Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΜΑΙΟΥ 2011 τα πρωτα λογακια


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 988
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Me to kalo to neo mas 8emataki!!!!

Irinaki mou makari na eisai kala k o xronos mas pleon einai periorismenos!!! Mei tai pistevw 8a me volevei kalitera k mena alla prepei na vrw tropo na to pw tοu george giati 8a mou pei pws idi exoume to sling :) idwmen!! Gia 2o k mena den i8ele o george toso nwris logw oikonomikwn alla telika ir8e apo to 1o mina, mou to elege o giwrgos alla egw epeidi fovi8ika apo tin mikri pou perasame diskola den ton piste4a alla tsoup ir8e!!! Geroi na eimaste na doulevoume k 8a tis megalwsoume!!!!!!

Afroditi mou teleies oi photos sas axxx swsti ginaikara i a8inoula :D ontws an den figeis apo to spiti sou den 8a deis tin a3ia tou..Euxomai na vgoun grigora oi apospaseis k na exeis to apotelesma pou 8es..Nai eimai me adeia akomi, 27 tou minos epistrefw pisw stin douleia..

Soulaki mou wres wres mou fenete megali i koilia mou gia to mina pou eimai k wres wres san na k mikrenei :? O 8ilasmos einai wraio pragma k makari na mporousa na 8ilasw perissotero alla oi akrotites den mou aresoun oute emena...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νεο θεματακι μας κοριτσια, και ευχομαι απο τα ομορφα χειλακια των μωρων μας να βγαινουν μονο γελια και πολλες γλυκες κουβεντες!!! :x:x:x:x

σουλακι, μιας και το εθιξες το θεμα με τις θηλαζουσες, επειδη διαβασα τα ποστ , θελω να σου πω καποια πραγματακια.... στο συγκεκριμενο γκρουπ, ειναι οι κοπελες "σκληροπυρηνικες"... δεν ελισσονται ευκολα, και οταν καποια ζηταει βοηθεια, απαντουν παντα με ο,τι ΠΡΕΠΕΙ να γινει για να διατηρηθει ο θηλασμος... κατα καιρους κι εγω εβρισκα τις απαντησεις τους σε κααποια θεματα υπερβολικες, και νομιζω και η δαναη ειχε διαφωνησει καπου :?:? μην μπαινεις σε διαμαχες γιατι δινεις περισσοτερη σημασια απο ο,τι αξιζουν καποιες περιπτωσεις.... για εμενα , οσο θηλαζα, ηταν ενα εργαλειο ενημερωσης, δηλ. διαβαζα τις συμβουλες τους και εφαρμοζα οσα ταιριαζαν ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΜΑΜΑ.σπανια, ελεγα και την αποψη μου, οταν εβλεπα οτι με επαιρνε, γιατι οπως σου ξαναειπα, δικαιως η αδικως, ηταν απολυτες σε καποια θεματα :( στο λεω για να μην στεναχωριεσαι με καποια απαραδεκτα και αγενη σχολια τους, αλλα να ξερεις επισης οτι υπαρχουν και κοριτσια που με ευγενεια και αγαπη θα σε βοηθησουν οταν χρειαστει :) γι'αυτο, σουλακι μου, μην στεναχωριεσαι και τσαντιζεσαι, δυστυχως δεν σε ξερουν οπως εμεις, ποσο καλοπροαιρετα και με καλη διαθεση λες την γνωμη σου, και το παρατραβανε :evil: ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες, εγω το λεω γιατι περασα απο τη θεση σου πριν καποιους μηνες και σε καταλαβαινω ;)

αφηστε, ειμαι και καταστεναχωρημενη, η αθηνα ολο εκλαιγε με μαυρο δακρυ και δεν ηθελε να κοιμηθει στην κουνια, τρεις φορες την σηκωσα για να την ηρεμησω :(:(:( δεν ξερω τι επαθε ξαφνικα το παιδακι μου, λιγο πριν παει για υπνο μου εκανε αγαπουλες και γλυκα ματακια...αααχ παναγια μου, να φυγει και να μην ξαναρθει το αποψινο :(:( ηρθε και η μαμα μου να "σωσει" το παιδι και με νευριαζε μες στη στεναχωρια μου :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και καλορίζικο το ποστ μας!!!θα τα χιλιάσουμε!!!!μιας κ λέμε κ μπλα μπλά "μαμά-μπαμπά-μαμά-μπαμπά",έτσι εναλλάξ μας φωνάζει η Μυρτω για να βεβαιωθεί ότι ειμαστε κ οι δυο εκεί! :D

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αφροδίτη μου,σου εύχομαι από καρδιάς καλά αποτελέσματα!μετά από πόσο καιρό που λείπεις θα επιστρέψεις στη δουλειά?Καλά,η Αθηνά είναι κούκλα στις φωτο,για το μαλλί δεν σχολιάζω...Η Μυρτώ τα τσιμπιδάκια τα αφήνει στα μαλλιά της το πολύ 30''...Αυτά που αγοράζεις απο το amazon πώς τα πληρώνεις;

Ειρήνη μου,χαίρομαι που σε διάβασα πάλι!!!λογικό να χάνεσαι αν δεν προλαβαίνεις,συμβαίνει κ σε μενα!το mei tai πόσο το είχες αγοράσει?κ πώς?πόσο καιρό έκανε;να μου φιλήσεις τα μαγουλάκια της Νεκταρίας!!!!!

