Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο14


Recommended Posts

Lagonisi ευτυχως που τελειωσατε με αυτο και σειρα εχει να ερθει το μωρακι σας τον Απριλιο.

Μελι ασπιρινες ειναι τα σαλοσπιρ.

Κοριτστια αυτο με τα ψαρια δεν το εχω ξανακουσει :roll: Και οι γαριδες??

Δεν μου εχει πει κατι ο γιατρος μου....

Εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο και ολα πηγαν καλα :D:D:D

Ειχα φαει σοκολατιτσα πριν για να κουνιθει το μωρακι μας και αυτο εκανε τουμπες και μας γυριζε την πλατη :lol:

Κουναγε χερακια, ποδαρακια δεν μας αφηνε να το δουμε...με μια επιφυλαξη μας ειπε οτι ειναι αγορακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Lagonisi παρέα την κάναμε την υστεροσκόπηση :D .Κι εμείς μετά το Πάσχα ξαναρχίζουμε προσπάθειες με σπερματέγχυση αυτή τη φορά.Παρεούλα θα είμαστε ;)

Σοκολατίτσες διαβάζω εδώ και λιγουρεύομαι κι εγώ γλυκό.Είναι που αποφασίσαμε να κάνουμε και υγιεινή διατροφή και μόνο κάτι πορτοκάλια έχουμε στο ψυγείο ουφφ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα!

απλά, για να μην ξεχνιόμαστε....

tha_gino_manoula , vango --> 13/2

anji, annou --> 15/2

gioulaki --> 17/2

melipikto --> 18/2

diaz --> θα μάθουμε σήμερα την ημερομηνία

littledancer--> περιμένουμε ενημέρωση για την ημερομηνία

:):):)

koritsia sas efxomai teraaaaasties xoriakes !!!!!!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lil αγοράκι???μια χαρούλα!!! εγώ κορίτσια παίρνω 3 ουτρο των 100 κολπικα το πρωι και ενα από στόμα , ένα σικλακουρ.τα ίδια κ μεσημερι αλλα επιπλέον μια ασπιρινη και τα βράδυ τα ίδια με πρωι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!Τι κάνετε?εγώ γιατί παίρνω μόνο κολπικά ουτρο των 200 από ένα,πρωϊ,μεσημέρι,βράδυ?δεν θα έπρεπε να μου δώσει και κάτι άλλο?εσείς όλες βλέπω παίρνετε και άλλα.Κορίτσια σήμερα δεν ξύπνησα πολύ καλά,μέσα στον ύπνο ένιωσα ένα δυνατό πόνο περιόδου και λέω,εδώ τελείωσαν όλα!όσο χαλαρή και να ξεκινάω την κάθε προσπάθεια,αυτή η αγωνία που νιώθω πριν το αποτέλεσμα είναι γ.......έ τα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και από μένα!

Vango, όσο πλησιάζουν οι μέρες της χοριακής , νομίζω πως όλες είμαστε στην ίδια κατάσταση....

Εγώ δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά το βράδυ, είχα πόνους περιόδου και δεν μπορούσα να ακουμπήσω το στήθος μου από τον πόνο....από την μια πιστεύω πως μπορεί να έχει γαντζωθεί το σποράκι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι μόνο οι παρενέργειες της προγεστερόνης......... :-??:-??:-??

Σήμερα , δε, το πρωΐ που ξύπνησα ήμουν σίγουρη ότι αδιαθέτησα ......ευτυχώς έκανα λάθος.......

Για την αγωγή πάντως κορίτσια , το περίεργο θα ήταν να πέρναμε ακριβώς όλες τα ίδια. Ο γιατρός μας(θέλω να πιστεύω) γνωρίζει τις ανάγκες της κάθε ασθενούς του.

Lagonisi με το καλό το Πάσχα!!!!!!Παρέα με την little dancer!!!!!

Lil μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!! Το θαυματάκι σας έκανε τσαλιμάκια, ε.......ήθελε το σοκολατάκι του , ε;;;;;;;;;

Mina μου, η αυχενική θα σου επιβεβαιώσει ότι το μωράκι σου είναι 100% υγιές..... ;););)

και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε.........

tha_gino_manoula,vango--> 13/2(τρεις και σήμερα)...melipikto....ακολουθώ την συμβουλή σου...

annou, anji-->15/2(πέντε και σήμερα)

gioulaki--> 17/2(επτά και σήμερα)

melipikto-->18/2(οκτώ και σήμερα)

Diaz-->?

liitledancer, lagonisi παρεούλα το πάσχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anji μου νομιζω μετρας μια παραπάνω εγώ λέω 4 και σήμερα αφού τετάρτη θα είμαστε από τα ξημερώματα εκεί οποτε δε πιάνεται :D:D:D

φιλια πολλα κορίτσια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annou...για να σου πω την αλήθεια και εγώ έτσι το βλέπω...αλλά το τυπικό του ημερολογίου.........

