Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΣΧΕΤΟ SITE


Recommended Posts

Koριτσια απο το πρωι που παω να γραψω πμ, ή που παω να γραψω απαντηση σε ενα θεμα δεν μ'αφηνει και μου ανοιγει ενα ασχετο site.... :twisted::twisted: Συνεβη σε καποια??Πως το αντιμετωπισατε????Ειναι υιος???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ PINE ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Μ ΕΣΤΕΙΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Μ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια αυτο συμβαινει και σε μενα και μαλλον σε πολλα κοριτσια εγω δεν μπορουσα ουτε να συνδεθω μονο με τον explorer τα καταφερα με mozila δεν μπορω ουτε τον κωδικο μου να βαλω ,δεν ξερω τι μπορει να ειναι μηπως ειναι καποιος ιος;;θα στειλω μυνημα στη Λενα και ελπιζω να το φτιαξουν...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν πρόκειται για κανέναν χακερ και κανέναν ιό! Ηρεμήστε! :lol: Ένα λάθος ήταν απο τον τεχνικό που πέρασε την διαφήμιση για το pinme.gr. :roll: Απο δω και πέρα δεν θα αντιμετωπίσετε άλλο πρόβλημα. Το έχει διορθώσει. Λυπάμαι για την αναστάτωση. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λενα...δεν του λες να το ξανακοιταξει...απο το Mozila και το chrome εχει ακομα το προβλημα με την διαφημιση...το λεω γιατι απλα απο τον explorer σε εμενα τουλαχιστον δεν τρεχει καλα... ;)

ευχαριστωωω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου χαλάλι τα κιλά, θα τα χάσεις! Κι εμένα μια γνωστή μου με το θηλασμό έγινε πέρσι και κόκκαλο κυριολεκτικά! Κολυμπούσε μες στα ρούχα! Οπότε πιστεύω θα βοηθήσει!!
    • Ναι! Προσέχω λόγω του σακχάρου!  Εμένα πάντως μωρέ μου χτυπάει άσχημα να το λέει έτσι χύμα ο γιατρός κανόνισα διακοπές.. Ας έλεγε άλλη δικαιολογία, γιατρός είναι.. ότι δεν μπορεί να αναλάβει άλλη γτ έχει πολλές έγκυες ας πούμε.. Το Αλεξάνδρας; Θα ψάξεις και εκεί;
    • Πονακια έχω κ εγώ συνέχεια κ πόνους περιόδου αλλά τα έχω συνηθίσει και δεν τους δίνω σημασία.  Η μέση καλά κρατεί!  Για μαλλια κάποια που ρώτησε εγώ μόλις  έκλεισα 1ο τρίμηνο έκανα ένα ωραιότατο ντεκαπαζ ρίζα μία χαρά! Δεν είμαι έγκυος πρότυπο!! Ντιπ δεν προσέχω, τώρα στις διακοπές αναψυκτικό,  αλκοόλ  κ τσιγάρο πήγαν σύννεφο!!! 🤪 Ζαβό θα το βγάλω το καημένο,  εκανα κ ηλιοθερηλιοθεραπεία... Μόλις γεννησω θα με αποκληρωσει απο μανα του! 
    • Κορίτσια καλησπέρα!Εγώ δυστυχώς σήμερα έχω πολύ πόνο και αιμα. Αύριο είναι να ξανακάνω χοριακη. Αλλά λογικα δεν προχωράει η εγκυμοσύνη. Έχει συμβεί σε καμία?
    • Κι εγώ 5+ κιλά είμαι ήδη..και μπήκα με παραπάνω από τα κανονικά μου (62) στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό, αλλά δε θέλω να ξεφύγω γιατί και δε θα μαζεύεται μετά και η μέση δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει. Αύριο έχω γυναικολόγο και θέλω να κάτσω να γράψω τί να τον ρωτήσω γιατί όλο ξεχνάω. Αρχές Ιουνίου έχω κλείσει και για τη Β επιπέδου. Έχω κάτι πονάκια χαμηλά, σαν τσιμπήματα τη μία φορά, σαν πόνους περιόδου την άλλη και κάτι περίεργες σουβλιές στη μέση. Δεν ξέρω τί είναι όλα αυτά. Αν είναι ότι αρχίζω να το νιώθω πλέον ή κ΄άτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκουράζομαι κι επίσης δεν κοιμάμαι και πολύ άνετα. Όλη η δυσκολία μου βγαίνει στον ύπνο γιατί δε βολεύομαι. Μόνο από τη μία μεριά μπορώ να κοιμηθώ και στο γύρισμα πονάω αρκετά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...