Σούλα μου,για τις απανταχού θηλάζουσες ισχύει ό,τι ακριβώς σου έγραψε η Αφροδίτη!εγώ πλέον δεν ασχολούμαι,νομίζω ότι ό,τι είχα να μάθω από εκεί το έμαθα,τα υπόλοιπα ήταν τσάμπα τύψεις κ ενοχές!!!σε λίγο θα πάρουμε κ ένα μαστίγιο να αυτομαστιγωνόμαστε!! :D αντε γιατί σε 4 μήνες ξεκινάω 2ο γύρο!!!ελπίζω να τα καταφέρω να θηλάσω αρκετό καιρό όπως κ στη Μυρτώ!

Καλή συνέχειααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!

δαναη, και η αθηνα το ιδιο κανει, μονο που τωρα εχει προσθσει και το γιαγια-νονε στο πρωινο καλεσμα και παιρνει παρουσιες το καμαρι μου!!!! :lol::lol:

απο το αμαζον πληρωνουμε με χρςεωση του λογαριασμου μασ, αλλα θα ρψτησω το γιωργο για σιγουρα :D

ναι, επιστροφη στη δουλεια μετα απο ποοοοοολυ καιρο, αλλα εχω μια γλυκεια ανυπομομησια ;)

καλημερες!!!!!

υ.γ. η αθηνα πλεον ερχεται μονη της να της βαλω τσιμπιδακια στα μαλλια γιατι δεν την παλέυει το πρωι με το μαλλι μες στη μουρη :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και από εμένα!

επιστρέψαμε και εμείς από τις ολιγοήμερες διακοπές μας και βρήκα ένα σπίτι χάλια...ουφ ουφ ουφ...ευτυχώς ήρθε η γυναίκα και το έβαλε σε μία τάξη και έβαλα και 40.000 πλυντήρια και έχω ήδη αρχίσε να δουλεύω από την Κυριακή!

περάσαμε ωραία, ανέβασα και φωτογραφίες στο fbook... Στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα...ε περιμένω να το πει κανένας φίλος του (εκείνος δεν έχει fbook) για να έρθει και να με κράξει μετά... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σούλα άνοιξες νέο θέμα αλλά εγώ ήθελα να ήταν αφιερωμένο στα καινουρια μωράκια που έρχονται όπως στην μπουμπου σου!!!! μήπως μπορούμε να αλλάξουμε? Αν όχι δεν πειράζει! :D:D

διάβασα και αυτό το άρθρο χθες το βράδυ και συγκινήθηκα πάρα πολύ!κάπου υπάρχει και στα ελληνικά

http://www.kellehampton.com/2010/01/nel ... story.html

συγκινήθηκα γιατί μου ήρθαν στον νου όλες αυτές οι μοναδικές πρώτες στιγμές που έζησα όταν γεννήθηκαν τα μωράκια μου! Η αγωνία που είχα μέχρι να τα φέρουν στην αγκαλιά μου...να δω αν είναι γερά...να τους δώσω όλη την αγάπη που εκείνη την στιγμή χρειάζονται...την στιγμή εκείνη που βγαίνουν απο την κοιλίτσα της μαμάς και είναι αβοήθητα και το μόνο που θέλουν για να ηρεμήσουν είναι να βρεθούν στην αγκαλιά μας! Πραγματικά είναι κάτι που δεν θέλω να ξεχάσω ποτέ...θέλω να κρατήσω το συναίσθημα αυτό ζωντανό μέσα μου! Κορίτσια είμαστε τυχερες που είμαστε γυναίκες και μπορούμε και το ζούμε αυτό!

χθες το βράδυ κοίμιζα την μεγάλη μου και μου ήρθαν στον νου ακριβώς αυτές οι σκέψεις. Πώς από τόσο δα μωράκι έγινε σχεδόν ολόκληρο παιδάκι! πότε ήταν φοβισμένο και στην αγκαλιά μου και πότε έγινε ένα πεισματάρικο πλασματάκι που όταν δεν γίνεται το δικό του μας κάνει με δύναμη ντα ντα ντα... (απο την παιδική χαρά το έμαθε.................)ειλικρινά θέλω να κλείσω σε ένα κουτί αυτό το συναίσθημα...γιατί η κούραση, η καθημερινότητα, η ρουτίνα και οι ανάγκες της ζωής μας κάνουν να τα ξεχνάμε αυτά...

