Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ Νο13


Recommended Posts

Αααααχ αυτο το ικα !!!!!!!!!!!!

Και σιγα το αστρονομικο ποσο!!!

Και οσο δυσκολευουν τα πραγματα ,πιο πολυ θα μας ταλαιπωρουν!!!

Σε ευχαριστουμε vango μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

LIL μου έτσι όπως το σκέφτομαι,μάλλον δεν θα πάω,γιατί και από τη δουλειά θα πρέπει να λείψω,μένω περίπου 3 ώρες μακριά από Θεσσαλονίκη,και το ποσό αν υπολογίσεις και τη βενζίνη,είναι πολύ μικρό!φτάνει που μου έδωσαν τα φάρμακα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε Βανγκο, δραμα η κατασταση κι εγω ειχα ταλαιπωρηθει να παρω τα λεφτα τοτε και τωρα με την εγκυμοσυνη εχω αλλα αντιστοιχα που μου σπανε τα νευρα.. τι να πεις, ψυχραιμια και υπομονη! δεν βγαζεις ακρη με τα ταμεια και το κρατος και ολο αυτο το χαλι που εχουν κανει..

Κοριτσακια καλη δυναμη σας ευχομαι, με το καλο οι θετικες χοριακες και να κοκκινησει η φοβερη αυτη λιστα!!! Εμεις σημερα καναμε τη β' επιπεδου, ολα καλα, ηρεμησα αρκετα, επιβεβαιωσαμε κι οτι το μωρο ειναι κοριτσακι!!!Λαμπρινη- μεντιουμ εισαι θεα!!! ;) αντε με το καλο να βρεις δουλιτσα και τον Απριλιο ετοιμασου για το δευτερο μπεμπε!!!

φιλια σε ολες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vango κι έγω έτσι σκέφτηκα και δεν πήγα να πάρω τα χρήματα ουτε απο την πρώτη φορα ούτε όταν έκανα μόνο ωοληψία. Μια κοπέλα όμως που την είδα στην επιτροπή του ΙΚΑ μου είπε οτι τα έκανε πήρα τα 350 ευρώ και έκανε ενσταση (της το είπε νια γνωστή που δούλευε στο ΙΚΑ) και πήρε άλλα 550. Σύνολο 900Ευρω δεν τα λες και λίγα!!!! Δεν ξέρω πως και αν γίνεται εκει το έμαθα. Α! αυτο το έκανε και τις 2 φορές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ηθικό ακμαιότατο θέλω!!!

Μελίπικτό μου πως πήγε η ωοληψία; Περιμένουμε νέα σου! Εύχομαι όλα να πήγαν τέλεια!

Άρχισα πλέον να πέρνω τα πρώτα αποτελέσματα από εξετάσεις και μέσα σε ένα κατεβατό χαρτιά δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είδα όμως ρε κορίτσια ότι κάτι για την ερυθρά το IgG είναι θετικό αλλά το IgM είναι αρνητικό. Το ίδιο και ένα άλλο... CMV! Ξέρει καμία τι σημαίνουν όλα αυτά; :?: Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να κάνω θεραπεία πριν την εξωσωματική; :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Diaz είναι για τα αντισώματα ερυθράς και μεγαλοκυταροϊού.Δεν είναι τίποτα που να θέλει θεραπεία απλά κάνεις την εξέταση αυτή πριν μείνεις έγκυος. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

littledancer σε ευχαριστώ για την απάντηση γιατί είχα αγχωθεί!

Twiggy με το καλό το κοριτσάκι σου! Αφού όλα καλά κοίτα να ξεαχγωθείς και να το απολαύσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφερον και τις ευχές!!!!

