Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ "Οι γυναικάρες με τα καροτσάκια!!!" Νο 5


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα Χριστινα εισαι απιστευτη ο τιτλος που σκεφτηκες τελειος!!!! :lol::lol::lol:

καλε ειχαμε αλλες 4 σελιδες στο αλλο βιαστικη, δεν πειραζει καλοριζικο να ειναι το νεο μας καφενεδακι με περισσοτερο υπνο,λιγοτερες αρρωστιες και νεα σπορακια!!!

ασε ο μικρος εχει πολυ πλακα,πριν την πηραμε τηλεφωνο και επιασαν συζητηση τα δυο τους απιστευτη συνομιλια ομως για ηχογραφηση ηταν,οι μεγαλοι εντωμεταξυ σπανε πλακα μαζι τους αλλα εγω τους λεω οτι ο Δημητρακης τους εβαλε τα γυαλια που εχει κοπελα κι αυτοι οχι :lol::lol::lol:

Αθανασια μου σιγα σιγα θα κανει φιλους θα δεις και δεν θα βαριεται στο σχολειο,καθε αρχη και δυσκολη,προσπαθησε να ξεκουραζεσαι λιγο και ολα καλα θα πανε,σε ευχαριστω για τον τρυγο

φιλια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλοριζικο το νέο μας θεματακι, γεμάτο με ευχάριστα νεα απο μας και τα μπεμπακια μας και γιατι όχι και με νεες ανακοινώσεις!!!!

Μπράβο χριστινακι για τον τίτλο!

Δεν έχω διαβάσει τα τελευταία στο προηγούμενο οπότε θα επανέλθω.....

Φιλακια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οοοο καλοριζικοοοοοοοοοοο!!!! :D

εχουμε ενα σπορακι προς το παρων της Αθανασιας!!!με το καλοοοοοοοοοοο κοπελα μου!!!! :D:D

εγω εχω να ευχηθω με λιγοτερα ξενιχτια...

χθες για εμας ηταν καλυτερη βραδια....κοιμηθηκαμε απο τις 11 μεχρι τις 4 σερι και μετα ξυπνησε και κοιμηθηκε 4.30-7 και μετα 7.10-8.30 οπου και σηκωθηκαμε...

εβαλα 2 πλυντηρια ,τα απλωσα εκανα και μπανιο...σημερα ειναι ησυχος!!!φτου φτου :D:D:D

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εφτιαξε ο κυκλος σου εσενα και ξερεις για Πεπμτη??γιατι ειναι αστατος με ειπε ο γυναικολογς μετα την γεννα...αααα αν το θες φυσικα και να ερθει γρηγορα το σπορακι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρία ευτυχώς που το Γλίτωσε το νοσοκομείο ο πεθερος σου και πάλι περαστικα. Εσυ κανένα νέο????

Μαρίνα σιδερακια ε, ελπίζω σιγα σιγα να πόνος και λιγότερο, θα έχεις πιο όμορφο χαμόγελο μετα :D

Κατερινιω καλο τρυγο και περαστικα στην αγαπημένη του Δημητρακη. ποσο θα ηθελα να ήμουν εκει κοντα να ακούσω την συνομιλία φανταζομαι γέλιο. Τους έβαλε τα γυαλιά ο μικρός στους μεγάλους.

Αθανασία είναι για το καλο του μπεμπε όλα αυτα τα χάπια. Να κανεις υπομονη και όλα θα πανε τέλεια. Θα κάνει φίλους ο Λευτερακης είναι νωρίς έχουν και τον τροπο τους οι δασκάλες.

Εμείς ακόμα δεν έχουμε τακτοποιηθεί :twisted::evil::evil: υπό γεγονός είναι ότι εγω τα πρωινά που έρχομαι σπίτι δεν βλέπω σχεδόν κανένα χθες σκοτωσα δυο και σήμερα κανένα. Το απόγευμα θα έρθει και ο πατωματζης να δει και να μας πει τι θα στοιχισει, δεν θα αλλάξουμε πάτωμα αλλα θα τα τρίψει,θα τα περασει φάρμακο και μετα απο πάνω το βερνικι. Αυτο σημαίνει ότι για καμία βδομάδα θα είμαστε έτσι και σε χειρότερη κατάσταση λόγω σκόνης και φυσικα θα πηγαινοερχομαι με τα μικρα στο πατρικο μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικοοοοοο, φοβερός ο τίτλος!!!!! :D