είχα και δηλώσεις του άντρα μου όταν έπαιζε με το μωράκι όπου ενθουσιασμένος είπε: ααα σίγουρα θα κάνουμε 3ο (ΤΕΟΝ) δεν μπορώ να μην το ξαναζήσω ποτέ αυτό που ζω τώρα με το μωρό....μα του λέω για να τον συνεφέρω, υπάρχουν τόσα άλλα καινούρια που μπορείς να ζήσεις όπως μεγαλώνουν τα παιδιά... :lol::lol::lol:

να και μια φωτογραφία απο το μωράκι μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Elenaki mou teleies oi photos sas tis eida sto fb megalwse poli i Emma!!!!!! K i mikoula sas den paei pisw.. K esi eisai mia kouklara me tin kormara sou :D

Twra pou vlepw k egw to aderfotexnaki mou lew ma pote itan k i Victoria tosi k twra einai swsti ginaika me apaitiseis? pws pernaei o kairos :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!!!!!!!

Πρωτη μερα στην δουλεια. σπιτι δεν εχω ιντερνετ σε κανενα μηνα παλι!

Καλοριζικο το καινουργιο ποστ και με πολυ μπλα μπλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφροδιτη εισαι στην δουλεια; τι εγινε που;

Σαμανθα κουκλα η μικρη! και φυσικα και η αλλη η μεγαλη μια ομορφια! να σου ζησουν.

Διαβασα αρκετα αλλα λιγα θυμαμαι.

Γιουλη θα μου μειωσει τις ωρες γι'αυτο θα παιρνω λιγοτερα.

Αχ μακαρι να δωθουν τα χρηματα. θα δουμε απο Παρασκευη τι θα γινει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!!!

ελενακι, κι εγω το διαβασα το αρθρο χτες και με πηραν τα ζουμια :( ας ειναι καλα ολα τα παιδακια και να μεγαλωνουν μ ε αγαπη παναγιτσα μου :x να χαιρεσαι τα κοριτσακια σου, ξεπεταχτηκε και το μικρακι!!

και η αθηνα μου σωστο παιδακι εγινε :D γεωργιανα καλως ηρθες!!!φανταζομαι οτι εχεις την μετακομιση τωρα εεεε;;; σχολειο ξεκιναω 3 σεπτεμβριου :)

ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα, θελω να γυρισω σπιτι μου, με εχει κουρασει η καθημερινοτητα με τους γονεις μου :(:( τελικα, μακρια και αγαπημενοι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!

Εδώ είμαι κι εγώ. Καλορίζικο το νέο μας θεματάκι με τα πιο γλυκά λογάκια από τα ζουζουνάκια μας!!!!!!

Η Γεωργία μου γύρισε το σάββατο. Στο αεροδρόμιο έκανα σαν τρελή που την είδα!

Το παιδάκι μου μεγάλωσε πολύ!!!

Χαίρομαι που είστε όλοι καλά. Δεν έμπαινα πολύ στο μάμμυ, αν και έχω πολλά να πω και να μοιραστώ μαζί σας και να πω τη γνώμη μου γι'αυτά που συζητάγατε, αλλά δε μου "βγαίναν". Ανά διαστήματα περνάω φάσεις που δεν μπορώ να εξωτερικεύσω αυτά που νιώθω ακόμη κι αν είναι καλά.

Πάω να παίξω μαζί της και να την παρακολουθώ γιατί πριν λίγο έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στα πλακάκια. Ακούστηκε ένα "ντουκ" που δε θέλω να ξανακούσω....

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σουλακι που στο ειπα 1000 φορες..αυτες στις απανταχου ειναι κολημενες μιλαμε...επειδ καταφεραν να θηλασουν γινανε δασκαλες.. μεινε μεσα για καμια ερωτηση αλλα να σχηματισεις δικη σου αποψη γιατι τα μισα που λενε εινα λαθος... στο λεω γιατι εμενα ο γιατρος μου ειναι ο παπαβεντσης που ασπαζεται τον θηλασμο σαν τι και ειναι και συμβουλος και τα μισα που λοενε εκει μεσα σαν πρεπει ειναι λαθος! Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ θα τα καταφερεις εικμαι σιγουρη!

Αναστασια ποσο καιρο ειχες να την δεις την μικρη; Κοριτσια δε δθαβασα οσες καναντε αιτηση με το εσπα σας πηραν; ξερβω για την γεωργιαννα οτι δεν την πηραν!

'Αχ αφροδιτακη η φωτογραφια ειναι σοηυπερ! Ευχαριστω για τα καλα σου λογακια!! ΚΟριτσια τωρα ετοιμαζω τα χειμωνιατικα και ειμαι ποληυ αγχωμενη! Ελπιθζω να αρεσουν στον κοσμο οι νεες μου ιδεες γιατι πραγματικα τα οικονομικα μας πανε σκατα !Οπως ολων δηλαδη..

