Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ Η ΟΧΙ ?


Recommended Posts

ΚΟΡΙτσια καλημερα σε ολες δεν ξέρω πώς εχω φτασει μέχρι εδω να ειμαι τοσο μπερδεμενη ή μαλλον ξέρω πώς εφτασα μέχρι πριν απο 6 μήνες ακριβως τα πεθερικα με κανανε ρομπα γιατι κατα αυτους δεν ειμναι σωστη νυφη δεν ειμαι σωστη απέναντισ τον γιο τους επειδη κοριτσια ειπα οτι ψαχνω για δουλεια και με λουσανε κανονικα οτι τι θα πάω για 400ή 500 ψωροευρω και ταπαιδια μουσ τον δρομο οτι ειμαι αχαριστη και δεν υπολογιζω τον γιο τους και ο άνδρας μου απαθεστατος και αμετοχος οτνα του ειπα με ποιο δικαιωμα εγινε αυτο και απο την στιγμη που εσυ συμφωνεις με τηνα ποφαση μου τι θελουν οι γονεις σου η απαντηση που πήρα ηταν οτι εγω δεν ηξερα τιποτα αλαλ μεσα μου κατι εσπασε γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο ερχεται το καλοκαιρι φευγουμε του μιλαω μήπως και ακταλαβει και το μόνο που μου λέει συνεχεια ειναι οτι ειναιμεγαλοι άνθρωποι και πρεπει να ανεχομαι οτι πουν οτι όπως φερομαι εγω και δεν θέλω ουτε να τους δω απο την στιγμη που όπως λένε καλα τα ειπανε ετσι φερεται καιεκεινος απεναντι στην μητερα μου εδω να σας πώ οτι το σπιτι ειναι προικα απο την μαμα μου και δεν παταει ουτε για αστειο εγω όμως δεν ξέρω τι ννα κάνω αισθανομαι οτι εδω και καιρο εχουν τελειωσει τ απάντα μεσα μου οτι δεν θέλω ουτε να ειμαστε στον ιδιο χωρο μαζι και παροτι κάνω προσπάθειες και μόνο που ξέρω οτι δεν με υπερασπίζετια οχι σνα ατομο αλαλ τουλαχιστον σαν μάνα των παιδων του γιατι κοριτσια κουσ ακαι το ποιο καλο οτι ειναι ικανοι τα πεθερικα μου μαζι με τον γιο τους να μεγαλώσουν τα παιδια και εμενα δεν με έχουνα ναγκη δεν ξέρω κοριτσια αισθανομαι οτι καθομαι για τ απαιδια αυτη ειναι η αληθεια αλλα αισθανομαι σαν να πουλιεμαι αισθανομαι οτι ενω ειχα ονειρα και τονα γαάπησα τον ανδρα μου τωρα μου τα εχει διαλυσει ολα και δεν μπορω τωρα να σκεφτω το μέλλον μαζι του θα σας πώ αυτο που του ειπα οτι ειναι σαν να εκτιζα κάστρο πάνω στην αμμο και ενα κυμα τα διελυσε ολα και τι να κάνω αλλο του μιλησα του εξηγησα αλλααυτος τιποτα εχει φτασει σ ε σημειο να μου λέεει οτι ειμαι αχαριστη γιατι μου παρεχει τους λογιαριασμους το σουπερ και οτι ανα θα γινει κάτι ειμαι χαμενη .Δεν ξέρω ποια τι να κάνω σιασθανομαι σαν να ειμαι αναμεσα σε γκρεμο και ρεμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Hρεμησε και χαλαρωσε τα πραγματα δεν είναι τόσο τραγικα δες τα λίγο απο την πλευρα του άνδρα σου τι να κανει να τσακωθει με δύο ηλικιωμένους κι εγω μένω με τα πεθερικά μου και μάλιστα πανω κάτω κι εκεινα εχουν τις απόψεις τους και ο ανδρας μου πέρνει πολλές φορες το μέρος τους αλλα δεν μασαω. Δεν θα κάτσω εγω να σκάσω για τους αλλους αγαπω τον άνδρα μου και ξερω ότι κι εκεινος με αγαπα με όλα του τα ελλατωματα. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρα προβλήματα στη ζωή απο αυτο που αντιμετωπίζεις. Κάτσε με τα παιδακια σου και ζήσε χαρουμενες οικογενιακές στιγμές πήγαινε για δουλεια αν βρεις δεν θα σου πει κάτι ο ανδρας σου και προσπάθησε να έρθετε πιο κοντα όλα θέλουν το χρόνο τους. Εξ αλλου οι γονεις μας δεν θα ειναι για παντα μαζί μας εμείς θα συνεχίσουμε μόνοι μας την οικογενεια μας και θα φροντίσουμε να μην κάνουμε τα ίδια λαθη στους γιους μας.