Χριστινάκι μου άστα, άδεια δεν παίζει γιατί από που να πάρω από τη σημαία? :lol: Δουλεύω στο ξενοδοχείο των γονιών μου περνάνε όλα από μένα εκείνοι δεν ασχολούνται καθόλου γιατί έχουν κι άλλες ασχολίες οπότε αυτό είναι υπ' ευθύνη μου, είχα κοπέλα απογευματινή αλλά έφυγε κι έτσι είμαι μόνη στην υποδοχή, ευτυχώς τώρα τελειώνει η σεζόν και τα πράγματα έχουν ηρεμήσει, 20 Οκτώβρη κλείνουμε κι έτσι θα ησυχάσω ;):):)

Κατερίνα μου το ξέρω δεν ανησυχώ γιατί είναι πολύ κοινωνικός θα την βρει την άκρη του το λουκούμι μου :lol: Αααχ δε το πιστευω ότι μιλάνε και στο τηλ τα σκατούλια θα τρελλαθώ, σπάνε πλάκα τα μεγάλα καλά τους είπες! :lol::lol::lol::lol:

Καγκουράκι μου το ξέρω γι' αυτό κάνω υπομονή. Καλύτερα που δε θ' αλλάξετε πάτωμα θα σας πήγαινε πολύ ακριβά, ξέρω γιατί ο άντρας μου ασχολείται μ'αυτά, νομίζω με τον τρόπο που σας είπε ο πατωματζής θα τα ξεφορτωθείτε σίγουρα... ;)

Μαρινάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ, θυμάμαι πέρυσι που μόλις έκανες τεστάκι ξέχασες τους κωδικούς σου και μπήκες στο μάμμυ με άλλους! :lol::lol::lol: Τα σιδεράκια πονάνε υπομονή φοράει ο αδερφός μου και κάθε μήνα που του τα σφίγγει για 2 μέρες τη βγάζει με σούπες :shock: ....

Αυτά φιλούθκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Κατερινακι να ημουν απο μια μερια να τον ακουγα!!! Χαχαχα! Το ξερω οτι ειχαμε αλλες 4 σελιδες αλλα εγω απο αυριο μεχρι τη Δευτερα θα ειμαι μαλλον χωρις νετ, οποτε αμα τελειωναν οι σελιδες στο ΣΚ μετα δεν θα ειχατε που να κουτσομπολεψετε! :P Χεχεχε!

Μαρινακι καλη υπομονη εχει πονο το θεμα!!!

Καγκουρακι μου αντε σχεδον τελειωσατε, η ουριτσα εμεινε!

Αθανασια σε ποιο μερος εισαι;;; Αντε υπομονη ενας μηνας εμεινε.

Καλοριζικο το ποστακι μας λοιπον, χαιρομαι που σας αρεσει ο τιτλος! Αν δεν καταφερω μεσα στο ΣΚ να τα πουμε, φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινάκι μου ναι ναι ναι ένας μήνας μόνο απίστευτο μου φαίνεται :D ,αφού από Απρίλη είμαι δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα, είμαι Σαντορίνη :) Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια, καλορίζικο!

Δε γράφω και δε σχολιάζω τίποτα, γιατί ήρθε η κουμπάρα μου να μείνει εδώ το βράδι, και δεν μπορώ να γράψω!

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;; Εγώ είμαι πολύ καλύτερα. Το πρωί ήρθε η μαμά μου και πήγαμε κομμωτήριο. Εγώ χτενιζόμουν και εκείνη κρατούσε τη μπέμπα. Μετά γυρίσαμε σπίτι και παραγγείλαμε φαγητό να φάμε. Το απόγευμα είχα ραντεβού με το γυναικολόγο και άφησα γαλατάκι στη μαμά μου. Πήραμε και τον Πάνο μαζί. Υστερα γυρίσαμε σπίτι και όλα τα έβλεπα διαφορετικά. Ένιωθα μεγάλη ανανέωση!

Πάμε στο βραδινό ύπνο τώρα..Κοιμήθηκε στις 3. Στις 4.30 ξύπνησε αλλά δεν είχα τη δύναμη να σηκωθώ. Το σώμα ήταν σε κατάσταση αδράνειας και πλήρους ακινησίας.Η μπέμπα βαρεθηκε, ξανακοιμήθηκε και ξύπνησε 6. Πάλι δεν μπορούσα :oops::oops::oops::oops: Τελικά ξανακοιμηθηκε και ξυπνησε στις 8 που πλέον τα κατάφερα ;);) Το καλό είναι ότι δεν έκλαιγε.Απλώς μουρμουρούσε..Ήταν ηρεμη και κατα τη διάρκεια της μερας γιατί η βόλτα την ηρεμεί απίστευτα φαίνεται.Ήταν μια καλή μέρα και τη χρειαζόμουν για να πάρω δύναμη για τις κακές που σίγουρα ξαναέρχονται :?:?:?:?:?

