Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια τοκετου!Ηρθες πριγκιπακο!


LIL

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!

Τωρα που βρηκα λιγο χρονο θα σας γραψω και τη δικη μου ιστορια,να την μοιραστω μαζι σας που παρ' ολη την ταλαιπωρια μας ημαστε

στο σπιτι με το γλυκο μας θαυματακι και δεν χορταινω τωρα να τον χαζευω και να του δινω ατελειωτες αγκαλιτσες που τις πρωτες μερες της ζωης του, τις ειχε τοσο πολυ αναγκη αλλα δεν μπορουσα να του τις δωσω!

Ηταν Πεμπτη απογευμα που πηγαμε στο γιατρο και κανονιζαμε με ραντεβου για καισαρικη την Τριτη. Μας ειπε οτι σ/κ θα ελειπε ταξιδι.

Την Παρασκευη το βραδυ 6/7 εγραψα τα τελευταια μηνυματα στον υπολογιστη μου και πεσαμε για υπνο ξενοιαστα.

Κατα της 6κ30 το πρωι παω να αλλαξω πλευρο και ενοιωσα ζεστα νερα ξαφνηκα σαν να κανω τσισα μου,να τρεχουν αλλα ηταν παρααα πολλααα!!!

Ξυπνησα τον αντρα μου και του λεω οτι εσπασαν τα νερα.Πεταχτηκε ο καημενουλης και ειπα να μην πανικοβαλομαστε εχουμε λιγο χρονο μεχρι να ετομαστουμε.Πηραμε το γιατρο τηλ. και μας ειπε οτι ελειπε και θα μιλησει με αλλον , ετσι μας εστελε μονο την μαια του.

Πηγα στο μπανιο εκανα ενα χαζολουσημο μονο γιατι στο κρεβατι ειχαν βραχει μεχρι και τα μαλλια μου!

Τα ψιλοεφτιαξα , βαλαμε στη βαλιτσα και τα τελευταια και φυγαμε.

8κ30 φτασαμε στο μαιευτηριο.

Μπηκα για εισαγωγη, μου πηραν ιστορικο, μου εκαναν καρδιογραφημα, υπερηχο, με ξυρισαν και πηγαμε στο δωματιο που θα μου εβαζαν ορο, καθετηρα και θα εκανα αιματολογικες.

Φωναξαν και τον αντρα μου, εβαλε σκουφακι και ρομπα και μαζι με τη μαια περιμεναμε και συζητουσαμε διαφορα για να περασει η ωρα μεχρι να βγουν και οι εξετασεις.Τοτε ηταν που με ενημερωσαν ποιος γιατρος θα με ξεγεννησει...

Μεχρι στιγμης ημουν ψυχραιμη και ολα ηταν καλα.Μου ειπαν οτι θα πηγαιναμε για ολικη, λογο οτι ειχα κανει αντιπικτικη πριν 9 ωρες και δεν κανει επισκληριδιο και οτι το μωρο εχει ισχιακη θεση . Δεν θα καταλαβεις γεννα μου ειπαν αφου θα κοιμασαι και οτι ειναι καλος ο γιατρος που δεν ηξερα.

Ερχεται η μαια και μου λεει οτι ξεκιναμε 10 παρα.Με παιρνουν και μου λενε...θες να δεις τους δικους σου πριν να τους μιλησεις?

Συγκινηθηκα και ειπα ..οχι καλυτερα να τους δω μετα.

Μπαινουμε στο χειρουργειο με ετοιμαζουν, τραβανε το κουρτινακι μπροστα μου, βαζουν μπεταντιν , μου βαζουν και τη μασκα και το πολυ σε 10' κοιμαμαι...Στις 10κ 50 γεννησα το μικρο 3140γρ.

Ξυπνησα απο ομιλιες που μου ελεγαν ...ξυπνα Λια...ξυπνα...εκανες ενα πολυ ομορφο αγορακι, και βλεπω τους δικους μου απο τη θολουρα μου σαν σκιες αλλα η φωνη μου δεν εβγαινε, δεν μπορουσα να τους μιλησω , απλα κουνουσα τα χειλια μου χωρις να βγαινει φωνη.

Με πανε στο δωματιο για να συνελθω και μου φαιρνουν και το αντρακι μου!Ειναι στιγμη που δεν περιγραφεται με λογια.....!!!