Δαναη το μει ται μου το πηρα 65 ευρω και κανει 3 μερες να το στειλει αυτη η κοπελα.Δεν θα το αλλαζα με τπτ! Ισως τωρα το καλοκαιρι ειναι λιγο ζεστος αλλα και παλι μει ται και Αγιος ο Θεος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφροδιτη μου σιγα μην παρεξηγηθω μαζι σου!!!!!!!!

αχ βρε κοριτσια τι να κανω που οταν διαβαζω παπαριες δεν μπορω να κρατησω τον εαυτο μου...κακος ανακατευτικα σε αυτο το γκρουπ....

ειρηνακι μου ολα θα ειναι υπεροχα ειμαι σιγουρη!!!θα πας πολυ καλα!!!!τελικα παραγγειλα ring sling μου φανηκε πιο ευκολο στο βαλε βγαλε!!!!ανυπομωνω να το παρω!!!

αναστασια μου καλως την δεχτηκες την κορουλα σου!!!!!σε καταλαβαινω κ εγω περναω φασεις καποιες φορες ελπιζω συντομα να εισαι ξανα κοντα μας γιατι μας ελειψες!!!

βρε κοριτσια η αφρο που ειναι εχει πολυ καιρο να μπει ειναι καλα????

γεωργιαννα μου εννοεις οτι δεν πληρωνεσε στην ωρα σου????σορρυ μωρε εχω χασει επεισοδια...

σαμανθακι μου ηθελα κ εγω να βαλω στον τιτλο για τα αδερφακια αλλα δεν χωρουσε αν μπορει καποια κοπελα να το κανει ας το βαλει θα χαρω κ εγω πολυ!!!

καλα η κουκλιτσα σου ειναι τελεια!!!!!!!!!!

καλα οτι σε μισω για την κορμαρα που εχεις μετα απο δυο χρονια εγκυμοσυνης το ξερεις ε??? :lol::lol::lol::lol::mrgreen: εχω πρασσινηση απο την ζηλεια μου!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δαναη μου ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις κ παλι!!!!!!!!!!!

πηγα σημερα στον γιατρο 3.179 η μπεμπα!!!!την αλλη τριτη θα παω το πρωι για εξετασεις το βραδυ θα κανω εισαγωγη κ τεταρτη στις 8.30 μπαινουμε χειρουργιο εφτασε ο καιρος εκτος απο χεσμενη απο τον φοβο μου ειμαι κ τρελα ενθουσιασμενη!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου, καλως δεχτηκες το κοριτσακι σου!!!φανταζομαι ποσο διαφορετικη σου φαινεται!!! να περασετε καλα σαν οικογενεια!!!αληθεια, ηρθε και η μαμα σου;;;;απο ποτε θα ξεκινησει παιδικο η γιωργια;;;;σε καταλαβαινω, αλλα να ξερεις οτι δεν χρειαζεται να μπαινεις και να σχολιαζεις, αρκει απλα να μας γραφεις 2 κουβεντουλες, οτι ειστε καλα :)

σουλακι μου, εγω για να μην στεναχωριεσαι το λεω, γιατι εισαι ευαισθητη και "πονεσιαρα" :lol: τι ζωδιο εισαι καλε, καρκινος;;;;με γεια το ρινγκ σλιγκ και με το καλο να ερθει η μικρη αναστασια!!!ααααχ πως περασε ο καιρος!!!να μην φοβασαι τιποτε, εχεις στοφα μαμας, εσυ, και η καρδια σου ειναι μικρου παιδιου!!!

ειρηνακι, συμφωνω μαζι σου για τις θηλαζουσες ;) να μας πεις για τα νεα σχεδια, οοοοοοοταν με το καλο ερθει ο χειμωνας, γιατι εδω κοπελια ακομα βουτιες κανουμε στη θαλασσα :lol::lol:

δαναη, ξεχασα να σου πω, απο το σχολειο εφυγα γεναρη του '11 και θα επιστρεψω σεπτεμβρη του '12, σχεδον 2 χρονια :o:o:o μου επεσαν καλα οι αδειες λοχειας, ανατροφης, και θερινες διακοπες :D γεωργιαννα, ακομα τις αποσπασεις περιμενω, αλλα οπου και να 'μαι, αρτα η αθηνα, στο σχολειο ξεκιναω 3 σεπτεμβριου :)

η αθηνουλα μου, επεσε ( τι πρωτοτυπο) και χτυπησε το ανω χειλος της στο δοντι :(:( ευτυχως δεν επαθε κατι το δοντακι αλλα ματωσε το χειλος της και ειναι λιγο πρησμενο :(:( αλλα το παιδακι μου επινε το γαλατακι του και μου εκανε ναζακια και ματιες :x:x αααχ, να ειναι καλα και ευτυχισμενα οοοολα τα παιδακια :x:x

παω να δω τη σειρα μου, the good wife :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα,καλημέρα!!