Άσε που για tha_gino_manoula και vango....θεωρώ πως έμεινε μόνο το ΣΚ.............

ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ...ΟΙ ΜΕΡΕΣ............ :!!:!!:!!:!!:!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα γλυκούλες μου!!!!!!

Vango μου κι εμένα από 1 των 200 πρωί μεσημέρι βράδυ μου είχε δώσει αλλά τώρα τα παίρνω ανά εξάωρο λόγω μάλλον που δεν μου έφταναν τα 3!!! Το φιλισίν μου είχε πει να το ξεκινήσω περίπου 3 μήνες πριν αποφασίσουμε να προσπαθούμε για μωράκι! Εγώ το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς οπότε απλά το συνεχίζω κάθε μέρα!!! Επειδή μου είχε φανεί πολύ περίεργο που σε άλλες κοπέλες έδιναν κι άλλα φάρμακα ή περισσότερη προγεστερόνη τον είχα ρωτήσει και μου είπε ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης στις εξωσωματικές! Βλέπουν τον κάθε οργανισμό και προχωρούν, γι'αυτό και συχνά αλλάζουν δοσολογίες ή χάπια!!!

Άντζι μου κι εγώ όλη νύχτα κοιμόμουν και δεν κοιμόμουν... Στριφογύριζα ασταμάτητα, ζεσταινόμουν και κρύωνα, με τράβαγε η κοιλιά μου και μετά τίποτα και το θεϊκό άκουγα κουδουνάκια από πρόβατα κάτω από το μπαλκόνι!!!! Σε φουλ κατοικημένη περιοχή!!!! Και μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν ότι πρέπει να πω το πρωί στους γείτονες να σταματήσουν να φορούν κουδούνες στα σκυλιά τους (!!!) γιατί δεν με αφήνουν να κοιμηθώ το βράδυ!!!! (εγώ ντρέπομαι να πω καλημέρα στους γείτονες- να τους κάνω και παρατήρηση;!;!;!) Το ακόμα πιο κουλό είναι ότι στις 6 που ξύπνησα για να βάλω το χάπι συνέχιζε να ακούω κουδουνάκια!!! Αλλά λαγοκοιμόμουν οπότε... Ή μήπως έχω αρχίσει και τα χάνω;;;

Το στήθος μου μου φαίνεται σχεδόν ίδιο με πριν, άντε λίγα χιλιοστά πιο πρησμένο, αλλά ούτε ευαίσθητο ούτε τίποτα!!! Κι από άλλα συμπτώματα λίγα τραβήγματα που και που και λίγα τσιμπήματα αλλά αραιά και που και φαγούρα στο στήθος και στην κοιλιά χαμηλά (αυτό βέβαια δεν είναι σύμπτωμα!!!)! Κι αυτές οι μέρες σαν χελώνες περνάνε.... Ευτυχώς που εβαλες την αντίστροφη μέτρηση κορίτσι μου και τις βλέπω που περνούν!!!!

Ντιαζάκι και Αγγέλα πώς πήγε χθες;

Λιλάκι μάλλον αγοράκι ε; Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! Και ζωηρούλι, ε;!;!;!

Μινάκι σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό η αυχενικη σου κοπέλα μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα.

Ουφ παλι σκ@τ@ το βραδυ γυρνουσα απο εδω γυρνουσα απο κει κουρασμενη ξυπνησα κι εγω!

Δεν θυμαμαι ποια ειπε για τα λεφτα του γαμου , αλλα ετσι ειναι και εμεις τα ειχαμε στην ακρη για τις εξωσωματικες "Μας πηρατε ενα παιδακι" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πωπω φρικη ακουγεται!!

Βαγκο οντως ο καθε οργανισμος θελει αλλα.Εμενα μου εχει δωσει ασπιρινη η οποια αραιωνει το αιμα γιατι ειναι λιγο στουκας το δικο μου.Τα σικλακουρ να σου πω δεν ξερω τι ειναι κ γιατι τα δινει :roll: αλλα τα καταπινω κ κανω τη κινεζα.

Μινα μου η αυχενικη σου δειχνει τις πιθανοτητες να εμφανισει το παιδι συνδρομο νταουν.Ειναι ευκολη κ ανωδυνη.Και πλεον οι γιατροι ξερουν απο τους υπερηχους πανω κατω γιατι τα μηχανηματα εχουν εξελιχθει.Θα τη βλεπεις σανμια εξεταση που θα δεις το μωρο σου ολοκληρο κ μπορει κ 3διαστατο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια!!!! κ γω καθόλου δεν κοιμήθηκα... ξύπναγα συνέχεια.... μετά ξαναξύπνησα 6 δε μπορούσα να κοιμηθω μέχρι τις 8... όλες τα ίδια νιώθουμε και σκεφτόμαστε...και γω νιώθω πόνους περιόδου κ λέω πάει τελείωσε και εχθές νόμιζα ότι θα δω και αίμα....κατα τα άλλα το στήθος ελάχιστα πρησμένο.... τίποτα ιδιαίτερο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο..........