Συνεχίζω ακάθεκτη να δίνω μονο το δικο μου γαλατάκι. Δεν τα παραταω κοριτσάκια μου. Ο καιρός περνά γρήγορα και θα τα καταφέρω. Ευχαριστώ για το κουράγιο και τη δυναμη που μου δίνετε.Και ο γιατρός με τις μαίες με έκαναν σήμερα να νιώσω πολύ περήφανη!Το οτι καταφεραα να θηλασω το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό σε αυτό το site και το οτι συνεχιζω παρά τις κακουχίες το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό σε εσάς! Ευχαριστώ φιλενάδες μου!

Δεν θα σας σχολιάσω γιατί η μικρή κοιμηθηκε. Αν ξυπνησει θα ξαναμπω και θα σας σχολιάσω!

Καλορίζικο και το νέο μας θεματάκι!!!! Τέλειος ο τίτλος Χριστινάκι μου!

Φιλάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, καλημέρα!!!! :D:D:D

Άννα Μαρία μια χαρούλα περνάς, δε νομίζω να σου λείπει και πολύ ο αντρούλης σου :lol: !

Ανθή μου χαίρομαι πολύ που σ' ακούω αισιόδοξη, είμαι σίγουρη πως δε θα το βάλεις εύκολα κάτω, τελικά όλα είναι θέμα ψυχολογίας και φυσικά πρέπει να είσαι υπερίφανη για ότι έχεις καταφέρει μέχρι τώρα ;) , βέβαια μη ξεχνάμε και το κομμωτήριο :lol: εγώ όταν δεν έχω ισιώσει το μαλλί [smilie=icon_rr.gif] (μία στο τόσο γιατί δεν το αντέχω), έχω τον άντρα μου και μου το υπενθυμίζει με την εξής φράση ''που'σαι ρε Βαγγέλη, που'σαι ρε ΑΦΑΝΑ'' :shock::lol::lol::lol::lol::lol: !!!

Λοιπόν κορίτσια έχω να πω πως μάλλον αρχίζω να συνηθίζω τα παλιοχάπια και δεν είμαι πια σε κατάσταση νιρβάνας :lol::lol::lol: , εντωμεταξύ βρήκα κολπάκι, το πρωινό χάπι βάζω ξυπνητήρι, το παίρνω στις 5 και ξανακοιμάμαι, το μεσημεριάνο καμιά ωρίτσα πριν πάω σπίτι οπότε μόλις πάω ξεραίνομαι, και το βραδινό φυσικά πάλι πριν πέσω για ύπνο :D ! Άλλα νέα δεν έχω προς το παρόν, πάω να κάνω καμιά δουλειά να ξεφουσκώσω γιατί πρωινιάτικα η μανούλα μου έκανε το θαύμα της, μου πήρε από το φούρνο κρουασάν σοκολάτα που έχω να φάω πάρα πού καιρό και φυσικά το τσάκισα, δεν άντεξα :lol::lol::lol: σας στέλνω τα φιλιά μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Αθανασια μου;;!! Εκει ειχα παει με τον αντρα μου ταξιδι μετα το γαμο. Τι υπεροχο μερος!!! Τι υπεροχοι ανθρωποι!!! Πολυ ζηλευωωωωωω!!!!

Ανθη μου λιγο να ξεφυγεις ηθελες κι εσυ! Παντως δεν ειναι παραξενο πως πραγματικα μια ομορφη μερα φτανει να μας γεμισει με δυναμη;;;

Αννα Μαρια κακοπερνας βλεπω!

Καλο ΣΚ κουκλιτσες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Χριστινακι μου, οπως τα λες είναι.Μια καλη μερα φτανει για να μας γεμισει δυναμη..Μετα ολα παλι τα βλεπουμε με αλλο ματι!Δουλευεις και σημερα;;

Αθανασια μου ωραιο το κολπακι με τα χαπια.Αν μετα κοιμασαι ολα θα ειναι οκ.Και τα δικα μου μαλλια σγουρα ειναι.Πολλοι μου λενε οτι μου πανε περισσοτερο σγουρα αλλα εγω προτιμω τα ισια!

Θελω κι εγω κρουασαν σοκολαταααααααααααααααααααααααα!!!!!

Σημερα κοιμοταν η φραουλιτσα και ξυπνησα εγω γιατι η μπλουζα μου ηταν μουσκεμα απο το γαλα και το στηθος μου ηταν σκληρο και πονουσε :?:?:? Απο το αριστερο δε δινω απο το βραδυ ως το πρωι για να εχω να αντλησω..Ελα ομως που αυτο κοντεψε να εκραγει...ΟΥΦ..Εβγαλα με τη μια 200 μλ :shock::shock::shock:

Αυτα προς το παρον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια!