Αναστασία μου,καλώς ήρθες!να μας γραφεις μόνο ό,τι έχεις όρεξη!εμείς εδώ είμαστε κ σε σκεφτόμαστε!φαντάζομαι τη λαχτάρα σου για τη Γεωργία!να μου τη φιλήσεις!

Σούλα μου,λογικό είναι να φοβάσαι λιγάκι,αλλά όλα θα πάνε καλά!

Ειρήνη,εύχομαι καλή επιτυχία με τη νέα κολεξιόν!!!είσαι χρυσοχέρα οπότε είναι σίγουρη η επιτυχία!την βάζεις ακόμα τη Νεκταρία στο mei tai?θα μπω να καταλάβω τη διαφορά με το ring sling.

Έλενα,οι κόρες σου ειναι για φάγωμα και οι δυο!!να είναι πάντα γερές κ εσείς αγαπημένοι να τις χαίρεστε!!για την κορμάρα δεν σχολιάζω,στα έγραψα στο fb :lol: Η δικιά μου ζυγαριά έχει αρχίσει να ανεβαίνει κ δεν μ'αρέσει...είμαι +3,λιγότερα από ό,τι στη Μυρτώ αλλά βλέπω πάλι το σώμα μου να αλλάζει κ μου φαίνεται σαν να μην πέρασε πάλι μια μέρα...Έλενα,εσύ (όχι οτι είσαι μέτρο σύγκρισης :lol::lol: )πόσα πήρες στη 2η?

Γεωργιάννα μου,εννοείς να δώσει τα χρήματα το κράτος για τους παιδικούς;το εύχομαι γιατί αλλιώς θα είναι τα πράγματα πολύ δύσκολα για πολλές οικογένειες!!μα μέχρι πού θα φτάσουμε;;;πολύ πιο χαμηλά θα μου πείτε...Εσύ πώς είσαι;πώς πάει η προετοιμασία για τη μετακόμιση;η δουλειά;κουράγιο!

Σας αφήνω,πάω να ετοιμαστώ για τη δουλειά!σήμερα το μενου έχει φυλακές...Το μεσημέρι θα πάμε στο γιατρό να δούμε το ζουζουνι no2!!Πολλά φιλιά σε όλες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera!!!

Anastasia mou kalws dextikes tin koroula sou!!!! Polles fores eniwsa auto pou les na min sou vgenei na peis kati, se paromoia fasi eimai twra alla 8a sas gra4w pio katw pws niw8w twra na mou peite tin gnwmi sas..

Afrodite mou k mena xtipaei poli i Victoria, den mazevete!! 8a lene pws den tin prosexw!!!

Danae me to kalo na deite to agoraki sas!!!

Soulaki mou auto me ton 8ilasmo me e3orgizei k mena!! I 8a einai maniaki me ton 8ilasmo i me to 3eno!!!

3ekinw me auta pou me provlimatizoun se simeio pou eimai me ponokefalous k stomaxoponous..I nimfi mou twra prospa8ei poli alla mallon i paidiatros tis den tis dinei k tis swstes simvoules alla oi 8eies mou (2 aderfes tis mamas mou) opote evlepan to mikro elegan leptine egine petsi k kokkalo mallon 8elei 3eno, den exei gala, panagia mou 8a pa8ei k tipota to mwro den to lipaste? k mpla mpla -na episimanw pws emena autes oi 2 k i giagia mou (mama tis mamas mou) me autes tis "kaloproairetes" simvoules tous me ekanan skata tin diarkeia tou 8ilasmou k me epernan pisw- epomenws se mia apo autes tis simvoules eimoun mprosta k tous eipa poooolllllaaaa aste xeimmaro den simainei epeidi i kopela den milaei i den exei tin mama tis na tin stiri3ei na tin kanoume skata an emena oi siggeneis tou andra mou, mou ekanan etsi k den eixa mia ipostiri3i 8a me enoxlouse to idio vradi ir8e i giagia mou pou den itan mprosta sto xesimo k pali arxise tis ta exwsa k autis, to epomeno prwi pali ir8e i giagia k kati eipe tis mamas mou k tis eipe na min 3ana pei tipota k einai mana k i nimfi mas pleon k den 8elei to kako tou paidiou tis k na min lene tipota k na ta akousei k einai krima k twra pia einai i mama tis (i dikia tis pe8ane) k 8a einai i prostatida tis k na min 3ana akousei otidipote.. Na pw pws i mia aderfi tis mamas mou menei dipla mas akrivws kollita k PANTA apo ton kairo pou megalwne i mama mou ton aderfo mou oti ata3ia ekane o aderfos mou pigene molis evlepe ton mpampa mou k katevene apo to autokinito k tou ta elege min xasei k dimiourgouse polla provlimata tis mamas mou, genika san oikogeneia 3eroun ta PANTA K EINAI TELEIOI SE OLA..I mama mou agxw8ike twra giati gennise i kori tis k mallon 8a ka8isei spiti k 8a tin exoume mera nixta k 8a pigenei stin mama mou na tis kanei kritiki k i mama mou eipe mou pws kapoia fasi den 8a ante3ei k 8a tin diw3ei :? k an ginei auto k mallwsoun i lisi einai na metakomisoun giati einai san idioktiti polikatoikia ekei k menoun oloi mazi k 8a einai kolasi na menoun ekei k na sinantiountai..I sigkekrimeni 8eia mou se ola kanei ton kriti stin mama mou k pws megalwnei k tin Victoria k tis eipa na tis leei pws exei odigies apo mena, vre koritsia tin kanoun axristi k agrammati k klaiei..Genika tin mama mou tin eixa panta sto peri8wreio tin eixa gia tin douleies tou spitiou, ta mageiremata k douleve k apo panw k to mis8o ton paradwne ston mpampa tis, i giagia mou megalwse ola ta eggonia ektos emena k ton aderfo mou k akomi mageirevei gia olous ektos emas..Genika einai san na i mama mou epese apo ton ourano..