Πολλα φιλια Υπομονη! Παρτ'ο αλλιως υπαρχουν πολύ χειροτερα! Πήγαινε και καμια βολτουλα να ξεσκασεις και μην επηρεαζεσαι απο φίλες που σου λενε να χωρίσεις. Δύσκολα βρίσκεις νοικοκύρηδες σήμερα οι πιο πολοί ψαχνουν να εκμεταλλευτουν και να γλεντησουν μόνο. ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερίνα! τι κάνεις?

ραμόνα εδώ!

κατερίνα σε νιώθω...

όσο άσχημο και αν ακουστεί στα αφτιά πολλών κοριτσιών...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!

ξέρω ότι δεν πρέπει να ρίχνω λάδι στη φωτιά αλλά έχεις και εσύ δικαιώματα και δεν είναι δίκαιο να σου τα στερεί κανένας!

Αν νιώθει ότι του είσαι υπόχρεη επειδή πληρώνει το σούπερ μάρκετ και παρέχει ανέσεις στην οικογένειά του...πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι είναι λογικό αυτό γιατί πολύ απλά είστε οικογένεια!

Αν νιώθει ότι δεν μπορεί να επωμίζεται όλο το βάρος μόνος του τότε να εξηγήσει στους τρίτους ότι είστε οικογένεια και αποφασίσατε πως πρέπει να δουλέψετε και οι δύο...εάν θέλουν να βοηθήσουν έχει καλώς αλλιώς να κόψουν την λογοκρισία και να ασχοληθούν με το δικό τους σπιτικό!

Εάν δεν μπορεί να υπερασπιστεί την οικογένειά του τότε είναι δικό του πρόβλημα!

Όπως και να πράξεις θα έχεις δίκιο!

Μόνο σκέψου κάθε σου κίνηση να γίνεται με την λογική και όχι μέσα στα νεύρα!

Μην σκέφτεσαι ότι είσαι αναγκασμένη να κάτσεις διότι κάνατε παιδιά μαζί διότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε δυστυχισμένη οικογένεια είναι σε χειρότερη θέση απτά παιδιά που μεγαλώνουν με χωρισμένους,ισορροπημένους και χαρούμενους γονείς!

Σκέψου τις συνέπειες στην ψυχολογική σου κατάσταση σε ότι και αν αποφασίσεις και πάνω απ όλα σκέψου τους λόγους που αγάπησες αυτόν τον άνθρωπο...αξίζει να παλέψεις για την οικογένειά σας ή είναι χαμένο παιχνίδι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σας ευχαριστω και τις δυο αλλα πραγματικα δεν ξέρω αν μπορω να κάνω αλλο υπομονη γιατι τι θεμα ειναι οτι δεν με υπερασπίζετια καθολου όπως λέει θελει και την πίτ αολοκληρη και τον σκύλο χορτατο εγω όμως που ειμαι μέσα σε αυτα δεν εχω κάποιο δικαιωμα για τι με εχει για υπηρετρια και μόνο? δεν του ζηταω ουτε παρολογιες ουτε τιποτα αλλα του μόνο που του ζηταω ειναι εστω να με κατλαβει οταν ο πεθερος μου παιρνει την μανα μου και της λεει για το παιδι της ενα κάρω και πάλι δεν αντιδραω παρα του λέω οτι τι ειναι αυτα που κανει και μιλατου εσυ ειναι πατερας σου η απαντηση και σε μενα και στην μητερα μου μην δινεται σημασια γιατι ρε κοριτσια τι ειμαι στην τελικη όπως του ειπα δεν με μαζεψε απο τον δρομαο ουτε με πιεσε κανεις αν με παντρευτυει ΄η να τον παντρευτω οσσο φταιω εγω φταιει και εκεινος και ναι ριχνω ισα μεριδια και πάλι τιποτα σαν να μην συμβαινει τιποτ ασνα να φταιω εγω κιίλιας που δεν πάω και δεν θέλω ουτε να τους μιλησω και απο την πλευρ ατης μητερας μου ποτε δεν τον εχει βρισει ποτε δεν τον εχει προσβάλει αλλα εκεινος πώς φερεται αν αυτο το εκανε η μητερα μου σε εκινον πώς θα του φαινοταν/ η απάντηση οτι δεν ξέρω εγω όμως κατε επαναληψην τον εχω υπερασπίστει και μ άλιστα με σθενος και το εννοοθα εκεινος γιατυο και περισσοτερο ειμαι κατα του ατυην την στιγμη κατλαβαινω οτι ειναι γονεις του αλλα να καταλαβει καιεκινος ποιους θελει τελικα εμας ή εκεινους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα μου,νομίζω οτι η συγκεκριμένη συμπεριφορά που μας περιγράφεις,δεν ήταν η αιτία που θέλεις να χωρίσεις,αλλά η αφορμή,το κερασάκι στην τούρτα που λένε...

