Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρές του βυζονυχτίου νο.56- Ε ε ε ε έρχεται!!!


Recommended Posts

α ήθελα να σας πω ότι είδα στις ειδήσεις προχθές ότι το ΜΕΤRO θα κλείσει στην Ελλάδα διότι δεν υπάρχει αγορά....τώρα δεν είπαν αν όλα τα καταστήματα θα κλείσουν και ποιά...επίσης και ένα ΙΚΕΑ, ποιό δεν ξέρω!!! :!:

άκουσα στο ραδιόφωνο ότι βγήκε και ένας καινούργιος πολιτικός με το όνομα Μερκοζύ!!! :lol::lol::lol::lol: , μου φάνηκε πολύ αστείο :lol::lol:

επίσης, δεν ξέρω αν υπάρχει η διαφήμηση της πάμπερς στην Ελλάδα που λέει ότι με αγοράζοντας ένα πακέτο είναι σαν να αγοράζεις ένα εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής.....εδώ είχε ρεπορτάζ που έλεγε ότι είναι ψέμματα και ότι η πάμπερς από την πώληση ενός πακέτου δίνει μόνο 0.04 λεπτά του ευρώ!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o δλδ τίποτα!!!!

και ρώτησαν την εταιρία και η εκπρόσωπος τύπου μασούσε τα λόγια της!!! :evil::evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έλενα είδα το βίντεο με τον μπασκετμπολίστα σας!!! :lol::lol::lol: , τι γλυκός που είναι :x ....αλλά μεταξύ μας, πρόσεξα και κάτι: ότι η καημένη η Ε. ήταν σε 2η μοίρα :? , ώσπου σηκώθηκε και εκείνη να βάλει καλάθι!!!! πρόσεξέ το ...... πάντως και η Ε. μια κουκλίτσα :x

και σταματώ να γράφω γιατί βλέπω μόνο την φάτσα μου!!! :shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φραν συμφωνώ γι' αυτό που λες με το μπλογκ της Όλιβ. Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά αυτό το "εν μέρει" δεν μπορώ να στο δικαιολογήσω, γιατί θα υπεισέλθω σε προσωπικά της και δε θα ήθελα να το κάνω. ;)

Όσο για τους βαθμούς δε θα σχολιάσω περισσότερα.

Έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου, όχι σαν φοιτήτρια, ούτε σαν καθηγήτρια, αλλά σαν κάποια που βρίσκεται στη μέση και λόγω εμπειρίας και λόγω ηλικίας.

Αν εσύ απέδιδες τα του Καίσαρα... τότε καλώς, δεν έχω θέμα μ αυτούς τους καθηγητές.

Αυτό που λες για τις παρακολουθήσεις δε με βρίσκει σύμφωνη, ίσως γιατί έτσι με συμφέρει... αλλά κάνω μια προσπάθεια να διαβάσω να μάθω την ύλη σαν φοιτητής και εσύ πας και βάζεις θέματα εκτός ύλης, επειδή τα είπες στο μάθημα, μόνο και μόνο για να "εκδικηθείς" αυτούς που για τον α' ή β' λόγο δεν σε παρακολουθούσαν. Ε αυτό το βρίσκω τραγικό! Πρόσεξε, όχι βάζω μια ερώτηση για να πάρουν μεγαλύτερο βαθμό αυτοί που παρακολουθούσαν, αλλά τόσες όσες χρειάζεται για να κοπούν οι υπόλοιποι. :roll:

Πάντως κάνεις πολύ καλή δουλειά ρε συ... εγώ δε θα είχα το σθένος να κάνω ο,τι κάνεις.

Μια χαρά θα τα πεις στους Αυστραλούς! :D

Παναγιώτα αστέρι υπέρλαμπρο η μικρή! :x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιω εγω παντως ΠΟΤΕ δεν εβαλα θεματα εκτος υλης κ μαλιστα ανακοινωνα την υλη απο την αρχη του εξαμηνου και συχνα την εστελνα κ με εμαιλ σε οσους δεν εκαναν τον κοπο να πατησουν μεχρι τη γραμματεια. Ασε που η υλη η δικη μου ηταν παντοτε μικρη. Οταν λεω αυτα για τους φοιτητες ξερω πολυ καλα τι λεω..Υπηρξα κ εγω απο τις δυο πλευρες...και φοιτητρια στα 20 κ λεκτορας κ τωρα παλι φοιτητρια στα 37 σχεδον..