την κάναμε χθες τελικά όπως είχαμε προγραμματίσει μόνο που πήγαμεσ τις 7 με εξέτασε καρδιολόγος και επειδή είχα 150 παλμούς ξαπλωμένη αποφάσισαν και μου έκαναν ολική νάρκωση ενδοφλέβια για να μην ζορίσουν την τούρμπο καρδιά μου!!! ο καψερός ο καρδιολόγος έλεγε "θα σπάσει η καρδούλα σου κοριτσάκι μου, μην έχεις τόσο άγχος!!!" Ε, όταν με ξάπλωσαν στην ειδική κραβατοκαρέκλα ο αναισθησιόλογς την ώρα που μου έβαζε τον φλεβοκαθετήρα είδε ότι είχα βγάλει κάτι κοκκινήλες σαν εξάνθημα στο στήθος, τον λαιμό και την κοιλιά και αποφάσισαν να μου κάνουν και μία κορτιζόνη και μία ενδοφλέβια αντιβίωση (δεν θα μου έδιναν αντιβίωση γιατί παίρνω από το στόμα 2 αντιβιώσεις 2 μέρες πριν για να την αποφύγω) για να υποχωρήσουν τα σημάδια και να προχωρήσει στην νάρκωση!!!!! Μόλις είδα τον γιατρό μου βουρκώσαν τα μάτια μου και ήμουν έτοιμη να βάλλω τα κλάματα οπότε με ναρκώσαν αμέσως και ξύπνησα μετ'α από 1 ολόκληρη ώρα!!! Από τα 18 ωοθηλάκια βγάλαμε 11 ωαριάκια! τα 5 ήταν ανώριμα και μικρά από τα άλλα και τα 2 τα χάσαμε! από τα 11 που έμειναν θα δούμε σήμερα πόσα γονιμοποιήθηκαν και τί ποιότητας είναι και αν θα κρατήσουμε 2-3 για βλαστοκύστη ή θα κρατήσουμε 1-2 και θα το βάλουμε νωρίτερα! γιατί όπως σας έχω πει μόνο ένα θα μου βάλουν εμένα λόγω ιστορικού!!!!

όταν ξύπνησα ήταν ο γιατρούλης μου στο προσκέφαλό μου και μου χάιδευε τα μαλλιά και μου κρατούσε το χέρι και μου είπε ότι όλα πήγαν οκ και είναι πολύ ευχαριστημένοι όλοι, αλλά δεν έιχε ιδέα για αντιβιώσεις και κορτιζόνες όμως δεν πειράζει αφού είμαι καλά! έφυγε μετά από 20 λεπτά να πάει στον άντρα μου, με είχαν ήδη σηκώσει στον ποπό μου, και ήρθε μία νοσοκόμα και μου είπε ότι μπορώ να σηκωθώ και να ντυθώ! σηκώθηκα λοιπόν σιγά σιγά αλλά μόλις πάτησα στα πόδια μου, λυγίσαν τα γόνατά μου και ξεράθηκα στο πάτωμα!!!! με σηκώσαν, με ξαπλώσαν στο κρεβάτι, μου έβαλαν ορούς και συνήλθα αλλά μετά έκανα εμμετούς και ζαλιζόμουν και με άφησαν να φύγω μετά από κάμποσες ενέσεις και ορούς και αφού αισθανόμουν καλύτερα! Να μην σας τα πολυλογώ έφτασα σπίτι μετά τη μία!!! ξάπλωσα γιατί με τραβούσε η κοιλιά μου και ζαλιζόμουν αλλά δεν νύσταζα καθόλου, και μου είπαν να μείνω όλη μέρα ξάπλα για να ανέβει λίγο ο αιματοκρίτης (μπήκα με 33 αιματοκρίτη να κάνω την ωοληψία) και να συνέλθω!!! ταλαιπωρήθηκα λίγο αλλά σήμερα είμαι οκ (βέβαια ακόμα ζαλίζομαι αλλά μάλλον δεν θα μου φύγει ποτέ η ζαλάδα) και πρέπει να πάω φαρμακείο και σούπερ μάρκετ και χασάπη να είμαι έτοιμη για την εμβρυομεταφορά!!!

