Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θέλω να ξαναγίνω μάνα και η Μέρκελ δε μάφήνει!


Kalliopi Avon

Recommended Posts

Είμαι σίγουρη πως δεν είμαι η μόνη, αλλά τα οικονομικά μου δε μου επιτρέπουν να μείνω έγκυος αυτή τη στιγμή.

Δεν σκέφτομαι ούτε το παιδάκι που θα έρθει (αμήν Παναγιά μου!) ούτε και τη γέννα. Και στο σπίτι γεννάω στην ανάγκη.

Και να βρω γιατρό σε δημόσιο μαιευτήριο, και να κάνω τις εξετάσεις στο ΙΚΑ και ότι χρειαστεί. Εξάλλου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήγα σε ιδιωτικό γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου, για κανένα άλλο λόγο.

Τι γίνεται όμως με τους υπερήχους Β Επιπέδου κτλ.?

Ξέρετε αν μπορώ να τους κάνω κάπου δωρεάν?

Με πληγώνει πολύ που δεν κάνω άλλο παιδί γιαυτό το λόγο, αλλά τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και περισσότερο ο άντρας μου είναι που δεν το τολμά, ενώ το θέλει και ο ίδιος!

Υπάρχει κάποια που να ξέρει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalliopi και στα τρια μου παιδια την β επιπεδου την εκανα στον γιατρο μου δεν χρειαστηκε να παω καπου αλλου και δεν πληρωσα τρελα ποσα και πιστευω οτι οι γιατροι που στελνουν αλλου χωρις να υπαρχει λογος ειναι γιατι παιρνουν μιζες ,παντου συμφεροντα κρυβονται αλλα ας οψεται η αναγκη,τι να πω τα περισσοτερα ζευγαρια πλεον φοβουνται και δεν κανουν παιδια ή μενουν στο ενα ετσι μας καταντησανε και δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα,το ξερω οτι ειναι δυσκολα αλλα να σε παρηγορει το γεγονος οτι και να γινει θα γινει για ολους μας ο Θεος ειναι μεγαλος κανεις δεν θα χαθει μην απελπιζεσαι δεν θα πεθανουμε κιολας βαλε μπροστα και σκεψου θετικα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διαβασα απο αλλες κοπελες οτι κανουν β επιπεδου σε δημοσια νοσοκομεια...υπαρχουν και γιατροι που εχουν στα ιατρεια και ειναι συμβεβλημενοι με τα ταμεια και πληρωνεις παλι ελαχιστα...αλλα νομιζω νοσοκομειο πληρωνεις το λιγοτερο...τωρα για τους απλους υπερηχους παλι στο μ=νοσοκομειο δωρεαν γινονται πληρωνεις 5 ευρω την επισκεψη και κορδελα γυρω στα 15 ευρω που τα καταθετεις στο ικα και παιρνεις πισω καποιο ποσο..αν και θεωρω λιγα τα χρηματα εγκυμοσυνησ και γεννας μπροστα στα εξοδα που εχεις για να μεγαλωσεις ενα παιδι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν γνωριζω απο τις εξετασεις εγω τις πληρωνω κανονικα....αλλα νομιζω οτι πλεον και στο δημοσιο πληρωνεις τωρα πια...και φυσικα η κατασταση πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο....σε καταλαβαινω απολυτως....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου εγω τις πλήρωσα κ με το παραπάνω γίνονται όμως και στα δημόσια νοσοκομεία..........Να κάνεις αν θέλεις μη το σκεφτεσαι .......αν εχεις ήδη 1 θα έχεις κ όλα όσα χρειάζσαι ήδη...........

Ευχομαι να ξαναγίνεις μανούλα σύντομα κ όλα να έρθουν όπως τα θες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Πραγματικά δεν ήξερα ότι γίνονται και στα Δημόσια νοσοκομεία. είχα ακούσει πως δεν κάνουν! Θα ήθελα να πω πως χαιρομαι που με καταλαβαίνετε, αλλά αυτό σημαίνει πως μια από τα ίδια περνάμε όλοι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΥΣΕΙ....ΔΕ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...