Να πω επισης πως η ελληνικη νοοτροπια των φοιτητων δεν υπηρχε στην Αυστραλια. ΕΚει οι φοιτηετς ερχονται στις παραδοσεις και δεν τους παιρνει η μαγκια. Εκει αν ησουν καθηγητης δεν επιβιωνεις αν δεν δουλευεις πραγματικα (οχι οπως εδω) και αν εισαι φοιτητης δεν παιζει κωλοβαραω κ πινω καφεδακι κ δεν βαριεσαι..Ισως γιατι οι φοιτητες μου δεν ηταν 18 χρονων να λαμβανουν τα χρηματα απο τον μπαμπα αλλα ανθρωποι σαν εσενα, που εργαζονταν κ παραλληλα σπουδαζαν (διοτι στην Αυστραλια τις πληρωνεις τις σπουδες)..Ααα κ εκει οταν βαζαμε βαθμους, επρεπε παντα να λαμβανουμε υποψη τη γενικοτερη συμπεριφορα του φοιτητη κ το αν θελουμε κ αν πιστευουμε πως αυτο το παιδι αξιζει να συνεχισει γαι μεταπτυχιακο κ διδακτορικο...

Το μπλογκ δεν ξερω εγω τα προσωπικα, αλλα δεν το ειπα με αρνητικη διαθεση. Προσωπικα θεωρω πολυ θετικο να εχει φτιαξει καποιος μια πετυχημενη επιχειρηση στις δυσκολες εποχες που ζουμε. ΚΑι ειλικρινα το πιστευω πως χρειαζεται και πολλη αγαπη για το αντικειμενο κ σκληρη δουλεια κ ταλεντο για να φτασεις καπου...Και εννοειται πως τα εχει ολα αυτα η κοπελα..δεν ηταν καθολου αρνητικο, ελπιζω να μην παρεξηγηθω :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα το γραφουν πανω τα κουτια οτι δινουν 0,04 λεπτα στη Γιουνισεφ. Νομιζω το γραφουν στα ψιλα γραμματα...ΒΑσικα δεν αγοραζεις εμβολιο απευθειας, απλως καποια κρδη της εταιρειας (αυτο το 0,04 λ) πανε ως υποστηριξη στα προγραμματα της Γιουνισεφ για εμβολιασμους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οντως ΑΣΤΕΡΑΚΙ η Κωνσταντινα!!!!!! :x:x:x Να τη καμαρωσεις οσοσ δε παει σημερα!!! :D

Αργυ ποια συγκοινωνια ρε;;;;;;;; :lol::lol::lol: συγκοινωνια στο ελλαδισταν και ειδικα στο νησι;;;;;;; :lol::lol::lol: καλυτερα να παει με τα ποδια!!!!!! :lol::lol::lol:

Αλλα τι στο λεωφορειο πχ δε κινδυνευει το παιδι;;;; εγω τα βρισκω πιο επικινδυνα!!!εχω τυχει οσο ημουν φοιτητρια Αθηνα να παταει φρενο αποτομα ο οδηγος κι εγω να βρισκομαι απο τη γαλαρια,χαλκομανια στο παμπριζ αγκαλια με αλλους 10!!! b-(

Α κι εγω διδυμος(με οροσκοπο ζυγο),ο αντρας μου ταυρος με ορ.σκορπιο,ο Αλεξ Αιγοκερος με ορ.διδυμο και η μικρη υδροχοος με οροσκοπο παρθενο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τονια ειμαι ιδια με τον ατρα σου :lol::lol::lol::lol: ταυρος με σκορπιο :lol::lol::lol::lol:

γιωτα κουκλα η μικρη !!!ειδα το δεντρο σου και σκευτηκα οτι η εσυ εχεις λιγες μπαλες η εγω παρα πολλες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φρανίτα θα διαβάσω το πάμπερς, είδες τα ψιλά γράμματα δεν τα διαβάζουμε, η διαφήμηση πάντως λέει ότι αγοράζοντας ένα πακέτο, αγοράζεις ένα εμβόλιο!!! :?