Έχω την εντύπωση οτι μάζευες κι άλλα παράπονα απ τον άντρα σου όλ αυτά τα χρόνια που σε ενοχλούσαν και απλά τα προσπερνούσες και τώρα...ήρθε η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι....

Έχω άδικο?

Κατά τη γνώμη μου, κακώς του έκανες επίθεση και τον απείλησες αν κατάλαβα καλά με διαζύγιο....Οι άντρες,όταν αισθανθούν απόρριψη,θίγεται ο εγωισμός τους και..."μουλαρώνουν".

Προσπάθησε να κάνετε μία πολιτισμένη συζήτηση,χωρίς τα παιδιά μπροστά και να βρείτε σύντομα τη λύση(όποια κι αν είναι αυτή)!Ελπίζω πάντως να τα βρείτε....

Είναι κρίμα να διαλύουν οικογένειες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σου πω κάτι καλή μου Κατερίνα και μην θυμώσεις. Μπορεί να κάνω και λάθος πάντα ο γραπτός λόγος είναι διαφορετικός από τον προφορικό αλλά έτσι όπως σε ακούω να μιλάς βλέπω πως και εσύ κάνεις το ίδιο λάθος με τον σύντροφό σου: σε κάθε σου κουβέντα μιλάς και υπερασπίζεσαι την μητέρα σου.

Μήπως έχετε πέσει στην ίδια λούμπα και οι 2 και ΔΕΝ βλέπετε παρακάτω? Για μένα μάλλον χρειάζεται να χωρίσετε τους γονείς σας και όχι να χωρίσετε μεταξύ σας. Τουλάχιστον όχι ακόμα πριν δώσετε μια ακόμα ευκαιρία στην σχέση σας....και αυτό χρειάζεται να κάτσετε να το συζητήσετε οι 2 σας, χωρίς 3ους.

Εχεις δει την ταινία Γάμος αλλά Ελληνικά με την Καλογεροπούλου και τον Κωνσταντίνου? Που φεύγουν από το σπίτι και αφήνουν τις συμπεθέρες να ζήσουν μόνες τους? Ισως αυτό χρειάζεται να γίνει και στην δική σας περίπτωση.

Βάλτου χρονοδιάγραμμα, πηγαίνετε σε σύμβουλο γάμου, ακόμα και αν σου βγαίνει διαολόστειλε και τα πεθερικά σου,....αλλά μην τα παρατάς τόσο εύκολα. Το να κάθεσαι μες στην απραξία και απλά να συγχύζεσαι και να πονάς, μόνο κακό σου κάνει.

Όλα αυτά δεν στα λέω εκ του ασφαλούς.....αλλά μην σε ζαλίζω με τις δικές μου εμπειρίες.