Den mas ftanoun auta egw epistrefw douleia tin Deutera k Triti exw rantevou sto kratiko k otan tou to pw 8a vgazei kapnous k sigoura kati 8a mou pei k 8a mallwsoume, axxx tremei i 4ixi mou vare8ika na pigenw douleia me to agxos, den 8elw etsi tin zwi mou!!!!!!!!!

Zitw ena TERASTIO signwmi gia to minima mou :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααχ κοριτσακι, κριμα να δημιουργουνται προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.... :(:( εγω πιστευω οτι πρεπει να λεμε οτι μας στεναχωρει και να μην τα κραταμε μεσα μεσα μας..κι εσυ καλα εκανες που τα ειπες στις θειες σου, γιατι η λεχωνα ειναι απο μονη της αγχωμενη και υπερευαισθητη, δεν χρεια ζεται καλοθελητες :twisted::twisted: οσο για τη μαμα σου, προφανως ειναι ανθρωπος που δεν θελει να χαλασει καρδιες , σαν τη δικη μου, και τα καταπινει ολα.... :(:( τι να σου πω, εσυ να την στηριζεις οσο μπορεις!!!

δαναη, με το καλο να δειτε το μικρο νικολα :D:D αν θυμαμαι καλα, η ελενα πηρε η 5 η 6 κιλα στην εγκυμοσυνη, αλλα δεν ξερω ποσο γεννηθηκε το μωρο :)

η αθηνα ξυπνησε τη νυχτα και εκλαιγε, εδειχνε τρομαγμενη, λετε να ειδε καποιο ονειρο η να ειναι ανασφαλεια επειδη εφυγε ο μπαμπας της :?::?: παντως για να ηρεμησει ξαπλωσα στο κρεβατι που ειναι στο δωματιο της και καθε τρεις και λιγο ξυπνουσε και με φωναζε για να δει αν ειμαι εκει :(:( ελπιζω να της περασει συντομα γιατι μαυρο υπνο εκανα :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Den apantaei pisw sxedon ka8olou, exei ipomoni k antoxes k paizei tin xazi alla exei k ta oria tis k fovate otan ta perasei, 8irio animero 8a ginei k fovate ti 8a vgei..Ginete xali na tin patiseis, i giagia mou sxedon pote den tin etre3e k i mama mou tis vafei ta mallia tis, tin pernei me to car opou 8elei anti na paei stis kores tis tis agapimenes :twisted: fisika twra teleutaia arxise k i mama mou na krataei pisini, kourastike na einai panta i aga8i k logw tis Victorias den prolavenei na tin trexei opws prin..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από εμένα!!

Σήμερα είπα να δουλέψω χαλαρά και να κάνω συντήρηση δυνάμεων γιατί αύριο κ μεθαυριο γινεται χαμός!!

Σας ευχαριστώ πολλύ πολυ για τα καλά σας λόγια για τις φωτογραφίες :D:D:D

Αφροδίτη και η δικιά μου εδω και 2 μέρες ξυπνάει το βράδυ και κλαίει, . Πιστεύω έχει να κάνει με την ζέστη ή με την προσαρμογή στο νέο περιβάλλον. Επισης, σε καταλαβαίνω όταν λές απο μακρυά και αγαπημένοι! Άλλωστε αν ήταν να "αντέχουμε" τους γονείς θα ...συνεχίζαμε να μένουμε μαζί τους :lol::lol::lol: καμιά φορά νομίζουν ότι είμαστε ακόμα μικρά παιδιά και δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον έχουμε παιδιά και δεν θυμούνται πώς ήταν εκείνοι στην δική μας ηλικία-φάση ... τι να πω αυτή η γενιά...νομίζει ότι έχει σε όλα δίκιο..................................