και εγώ η απλή πολίτης σκέφτομαι ότι κάνω κάτι αγοράζοντάς το και το προτιμώ από κάποια άλλη πάνα....είναι παραπλάνηση.... :?

εγώ θα πάω το δέντρο στο υπόγειο :evil::evil::evil::evil: τι έχουν ταράξει τις μπάλες!!! :evil::evil::evil:

Τόνια :lol::lol::lol: ξέχασα τις ελλ. συγκοινωνίες :oops::oops: μιλώ έχοντας στο μυαλό μου τις εδώ!! :!:

πάω να ντουζάρω την μικρή σκανταλιάρα μου!!! :roll::roll::roll:

και να ελέγξω και τον λογαριασμό μου να δω τα πεθερικά έβαλαν τίποτα ή ακόμη :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι ρε Φραν σιγά μην παρεξηγηθείς, αφού σου είπα οτι έχεις δίκιο. :x

Ααααα και με το β' ενικό δεν απευθυνόμουν σε σένα! ;) Μιλούσα γενικώς για τους καθηγητές που συμπεριφέρονται έτσι.

Τα έχω υπόψιν μου αυτά που λες με βρίσκουν σύμφωνη, αλλά είναι θέμα νοοτροπίας, μεγάλο το οποίο θα συζητήσουμε από κοντά σε καφεδάκι! ;):D

Βαριέμαι έχω φριχτό πονοκέφαλο και βήχω περίεργα. :evil::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Siσσιώ πάρε ένα ντεπόν, πιες ένα τσάι και ξάπλωσε στα ζεστά :):x

τα δικά μου παιδιά κοιμούνται, ο Λ. ξύπνησε σήμερα στις 5.30 :o:o:o:o

και να σας δείξω γιατί αργούμε στην επιστροφή από τα σχολεία μας, να τι κάνει η Ρ., σταματά παντού:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κουκλες!Ειμαι 1586 κομματια! :lol::lol::lol:

Παραλιγο να κοιμηθω κατα τις 4 μεσα στο καρφουρ!Ειπα στην Αννυ οτι νυσταζω κ εκεινη μου ειπε "εζω να κοιμησεις μανουλα" δειχνοντας μου ενα σωρο απο χαρτια υγειας!!!Τοοοοσο δελεαστικη προταση!!! :lol::lol:

Δεν εχω πολυ κουραγιο να σας σχολιασω!Λιγα μονο..

Σισσιω συμφωνω πολυ πολυ μαζι σου περι φοιτητων αλλα δεν διαφωνω κ με τη φρανιτα(εσεις διαφωνειτε μεταξυ σας?δεν καταλαβα! :lol::oops: )

Τονια ξαναδιαβασε καλη μου το σημειο που εγραψες για τα καθισματακια...Χωρις ομως να νιωθεις την καψα για να δεις τη Θουλη και ταυτοχρονα σκεπτομενη οτι στα 5 λεπτα δρομο το παιδι που δε θα ειχε την τυχη να δεθει πιθανον να απογειωνοταν προς αγνωστη κατευθυνση ή να το επεφταν 55κιλα(η μανα του) πανω του με ταχυτητα 50-80χμ/ωρα αφου θα ειχαν πεσει τα δικα του 15 κιλα πανω στην πλατη ενος καθισματος. :(:( Οταν σκεφτομαι αυτο τοτε...Να πανε να κοψουν τον κωλο τους οι ενηλικες.

Μαγδουλι ξεχασα να σου πω οτι δεν συνδιαζω καθολου το φαγητο με το θηλασμο.Μονο που αν τη θηλαζω το πρωι αργει να πεινασει.Μονο εκει.... :roll::roll: Σημερα θηλασε 10 δευτ(μετρούσα) το πρωι και μετα ξανα τωρα το βραδυ!!!! :D:D:D (αφου κοπροσκυλιαζαμεολη μερα)

Σας αφηνω!Βαλτε κ αλλες φωτο!Τρελαινομαι να βλεπω τα μωρα σας!

