Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο14


Recommended Posts

Vango κουράγιο μόλις θα είσαι έτοιμη ψυχολογικά θα πάτε να βάλετε τις βλαστοκύστες και μπορεί να είναι οι τυχερές σας!

Μαρίνα η εξέταση για καρυότυπο πως γίνεται(μιας και τα έχεις ψάξει πολύ αυτά).Πάντως εμείς με πολύ καλύτερο σπέρμα απο πριν 3 μήνες γονιμοποιήθηκαν λιγότερα ωάρια αυτή τη φορά.Μάλλον όμως τα ωάρια μου σ αυτό τον κύκλο δεν ήταν τόσο καλά όσο την πρώτη...Σήμερα πήρα το χαρτί που έγραφε οτι τα 3 ήταν ώριμα αλλα δεν γονιμοποιήθηκαν όλα παρόλαυτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βανγκο λυπαμαι πολυ.. :(:( Ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα και τα 3 εμβρυακια που σε περιμενουν να ειναι και τα τυχερα.. Εχεις τραβηξει πολλα αλλα πιστεψε το οτι συντομα το μωρακι σου θα ερθει! Κουραγιο..

καλα αποτελεσματα στις υπολοιπες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Little dancer μου,

Η εξέταση καρυότυπου γίνεται με λήψη αίματος και από τους 2 συζύγους/συντρόφους. Εμείς την κάναμε σε μεγάλο διαγνωστικό εργαστήριο και ... μας κόστισε, καθώς στα δημόσια νοσοκομεία δεν βρήκα άκρη κι ένα που την έκανε είχε 3 μήνες αναμονή!!!!

Παρόλα αυτά, είναι μια χρήσιμη εξέταση και όλοι τη δίνουν μετά από επαναλαμβανόμενες αποτυχίες στην εξωσωματική ή καθ' έξιν (συνεχείς) αποβολές. Μαζί με θρομβοφιλία & ΝΚ, ώστε να αποκλειστούν αυτοί οι βασικοί παράγοντες που δεν οδηγούν σε εγκυμοσύνη.

Εμείς από καρυότυπο οκ, αλλά τα υπόλοιπα... σας τα έχω ξαναπεί.

Ό,τι θέλετε με ρωτάτε... Η εμπειρία μου κ οι (ελάχιστες αφού δεν είμαι γιατρός, κοντεύω :D ) γνώσεις μου στη διάθεσή σας!!!

Καλό απόγευμα

Μαρίνα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vango μου λυπαμαι γλυκια μου, σκεψου οτι σε περιμενουν 3 βλαστοκυστες για να παρεις δυναμη !!!

Ρωτα το γιατρο σου για οτι αποριες εχεις και κανε οτι εξετασεις χρειαστει...

Μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βαγκο μου ναι την 10η 11η μερα περιοδου εννοω!!

Μη την φοβασαι την αποψυξη 3 ειναι και ενα να χαθει δεν πειραζει.Υπαρχουν πιθανοτητες να αντεξουν και οι 3. Ρωτα το γιατρο για ποσοστα γιατι δεν ξερω.Αλλα μολις αποψυχθουν ειναι σαν τα φρεσκα μη τα φοβασαι.

Η αφιλοξενη μητρα συνηθως(οχι παντα) εχει να κανει με τη προγεστερονη κ το ενδομητριο.

Ετσι μου ειχε πει ο γιατρος οταν ηθελα να ελαττωσω τα ουτροτζεσταν, οτι βοηθανε στη φιλοξενεια.

Μεχρι εκει ξερω,μαζεψε κ γραψε οτι ερωτηση εχεις κ βομβαρδισε το γιατρο σου για να εισαι ετοιμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vango μου λυπάμαι πάρα πολύ για τα άσχημα νέα σου. Δυστυχώς λίγο πολύ όλες έχουμε περάσει ανάλογες στιγμές και μπορούμε να σε καταλάβουμε απόλυτα. Ξέρω πως ότι και να σου πούμε δε θα μειώσει τη θλίψη σου. Όμως να μη ξεχνάς τις 3 βλαστοκύστες που είναι εκεί και σε περιμένουν, και να δοξάζεις το Θεό που τις έχεις. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Και να μη ξεχνάμε (όλες μας) ότι κάθε αποτυχία μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο.... ;););)

