Μετάβαση σε περιεχόμενο

διαφορες χαρακτηριστικων προσωπου


Recommended Posts

καλημερα σε ολες.ειμαι νεα μανουλα μολις 10 ημερων και θα ηθελα να ρωτησω τις αλλες μανουλες αν παρατηρησαν διαφορες στα χαρακτηριστικα των μωρων τους.μεσα σε ολα τα αλλα εννοειται οτι την χαζευω ολη μερα.εχω παρατηρησει διαφορες π.χ το ενα αυτι ειναι πιο μεγαλο και πιο πεταχτο απο το αλλο,το ενα ρουθουνι πιο ανοιχτο-μεγαλο απο το αλλο.δεν ξερω αν εχετε παρατηρησει και εσιες κατι αναλογο?

θα ηθελα να μου πειτε.

τα φιλια μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου καταρχην να χαιρεσαι το παιδακι σου,το παν ειναι να ειναι γερο και μην σε ανυσηχει αυτο θα βλεπεις το μωρακι σου να αλλαζει μερα με τη μερα,δεν θα το πιστευεις το ποσο γρηγορα θα μεγαλωνει,ο πρωτος μου οταν γεννηθηκε ηταν κατακοκκινος και τα αυτακια του λιγο πεταχτα με τον καιρο βεβαια εστρωσε και εγινε το ομορφοτερο μωρο στο κοσμο για μενα φυσικα (ειπε η κουκουβαγια μανα :lol::lol: )ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και μοναδικος κοιτα να απολαυσεις τις πρωτες στιγμες της ζωης του και να εισαι περηφανη για το υγιεστατο πλασματακι που εσυ εφτιαξες κι εφερες στον κοσμο,και παλι να σου ζησει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευη,καταρχην να σου ζησει το μωρακι σου!γερο και καλοτυχο να ειναι!

Εχω την εντυπωση πως αυτο συμβαινει πανω κατω σε ολους τους ανθρωπους..δεν ειμαστε απολυτα "συμμετρικοι" ..το ενα ποδι μπορει να ειναι λιγο πιο πλατυ η πιο μεγαλο απο το αλλο(απειροελαχιστα,δεν ειμαστε δα και τερατα :lol::lol: ) η το ενα ματι μπορει να ειναι λιγο πιο ανοιχτο,η το ενα φρυδι μπορει να ειναι λιγο πιο πανω..ποσο μαλλον ενα μωρακι που μολις πριν απο δεκα μες βγηκε απο την μητρα..θα αλλαξουν πολλα χαρακτηριστικα..ακομα δεν ειδες τιποτα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω κοριτσια απλως αγχωνομαι για ολα...σκεφτομαι οτι δεν εγινε σωστα η ενωση στο προσωπο και αλλα τετοια χαζα...οπως και να εχει για μενα ειναι το πιο τελειο πλασματακι στον κοσμο...

φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...