Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι έμαθα από την κοριτσομανία για την Πάττυ


newagemama

Recommended Posts

Η τρέλα που είχε πιάσει τις γοργονίτσες για την Πάττυ και την Αντωνέλλα ήταν η αφορμή για να πάρω, εγώ - η "αυστηρή" (τρομάρα μου) - μάνα ένα καλό μάθημα: Με την απαγόρευση δεν γίνεται τίποτα, χρειάζεται να μοιραστείς τον κόσμο του παιδιού για να το οδηγήσεις κάπου αλλού...Εγραψα εδώ γι΄ αυτό:

http://wp.me/pS7gV-15Y

Αντιμετώπισε καμιά άλλη κοριτσομανούλα την κοριτσομανία με την Πάττυ; Πώς το διαχειρίστηκε όλο αυτό (γιατί μιλάμε για την αποθέωση της κακογουστιάς και της ανοησίας σε επίπεδο σήριαλ...);

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα παιδακια μου ειναι μικρα ακομα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι μεγαλωνοντας θα τα αντιμετωπισω ολα αυτα. Βλεπω ομως τα κοριτσια της συνυφαδας μου που αρχικα ηταν κολλημενα με την Μπαρμπι, τα ειχαν ολα, ρουχα, παπουτσια, τσαντες ολα Μπαρμπι. Και η μαμα τους κολλημενη να τα ντυνει σαν Μπαρμπι, μεχρι που τη μισησα την κουκλιτσα και ειπα στην κορη μου δε θα παιρνω τετοια. Τωρα το γυρισαν σε Παττυ. Πιστευω φαση ειναι και θα περασει. Κι αν η κορη μου θελησει κατι απο αυτα δεν θα της το στερησω, ελπιζοντας με τη συζητηση και την καθοδηγηση μου να αλλαξει τροπο σκεψης. Εχω διαβασει το βιβλιο του Ν. Σιδερη, ειναι διαφωτιστικοτατο και προτρεπω ολους τους γονεις να το διαβασουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...