Cristy μόλις πριν 3 μέρες ξεμπέρδεψα με τον ΕΟΠΥΥ και τα φάρμακα. Δεν είχα ξανασχοληθεί αλλά μια χαρά τα πήγα. Και εμείς πήγαμε βεβαίωση από το κέντρο για σπερματέγχυση. Το μέγιστο που μπορούν να μας χορηγήσουν είναι 3.000 μονάδες. Η κοπελίτσα στο φαρμακείο μου είπε σε 3 μήνες αν δεν τα καταφέρω. Αυτό που δε ρώτησα είναι πόσες σπερματεγχύσεις μπορούν να μας δικαιολογήσουν. Αν χρειαστείς κάτι μη διστάσεις... Θα χαρώ να βοηθήσω!!!

Φιλιά σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια!!!! Καλή υπομονή και περιμένουμε ευχάριστα σε 2 μερούλες μόνο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vango πολύ στενοχωρέθηκα.

Εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα ώστε να οργανώσεις το επόμενο βήμα...

kon21 σ΄ ευχαριστώ πολύ.

Πρέπει μάλλον να τηλ στην επιτροπή για διευκρινήσεις: Έχω κάνει ήδη 4 σπερματεγχύσεις πέρυσι που ήμουν ΟΠΑΔ και δεν χρειαζόμουν επιτροπή. Τα φάρμακα τα έγραφα στο βιβλιάριο σαν "πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας". Ωστόσο δεν θυμάμαι τι αναγραφόταν στις ηλεκτρονικές συνταγές των 2 τελευταίων προσπαθειών μου.

Καλή τύχη στις υπόλοιπες "κλωσσούλες".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα. Να μπω και γω στη παρέα σας. Ξεκινώ όπου να ναι τη δεύτερη μου εξωσωματική. Στην πρώτη μου είχα μείνει έγκυος με κατεψυγμένη βλαστοκύστη αλλά δυστυχώς απέβαλλα στις 7 εβδομάδες. Ελπίζω αυτή να είναι η τυχερή μου!

Σε ο,τι αφορά το ΕΟΠΠΥ. Δικαιολογούν 4 εξωσωματικές ανά 4 μήνες αλλά και "προκλήσεις ωορρηξίας' για σπερματέγχυση μάλλον 4 και δω. Σήμερα πήρα 3000μον. γκοναλ χωρίς συμμετοχή για σπερματέγχυση τα οποία μου τα έγραψε ο γιατρός του ΙΚΑ αφού του επέδειξα τις σχετικές εξετασεις (σπερμοδιάγραμμα, σαλπιγογραφια, ορμονικές, γνωματευση ιατρού)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά διάβαζω μια ώρα γιατι είχα να μπω από την Τετάρτη! Είχα πάει στο πατρικό να αλλάξω λίγο παραστάσεις και να κοιμηθώ λιγο....ημουν πολύ νευριασμένη να το πώ, κακιά να το πω δεν ξέρω πάντος που την έχει δώσει όλο αυτό. :evil: Ευτυχώς εκει με τα χιόνια μου άλλαξε η διάθεση και άρχισε σιγά σιγά να μου περνάει η κρίση! Αυτό που θέλω είναι να φτιάξει λίγο ο καιρός, να αρχίσουμε τις βόλτες με τον αντρούλη μου και να τον χαρώ ρε κορίτσια! 2 μήνες είναι αυτοί και ο γιατρός ακόμα δεν μας αφήνει.... :oops: Ολα θα γίνουν, απλά χρειάζεται χρόνος!

Μαρινάκι μου, μου δίνει κουράγιο η πίστη σου, γιατί τελευταία έχασα την δικιά μου και θα την ξαναχρειαστώ, οπότε να είσαι εκει για μου την δίνεις! Εύχομαι να έρθει γρήγορα στην αγκαλιά σας το μωρό σας!!!!!!!

Cuandaki ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ δύσκολο, δεν ξεπερνιεται εύκολα! Τι κάνει η μπουμπού? Ερχεται η ώρα, η μεγάλη.....!