Τώρα melipikto για τα κουδουνίσματα τι να πω.......Δεν ξέρω παρενέργεια ποιανού χαπιού μπορεί να είναι..... 8-}8-}8-}8-}

.....εύχομαι να ήταν τα σκυλιά του γείτονα........ :-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραία όλες τα ίδια σκ**** είμαστε...

Γιουλάκι εγώ είπα για τα χρήματα του γάμου!!! Τραγικό ε; Αλλά δόξα τον Θεό που υπήρχαν αυτά αλλιώς με εμένα άνεργη εδώ και τόσους μήνες, με τα έξοδα των χειρουργίων και των αμέτρητων εξετάσεων που έκανα και κάνω εδώ και 2 χρόνια για το δικό μου θέμα και τα έξοδα για τις σπερματεγχύσεις, τα σπερμοδιαγράμματα, τα φάρμακα, οι εξετάσεις (πχ οιστραδιόλη που έκανα κάθε μέρα στην διέγερση δεν προλάβαινα να την γράψω και να την θεωρήσω οπότε τα 30 πέφτανε βροχή)!!! Ε με τόσα έξοδα δεν είχαμε την άνεση για εξωσωματική και εμβρυομεταφορές κλπ... Να'ναι καλά οι άνθρωποι κι ας μην ξέρουν πόσο πολύτιμο ήταν και θα είναι το δώρο τους!!!!

Πώς περνάει η σημερινή μέρα;;;

Προχθές διάβασα το "κοιλίτσα.com" μπας και χαλαρώσω λιγάκι! Ωραίο ήταν!

Χτες διάβασα το "χτυποκάρδια στο κρανίο" της Ακρίτα, καυστικό και ευκολοδιάβαστο!!!

Σήμερα έχει θρίλερ βιβλίο γιατί τα ελαφρά μου τελείωσαν! Η τηλεόραση ως γνωστό επχει μπούρδες, ταινία δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να δω, κι όσο δεν κάνω τίποτα θέλω να τρώω!!!! Για πρωινό έφαγα ένα ταρτάκι με μετέντα και την κρέμα που έχουν τα κίντερ μπουένο (λιγωτικό αλλά πεντανόστιμο) και ένα μήλο!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι, πονάει καμία χαμηλά, σαν στα κόκκαλα που έχουμε μέσα στον κόλπο μας; Νιώθω καμιά φορά σαν κάποιος να προσπαθεί να τα ανοίξει (όπως με τον κολποδιαστολέα)!!! Στιγμιαία και μετά τίποτα... Να είναι από τον κολποδιαστολέα της εμβρυομεταφοράς 5 μέρες μετά;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μινα στον 3ο μήνα και συγκεκριμένα μεταξύ 11ης και 14ης εβδομάδας κυήσεως πραγματοποιείται το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, στο οποίο μετράται το πάχος του υγρού που βρίσκεται κάτω από το δέρμα στον αυχένα του εμβρύου.

Αν αυτό βρεθεί αυξημένο, τότε υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για σύνδρομο Down. Η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη σε γυναίκες προχωρημένης ηλικίας.

Η ευαισθησία του υπερηχογραφήματος για την ανίχνευση του συνδρόμου Down είναι περίπου 80%. Σε συνδυασμό ,τώρα, με τον προσδιορισμό στο αίμα της εγκύου γυναίκας δυό πρωτεϊνών, του PAPP-Α και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης καταφέρνουμε να ανεβαινει η ευαισθησία της μεθόδου ανιχνεύσεως εμβρύων με Σ.Down στο 90%.Με την εξέταση αυτή μπορούν να διαγνωσθούν σοβαρές γενετικές ανωμαλίες του εμβρύου και, κατ' επέκταση, να προσδιοριστεί εγκαίρως αλλά και με ασφάλεια κατά πόσο το έμβρυο είναι υγιές.

Tha gino manoyla το σ/κ εμεινε υπομονη και θα εισαι μανουλα!!

Αnji ναι, μας βγηκε ζωηρουλικο εχθες :lol::lol: ενω πριν ενα μηνα δεν κουνιωταν...ερχεται και η σειρα σου!!

Μελι μετρα κουδουνες, μετρα προβατακια, διαβαζε και υπομονη οι μερες θα περασουν...