Καλή δύναμη σε ότι και αν αποφασίσετε ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μου κι εγω πιστευω πως δεν ειναι η αιτια τα πεθερικα σου,αλλα η αφορμη για να σκεφτεσαι το διαζυγιο.η συμπεριφορα τους εχει να κανει με την αντιδραση του αντρα σου.για μενα βγαλτους απτο μυαλο σου κ προσπαθησε να μεινειςκοντα στον αντρα σου κ στα παιδια σου.δεν ξερω παραπανω,αλλα γνωμη μου ειναι πως δεν διαλυεις μια οικογενεια για τα πεθερικα σου που σημερα ζουν κ αυριο οχι.στο λεω επειδη πολλες φορες αντιμετωπισα προβληματα με την πεθερα μου κ μεσα σε 3 μηνες εχασα κ αυτη κ τον πεθερο μου.ετσι,καταλαβα πως δεν ειχε κανενα νοημα η "κοντρα" που ειχαμε.αν σου πω πως μου λειπει κιολας.πως σκεφτομαι πως ειχα κ ενα λογο να γκρινιαζω?βεβαια ο αντρας μου δεν ηταν αμετοχος.οχι οτι ειχε παρει ποτε το μερος μου η το μερος της.πολυ απλα η πεθερα μου συνηθως φροντιζε οταν ηθελε να μου την πει,να ειμαστε μονες μας.οταν τα ελεγα στον αντρα μου μου ελεγε αυτο ακριβως.ελα μωρε,μεγαλη γυναικα ειναι,δεν εχει τροπο.ποτε ομως δεν μου περασε απτο μυαλο να χωρισω η να τσακωθω μαζι του.ψεματα,μια φορα τσακωθηκαμε χοντρα για τη μανα του κ μου ειπε,τι θες να κανω,να την σκοτωσω?κ σταματησα εκτοτε να του λεω οτιδηποτε με ενοχλουσε.ειχε δικιο.

η γνωμη μου ειναι πως αν τον αγαπας,αν τον αγαπησες ποτε σου να προσπαθησεις με νυχια κ με δοντια να κρατησεις την οικογενεια σου δεμενη.οχι να ειστε τυπικα μαζι,αλλα με αγαπη,οπως ησασταν.κ προσπαθησε να μην εχεις πολλες επαφες με τα πεθερικα σου.αυτο εκανα κ εγω.το απεφευγα με τροπο οσο μπορουσα.ποτε δεν του ειχα πει,δεν θελω να παμε τους δω,παντα ελεγα μωρε δεν παμε μια βολτουλα μονοι μας κ παμε την αλλη εβδομαδα...κ τετοια.ξερουμε εμεις,γυναικες ειμαστε!προσπαθησε να αναθερμανεις τη σχεση σας χωρις να του τα "πρηζεις"(συγνωμη).οι αντρες δεν γουσταρουν πολυ γκρινια

συγνωμη αν σε κουρασα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια τα έχω κάνει όλα αυτα που μου ειπατε και ναι συμφωνω μαζι σας οτι ειναι η σταγονα που όχι απλα ξεχειλισε το ποτηρι αλλα το υπερχειλισε ναι δεν γκρινιαζω ναι αγαπητη μου φιλη που μου ειπες για συμβουλο γαμου του το ειπα και οτνα πήγαμε και πήρε το μερος μου ο συμβουλος και του ειπε οτι εχω δικιο στο 90% και αυτος στο 10% σηκώθηκε και εφυγε και μου ειπε οτι δεν ξαναπάει πουθενα γιατι δεν γουσταρει να του λέν τι να κάνει θα σας πώ το ποιο απλο που μου εκανε αυτες τις ημερες για να κάνει αυτο που ηθελε σημερα ηταν μεσα στην αγαπη και την καλοσυνη και σημερα με πήρε μετα απο πολυ καιρο τηλεφωνο για να δει τι κάνουμε και μου λεει να πάρ ωοτ παιδι να δει τονα γωνα μαζι μου να τον πάρεις του λέω κανενα πρόβλημα ερχεται απο την δουλεια και λέει στον μικρο αντε ετοιμασου ρωταω και εγω τι ωρα ειναι οα γωνας και μου απανταει 8.30 και του λέω η ωρα ητνα 5.30 απο τωρα που θα πάτε δεν κάθεσαι σπίτ να πιουμε ενα καφεδακι στο μπαλκονι και φευγετε ποιο μετα και η απάντηση θέλω να πάω στους γονεις μου πρώτα θα πιω εκει καφε και βεβαια εγινα τουρμπο δεν του ειπα τιποτα αλαλ το καταλαβε και εφυγε και δεν πήρε και το παιδι μαζι του τι να κάνω εγω οταν θα ερθει πόσο μπορω να διαφορω ? πόσο μπορω να κάνω προσπάθειες οταν αυτες οι προσπάθειες γινονται μόνο απο εμεένα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εσύ φυσικά ξέρεις πολύ καλύτερα την κατάσταση που ζεις κ ξέρεις πόσο μπορείς να την αντέξεις ή όχι!

Το βασικό κ απλό που θα πρέπει να σκεφτείς καταρχήν είναι αν θα είναι καλύτερη η ζωή σου αμα χωρίσεις!Σκέψου όλες τις δύσκολίες που μπορεί να προκύψουν κ αν το πιστεύεις κάντο!