Μέλι μου να ονειρεύεσαι, είναι το μόνο που βοηθάει να περάσουν οι μέρες!Ειδαλως το μυαλλό φεύγει σε άλλα μονοπάτια...και τελικά κάνεις παρέα μόνο με φίλους με άσπρα πουκαμισάκια... :lol: πλάκα κάνω,κι εγώ έβλεπα και ένοιωθα τρελά πράγματα.

Αντζι, Αννου, Γιουλάκι, littledancer, Diaz εύχομαι να δείτε τεράστια νούμερα!!!!!

Babelicious ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Κι εγώ έχω χάσει τον αδερφό μου και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Δεν το ξεπερνας ποτέ, απλά ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές σου. Θα είσαι μια χαρα μετα με το τραύμα μόνο που κάθε φορά που θα αλλάζει ο καιρός θα σε ενοχλεί! Έχεις περάσει πολλά, αλλά είσαι δυνατή και θα τα καταφέρουμε αυτή την φορά μαζί!!!

Θα γίνω μανούλα, σε άφησα για το τέλος γιατί έψαχνα τις κατάλληλες λέξεις να πώ. Δεν υπάρχουν! Όπως είπα θα τα καταφέρουμε! Εγώ πάντος λέω να το αφήσεις για λίγο, και τώρα που οι ορμόνες υπάρχουν μέσα σου (πάντα βοηθούν), χαλάρωσε με τον αντρούλη σου, απόλαυσε και ξεκούρασε το μυαλό σου. Είμαι σίγουρηότι θα έρθει πριν αποφασίσεις για την νέα προσπάθεια!

Vango μου λυπάμαι πολύ! Σκέψου τα μπαρμπασταθάκια σου που σε περιμένουν! Ευτυχώς είναι πολλά και εχουν παρέα :D

Λιλ μου τέλεια τα νέα σου!

Αγγέλα που έχεις χαθεί?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!...Να είμαστε καλά και ευτυχισμένες με τους αντρούληδές μας, για να μπορούμε να απολαύσουμε στη συνέχεια και την μητρότητα!!...

tha_gino_manoula, χαίρομαι που ήδη μπήκες στη διαδικασία να ψάχνεσαι για τις βλαστοκύστες σου!! Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!!!

Sweety2 καλωσήρθες και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην δεύτερη και ευελπιστούμε τυχερή σου προσπάθεια!!

Kon21 καλή επιτυχία επίσης!!!!!Περιμένουμε ενημέρωση για τις εξελίξεις

Teri , είναι ιδιαίτερα θετικό που αισθάνεσαι καλύτερα και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου σχετικά με τη Μαρίνα. Πραγματικά Μαρίνα, είσαι παράδειγμα κουράγιου και δύναμης....για να μην πω για τις ιατρικές σου - λόγω προσωπικής σου εμπειρίας - γνώσεις..........

Annou είμαστε οι επόμενες....αύριο μία μεγάλη μέρα για μας....πως αισθάνεσαι;;;; Εγώ έχω έντονο άγχος και κρατήθηκα με νύχια και με δόντια για να μην κάνω σήμερα το πρωί το τεστ εγκυμοσύνης που είχα στο συρτάρι μου........θα βλέπω όλη μέρα παλιές ελληνικές ταινίες που λατρεύω (Τζένη-Τζένη, δεσποινίς διευθυντής, κάτι κουρασμένα παλικάρια κ.τ.λ.)...μπας και χαλαρώσω.... :-ss:-ss:-ss

gioulaki, melipikto, diaz πως είστε εσείς;;;; Πως πάει το κλώσημα;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα βαλεντινες μου!!! :x:x:x:x

Χρονια μας πολλα με πολλα γουτσου γουτσου και τα μωρακια θα ρθουν!

sweety καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο η δευτερη προσπαθεια σου!

Τερι μου καλα εκανες που εφυγες και ξεσκασε λιγο το μυαλουδακι σου.Χαρειτε τωρα με τον αντρουλι σου , πηγαιντε βολτιτσες, διασκεδαστε για να ξαναγεμισεις τις μπαταριες σου! :-*:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και από μένα.

χτες και σήμερα νομιζω ειναι οι χειροτερες μερες στην εξωσ. τετοια αγωνια δεν υπαρχειειειειει.

ειμαι απο χτες με ταχυκαρδιες και ξυπναω ολη την ωρα νομιζοντας οτι ειναι τεταρτη και εχασα τη χοριακή.