Και εγω κοριτσια εχω μαλωσει με τον υπνο :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

melipikto και εγώ έχω αυτή την αίσθηση σαν στιγμιαία σουβλιά κάποιες φορές......που έχουν περάσει και περισσότερες μέρες από την εμβρυομεταφορά....

Εγώ , διάβασα τον Ιεροκύρηκα τις προηγούμενες μέρες και τώρα ξεκίνησα την παγωμένη πριγκίπισσα. Εξαιρετικά και τα δύο....

Έχω και της Ακρίτα , αλλά δεν το διάβασα ακόμη.

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια;;;;;;Όταν τρώτε αυτές τις μέρες χορταίνετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ προσωπικά όχι....σταματάω γιατί τελειώνει η μερίδα μου...αλλά αισθάνομαι ότι δεν έφαγα τίποτα.......... [smilie=occasion17.gif] [smilie=occasion17.gif] [smilie=occasion17.gif]

Lil, από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί..... :ympray::ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντζι σου γράφω μασουλώντας γαριδάκια που γενικά μου βρωμάνε και δεν τα τρώω!!!

Όλη μέρα πεινάω!!! Πεινάω!!! Τρώω την μερίδα μου και δεν έχω χορτάσει...

Κάτι το άγχος κάτι οι ορμόνες που έχουν τρελαθεί...

Ανακουφίστηκα που δεν το νιώθω μόνο εγώ! Είχα αρχίσει να φοβάμαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μια από τα ίδια!!!! τρώω και μετά από λίγο πεινάω!! έχω τσακίσει τα ντονατς με σοκολάτα!!!!

καλά δε το πιστεύω!!το ίδιο βιβλίο της Ακρίτα το είχα να το διαβάσω τις πρώτες μέρες της εμβρυομεταφοράς!!! αλλά δε μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα!! τώρα δε ξέρω αν ήταν επειδή δε μπορούσα να συγκεντωθώ αλλά μου φάνηκε βαρετό.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια βαθιά τηλεπάθεια διέπει την τυχερή 6άδα που έγινε χθες 7άδα με το Ντιαζάκι!!!

Θα γίνω μανούλα το ξεκίνησα την Δευτέρα αλλά μου φάνηκε κι εμένα βαρετό και το διάβασα τελικά εχθές!!! Απλά δεν είχε καμιά πλοκή... Σαν το ημερολόγιο μιας αλλού γι'αλλού!!! Ούτε κακό ούτε καλό αλλά επειδή επχει μικρά κεφάλαια το διαβάζεις γρήγορα!!!

Λιλάκι μου μακάρι Παναγίτσα μου!!! Μακάρι οι 2 μυτούλες σου να μην κάνουν λάθος!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mina μου ολα θα πανε καλά με την αυχενική... :):)

Litledancer μαλλον στην ιδια τάξη θα είμαστε... :):)

Meli γέλσα πολυ με τα λεφτά του γάμου :):):):)

Φαντάζεσαι ...αντι για λίστα γάμου στο προσκλητήριο να βάζεις το όνομα του κέντρου όπου θα κάνεις την προσπάθεια?? χαχαχα

Kοριτσάκια... τι έγινε...όλες ιδια συμπτώματα έχετε?? :)

Μια πεινάτε ...μια εχετε αυπνίες...Τουλάχιστον δεν ακούτε όλες κουδουνάκια..όπως το meli :):)

Λιγες μερες έμειναν για όλες....σε λίγο θα είστε όλες εγκυο'υλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια βλεπω περιμενετε πολλες τις θετικες σας χοριακουλες!!!! :):)

καλη επιτυχια σας ευχομαι, κουραγιο και θετικη σκεψη! τα μωρακια σας ερχονται...

πολλα φιλια και φφφφφφφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σας!!!

λιλακι αγορακι??!! τι καλα... φιλια και σε ολες τις εγκυουλες :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia ti kanete eiste oles kala ??

lagonisi mou se eyxaristo efxomai k ego ola na einai kala giati i ali8eia simera eida kati kafe sta ygra san otan teleionoume tin periodo mas poly ligotero vevea alla afto me anisixise alla skeftomai 8etika giati tresi meres tora eimai stin tsita me ti douleia k arketes ores sto grafeio k skeftomai otiisos einai apo afto an vevea k avrio einai to idio 8a miliso me to giatro mou .

LIL mou poly enhmeromenh se vrisko se efxaristo poly pou mpikes ston kopo na mou grapsis analitika giatin ayxenikh esi ola kala ?

diazaki pos eisai ?

ta ypoloipa koritsia mas pou einai stin anamoni gia 8etikh xoriaki ola kala ???

sas efxomai me to kalo na mas anakoinosete tis 8etikes sas xoriakes koritsia !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...