Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξαφνικη αιμορραγια μετα απο την καισαρικη


Recommended Posts

Πριν απο 13 μερες γεννησα με καισαρικη και ενω ειχα την λοχεια αιμοραγια που ειναι φυσιολογικο,οπου σιγα-σιγα αρχιζε να μειωνεται,Ξαφνικα ενα πρωινο παω στην τουαλετα και καταλαβαινω να αιμορραγω παρα πολυ σε σημειο να μην προλαβω ουτε να σκουπιστω.Περνω τηλεφωνο τον γιατρο μου και λεει να παρω mitrotan να 6ωρο και την επομενη να του τηλ για να του πω πως ειμαι.Οντως εχει μειωθει το αιμα αλλα φοβαμαι πολυ μην χρειαστω να κανω αποξεση.

dXQAp3.png

IEkup2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου!

Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αλλα ουτε εχω ακουσει κατι αναλογο..αλλα γιατι να κανεις αποξεση??η αιμορραγια συνοδευεται κι απο πονο?εγω στη θεση σου θα πηγαινα να με δει ο γιατρος για να ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ..

Καλη λοχεια να εχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Veta δεν ξέρω τι μπορει να είναι, το ότι ελαττωθηκε είναι ενθαρρυντικό αλλα για να είσαι σίγουρη και να ηρεμησεις καλο θα ήταν να σε έβλεπε ο γιατρός σου. Όλα καλα θα είναι μην κανείς άσχημες σκέψεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα δω πως θα ειμαι απο αυριο που θα σταματησω τα χαπια και μετα θα παω στον γιατρο μου,να δω τι θα μου πει.Ελπιζω ολα να πανε καλα !!!

Ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας!!

dXQAp3.png

IEkup2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βετουλα μου δεν το εχω περασει προσωπικα....

Απλα θα σου πω τι ξερω απο την ξαδερφη μου. Γεννησε φυσιολογικα και επειδη με το που γυρισε στο σπιτι εκανε τον ταρζαν με τις δουλειες (βοηθησε το οτι δεν εχει καθολου υστεροπονους και ηταν σαν να μη γεννησε απ' οτι μας ελεγε) σε καμια 10αρια μερες της ξεκινησε αιμορραγια εντονη. Ο γιατρος της συνεστησε μιτροταν και ξεκουραση καποιες μερες για να ηρεμησει η μητρα, οπως και εκανε. Οταν τελειωσε τα χαπια ξαναπηγε στον γιατρο και ειδε πως η μητρα ειναι καλα :):):):) . Επισης επειδη γεννησε χειμωνα ηταν και κρυωμα μαζι με κουραση.

Μηπως βρε κοριτσι μου κανεις πολλες δουλειες και κουραζεσαι? ΑΣε τις δουλειες και κοιτα μονο το μωρακι σου και εσενα, τα ντουβαρια ειναι πιο γερα απο εμας ;););););)

Ευχομαι γρηγορα να περασει και να μην ανησυχεις. Σε φιλω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια ειμαι πολυ ανχωμενη δεν ξερω ισως φταινε κ λιγο οι ορμονες τις λοχειας ,λιγο που εχω να δω κοσμο και ειμαι περιορισμενη στο σπιτι με τα μωρα.Οτι κουραζομαι οσο να πεις εχω τον Σωτηρη μου που ειναι ζουζουνι και κανει το σπιτι ανω-κατω.Ο αντρας μου στην δουλεια ερχεται πτωμα στην κουραση και ετσι νιωθω πολυ απομονωμενη.Για τις δουλειες δεν καθομαι κ στα αυγα μου ολο κατι κανω...ετσι οταν ξαπλωνω νιωθω τοσο κουραση που δεν καταλαβαινω ποτε με παιρνει ο υπνος.Ερχεται και η μανουλα μου και με βοηθαει πολλες φορες οταν μπορει.

dXQAp3.png

IEkup2.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...