πολύ αγχος. ευτυχως τελικα που ερχομαι και λιγο στο γραφειο και ξεχνιεμαι γιατι το clear blue δε θα τη γλιτωνε στο σπιτι :oops:

anji καλη μας επιτυχιαααααα ουουουουουουφφφφφφφφφφφ

φιλια σε ολες και χρονια μας πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλή επιτυχία να χετε με θετικότατη χοριακή.... Χρόνια πολλά σε όλες και εύχομαι του χρόνου να γιορτάζουμε τον έρωτα μας παρέα με 1 ή και 2 μωράκια!!!! teri.... θα τα καταφέρουμε που θα πάει????

Η Αγγέλα που χάθηκε??? επλίζω να ναι από τη χαρά της χαμένη..... δε θα πήγαινε να ακούσει καρδούλα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδίτσες μου γλυκιές καλημέρα!δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσάς!!!!!!!!!!!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!!!!Μαρίνα μου χθες σε σκέφτηκα πολλές φορές και κυρίως όσα έχεις περάσει και πρέπει να σου πω ότι μάλωσα τον εαυτό μου,και κατάλαβα ότι δεν πρέπει να παραδώσω τα όπλα!τις εξετάσεις που μου λες τις ξέρω και σκέφτομαι μήπως τις κάνω από μόνη μου.Χθες λοιπόν που πήγα στο γιατρό,μου έκανε υπέρηχο,έιχα ένα ωοθυλάκιο και μου είπε να βάλουμε τις βλαστοκύστες σε αυτόν τον κύκλο χωρίς φάρμακα,σήμερα εγώ αδιαθέτησα και αύριο θα πάρω να τους το πω,μου είπε ότι οι βλαστοκύστες μου ήταν σε πολυ καλό επίπεδο και πιστεύει ότι τουλάχιστον θα αντέξουν έστω οι 2, και επειδή εγώ επέμεινα για περαιτέρω εξετάσεις σε περίπτωση που δεν έχουμε επιτυχία και αυτή τη φορά ,μου είπε ότι ίσως κάνουμε μια υστεροσκόπηση μετά.Αναπτερώθηκε λίγο το ηθικό μου να σας πω την αλήθεια,έχω μια ελπίδα ακόμη,είδωμεν..............

Ελπίζω αύριο η anji και η annou να μας φτιάξουν την διάθεση!!!!!!!κοριτσάκια μου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!άντε να γίνει η αρχή και να ανοίξει ο δρόμος για τις υπόλοιπες!!!!!!!χρόνια πολλά και πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!!! :x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπημένες μου!

Σας εύχομαι χρόνια πολλά, αλλά κυρίως καλά! Να είμαστε όλες πάντοτε ερωτευμένες και αγαπημένες με τα αγόρια μας :x ! Τα μωρά μας, μέχρι να έρθουν ... τα μωρά-μωρά!!!

Ο αγώνας όλων μας είναι δύσκολος, αλλά και ιερός. Δεν πρέπει να μας πτοούν οι αναποδιές και οι δυσκολίες: όλα γίνονται για τον ίδιο σκοπό και είναι για καλό. Εγώ μέσα από τις δυσκολίες μου έμαθα! Και μέσα από αυτές έγινα πιο δυνατή! Έτσι πρέπει ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!

Αλλά ξέρετε τι έχω καταλάβει: όλα περνούν πιο εύκολα όταν δεν είμαστε μόνες, γιατί κακά τα ψέμματα, μόνο εμείς οι ίδιες που έχουμε περάσει τόσα, και πόσα ακόμη, μπορούμε πραγματικά και ειλικρινά να στηρίξουμε η μια την άλλη, καταλαβαίνουμε η μια την άλλη! Είμαι ευτυχής που σας βρήκα και δεν είμαι μόνη!

Για τα πολύ καλά σας λόγια ένα μόνον ταπεινώ "ευχαριστώ" σας απευθύνω, αλλά αυτό που μου προσφέρετε είναι πολύύύ μεγαλύτερης αξίας... (γι' αυτό πάλι κλαίω...).

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ!!!

Να έχετε πίστη, υπομονή και επιμονή και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη εσείς που είστε σε αναμονή!

Τεράστιες χοριακές σε όσες περιμένουν! Αγωνιώ κι εγώ μαζί σας!