Πονουσα ομως παρα πολυ, ειχα πολυ αιμα, σηκωνομουν μονο με βοηθεια, αφου ημουν και με παυσιπονες ενεσεις και δεν μπορουσα να τον χαρω...Μου ειπαν λογο της ισχιακης θεσης του μωρου πονουσα τοσο...

Πρωτη, δευτερη μερα ηταν ολα καλα μονο που δεν ετρωγε καλα το μωρακι.Μου ελεγαν οτι θα στρωσει ειναι απο τις βλενες που εχει και δεν μπορει να φαει καλα.Εγω εμενα ησυχη.

Την τριτη μερα ανεβασαμε ικτερο και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα θα τον βαλουμε στις λαμπες.Το βραδυ εκεινο ερχεται ο παιδιατρος και μας λεει οτι δεν εχει πεσει, κανει παλινδρομιση και επρεπε να μεινει μεσα , δεν θα τον εφερναν ουτε στο δωματιο.Παρακαλουσα τις μαιες για λιγα δευτερολεπτα να πηγαινω και να μου τον δειχνουν στην πορτα και ξανα στις λαμπες.Την τεταρτη μερα το πρωι χτυπαει το τηλ. του δωματιου ηταν ο παιδιατρος και μας ειπε ....πρεπει να τον κατεβασουμε κατω, εκει θα τον προσεχουν καλυτερα.Κατι εχει παθει το παιδακι φαινεται και στρεσαρισμενο θα του κανουμε καποιες εξετασεις.Η ψυχολογια μας αρχισει να γινεται χαλια!

Μου λενε οτι επρεπε να κατσω και εγω αφου πονουσα ακομα και οτι θα εφευγα την Πεμπτη χωρις το μωρο.Η καρδια μου ραγισε, ηθελα να φυγω με το μωρο το συντομοτερο απο εκει μεσα.

Την Πεμπτη που ηταν να φυγω κατεβηκαμε κατω να δουμε που ηταν το μωρο.Ηταν στην εντατικη μοναδα νεογνων. Μπηκαμε μεσα ηταν μεσα σε αυτες τις γυαλες διασωληνομενο με καθετηρακι για να τρωει απο τη μυτη, βεντουζακια παντου στο κεφαλακι, στην κοιλιτσα , στα ποδαρακια στα χερακια και ανοιγες ενα παραθυρακι για να το αγγιξεις για μερικα δευτερολεπτα. Τα δακρυα μου επεφταν βροχη ετσι που ειδα το μωρο μου!Δεν αντεξα πανω απο ενα λεπτο και βγηκα εξω.Το παρακολουθουμε , μου ειπαν, του κανουμε εξετασεις και προσπαθουμε να τον κανουμε να φαει.

Το επισκεπτηριο ειναι για μιση ωρα το πρωι και μιση ωρα το απογευμα.

Δεν το εβαλα κατω και με το θηλασμο, πιστευα οτι θα τον κανω καλα.Εβγαζα γαλα με το θηλαστρο και το πηγαιναμε με παγοκυστες στο επισκεπτηριο.

Ολο αυτο ηταν πολυ ψυχοφθορο....βουρκωναν τα ματια μου καθε φορα που τον κοιτουσα αφου οταν εφευγα νομιζα οτι θα πεσω απο τα σκαλια οταν τα κατεβαινα...δεν εβλεπα μπροστα μου...

Ετσι παιρνουσαν οι μερες στην αρχη μεχρι που πηγαμε στην αιθουσα οπου ηταν τα ηπια περιστατικα.Η χαρα μου δεν περιγραφεται αυτη τη φορα απο δακρυα χαρας.Εκει κατσαμε τις δυο τελευταιες μερες.Ηταν σχολειο εκει περα με τις μαιες να μας μαθαινουν τις τελευταιες λεπτομερειες.

Επιτελους γυρισαμε στο σπιτι με το μωρο μας!!!!!

Τωρα δινουμε ακομα λιγη μαχη στο σπιτι με το φαγητο αλλα τα παμε καλα, εχουμε καποιο θεμα,του αλλαξαμε και το γαλα, ευτυχως.Ολες οι εξετασεις του εχουν βγει καλες ,καναμε και το πρωτο εμβολιακι,θα κανουμε και κατι επαναλυπτικες τελος του μηνα, και εχει αρχισει να ηρεμει.Μας ειπαν οτι ισως να περασε καποιο στρες που μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε...