DIAZάκι μου δεν έχεις κάνει το εμβόλιο της ερυθράς μικρή;;; γι'αυτ΄'ο βγαίνει θετικό! κι εμένα θετικό βγαίνει το ένα και αρνητικό το άλλο, όπως ακριβώς σε εσένα γιατί έχω κάνει το εμβόλιο! το ίδιο βγάινει και στην ηπατίτιδα που έχω εμβολιαστεί!!!! μην ανησυχείς γιατί κιεγώ έπαθα εγκεφαλικό μόλις διάβασα τα αποτελέσματα αλλά τελικά ήταν από το εμβόλιο!!!!

βρε κορίτσια, ξεκίνησα χθες κολπικά 2 ουτροτζεστά κάθε 12 ώρες (μου είπε ότι από το στόμα φέρνουν ζαλάδα και καλύτερα μην επειδυνώσω την κατάσταση)... από τότε κατουριέμαι κάθε 2 ώρες, νιώθω πρησμένη στην κοιλιά και πάω τουαλέττα συχνά και (συγγνώμη για τις λεπτομέριες) είναι ένα στάδιο πριν την διάρροια... συμβαίνει και σε καμία άλλη; ή είναι που παίρνω ακόμα 2 αντιβιώσεις και με πονάει και το στομάχι μου μαζί;;;;

Αυτά τα νέα μου!!! ένα κατεβατό έγραψα τρομάρα μου! :lol:

Twiggy κοριτσάκι!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!! με το καλό και με έναν πόνο που λένε η μπουμπού σας!!!!

φιλάκια σε όλες και θα μπω να γράψω πόσα αν δυνάμει εμβρυάκια έχουμε όταν μάθω!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα φιλενάδες!!!!!!!βρε melipicto μου τι οδύσσεια ωοληψία ήταν αυτή κοριτσάκι μου!όμως τέλος καλό όλα καλά,όταν θα έχεις το μωράκι σου αγκάλια ούτε που θα τα σκέφτεσαι αυτά,είπαμε ότι κάποιες είμαστε γεννημένες για τα δύσκολα αλλά σίγουρα η Παναγίτσα είναι κοντά μας και θα μας ανταμείψει,καλη εμβρυομεταφορά και μην αγχώνεσαι με τις δουλειές,όλα γίνονται!!!!!!!φιλάκια σε όλες!!!! @};-@};-@};-@};-@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ twiggy μου τι ωραία,όλα καλά!χαλάρωσε και απόλαυσε τους υπόλοιπους μήνες,με το καλό να κράτήσεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τwiggy μπραβο κοριτσι μου, ολα θα ειναι καλα και θα κρατας και εσυ σε λιγους μηνες τη μπεμπουλα σας!!!!:D

Μελι μου ταλαιπωρηθηκες και εσυ,ε?

Μακαρι να εχουμε θετικες χοριακες και χαλαλι!

Και εγω εκανα τα τελευταια μαζεματα πριν την εμβρυομεταφορα για να ειμαι χαλαρη μετα...

Η κοιλια μου ηταν και τοτε και ειναι ακομα τουμπανιασμενη μετα απο τοσες μερες.Οσο αφορα τα utrogestan εγω κολπικα παιρνω 9 την ημερα ,συν κατι αλλα μεχρι και τη χοριακη και βλεπουμε.

Εθελα και εγω να πηγαινω συχνα στη τουαλετα και μαλιστα σηκωνωμουν και το βραδυ.Εμενα ενιωθα οτι μετα την ωοληψια που ημουν εσωτερικα ερεθισμενη καπου ακουμπουσε μαλλον η κυστη με τα ουρα και πονουσα και δεν μπορουσα να τα κρατησω αλλο.

Σου ευχομαι πολυ καλα αποτελεσματα, και τα μελοωαριακια σου να γινουν μελοεμβρυακια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ!

μελι μου τι μερα περασες!!!ξεκουρασου τωρα, ολα θα πανε καλα.. ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα απο τη γονιμοποιηση! κι εμενα μου ειχαν κανει ολικη και ολη μερα ημουν χαλια, με τασεις λυποθυμιας κλπ. Βεβαια δεν ειχα ολα τα υπολοιπα με τις κορτιζονες κλπ. Ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα!