Αντρια μπραβο σου που στηριξες την νυφη σου! απο οτι εχω καταλαβει ειστε αγαπημενη οικογενεια και ειμαι σιγουρη οτι θα λυθουν οι παρεξηγησεις. Μην στενοχωριεσαι κ στενοχωρεις το μωρακι σου!!

Δαναη στην 2η εγκυμοσυνη πηρα μονο 5.5 κιλα κ το μικρουλι γεννηθηκε σχεδον 3 κιλα. Στην πρωτη πηρα 9-10 και γεννηθηκε 2800. ΣΤην 2η εγκυμοσύνη ειχα πολυ αγχος γιατι φοβομουν οτι θα ειναι πολυ μικρούλι αλλά τελικα διαψεύστηκα! επισης σε καταλαβαίνω που λες: σαν να μην περασε μια μερα...Ειναι ζορικο να εχεις απανωτες εγκυμοσύνες και με το που ξεφουσκώνεις να φουσκωνεις παλι. Αλλα από συμπτώματα, άνεση κλπ, δεν είσαι πολύ καλύτερα τώρα?Εγώ στην 2η εγκυμοσύνη ενιωθα τέλεια ενώ στην πρώτη χάλια χαλια χαλια χαλια!

Σουλα Σουλα Σουλα!!!!!! Πλησιάζουν οι μέρες! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!!! :D:D:D Η αλήθεια είναι ότι από την 1η εγκυμοσύνη μου και μετά άρχισαν να με πειράζουν τα λιπαρά και παχυντικά φαγητα/γλυκά.Είχα και πολλές αναγούλες και από τοτε άλλαξαν πάρα πολύ οι διατροφικές μου συνήθειες. Δηλαδή ενώ πριν έτρωγα άνετα ένα παγωτό, ένα σουβλάκι...επειδή στην εγκυμοσύνη μου προκαλούσαν εμετο, μου έχει μείνει ακόμα και τώρα η ανάμνηση και δεν μπορώ να τα φάω...επίσης προ εγκυμοσύνης δεν έτρωγα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ φακές και τραχανά και τώρα είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά :?:?:? περίεργα πράγματα χιχι

Λοιπόν ήθελα να σου πω επίσης πως αν στην αρχή είναι κάπως (πολύ) δύσκολα τα πράγματα με τα 2 παιδιά να θυμάσαι πάντα ότι στο μέλλον θα μπουν όλα σε σειρά. Χθες έπαιζαν μαζί τα 2 παιδάκια μου, πιο πολύ η μεγάλη δηλαδή με το μωρό...και του έδινε το νάνι της, την πιπίλα της, το σκέπαζε, το έκανε καλο καλό , το κουνούσε να κοιμηθεί, του έδινε φιλάκια και άλλα πολλά και πραγματικά ένιωθα ότι είμαι απίστευτα τυχερή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και κορίτσια το μωράκι την κοιτούσε με χαρα και γελούσε και η Έμμα χαιρόταν διπλά και φωτιζονταν όλο το πρόσωπο της...μετά του έδινε την μπάλα να παίξει, να πιει τσάι από το ποτηράκι της...σας λέω έζησα μοναδικές στιγμές....παροτι όλα τα βράδυα δεν νιώθω το σώμα μου από την κούραση, πιστεύω τώρα πια ότι όλα θα πάνε καλά και νιώθω πολύ ευτυχισμένη!!!

συνεχίζω: Ειρήνη μπράβο που προσπαθείς με την δική σου δουλειά! Σιγά σιγά τώρα που θα μπει και το φνινόπωρο θα έχεις ακόμα περισσότερους πελάτες. Και σκέψου ότι όλο αυτό ξεκίνησε από χομπι!

Αναστασία καλωσήρθε το κοριτσάκι σου!!! Σε καταλαβαίνω που λες ότι έκανες σαν τρελή! Εγώ έστειλα για διακοπές την μεγάλη για 5 μέρες με τους παπούδες και μετά πήγα και εγώ και μόλις την είδα από το παράθυρο του αυτοκινήτου έκανα σαν τρελή και φώναζα στον άντρα μου να σταματήσει να κατέβω και από την βιασύνη του χτύπησε (λίγο) το αυτοκίνητο σε ένα κολωνάκι ... :lol::lol::lol: και εκείνη όταν με είδε έγινε από άσπρη άσπρη που είναι, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ μέσα σε μισό δευτερόλεπτο και για 10 λεπτά δεν μιλούσε... :lol::lol::lol: Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες νεα σου! Όλες περνάμε φάσεις άσχημες, ειδικά στην εποχή που ζούμε με την κρίση, την ανασφάλεια και γενικά την πολυπλοκότητα της ζωής...