Ευχομαι ολα τα μωρακια που ειναι εκει να γυρισουν συντομα στις γλυκες αγκαλιτσες των γονιων τους οπως και ο δικος μας!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nα σας ζησει,να σας ζησει!!!!Γερο,καλοτυχο και ευτυχισμενο!!!Εγινες μανουλα κοριτσακι,μανουλα!!!Τι ομορφη λεξη!!!Γινατε οικογενεια!!!Ευτυχισμενη οικογενεια!!!Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,καλη λοχεια,καλη προσαρμογη και μονο χαρες στο σπιτικο σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λια μου να σου ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένος ο πριγκιπακος σου!!!

Τα δύσκολα πέρασαν, ο μικρουλης είναι στην αγκαλιτσα της μαμάς του και εσυ μια ευτυχισμένη μανούλα.

Να τον καμαρωνεται και να τον δείτε όπως επιθυμείτε, με όλα τα καλα του κόσμου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λια μου να τον χαιρεσαι.......να ειναι καλοτυχος......

ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που σε στεναχωρεσαι...........

φιλια πολλα στα πατουσακια του.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω πολυ γλυκουλες μου για τις ευχουλες σας!! Ευχομαι ολες να γινετε μανουλες!!

Χριστινακι με το καλο και εσυ να κρατησεις το μωρακι σου!! Πολυ το χαρηκα στο εχω ξαναγραψει...

Οι μανουλες και αυτες να χαιρονται τα μωρακια τους, ανταποδιδουμε με τις ευχες μας!!

Ελπιζω οτι θα ειναι οντως η τελευταια φορα που στεναχωρηθηκαμε bourique μου...

Αντε να κανουμε και τις τελευταιες εξετασεις να τελειωνουμε και να ειναι ολα καλα .....θα σας γραψω οταν τις κανουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζήσει ο μπομπιρας -καλοτυχος με υγεια

κοσο για το φαγακι να ειναι το μονο που θα του εχει τυχει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lil μου, γλυκειά μανούλα πια!!!

Να τον χαίρεστε και να είστε όλοι σας υγιείς και χαρούμενοι!

Γερός, καλότυχος και πάντα ευτυχισμένος ο πριγκιπάκος σας!!!

Με συγκίνησες πολύ!!!

Τα δύσκολα και άσχημα να μείνουν μόνο πίσω και μόνο τα καλά να είναι πια μπροστά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σερενα και μπαμπαλου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Ευχομαι τα καλυτερα και σε εσας και με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σας!

Μαρινακι αυτο ισχυει και για σενα τα καλα ερχονται!

Binoula με το καλο και εσυ γλυκια μου και με ενα πονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελα καλη λευτερια και σε εσενα ευχομαι, να πανε ολα τελεια!Αντε σε λιγες μερες θα γινεις μανουλα,και θα τον κοιτας και δεν θα το πιστευεις, θα σας ξετρελανει απο χαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Αυτη την εβδομαδα θα κανουμε δυο εξετασουλες...ελπιζω οτι θα ειναι ολα καλα για το ψυχουλινι μας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακι μου,η ιστορια σου μοιαζει πολυ με τη δικη μου ως προς τα μωρακια μας...Μα ειναι και φοβερο,γεννησαμε μαζι και βγηκαμε μαζι απο το νοσοκομειο!!!!!!!

Συγκινηθηκα πολυ!!!!!!!Βραστα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lilaki μου να σου ζήσει το αγγελούδι σου να είναι γερό, ευτυχισμένο και καλότυχο!!!! Όλα τα καλά να του δώσει η ζωή και καλή επιτυχία με τις εξετασούλες!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσια μου για τις ευχουλες!

Ελενη μου οντως ειναι απιστευτο ποσα κοινα στοιχεια εχουμε!

Αθανασια μου , χαθηκαμε ....να ΄σαι καλα και εγκυουλα? Ηρθε και το αδερφακι!Τελεια...ποσο χαρηκα!Πολλες ευχες και για σενα να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'ευχαριστώ πολύ Λιλάκι μου για τις ευχούλες σου! Ναι επιτέλους ήρθε το σποράκι :D Κι εσένα σου εύχομαι το μωράκι σου να είναι πάντα γερό και δυνατό!!! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...