Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ Η ΦΡΕΣΚΟ?Κ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ 6 ΜΗΝΩΝ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΕΒΑΠΟΡΕ ΝΟΥΛΑΚ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 6ΜΗΝΑ Η ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΙΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΝ ΓΝΩΜΗ ΤΙΣ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΙΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΕΒΑΠΟΡΕ Η ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ?

Κ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα!!! να σου ζήσει το μωράκι σου!!! εγώ ξεκίνησα από 8 μηνών το neslac όχι όμως το εβαπορέ αυτό που δεν χρειάζεται αραίωμα με νερό. θα το βρεις στα ράφια με τα εβαπορέ. τώρα εδώ και ένα μήνα της δίνω της milupa πάλι που δεν χρειάζεται αραίωμα όχι για κανένα άλλο λόγο απλά της αρέσει καλύτερα ;););) πάντως εμένα ο παιδίατρος μου έχει πει ότι μέχρι τα 3 το παιδί δεν πρέπει να πίνει φρέσκο καθώς ακόμα τα νεφρα του δεν μπορούν να το αντέξουν απόλυτα λόγω του ότι είναι αρκετά βαρύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΖΕΤΑ2010 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!!!Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΜΙΝΩ ΣΤΙΝ ΣΚΟΝΗ Η ΟΧΙ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΙΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ.ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

Κ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΖΟΥ ΖΗΣΕΙ Κ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου myriam

ξεκινησα το νουλακ η νεσλακ απο την στιγμη που εκλεισε τους εξι μηνες το δεχτηκε πολυ καλα κ δεν ειχε ποτε προβλημα με δυσκοιλιοτητα ισα ισα μπαινουν κ οι στερεες τροφες κ το συστημα δουλευει ρολοι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΝΟΥΛΑΚ Η ΕΣΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΑΛΑ?

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ Κ ΚΡΕΜΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ Κ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Κ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΕΙΠΑ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ Η ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω πολυ!!!

κ εσυ να χαιρεσε το ζουζουνι σου!!!

δεν ρωτησα την παιδιατρο μας μονη μου το ξεκινησα κ απλα την ενημερωσα,στην αρχη πηρα ενα μικρο κουτακι κ της εδωσα μια μικρη ποσοτητα να δω αν θα το δεχτει,αφου το δεχτηκε κ δεν ειχαμε τιποτα ξεκινησα να το δινω κ βρηκα κ την ησυχια μου κ μας βγαινει κ πολυ πιο οικονομικο τωρα που θα γινει χρονων θα περνω κ εγω το ετοιμο που δεν χρειαζετε αραιωμα...

παντως βρε κοριτσια εμενα η γιαγιακα μου μου εδινε φρεσκο απο πολυ μικρη για να φανταστητε ποσο φρεσκο ηταν απο την προβατινα μας καθε μερα!!!!!

ζετα η παιδιατρος μας ειπε οτι μολις κλεισει χρονο η μικρη θα τρωει τα παντα δεν θα τις μαγειρευω χορια....δεν νομιζω να πειραζει το γαλα απο την στιγμη που θα τρωει οτι κ εμεις....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα !! muriam μου κ γω ηθελα να δωσω απο τους 6 μηνες εβαπορε ή παστεριωμενο (καλα για φρεσκο θα σου ελεγα να το ξεχασεις, ειναι πολύ νωρις κ δεν το "σηκωνουν" οι οργανισμοί τους...) κ τελικα η παιδιατρος μου, μου ειπε τουλαχιστον απο τον 10ο μηνα ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ...

το ειχα ψαξει κ γω κ οπου κ αν ρωτησα, μου λεγανε οτι συστηνουν να συνεχιζεται η σκονη γαλα γιατι ειναι πολύ πιο εμπλουτισμενη σε στοιχεια/μεταλλα κλπ ... κ μαλλον εχουν δικιο...

εγω τελικα παρατεινα τον θηλασμο κ ετσι εδωσα εβαπορε + παστεριωμενο (οπως ηθελα) μετα τον 11ο, οπου κ αποθηλασαμε ομαλα.