Μια τεράστια αγκαλιά για όλες (μαζί!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινα ετσι ειναι ολα γινονται για καλο σκοπο!

Και ναι, ημαστε δυνατες!!!!

Μαρινακι :x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Καλη επιτυχια αυριο σα Αντζη και annou με θετικες χοριακες!!!!!!!!!! %%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...αχ....κορίτσια σας ευχαριστούμε πολύ - πολύ!!!!!!!!!!................

Μακάρι το 15 Annou να γίνει το αγαπημένο μας νούμερο!!!!!!

Πάντως για σήμερα...αγόρασα μια σούπερ κατακόκκινη τουρτίτσα ,σε σχήμα καρδιάς φυσικά , και περιμένω τον αντρούλη μου..... :x:x:x[smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα στις πολύ πολύ πολύ ερωτευμένες γυναίκες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και όμορφα.

Σήμερα δεν σκέφτεστε τίποτα αρνητικό,όλα είναι όμορφα. Vango το κεφάλι ψηλά και αισιοδοξία.

Lilaki φουσκίτσα?

Καλή επιτυχία στα αυριανά αποτελεσματα, πολλά ++++++++++++++++++++++

Μαρινάκι, τρελοκοριστο αυτό που έγραψες ήταν ιδανικό " μην αφήνετε τίποτα στην τύχη εσείς που είστε σε αναμονή"

Κορίτσια φιλιά πολλά σε όλες και με πολλές θετικές χοριακές!!!!!! %%-%%-%%-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρινα Σ. είναι πολυ πολυ συγκινητικα αυτα που εγραψες :x

κοριτσια ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση ελπιζω αυριο να ναι και για την anji και για μενα η καλυτερη μερα της ζωής μας και να ναι μια αρχη για οοοοοοοοοολλλλλλλεεεεεεεεεςςςςςς που πραγματικα το θελουμε τοοοοσοοοοο πολυ και παλευουμε χρονια για αυτο.

φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!! Εύχομαι ο έρωτας να μην φύγει ποτέ από τα σπίτια μας καινα φέρει πολλά γερά μωράκια!!!

Διάβασα πολλα νέα και να με συγχωρέσετε αν ξεχάσω καμία...

Βάγκο μου πόσο πολύ χαίρομαι που σε άκουσα ξανά δυνατή και αισιόδοξη δεν φαντάζεσαι!!! Είπαμε δεν το βάζουμε ποτέ κάτω γιατι ο σκοπός μας είναι ο ιερότερος!!!!

Μαρινάκι κάθε που σε διαβάζω συγκινούμαι... Το μεγαλείο της ψυχής σου είναι απερίγραπτο... Ξέρεισνα δίνεις κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ζωή να σου δώσει πίσω όλα όσα έχεις ονειρευτεί και προσευχηθεί!!!

Αννού και Άντζι καλή επιτυχία για τις αυριανές χοριακές! Εύχομαι να είναι θετικές και αύριο να γιορτάσουμε όλες μαζί!!! Περιμένω με το κόκκινο μαρκαδοράκι στο χέρι!!!!

Τέρι μου, γλυκιά μου πόσο χάρηκα και για εσένα που επανήλθες!!! Καλά έκανες και έφυγες, γέμισες μπαταρίες, άφησες για λίγο τις άσχημες στιγμές και τώρα πάμε μπροστά!!! Χαρείτε όσο μπορείτε με τον αντρούλη σου γιατί το μωράκι καραδοκεί και όπου να'ναι θα κάνει την εμφάνισή του!!!

Διάβασα και για το μερεντάκι μας!!!! Μερεντάκι καλώς ήρθες και πάλι! Περιμένουμε νέα σου!

Sweety2 καλώς ήρθες στην παρεούλα μας! Εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή την προσπάθεια!!!

Θα γίνω μανούλα βρήκες φάρμακα; Μεγάλη ζήτηση στο φόρουμ, ε; Εύχομαι να βρεις σύντομα όσα χρειάζεσαι!!!

