τις λεπτομερειες καλο θα ηταν να μιλησεις με καποιον που παντρευτηκε στον ιδιο δημο.

Και στο κατω κατω δικια σας στιγμη ειναι, οποτε εσεις αποφασιζεται;)

Εμας να φανταστεις μεχρι και ρυζι μας παιταξανε μολις βγηκαμε απο το κτιριο(αυτο ηταν σχεδιο της φιλεναδας μου:woohoo: )

Με το καλο λοιπον και παντα ευτυχισμενοι:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης, σε κάποιους δήμους, όπως είναι ο δήμος Χολαργού και ο δήμος Αθηναίων ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 150 ευρώ!!! Άκουσον άκουσον! Και αφού σε ενημερώσουν, σου λένε "βέβαια αν δεν θέλετε να πληρώσετε, μπορείτε να παντρευτείτε αλλού"!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΒΟΛΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ. ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...