Χτες βράδι, όπως σας είπα κοιμήθηκε εδώ η κουμπάρα μου, το πρωί φάγαμε πρωινό, μου κράτησε το μωρό και έκανα μερικές δουλειές και μετά πήγαμε για ψώνια. Πήγαμε σε ένα βιβλιοπωλείο και αγόρασα δώρο για τον αδελφό μου, και αγόρασε κι αυτή το ίδιο βιβλίο (!) και μετά πήγαμε για μαναβικά.

Φάγαμε εδώ, γιατί είχε φέρει από χτες παστίτσιο που είχε φτιάξει, κι έχει μείνει και αρκετό.

Πριν κανένα μισάωρο έφυγε. Τώρα είμαι μόνη μου με τον Αντρέα. Κατά τις πέντε παρά θα έρθει ο αδελφός μου, να κάνουμε μπάνιο τον μικρό, να κάνω κι εγώ μπάνιο, θα πάμε στον εσπερινό που είναι το μνημόσυνο της γιαγιάς μας, και μετά σε ταβέρνα για τα γενέ[θλι2ά0 099999 το+υ

+++99Τα ακαταλαβ6ίστικα είναι από τον Αν1ττρ,΄,εα,5 δε 5με αφήνει να γράψω, κλείνωωωωωω!!!!!!!0020

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριστια!!!σημερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα γυρισει ο αντρουλης μου...5 βραδια εξω ηταν πολλα :(:D:D

ξεπατωθηκα σημερα...το πρωι εφυγε η μαμα μου 10 η ωρα και απο τοτε ξανακαθισα 3.30!!!επλυνα μπαλκονι,5 πατακια μικρα με σαπουνι και σκουπα εξω στο μπαλκονι,μετα καθαρισα το σαλονι και τα χολ...εβγαλα επιπλα,ξεσκονισα τα παντα ,σκουπισα ,σφουγγαρισα...και ολα αυτα με το μωρο μονη μου!!!! :o καταλαβαινετε ποσες φορες σταματησα αλλα ειπα θα τα κανω!!!α εβαλα και 3 πλυντηρια και τα απλωσα!!!ε και τωρα ειπα να χαλαρωσω και να διαβασω νεακια!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εσυ πως εισαι???σου περασαν οι ζαλαδες??

ΑΝΘΗ τελεια ρε ...τι ελεγες για ξενα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια

Αθανασία μια χαρα τα ρυθμισες τα χάπια, τουλάχιστον θα ξεκουραζεσαι μετα και δεν θα σου φαίνεται τόσο.

Ανθη πως είσαι σήμερα, στρώνει στρώνει το φραουλοπαιδο!!!!! Να σε ακουω αισιοδοξη και ευδιαθετη. Εγω σε έχω συνηθισει με το ισιο και σου παει πολυ αλλα θα ηθελα να σε δω και με το σγουρο. Απο βδομάδα που ξεκινάς θα έχεις κάθε απόγευμα μάθημα?

Μαρίνα πόσες δουλειές έκανες και εσυ, επιστρεφει ο άντρας σου τι καλα!

Άννα Μαρία δεν το συζητώ αυτες τις μέρες που λείπει ο άντρας σου περνάς σούπερ έχεις παρέα και εσυ και ο Αντρικος, αυτο δείχνει ότι οι δικοι σου σε αγαπάνε πολυ και δεν σε αφήνουν καθόλου μονη!!

Εμένα πάλι μου λείπει πολυ ο άντρας μου, γιατι εγω με τα παιδια είμαστε στη μαμα μου και εκείνος κοιμάται το βράδυ στο σπίτι. Τελικα θα τα αλλάξουμε τα πατωματα. Αυτα τα μαμουνακια ειναι απο τα ξυλα και την υγρασια και τωρα που στεγνωνει απο κατω βγαινουν προς τα εξω γιατι ψαχνουν υγρασια. Ο πατωματζης είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε κάτι τώρα γιατι αυτα έχουν φουσκώσει και μέσα στο χειμώνα που θα στεγνωσουν πλήρως θα επανέλθουν, αν φτιαχτούν τώρα όταν επανέλθουν θα έχουν βαθουλωματα λόγω συστολης διαστολης, οπότε το τριψιμο γυαλισμα θα πρέπει να γίνει του χρόνου. Μπορει να μας κάνει ένα ελαφρυ τώρα μονο και μονο για αισθητικους λόγους. Αλλα τριψιμο τώρα τριψιμο και του χρόνου έρχεται οικονομικά κάτι λιγοτερο απο το να τα αλλάξουμε συν οτι τωρα το σπιτι ειναι ηδη μπαχαλο ε δεν θελω με τιποτα του χρονου το καλοκαιρι να εχω παλι τα ιδια. Οπότε είπαμε να βάλουμε καινουρια και να ξεμπερδεψουμε μια και καλη....μονο που όλο αυτο θα μας πάρει δυο βδομάδες ... Τέλος πάντων μη σας κουράζω άλλο με αυτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κουκλες