Γιωτα αστερι το αστερι!Πως μακρυναν τα μαλλακια...ποσο μεγαλωσε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα!!!ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα!!φουσκώνει το παγώνι η μανα κουκουβάγια!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: πήγαμε στη γιορτη ,κολλημένη πανω μου η μικρη ,σκεφτηκα οτι θα ζησουμε την τραγωδια της καλοκαιρινης γιορτής(δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα ωρες ώρες ,τις περισσοτερες δηλ,η μικρη ειναι κολλημένη πανω μου ,αν μπορουσε να μπει να κουρνιασει απο εκει που βγήκε θα το έκανε πιστευω!!τέτοιο κόλλημα) ,τελικά την πηρε η δασκαλα με εχασε απο το οπτικό της πεδιο κ ολα καλα ,τι αλλο να πω η κουκουβαγια ,οτι συγκινηθηκα οταν την είδα στη σκηνή...ότι οταν αρχισε να τραγουδαει τα τριγωνα καλαντα ήθελα να κλάψω από χαρά και να τσιρίξω _δικό μου αυτό το αστερι δικό μου!!!!και μετά τη γιορτή την πήγα σε φωτογραφείο για φωτος κουκουβά βα βα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σας καληνυχτω,ειμαι τοσο κομμάτια που δεν μπορώ να σχολιασω τπτ!!καληνύχτα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολες κοιμαστε?

τι τελειες φωτο !

Αναστασια...χαχχαχχα στα χαρτια υγειας?

κουκουβαγιωτα...να την χαιρεσαι!

αυτες ειναι στιγμες!

Συμπεθερα...φοβερη η ΡεΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μπεκρού του τρενακίου καλησπερίζει και καληνυχτίζει :lol::lol::lol::lol:

Τώρα κατάφερα να σας διαβάσω και κουτουλάω....

Θέλω μόνο να πω ότι οι Τοξότες είναι πλειοψηφία στο τρενάκι,οπότε ρισπέκτ......

Η Κων/να και η Ρέα απλά θεές!!!!!!!!!!!!!Να τις χαίρεστε Γιώτα και Άργυ :D:D

Επίσης σας θαυμάζω που θυμόσαστε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων ρε κοριτσια,μπράβο σας!!!!

Δεν γράφω άλλα,θα συνεχίσω αύριο γιατί έχουμε και ένα θεματάκι με το ιντερνετ σήμερα και φοβάμαι ότι θα με πετάξει έξω....

Σι γιου τουμόροου ;);)

Σας φιλώ, καληνύχτα σας!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα αργυρο .

αχ τι βραδυ και αυτο !!!!ο μικρος παλυ χαλασε τον υπνο του ανα 2 ωρες παλι ξυπναει ...ξυπναει ομως και ο Μ !!!Εχθες εκανα την βλακεια να τα κοιμησω στο ιδιο δωματιο ....κολαση!!!!μετα κοιμηθηκα και με τα δυο στο διπλο....εκει να δειτε .....

τωρα καταλαβα τι κανει η ΡΕΑ στον δρομο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια με ποναει πολυ το στηθος ,δεν βλεπω να εχει κατι και θηλαζω κανονικα απο εκει αλλα με ποναει απο την μασχαλη μεχρι την θηλη ...το ειχα παθει και παλιοτερα και περασε σε λιγες μερες αλλα τι ειναι ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο κοιμηθήκατε όμορφα ε? :lol::lol::lol:

ο άντρας μου όλο λέει πότε θα κοιμηθούμε όλοι μαζί, περιμένει την νύχτα που θα γίνει :o:o:o:o

λέω μόνο αν τα φέρουμε στο κρεβάτι ενω κοιμούνται, αλλιώς ......., όταν είχαμε έρθει Ελλάδα και κοιμηθήκαμε μαζί έφαγα κάτι κλωτσιές από την Ρ. και σφαλιάρες...... :roll::roll::roll:

εν τω μεταξύ το κοριτσάκι είναι των άκρων ή που τρέχει και θα πρέπει να τρέξω και εγώ για να την προλάβω ή που δεν θα περπατά και θα σταματά παντού, είτε να ανέβει κάπου είτε να μαζέψει φύλλα από κάτω.....μια φυσιολογική κατάσταση δεν έχουμε :?