Ηθικο ακμαιο ευχομαι σε ολες , καλη δυναμη και αναμενουμε τις θετικες χοριακες!!

σας φιλω και σας φυσω... φφφφφφφφφφφφουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MELIPIKTO, γτ τοσο αγχος ε;;;;;;Ηρεμησε σε παρακαλω,ολα θα πανε τελεια!Αντε χαζο κοριτσακι!Εμεις ειμαστε δυνατες,θα τα καταφερουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΙΚΟΛ,αυριο χοριακη ε;;;;;;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Twiggy τέλεια, μια μπεμπούλα!!! :D:D:D έχω τρελή αδυναμία στα κοριτσάκια!

Μελιπικτο μου τι πέρασες κοριτσάκι μου!ξέχνα τα όλα και πάμε στην τελική ευθεία γιατί μας περιμένουν τα μωράκια μας!!!

Νικολ καλά αποτελέσματα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Melipicto μου τι ταλαιπωρία τράβηξες κοριτσάκι μου!!! Διάβαζα το μήνυμά σου και βούρκωσα! Πραγματική οδύσσεια! Αλλά κι εσύ... έτρεχες πριν και είχες 150 σφιγμούς; Δεν είπαμε όχι άγχος; Θα σε μαλώσω! Τουλάχιστον το αυγουλομάζεμα ήταν πολύ καλό και μακάρι να πάνε ακόμα καλύτερα με τη γονιμοποίηση! Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις οταν σου βάλουν το εμβρυάκι σου γιατί με τόσο άγχος θα τρομάξει το καημένο... και άσε το σούπερ μάρκετ και το χασάπη! Εκεί θα είναι ο αντρούλης σου και θα σε προσέχει. Να σκέφτεσαι ότι το μωράκι σου υπάρχει ήδη και σύντομα θα το φιλοξενήσεις στην κοιλίτσα σου 9 μήνες πριν το πάρεις στην αγκαλιά σου. Δεν είναι πλέον στην φαντασία σου αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ! Σκέψου θετικά! %%-%%-%%-

Άντε άυριο να ακούσουμε τα ευχάριστα και από τη Νικόλ να πάρουμε πάλι τα πάνω μας!

Εγώ πάλι λογικά πρέπει να το έχω κάνει το εμβόλιο της ερυθράς, η μαμά είναι πολύ τυπική με αυτά!

Μακάρι Παναγία μου και Χριστούλη να πάνε όλα καλά και να έρθουν σε όλες μας τα μωράκια μας, χωρίς άλλο άγχος... :ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ!

μόλις μάθαμε ότι τελικά ήταν 10 τα ωάρια και από τα 10 γονιμοποιήθηκαν τα 8 χθες αλλά το 1 δεν άντεξε και μας έμειναν 7 ωραιότατα εμβρυάκια!!! βάλαμε τα 4 κατάψυξη και τα άλλα τρια τα περιμένουμε μέχρι το Σάββατο που θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά!!! Ουφ! φτάσαμε τελικά στην τελική ευθεία! δεν το πιστεύω!!!!

Λιλάκι μου και εγώ παίρνω προς το παρόν 4 ουτροτζεστάν και βλέπουμε! αλλά μαζί με τα χάπια του θυρεοειδή, το φιλισίν, τις αντιβιώσεις κλπ όλη μέρα πρέπει κάτι να παίρνω... άσε την συχνοουρία... εγώ που δεν ξυπνάω ποτέ μα ποτέ να πάω νύχτα τουαλέτα χθες δεν κοιμήθκα από την συχνοουρία!!! Ας είναι!!!! Χαλάλι του όλα του μωρού μας!!!! κι εμένα η κοιλιά έιναι τούμπανο! χθες το βράδυ πραγματικ΄'α φοβήθηκα τόσο πολύ που είχε πρηστεί αλλά ευτυχώς ξεπρήτικε και όλα καλά!!!!