τελικα τρυγισαμε χθες αλλα εγω με τον Δημητρη μειναμε στο σπιτι,συναχωθηκε παλι και φυσουσε πολυ και φοβηθηκα μην χειροτερεψει σημερα ειναι λιγο καλυτερα ελπιζω να μην ειναι καμια ιωση και να το περασουμε ετσι,σημερα ξεπατωθηκα :o παραγγειλαμε 8 τονους ξυλοκαρβουνο και το κουβαλησαμε ολο εγω,η πεθερα μου και ο αντρας μου με καροτσια και το βαζαμε σε ενα υποστεγο,ποναει ολο μου το σωμα σαν τα παλια χρονια μας καταντησανε να κουβαλαμε ξυλα και καρβουνο για να εξασφαλισουμε τα καυσιμα του χειμωνα αφου το πετρελαιο ειναι απλησιαστο πια κι αν εχουμε σαν τον περσυνο χειμωνα δεν βλεπω να τη βγαζουμε καθαρη,τωρα θα παμε να πατησουμε τα σταφυλια εχουμε μηχανημα κι ετσι δεν ειναι τιποτα

Ανθη μου πολυ χαρηκα που σε διαβασα ετσι ανεβασμενη και αισθανομαι κι εγω περηφανη για σενα και χαιρομαι πολυ που σε βοηθησαμε ολες απο λιγο και τα καταφερες keep going λοιπον και μην φοβασαι τιποτα ολα θα περασουν ,καλα εκανες και πηγες κομμωτηριο ανανεωθηκες λιγο,τα δικα μου μαλλια παλι ειναι ολοισια και οταν λουζομαι δεν χρειαζεται καν να τα στεγνωσω

Αθανασια μου μια χαρα τα κανονισες με τα χαπια ;) εχουμε φτιαξει μια ομαδα μονο για τα κοριτσια του καφενε λεγεται κανε αιτηση εχουμε βαλει αρκετες φωτο να δεις και να βαλεις δικιες σου να δουμε πως μεγαλωσε και το αντρακι σου ,πολυ γελασα με την ατακα που σου λεει ο αντρας σου :lol::lol:

Χριστινακι κι εγω ταξιδι του μελιτος Σαντορινη ειχα παει ,με τις ψειρες τι εγινε δεν μας ειπες;

Αννα Μαρια θα συμφωνησω μαυτα που εγραψε ο Αντρεας απολυτως ομως :lol::lol: μια χαρα βλεπω τα περνας μηπως να φευγει συχνοτερα ο αντρας σου;

Κατερινακι μαζι γραφαμε,δεν το γλυτωνεται τελικα το ανακατεμα; :o αντε θα περασει κι αυτο υπομονη τουλαχιστον δεν θα εχεις το μυαλο σου συνεχεια μην ξαναβγουν τα ζουζουνια

παμε να πατησουμε τα σταφυλια πολλα φιλια σε ολες τα λεμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνατε φιλενάδες μου;;; Η ψυχολογία μου και σήμερα είναι καλή ;);)

Κορίτσια το στήθος μου γεμίζει πολύ πιο γρήγορα γάλα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες...Τόσο που έχω αρχίσει να ανησυχώ για το τετράωρο που θα λείπω..Πώς έγινε αυτό;;

Κατερίνα μου καλά κάνετε και θα αλλάξετε πατώματα για να ξενοιάσετε μια και καλή!Θα ταλαιπωρηθείτε λιγάκι 2 εβδομάδες αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Λες φιλενάδα μου να στρώνει το φραουλόπαιδο;;; Εγώ δεν βιάζομαι να χαρώ γιατί και άλλες φορές μου έκανε κάτι καλές μέρες και μετά ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :?:?:? Πάντως την Τετάρτη σαραντίζουμε! Την Τρίτη κανονίσαμε και παιδίατρο!Τι κάνει το κουνελάκι σου;;

Κατερινάκι μου διαβάζω όοοοολα αυτά που κάνεις και πραγματικά κουράζομαι πολύ. Σκληραγωγημένη είσαι ;) Εμένα αν με έβαζες να τα κυβαλήσω όλα αυτά θα ήμουν μετά για νοσοκομείο..

Περαστικά στο Δημητράκη σου. Τι πραγμα ειναι αυτό με τις ιώσεις από πέρυσι..δεν μπορώ να καταλάβω..Εδώ κόλλησε και ο Πάνος που δεν πάει καν σχολείο..Κανείς δεν γλιτώνει :?:?:?

Είναι αληθεια παντως οτι με εχετε βοηθησει παααρα πολυ και σας ευχαριστω γι' αυτο!