Αναστ. γιορτάζει η Α. σου σήμερα? αν ναι να την χαίρεσαι πολύχρονη και πάντα να κάνει την ζωή σας.........ομορφότερη :D:x

Γιώτα :D μπράβο της για την γιορτούλα :D:x ....κοιτούσα την φωτό των περυσινών Χριστ. και των φετινών.....έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, μάκρυνε και το μαλλάκι....κουκλίτσα :D:x

βγάλε φωτό για να έχει να βλέπει όταν θα μεγαλώσει, αν δεν έβγαζα εγώ τα απιδιά, τώρα δεν θα είχαμε καμμιά φωτό τους!!! :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ αυτο με τις φωτογραφιες .....ο Μ εχει χιλιαδες ,ο καιμενος ο Π εχει πολυ λιγοτερες και ειναι πολυ ριγμενος ....με εμενα και τον Κ δεν εχει ,με εμενα εχει 2-3 και με τον Κ καμοια !!! :o:oops: με τον αδερφο του σχεδον οι περισσοτερες ....

μα ουτε μεσα στο νοσοκομειο δεν μου πηγε στο μυαλο να βγαλω μαζι του η με τον Κ !!!! :oops: στον Μ ημουν με τη φωτογραφικη στο χερι ....πολυ ριγμενο το παιδακι μου σε ολλα :(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο δεν ξέρω να σου πω, σου πονάει πάντα? δλδ ακόμη και κατά τη διάρκεια του θηλασμού?

την ξέρεις αυτή τη Γεωργιάδου?

η Α. είπε στην Αναστ. να κοιμηθεί στα χαρτιά υγείας γιατί είναι μαλακά, μήπως έχει δει την διαφήμηση της ZEWA? :roll::roll::roll:

μου είπε η αδελφή μου χθες ότι έχει ένα παιδάκι, τώρα νήπιο, όταν πήγαινε σε παιδικό σταθμό η προσαρμογή του, του κόστισε την ομιλία του......πήγαινε σε ιδιωτικό παιδικό και αυτό έκλαιγε και από τον παιδικό δεν πήραν τους γονείς για να πάνε να το παρουν, παρά το άφησαν εκεί να κλαίει με αποτέλεσμα το απιδί, ενώ μιλουσε, να σταματήσει να μιλά :o:o:o:o:o:o ....και οι γονείς το πηγαίνουν τώρα σε λογοθεραπείες-εργοθεραπείες και έχει βελτιωθεί η ομιλία του, αλλά είπαν στους γονείς ότι αν αποτύχει στο τεστ ένταξης του δημοτικού, πιθανόν να επαναλάβει το νήπιο!!!! :!::!::!::!:

τελικά πώς επηρεάζεται το μέλλον ενός παιδιού από κάποιους που κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους!!! :evil::evil::evil:

Αφρο μην το σκέφτεσαι έτσι, ξεκίνα να βγάζεις τώρα :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι με ποναει κ οταν θηλαζω

ειναι παρα πολυ γνωστη αυτην η γεωργιαδου :twisted: με πολυ γνωστη ταριφα :twisted::twisted::twisted::twisted:

βγαζω τωρα αλλα εκεινες οι στιγμες δεν ερχοντε πησω ....και οταν ειναι ο Μ μπροστα δεν μπορω ευκολα γιατι θελει την μηχανη ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγραφα Εγραφα..με πεταξε :evil::evil::evil:

Αφρο την ξερω την ιστορια της Γ..καλα να παθει η βλαμενη.....

Αχ παιδια..ξυπνανε μνημες Χριστοφορου με το μωρακι...

και προβλεπετε δυσκολο ΣΚ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουκλες!!!

Περιμενω Νατασα-Ειρηνη-Δαναη!

Γιορταζουμε σημερα βεβαια!!!!Ευχαριστω Αργυ αλλα και σε ολες!!!!(ξερω πως θα μου ευχηθειτε γτ μας υπεραγαπατε! :lol::P )

Η πεθερα μου εφερε πρωινιατικα ενα καταπληκτικο κιτσ συνολακι και μια αγνωστη σε εμενα (πηγαινε στην πεθερα) εναν πενταβρωμικο αρκουδο που παιζει κλασσικη μουσικη! :D:lol::P

Σας φιλω!Δεν ετοιμασα κ τιποτα να φαει η Νατασα..Λετε θα με παρεξηγησει? :lol: Σκουπισα ομως! :lol: Οκ φευγω ντε!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...