Ντιαζάκι κλωσσούλα πώς πας;

Μωρούλι τί ευχάριστη έκπληξη!!!! σε τί φάση βρίσκεσαι εσύ;

Γιουλάκι φτάνουμε κι εμείς σιγά σιγά , ε;;;

Αγγέλα μου πού είσαι;;;;;;;;;;;

Παπάκι την κανετε την εξωσωματική; Σε χάσαμε κι εσένα!!!

Κον μου καλή επιτυχία!!!!

Βάγκο για την εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα όπως σου είπε το Γιουλάκι! Εγώ ούτε πρεγκνύλ δεν έκανα, σε εντελώς φυσικό κύκλο την κάναμε με την φυσική ωορηξία του κύκλου μου!

Εμένα με έπιασε μια μούρλα σήμερα που σηκώθηκα και είδα το μπάνιο μας σε τί χάλι ήταν και έπιασα και το καθάρισα, μετά μαγείρεψα και ξαφνικά ενώ έπλενα τα πιάτα σωριάστηκα στο πάτωμα της κουζίνας... Μια ωραιότατη λιποθυμία!!! Και ήμουν και είμαι και μόνη στο σπίτι! Ευτυχώς επχω μοκέτα και δεν χτύπησα! Σηκώθηκα, ξάπλωσα αμέσως και δεν το ξανακουνάω από το κρεβάτι για σήμερα! Δεν είπα και τίποτα γιατί και θα ανησυχούσαν (γονείς και άντρας) και θα μου κουβαλιώντουσαν εδώ αλλά και για το χ***μο που θα μου έριχναν! Χαζομάρα μου το ξέρω! Αλλά δεν ξέρω τί με έπιασε το πρωί! Που λένε μπήκε ο διάβολος μέσα σου, έτσι!!!

Οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά! Είδα στον ύπνο μου ότι έκανα τεστ και βγήκε θετικό με μια τεράστια φούξια γραμμή παχιά παχιά και ξύπνησα χαρούμενη! Πήρα τον άντρα μου να του το πω κι αυτόσ νόμιζε οπτι έκανα πραγματικά και χάρηκε! Του είπα στο όνειρο καλέ το είδα και προσγειώθηκε ξανά!!! Στην προηγούμενη έβλεπα ότι έβγαινε αρνητικό και τελικά βγήκε αρνητικό! Το έιχα δει τρεις φορές ότι έκανα χοριακή και έβγαινε 0 όπως και βγήκε! Εύχομαι αυτή την φορά να είναι θετική και να μην φάω τα μούτρα μου ξανά...

Σας φιλώ όλες γλυκά και σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και τις θερμοπτερες ευχές μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Σημερα η διαθεση μας να ειναι στα υψη περιμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα των κοριτσιων.

Αντζι,Αννου σημερα ειναι η δικια σας μερα και θελουμε ευχαριστα!!!

Μη μας ξεχνατε , να μας ενημερωσετε!!

Σε ολες τις υπολοιπες γλυκες καλημερες με αισιοδοξια κ ελπίδα!!Καμια φορα ο πελαργος χανεται αλλα στο τελος τον βρησκει το δρομο του ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Κοριτσάκια μου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σήμερα!!!

Λιτλ ντάνσερ μάλλον! Γιατί ένιωθα λίγο αδυναμία και θολούρα αλλά τα αγνόησα! Χτες ήταν η μέρα των μπάνιων λοιπών!!! Ξυπνάω το πρωί και βλέπω στον καθρέφτη πιτσιλιές από οδοντόκρεμα!!! Μα καλά κουλαμάρα έχουν και δεν μπορούν να τον σκουπίσουν;;;; Άσε αυτά τα χέρια που από την βρύση αντί να πάνε κατευθείαν στην πετσετούλα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τινάζονται πρώτα 2 φορές προς τον καθρέφτη γιατί είναι πολύ βαρετος έτσι γυαλιατερός που είναι και του λείπουν μερικά πουά...

Μπουρινιάστηκα πρωί πρωί όπως καταλαβαίνετε!!!

Οι υπόλοιπες πού είστε καλέ; Πού εξαφανιστήκατε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια,

εκανα τη χοριακη και το μεσημερι θα παρω αποτελεσματα...

γενικα είμαι στα χαλια μου με ταχυκαρδιες και θελω να βαλω τα κλαματα ΤΩΡΑ! και η διαισθηση μου ελπιζω να με διαψευσει...

πολυ αγχος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...