εχω ακουσει ομως κ κοπελα που εδωσε εβαπορε απο τον 6ο - 7ο παρ ολο που η γιατρος της δεν το συνιστουσε... (αχαχααχα happy μου !!;;! δεν ειχα εσενα υποψιν μου, αλλη κοπελα σκεφτομουν! πρωτα εγραψα το μνμ μου κ μετα ειδα την απαντησή σου :D:x φιλακια)

γενικα την τελική ευθυνη τη φερουμε εμεις :roll: οι μαμαδες... :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για το φρεσκο το ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ του εμποριου εχω ακουσει οτι ειναι "βαρυ" για τοσο μικρο παιδακι...

για κατσικισιο - προβειο ΙΣΩΣ να ειναι διαφορετικά τα πραγματα... :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΕΙΝΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΝΟΥΛΑΚ ΝΕΣΛΑΚ ΚΛΠ.ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΙΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΛΠ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΤΙΣ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.

ΧΑΠΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.....ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΕΓΩ ΔΙΝΩ 16 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ.ΕΝΩ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ Κ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΠ.Κ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΓΑΛΑ.

ΣΑΣΕ ΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιριαμ τωρα που θα κλεισετε τον 6ο μηνα τα γαλατα σε σκονη παλι τα βρισκεις στα σουπερ. αφου πλεον κ της πρωτης ηλικιας πωλουνται εκει κανονικα :roll: κ ειναι πιο φτηνα (αν θυμαμαι καλα) απο της πρωτης ηλικιας.

γενικα ξερω οτι το φρεσκο αγελαδινο το δινεις οπωσδηποτε μετα το χρονο

για τα συμπηκνωμενα-εβαπορε ξερω κ εγω οτι μπαινουν μετα το 10ο μηνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kατα τη γνωμη μου πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις να δωσεις φρεσκο γαλα ή και εβαπορε ακομα στο μωρακι σου,γιατι τοση βιασυνη;;τα γαλατα σε σκονη ειναι πιο εμπλουτισμενα και καταλληλα για παιδια δεν βλεπω κανεναν λογο να ξεκινησεις τοσο νωρις να του δινεις φρεσκο γαλα,οπως σου ειπε και το μαιμουδακι το γαλα σε σκονη μετα τον 6ο μηνα υπαρχει σε ολα τα σουπερ μαρκετ και ειναι πιο φθηνο,εξαλλου μπορεις να επιλεξεις μια μαρκα η οποια να ειναι φθηνοτερη αν συντρεχει οικονομικος λογος,στο τριτο μου παιδακι μολις εκλεισε τα δυο αρχισα να του δινω φρεσκο γαλα και νουνου kid στο χαρτινο μακρας διαρκειας αλλα οχι εβαπορε,η παιδιατρος μου επεμενε να του δωσω μεχρι τα 3 σκονη να φανταστεις,στους αλλους δυο μετα το χρονο αλλαξα το γαλα,η αποφαση ειναι δικη σου αλλα σου προτεινω να μην βιαστεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΝ ΣΚΟΝΗ ΤΟ ΑΛΜΙΡΟΝ 2 Κ ΕΥΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΙΝΕΙ Κ ΟΛΑ ΟΚ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Κ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

muriam θα συμφωνήσω απόλυτα με την ΚΑ! σε πρόσφατη συζήτηση με την παιδίατρό μας σχεδόν μου "απαγόρεψε" την κονσέρβα - όπως ονομάζουν το κουτί - και μου το χαρακτήρισε τριτοκοσμικό. βαρύς ο χαρακτηρισμός, ωστόσο οι ξένοι έτσι το θεωρούν. ήμουν σίγουρη ότι κάτι τέτοιο θα έλεγε, γιατί το έχω διαβάσει και συζητήσει και αλλού, δλδ είμαι σίγουρη ότι δεν το έκανε απλώς για να προωθήσει το αλμιρόν ή άλλα γάλατα σε σκόνη, αντίστοιχα. ο λόγος του γάλακτος σε σκόνη είναι ο εμπλουτισμός τους σε στοιχεία. εμένα που είναι 14 μηνών του δίνω το αλμιρόν 3. μετά θα περάσω στο growing up+1 και τα συναφή... είναι πιο "εξελιγμένα" γάλατα με την έννοια που ορίσαμε παραπάνω. για το φρέσκο, θα το συζητήσω μάλλον μετά τα 3 του έτη ;) βεβαια, το θέμα είναι και οικονομικό, αλλά όσο μπορώ, θα του προσφέρω αυτό που προτείνουν ως καλύτερο. πάντως την κονσέρβα θα την αποφύγω όπως και να'χει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΓΑΛΑ ΠΟΤΕ.ΓΙΑ ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...