Μετάβαση σε περιεχόμενο

αστατος κυκλος λογω απωλειας βαρους-προσπαθειες εγκυμοσυνης!!!!


zoipetros

Recommended Posts

Καλησπερα σας,

ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα θελα να ανοιξω ενα θεμα που με απασχολει εδω και 1,5 χρονο περιπου.λογω απωλειας βαρους τον τα τελευταια 2 χρονια (περιπου 20 κιλα),ο κυκλος μου δεν ειναι οπως ηταν,δλδ καθε 28 με 30 μερες.αντιθετα μπορει να φτασει και τις 85 και βαλε ...μερες.επισης δε νομιζω να κανω ωορρηξια καθολου.το θεμα οπως με απασχολει εντομα,γιατι ειμαι 34 και θελω να αρχισω προσπαθειες για παιδι.εχω κανει και περσι και προσφατα φετος ορμονικες εξετασεις,μεταξυ των οποιων και ΑΜΗ,και ολες βγηκαν νορμαλ κατα την κριση του γιατρου μου,ο οποιος μου προτεινε να παρω πριμολουτ για να μου ρθει περιοδος (η τελευταια περιοδος ηταν στις 26-03-13!!!!).σημερα 12-3-13 και ακομη τιποτα!!!με τα πριμολουτ ομως απλα να προκληθει περιοδος για εναν κυκλο.τι θα γινει οπως στον επομενο?πώς θα σταθεροποιηθει ο κυκλος μου και θα αποκατασταθει η ωορρηξια μου?εδω και 1,5 χρονο που ειμαι πανω κατω στα ιδια κιλα,γιατι δεν εχει ξεπερασει ο οργανισμος μου αυτο το "σοκ'?ειχδ καμια σας αναλογη εμπειρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλα μου σου εύχομαι συντομα να αποκτησεις το μωρακι που θελεις!!! ! Δυστυχώς δεν εχω καποιες πληροφορίες να σου δώσω παρολο που περασα κ εγω μια φαση με τα κιλα μου (εχασα γυρω στα 20+) η περιοδος συνεχιστηκε κανονικα!! Μονο οταν εφυγα απο ελλαδα και εγκατασταθηκα μονιμα εξωτερικο τοτε αντι για 28 ημερών κυκλο ξεκινησε στις 22, 24 για 2 χρονια ηταν ςτσι κ τωρα πλεον εχει σταθεροποιηθει!! Την απορια ομως για το τι θα γίνει τους επόμενους κυκλους (-προσπαθειες) νομίζω μονο ο γιατρος σου μπορει να σε καθοδηγησει!! Και αν δεν μπορει αλλαξε τον!!!!! Με αυτα που έχω διαβασει στο λεω!! ! Νομιζω πως πρέπει να είναι δίπλα σου ο γιατρός και ειναι ο μονος που θα σε βοηθήσει! !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω έτσι πιστεύω...διευκρίνησε στο γιατρό σου ότι προσπαθείς για παιδί για να τσεκάρετε με υπερήχους αν και πότε γίνεται ωορηξία.Τα Primolout είναι μόνο για να ρθει περίοδος για να ρυθμιστεί όμως πρέπει να βρεις το αίτιο που προκαλεί αυτό πχ πολυκυστικές....Και γω αδιαθέτησα στα 10 μου μέχρι τα 17 κύκλος ρολόι.Τότε αποφάσησα να κάνω δίατα έχασα καμιά 10αριά κιλά σε 3 μήνες μέσα λίγο και το άγχος των πανελληνίων απορυθμίστηκε η περίοδος.Μεγάλη ψάχνοντας τι φταίει είδα ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες.Παιδί θα κάνεις όπως και να χει με βοήθεια ή μόνοι σας απλά επειδή όπως λες και η ηλικία σου προχωράει μη το αφήνεις στη τύχη εντόπισε με το γιατρό σου αν και πότε κάνεις ωορηξία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mardio, σ ευχαροστω για την απαντηση.πολυκυστιοκες δεν εχω και οπως ανεφερα,ολες οι ορμονικες μου εξετασεις (ακομη και η πιο σημαντικη η AMH),συμφωνα με το γιατρο μου εδειξαν νορμαλ τιμες.μαλλον ομως θα πρεπει ν αλλαξω γιατρο,γιατι το ιδιο μου συνεωεια και πριν ενα χρονο ακριβως και λυση δεν βρηκαμε,περα απο το πριμολουτ για αμεση προκληση περιοδου.το θεμα ειναι να βρεθει το αιτιο που αναστατωνει τον κυκλο.ορμονικες οκ,πολυκυστικες οχι,τα κιλα εδω και ενα χρονο σταθερα....τι φταιει ποτε?και πώς αντιμετωπίζεται?ο γιατρος μου ειναι λιγο φειφωλος στις συζητησεις (αν και εξαιρετος επιστημονας)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...