Μαρίνα, ελεγα οτι αν δεν στρωσει η φραουλιτσα μεχρι να γινει 2 μηνων θα δωσω ξενο για να με βοηθα το βραδυ ο αντρας μου και για να της πεσει πιο βαρυ και να κοιμαται περισσοτερο.Αυτα σκεφτηκα εκεινες τις εφιαλτικες μερες της απολυτης αϋπνιας..Τωρα ομως που ξεδωσα και ξεκουραστηκα και λιγο επανηλθε η χαρα μου που μεγαλωνει με το δικο μου γαλατακι!!!

καλα πως τα εκανες ολα αυτα με το μωρο στο σπιτι;;;Μπράβο σου.Εγω δεν θα τολμουσα να ξεκινησω :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Χτες βράδι πήγαμε στην ταβέρνα. Ο κυριούλης κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και ξύπνησε όταν ξαναμπήκαμε στο αυτοκίνητο. Τρεις ώρες σχεδόν στην ταβέρνα δεν κατάλαβε τίποτα! Όταν, όμως, τον έβαλα στο αμάξι για να φύγουμε, άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει και σταμάτησε όταν τον πήρα αγκαλιά για να μπούμε στο σπίτι. Τον άλλαξα (άρχισε πάλι να ουρλιάζει), τον θήλασα και κοιμήθηκε μέχρι τις πεντέμιση. Μετά τον ξαναθήλασα, αλλά δεν κοιμόταν. Τελικά, και αφού για καμιά ώρα πηγαινοερχόμουν, τον ανέλαβε η μάνα μου που κοιμήθηκε εδώ, κι εγώ πήγα στο δωμάτιό μου και ξανακοιμήθηκα, με σκοπό να ξυπνήσω κατά τις οκτώ για να πάμε εκκλησία. Δυστυχώς, όμως, αποκοιμήθηκα, οπότε ξυπνάω στις εννιά παρά εικοσιπέντε, βγαίνω απ' το δωμάτιο και μου λέει η μάνα μου "άντε επιτέλους, το μωρό νύσταξε, πείνασε, κάνει ιδιοτροπίες". Της λέω "καλά, γιατί δε με ξύπνησες;" και μου απαντά "για να φωνάζεις;". Της λέω "καλά, δε θα πηγαίναμε εκκλησία;" και μου λέει "αφού κοιμόσουν". Την ξαναρωτάω "γιατί δε με ξύπνησες" και μου λέει "αφού κοιμόσουν". Ε ναι, συνήθως όταν κοιμόμαστε μας ξυπνάνε, όχι όταν είμαστε ξύπνιοι... Και μετά άρχισε να γκρινιάζει "κουβάλησα εγώ τα ρούχα μου για να πάμε εκκλησία και μείναμε εδώ...". Ενώ απλά θα μπορούσε να με έχει ξυπνήσει. Τώρα έφυγε, ο μικρός κοιμάται, κι είπα να μπω να σας γράψω, και μετά αν μπορέσω θα διαβάσω και για το σχολείο.

Α, τελικά μου ήρθε χτες βράδι η περίοδος, μετά την ταβέρνα. Θα πάρω, όμως, το γυναικολόγο αύριο, γιατί ήρθε πολύ νωρίς, στις 23 μέρες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περνάω κι άσχημα τώρα που λείπει ο άντρας μου, γιατί δεν έχω τη γκρίνια του και τις φωνές του. Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ανυπόφορος και τσακωνόμασταν κάθε μέρα. Αφήστε που όταν θυμώσει ανοίγει το στόμα του και λέει ό,τι του κατεβαίνει στο μυαλό, όχι βρισιές και τέτοια, αλλά ασυναρτησίες. Και δεν έχω και τη γκρίνια του όποτε βγαίνουμε έξω, "άντε να φύγουμε" και "άντε να φύγουμε". Π.χ. χτες στην ταβέρνα, κατά τις εννιάμιση θα μου έλεγε "άντε, θα φύγουμε;" και θα μου χαλούσε τη διάθεση. Ελπίζω τώρα που θα γυρίσει ανανεωμένος να έχει βελτιωθεί κάπως.

Ανθή, είδες που έχουν αρχίσει να στρώνουν τα πράγματα;

Εμένα το μαλλί μου είναι κατσαρό, με αποτέλεσμα να μην στρώνει με τίποτα! Δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας! Τώρα του βάζω λίγο αφρό και βγαίνει σαν σγουρό ή σαν μπούκλες κάπως. Αλλά έχει μακρύνει και πρέπει να βρω καιρό να πάω να κουρευτώ...

Αθανασία, ωραία που τα κανόνισες με το χάπι!