Γεωργιάννα να πάει σε δημόσιο παιδικό δεν υπάρχει δυνατότητα? Εγώ πάντως στην θέση σου ΔΕΝ θα άφηνα την δουλειά μου έστω και αν έβγαινα ίσα ίσα...Δεν θα άντεχα να είμαι σπίτι όλή μέρα με τα παιδιά. Επίσης, σκέψου ότι μπορεί σε λίγους μήνες να βρεθεί μια λύση με τον μικρό και να μπορέσεις να το συνδυάσεις. Ενώ αν σταματήσεις τώρα μπορεί να μην καταφέρεις να βρεις κάτι στο μέλλον. Και για εμένα έτσι το σκέφτομαι...Την παραμονή πριν φύγουμε για διακοπές μέχρι τις 2 το βράδυ δούλευα. Και με το που γύρισα έφυγα αμέσως για ραντεβού...Μπορεί τα μισά και παραπάνω να τα δίνω στις γυναίκες αλλά ξέρω ότι έχω δημιουργήσει μια πελατεία και όταν με το καλό μεγαλώσουν τα παιδιά θα μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο.

αυτάαααααααααα σας φιλωωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Euxaristw Elenaki mou..Einai poli kleistos xaraktiras i nimfi mou, evais8itos, den milaei k polles fores autes tis meres tin vrike i mama mou na klaiei k den to paradexetoun gia na min tin stenaxwresei..Epeidi den milaei na iperaspistei ton euato tis prepei na tin kanoume xwma? Eleosssssss oute emena 8a mou arese na me krinoun oi siggeneis tou andra mou k na min eixa ipostiri3i apo kanena..

Axx ola auta pou les me tis mikres anipomonw na ta zisw, monadikes stigmes ee?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Euxaristw Elenaki mou..Einai poli kleistos xaraktiras i nimfi mou, evais8itos, den milaei k polles fores autes tis meres tin vrike i mama mou na klaiei k den to paradexetoun gia na min tin stenaxwresei..Epeidi den milaei na iperaspistei ton euato tis prepei na tin kanoume xwma? Eleosssssss oute emena 8a mou arese na me krinoun oi siggeneis tou andra mou k na min eixa ipostiri3i apo kanena..

Axx ola auta pou les me tis mikres anipomonw na ta zisw, monadikes stigmes ee?

Μπράβο σου και πάλι που την στηρίζεις. Είναι τυχερή που έχει εσένα για κουνιάδα.

Πάντως στην αρχή δεν σου το κρύβω θα είναι αρκετά δύσκολα...και στην συνεχεια ορισμένες φορές μπορεί να νιώθεις πελαγωμένη...Αλλά οκ έχεις κοντά και τους δικούς σου και θα σε βοηθήσουν.

Εγώ πάντως ένιωθα πολύ άσχημα γιατί είχα αναλάβει 100% το μωρο και όλοι οι άλλοι την Έμμα. Και ένιωθα σαν να την είχα παρατήσει...Μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Οσο μπορείς βέβαια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Axx me agxwnei poli auto.. Me ton 8ilasmo stis arxes pou 8a prepei na exeis polles wres to mikro sto sti8os i Victoria? den 8a me zita? den 8a zile4ei? 8a prolavenw na tin frontizw k auti?

Άντρια το να θηλάζεις και να έχεις και άλλο μικρό παιδάκι κοντά σου είναι αρκετά δύσκολο...Εγώ δυστυχώς άντεξα κάτι λιγότερο από 3 μήνες! (Το πιστεύετε ότι η μικρή μου πήγε σχεδόν 3 μηνών??)

Εγώ ακολούθησα την εξής τακτική όπως σου είπα: ανέλαβα πλήρως το μωρό γιατί ένιωθα ότι όφειλα να του προσφέρω ακριβώς όσα προσέφερα στην μεγάλη. Και ακόμα και τώρα το ίδιο νιώθω.

Πιο πολύ με πονούσε εμένα που δεν είχα την Έμμα αλλά εκείνη περνούσε μια χαρά και ήξερα ότι όταν στρώσουν τα πράγματα θα την έχω πάλι ολο-δικιά μου! Η σχέση μαμάς -παιδιού μπορεί να χαλαρώνει για λίγο καιρό (για διάφορους λόγους) αλλά μετά και πάλι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα...

πάντως σου το λέω ξανά μην πέσεις στην παγίδα του να στενοχωριέσαι που δεν δίνεις τα πάντα στην Βικτωρια όπως και πριν. Εγώ το έκανα και ένιωθα χάλια... Να είμαστε καλά μια ζωή μαζί θα είμαστε...αγκαλίτσα...τώρα τα νέα μωράκια μας έχουν πιο πολύ ανάγκη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...