Twiggy μου κι εσύ ολική,ε;;; είναι η τρίτη ολική που κάνω και η τρίτη φορά που νιώθω τόσο άσχημα μετα!!! τις άλλες όμως πήρα νάρκωση 7 και 4 ώρες αντίστοιχα, όχι 1 που πήρα εχθές!!!

Νανάκι μου λίγο άγχος το έιχα γιατί φοβάμαι την αναισθησία και που χάνεις τον έλεγχο εκείνη την ώρα, αλλά γενικά, από την κατασκευή της η καρδιά μου χτυπάει πολύ γρήγορα! έχω μέσο όρο παλμών περίπου 95 με 100 το λεπτό όλη την ημέρα που κανονικά πρέπει να έχεις 60-70 (έχω βάλλει χολτερ ρυθμού 2 φορές)! είναι όμως έτσι η καρδιά μου και επειδη έχω πολύ χαμηλή πίεση δεν μπορούν να μου δώσουν χάπι! απλά αυτός ο καρδιολόγος δεν με ήξερε από παλιά όπως ο δικός μου και φοβήθηκε!!! :x είμαιερωτευμένη καλέ, τί να κάνω;;;;;!!!!!

πάω να πάρω ηλεκτρολύτες να πίνω που μου είπε ο γιατρός ότι βοηθούν πολύ και πρωτεϊνούλες (δηλαδή κρεατάκι) για να ανεβάσουμε λίγο τον αιματοκρίτη μου!!!

Diazάκι μου δυστυχώς ο αντρούλης μου δουλεύει 2 δουλειές και δεν είναι εδώ να με βοηθάει! τοΣάββατο θα πάμε μαζί , θα με φέρει σπίτι και μετά θα πάει για δουλειά δυστυχώς! τέτοιες μέρες αν έχεις δουλειά δεν μιλάς καθόλου μην τυχόν την χάσεις!!!! Το εμβόλιο το γράφει το μπλε βιβλιαράκι που γράφει πάνω "ατομικό βιβλιάριο υγεία παιδιού" και ήταν υποχρεωτικό άρα αποκλείεται να μην το έχεις κάνει.... προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά!

Αύριο έχουμε ραντεβού να με δει αν όλα είναι οκ και το Σάββατο θα έχω ένα σποράκι στην κοιλίτσα μου... μακάρι Παναγίτσα μου να μείνει και να είναι γερό.... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νικολ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-%%-

Μελι 7 εμβρυακια τελεια!!!

καλη εμβρυομεταφορα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κουκλες μου!δε σας κριβω οτι με εχει πιασει ενα ψιλοαγχος για αυριο ,αλλα κατα τα αλλα καλα.δεν εχω και κανενα συμπτωμα που να με προδιαθετει θετικα...τελος παντων υπομονη!!!meli μου αυτο δεν ηταν ωοληψια ηταν ολοκληρο σηριαλ!δεν πειραζει ομως καρδουλα μου ,ειμαστε δυνατες εμεις!!το καλο ειναι οτι θα προχωρησεις με την εμβρυομεταφορα και σε λιγες μερες θα εχεις τα σπορακια στην κοιλιτσα σου,με το καλο κοπελα μου! lil χοριακη τη Δευτερα εσυ αν δεν κανω λαθος ε???καλη επιτυχια και σε σενα ψυχη μου,ολα να πανε καλα!νανα μου σε βλεπω ετοιμη να μπεις στον αγωνα κι εσυ,ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα φιλεναδουλα μου!!!στρουμφακι που εξαφανιστηκες??? μπες να μας φυσηξεις λιγο καλε!!!!φιλια σε ολες και ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση :-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

meli mou euxomai auti na itan i teletaia sou talaiporia!!!!k ego oliki eixa kanei k eixa k ego polu axgos gia tin narkosi!!!perasan omos auta k ta kala einai mprosta mas!!!exeis 7 morakia tora!!!foufoufou k apo mena na piasei to mpempe!!!!k se ola ta koritsia foooouuuuuuuuuu!!!!