Αφάνα, χαχαχαχα!!!!!

Μαρίνα, χαρά στο κουράγιο σου να τα κάνεις όλα αυτά!

Καγκουράκι, πατώματα θα αλλάξετε σε ένα δωμάτιο μόνο ή σε όλο το σπίτι; Ελπίζω το πρώτο.

Επιστρέφω, γιατί κάτι πάτησα και δεν μπορώ να δω τις δικές σας δημοσιεύσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα, επίσης χαρά στο κουράγιο σου και κουβάλησες τα ξυλοκάρβουνα!

Του πέρασε του Δημητράκη;

Α, δεν έχει άλλη δημοσίευση να σχολιάσω!

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!παλι αυπνη ειμαι....

ολο το βραδυ ανα 1 ωρα ξυπνουσε...ευτυχως γυρισε ο αντρας μου και σηκωνοταν και αυτος...αλλα και παλι αυτη η γκρινια στα μινιγκια με χτυπησε...μια τσιριζει(τωρα τελευταια το αρχισε αυτο!!!ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ???) ,μια κλαιει...ποπο δεν αντεχω αλλο....καλα που ηρθε ο αντρας μου να τον βγαλουμε 1 βολτουλα γιατι κανεις αλλος δεν αξιωθηκε να με βοηθησει να τον βγαλουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο μένα,

Χθες βράδυ βγήκαμε βολτουλα πήγαμε για σουβλάκια και μετα για παγωτό. Αν και ποναγε η μέση μου, αδιαθετησα κιόλας, εγω Άννα Μαρία στις 20 μέρες, ηθελα πολυ μια βόλτα. Η Αγγελική έχει αρχίσει και κάθεται περισσότερη ώρα στο τραπέζι και ο μικρός κοιμόταν όλη την ώρα. Τον είχα θηλασει στο σπίτι πριν φύγουμε κατα τις 8 και μόλις ξεκινήσαμε τον πήρε ο ύπνος. Γυρίσαμε κατα τις 11 τον άλλαξα και μέχρι να τακτοποιήσω την μικρη τον είχε πάρει πάλι ο ύπνος και δεν τον ξύπνησα να τον θηλασω, ε λέω θα ξυπνήσει απο μόνος του και ξύπνησε στις 6 το πρωι :o:o . Το στήθος τούμπανο και τώρα που ξαναεφαγε ξεφουσκωσε και το άλλο.

Κατερινακι περαστικα στον Δημητρακη σου, τι κουβαλημα έκανες και εσυ!

Ανθη έχει εδραιωθεί η γαλουχια τώρα οπότε θα δεις ότι πολυ εύκολα το στήθος θα προσαρμοστει στις νεες συνθήκες είναι λίγο δύσκολες κανά δυο μέρες στην αρχη. Την τριτη θα μας πεις και επίσημα ποσο βάρος έχει πάρει η φραουλιτσα σου. Καλη αρχη αυριο!

Άννα Μαρία τέλεια συνεννόηση είχατε με τη μαμα σου, σου την είπε και απο πάνω για τα ρούχα που κουβαλησε :lol::lol: Ποτε γυρίζει ο άντρας σου, τι λες να σου στέλνει η πεθερα σου???

Πατωματα θα αλλάξουμε στα δυο υπνοδωμάτια όχι σε όλο το σπίτι.

Μαρίνα καλύτερα να μην διαβάσεις ποσο κοιμήθηκε ο δικος μου, είναι στο παιδι που λέω και στην Ανθη η κόρη μου ήταν κάθε δυο ώρες ξυπνια ο μικρός πάλι μου βγήκε υπναρας.

Σας αφήνω γύρισε η Αγγελική είχε παει εκκλησία με τη γιαγια :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα μου άντε να ξαναρθείτε με το αντρούλη σου να ανανεωθείτε αφού έχετε όμορφες αναμνήσεις από το νησάκι μου, να τα πούμε κι από κοντά :) !

Ανθή μου είδες που ανησυχούσες, ορίστε τώρα δε θα έχεις τι να το κάνεις το γαλατάκι σου :lol: , φτου φτου φτου πολύ χαίρομαι! :D

Άννα Μαρία όλα τα λεφτά η μαμά σου :lol::lol::lol: ! Αχ αυτό που κάνει ο άντρας σου το ''παμε να φύγουμε'' το έκανε κι ο πατέρας μου στη μαμά μου και της έσπαγε τα νεύρα, φυσικά δε το έκοψε τελείως απλώς προσπαθεί να κρατιέται :lol: , αλλά κανείς δεν είναι τέλειος όλοι έχουμε τα ελαττώματά μας :? Τώρα όσον αφορά το φάγωμα μεταξύ ζευγαριού όλοι τα'χουμε αυτά είναι το αλατοπίπερο :lol: Εμένα λείπει όλη μέρα λόγω δουλειάς κι όταν γυρίζει τότε τα θυμίζομαι όλα :shock::lol::lol::lol: !

