Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ..


Recommended Posts

Κοριτσια,γεια σας!!!δεν ηξερα που ακριβως να γραψω αυτο που θελω οποτε ελπιζω να με βοηθησετε..!Πριν 3 χρονια επισκεφθηκαμε την Αγια Ειρηνη Χρυσοβαλαντο στη Λυκοβρυση και τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος.Πιστευουμε οτι αυτη μας βοηθησε καθως υπηρχαν καποια μικροπροβληματα..!Δοξα το θεο ολα πηγαν μια χαρα.Τωρα ενα συγγενικο μου προσωπο αντιμετωπιζει ενα ιδιο προβλημα με το δικο μου οποτε θα ηθελα αν μπορει καποια κοπελα,αν μενει κοντα και δεν ειναι μεγαλος κοπος να μου εστελνε απο το μοναστηρι λιγο λαδακι,το θαυματουργο μηλο..και οτι αλλο!αν μπορει καποια ας μου στειλει ενα μηνυμα και βρισκουμε και τις λεπτομεριες.δυστυχως μενω 500χλμ μακρια οποτε καταλαβαινετε οτι ειναι λιγακι δυσκολο..ευχαριστω!θα περιμενω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου mk23!Θυμάμαι το όναμα σου απο το φορουμ. Είμαι κι εγώ από τις παλιές...Και μια από αυτές που πιστεύουν στη Χαρη της Αγίας Ειρήνης Χρ.! Εγώ μένω Θεσσαλονίκη και το Σεπτέβρη επίσκέφτηκα το μοναστήρι και έχω και λαδάκι και αγιασμό, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω! Θέλω να σου πω ότι μοναστήρι Αγίς Ειρήνης Χρυσοβαλάντου έχει και στη Θεσσαλονίκη!!! Εγώ πλέων πηγαίνω εκει όποτε νοίωθω την ανάγκή για προσευχή. Αν θες σου δίνω τα στοιχεία για το που βρίσκεται.Αγίασμα δεν εχώ βέβαια αλλά δεν βρεθεί κάποιός να σου στείλει και ο Αγιασμός το ίδιο είναι αν πιστεύεις! Και είμαι σίγουρη πως την βοηθήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που βρίσκεται η μονή της Αγίας Ειρήνης στη Θεσσαλονίκη? Μπορείς να μου δώσεις στοιχεία? Είμαι κι εγώ απο επαρχιακή πόλη, κοντά στη Θεσσαλονίκη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λίνα μου, βρίσκεται στην Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, κοντά στις εργατικης κατοικίες. Η μονή βρίσκεται στο υπόγειο και από πάνω θα γίνει κάποια στιγμή η εκκλησία. Αν θες πληροφορίες στείλε μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...