nikol k lil mou :ympray: euxomai mia TERASTIA XORIAKI!!!!!!!

twiggy mou ti teleia nea!!!me to kalo na erthei i mpempoula k me ena pono pou eipe i meli!!!

lil k mena to ena thetiko k to allo arnitiko einai alla perasa eruthra otan imoun mikri!!

filakia polla koukles mou!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσάκια μου καλό απόγευμα,εύχομαι αύριο η nikol μας καλέσει στο πάρτυ της!!!!!!!!!!!!!!κοριτσάκι μου εύχομαι μια τεράστια χοριακή !melipicto μου όλα καλά μέχρι εδώ και να είσαι σίγουρη ότι τα καλύτερα έρχονται το Σάββατο!!!!!!!!!!φουσκοκοιλίτσες twiggy,stroumf,angelina,xaroylita φυσήξτε μας!!!!!!!!!!nana πότε ξεκινάς?τα ξεχνάω ρε κορίτσια!φιλάκια πολλά!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray: [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif] [smilie=icon_flower.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Melipikto καλή εμβρυομεταφορά!! :D Κι εγώ έχω βάλει χόλτερ ρυθμού και κάνω και αρρυθμίες τώρα τελευταία αρκετές μάλλον λόγω άγχους γι αυτό ζήτησα τοπική και όχι ολική(γιατί την φοβάμαι περισσότερο).Ευτυχώς ήμουν ψύχραιμη όμως και όλα είχαν πάει καλά.Είχα πάρει κι ένα λεξοτανιλ και ήμουν μετά μέσα στην τρελή χαρά :lol: Διάροια είχα κι εγώ αλλά μάλλον απο την αντιβίωση ήταν και μετά μου γύρισε στο ακριβώς αντίθετο ουφφ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κορίτσια, είμαι πολυ χαρούμενη γιατι μαλλον βρήκα δουλεια ειναι μια εταιρία που παρεχει σχεδον ότι και πριν πωλήσεις σε φαρμακεια και σε σπιτια σε ελβετικα καλλήντικα, μακάρι να παει καλα. Πήρα και τα φάρμακα απο το Ικα σήμερα γιατι θα αλλαξουν πολλα και δεν ξέρω αν θα μπορω να τα παρω αργοτερα και τώρα μιας και εχω και το χαρτι της επιτροπής ευκαιρία ειναι. Μακάρι να μείνω αυτη τη φορα εγκυος να τελειωνουμε γιατι πολύ μας ταλαιπωρησε και το αδερφακι.

Twiggy μου τι ευχαριστα νέα την είδες την κουκλίτσα σου; θα ειναι πανεμορφη και θα σου μοιάζει με το καλο και το doppler φωτογραφία πήρατε στη β επιπέδου; εγω ειχα πάρει και το μωρο εμοιαζε πολύ όταν γεννήθηκε.

Lagonisi μου όλα καλα συνεχίζεται ενταξει;

Lil με το καλο την χοριακή σου την Δευτέρα.

Nikol περιμένουμε με αγωνια τα ευχαριστα αύριο.

Melipikto καλε τη ωολοηψια ήταν αυτη ευτυχως όλα καλα εχεις τόοοοοοσα πολλα μωρακι σίγουρα ενα ή δυο θα κολλήσουν, θα δεις. Αλήθεια σε ποιο κεντρο πας και σε ποιο γιατρο; Έπίσης αν θέλετε να πουμε όλες σε ποιους γιατρους είμαστε μήπως μερικές εχουν τον ίδιο και φυσικα να δουμε και οι εγκυμονούσες σε ποιον τα καταφεραν.

Εμενα αυτη θα ειναι η 6η και τελευταία προσπάθεια νομίζω ότι εχω κάνει τις περισσότερες απο όλες αρα πρεπει να ειναι και η τυχερη μου όπως ήταν η 3η.

Πολλα φιλια σε όλες.

Καλες χοριακες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...