Καγκουράκι θα τα αλλάξετε τελικά τα πατώματα, τουλάχιστον θα ησυχάσεις μια και καλή, αφού μπήκατε στο χορό :? μετά όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Σου λείπει ο αντρούλης σου ε, λοιπόν ένα μυστήριο πράγμα ενώ τρώγομαι μόλις έρχεται κι εμένα το βράδυ, όταν πέφτω στο κρεβάτι και δεν είναι δε μπορώ να κλείσω μάτι, ή με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω συνέχεια :roll: , δεν του το λέω όμως :lol: .

Μαρίνα πολλές δουλείτσες σε διάβασα και κουράστηκα, εμένα μ'έχει πιάσει η τεμπελιά μου... :? Κουράγιο με την αυπνία προσπάθησε να κοιμάσαι όταν κοιμάται κι αυτό...

Κατερίνα μου πόσα κάνεις πια :shock: , χαρά στο κουράγιο σου, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο, εδώ εμείς που υποτίθεται δεν έχουμε τόσα κρύα, πέρσι βάλαμε 2 φορές πετρέλαιο από 1,5 τόνο νομίζω :? , πόσο μάλλον εσείς που είστε τόσο ψηλά, δε συμφέρει ρε γ@@@το μας έχουν τρελλάνει...

Κορίτσια μου εγώ έχω αρχίσει να αισθάνομαι κάπως, σήμερα σηκώθηκα από το κρεβάτι και νόμιζα ότι όλη νύχτα έσκαβα :shock: , μακάρι να μην έχω τόσο έντονα τα συμπτώματα όσο στην πρώτη που ήμουν για 3 μήνες όλη μέρα κρεβάτι-μπάνιο-καναπές-μπάνιο :? και μου μύριζαν όλα μες στο σπίτι, μέχρι και ο καημένος ο άντρας μου ο οποίος ξάπλωνε έχοντας κάνει μπάνιο κι εγώ του έλεγα ότι μύριζε :shock::o:shock::o ....

Τεσπα θα δείξει η πορία, αυτά προς το παρόν σας φιλώ γλυκά! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα, μήπως ο μικρός γκρινιάζει και δεν ηρεμεί επειδή είναι συνέχεια μες στο σπίτι; Παίζει ρόλο κι αυτό...

Καγκουράκι, κι εσείς έξοδο χτες και περίοδο!

Η πεθερά δε νομίζω να στείλει πολλά πράγματα, γιατί το εισιτήριο που αγόρασε ο άντρας μου του επιτρέπει να έχει μία χειραποσκευή δέκα κιλών. Έτσι και έχει μισό κιλό παραπάνω, πληρώνει πολλά λεφτά. Είναι η πολιτική της εταιρείας τέτοια, επειδή είναι πάμφθηνη, βγάζει απ' αυτά. Π.χ. αν θέλεις να σου κλείσουν θέση στο αεροπλάνο και όχι να καθίσεις όπου βρεις, πληρώνεις παραπάνω. Αν θέλεις συνεχόμενες θέσεις, το ίδιο. Αν αργήσεις στον έλεγχο, το ίδιο, κι ένα σωρό τέτοια... Αλλά πιστεύω ότι όλο και κάτι θα στείλει!

Αθανασία, κι εγώ συμφωνώ ότι αν ένα ζευγάρι ζει σε πλήρη αρμονία κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Αλλά δεν είναι κακό να προσπαθούν και οι δύο να βελτιώνονται.

Μακάρι να μην έχεις πολύ έντονα συμπτώματα.

Πριν λίγο ήρθαν οι γονείς μου και πήραν τον κυριούλη, μήπως και μπορέσω να διαβάσω για το σχολείο. Εν τω μεταξύ, με παίρνει η μάνα μου και μου λέει ότι θα έρθουν με δύο αυτοκίνητα, το δικό μου (το πήρε το πρωί κι έφυγε) και το δικό τους, για να πάρω μετά εγώ το δικό τους να πάω στο σπίτι τους το μεσημέρι για φαγητό. Έρχονται και μου λένε "θα έρθεις μαζί μας για να φέρεις πίσω το αμάξι σου για να έρθεις το μεσημέρι;". Τους λέω "αφού μου είπατε ότι θα μου αφήσετε το δικό σας, ούτε ντύθηκα, ούτε τίποτα". Απάντηση: "ε, αφού δεν το έχεις ξαναοδηγήσει, είπαμε να μη στο αφήσουμε". Το ρεσιτάλ συνεννόησης συνεχίζεται...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...