Εύχομαι σοφή απόφαση για το καλό των παιδιών σου!

Αχ είναι δύσκολες οι ρημάδες οι σχέσεις! :cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κατερινα μου και απο μενα μπορει να εχεις δικιο αλλα πρεπει να καταλαβουμε ολες μας οτι ειναι γονεις τους και ποτε μα ποτε δεν θα δουν τα πραγματα οπως εμεις. βεβαια και μεις για τους γονεις μας δεν ειμαστε αντικειμενικες. η συμβουλη μου ειναι να ηρεμισεις και οτι δεν αξιζει να χαλασεις την οικογενεια σου για τριτους. και να χωρισεις θα εχεις αλλες δυσκολιες. εισαι πολυ νευριασμενη με τον αντρα σου και ολα σε ενοχλουν σε μεγαλυτερο βαθμο. επισης οσον αφορα το σκηνικο με τον αγωνα δεν ηταν κακο κατερινα μου που ηθελε να παει και στους δικους του να πιει ενα καφε. χαλαρωσε και συ λιγο. μπορει να το ειχε κανονισει απο πριν οποτε να μην μπορουσε να κατσει να πιειτε μαζι. δες να ηρεμισεις κα οταν ερθει ασχολησου μαζι του βαλε τα παιδια για υπνο και καθιστε να χαλαρωστε μαζι. σταματα να τφο τραβας και συ γιατι δνε οδηγει πουθενα και κανεις κακο μονο τον εαυτο σου. ολα αυτα τα λεω για να τα ακουω και γω γιατι και γω πολλες φορες ειμαι φρικαρισμενη σαν εσενα και σκεφτομαι διαφορα αλλα οταν ηρεμω λεω δεν αξιζει να χαλασω την οικογενεια μου για κανενα και να τους κανω τη χαρη. ευχομαι να πανε ολα καλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ότι θα μιλάγαμε και θα λέγαμε κάτι τέτοιο δεν το περίμενα . Τα είπαμε Κατερίνα μου ξανά και ξανά και επειδή όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στα παιδιά . Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι και έχεις άτομα να σταθείς και να ακουμπήσεις . Κάθε κίνηση σου πρέπει να είναι προσεκτική και μετρημένη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera se oles ego mallon eimai apo tis tuxeres se auto to thema otan gnorisa ton antra moy ta petherika moy de me ithelan k etsi o nikow tsakothike mazi toyw exei 2 xronia na exei opoia deipote epikynvnia mazi toys k ola ayta giati 3 xronia ton eprizan gia mena omos sto thema mas mhn kaneis kati pou tha to metanioseis kurios gia ta paidia na katseis na iremiseis k na mhn afiseis kanenan na xalasi auto pou eftiaxes me toso kopo tin oikogenia sou na frontiseiw na pas me ta nera toy antra sou mexri na katalabeis ti theli k ekeinos k meta apofasizeis kanenas de mporei na soy pei ti tha kaneis k mi bazeis tritoys mesa sto spiti soy k sta problhmata sou einao polu sobaro auto pou sou leo etsi dialyontai spiti k spitia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα, προσπάθησε να αποφύγεις αποφάσεις εν θερμώ! ποτέ δεν είναι οι κατάλληλες...

Άσε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν, να ηρεμήσεις, να συζητήσεις ξανά με τον άντρα σου κ βλέπεις τι θα κάνεις. χρειάζεται δυνάμεις όλο αυτό, όμως και οι άντρες έχουν το δικό τους τρόπο σκέψης κ καμιά φορά η καθημερινότητα κ η κούραση τους φθείρει... όπως και τις γυναίκες-μαμάδες-εργαζόμενες... τα συναισθήματα υπάρχουν όμως κ καλύτερα να τα ξαναθυμηθείτε όσο κ να πάρει αυτή η διαδικασία, παρά να "τους δώσετε μια κ να πάνε στον πάτο" :(

ξαναγυρνώ στην αρχική μου άποψη: ποτέ μην σκέφτεσαι κ μη λαμβάνεις αποφάσεις εν θερμώ! όποτε το έκανα, μετά το μετάνιωσα, γιατί δεν μπορούσα να κρινω αντικειμενικά κ να σταθμίσω καταστάσεις όπως έπρεπε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά αυτές οι σχέσεις των ανθρωπων είναι πολύ μυστήριες...ξεκινούν με πολύ αγάπη κ κάπου στην πορεία χάνουμε την μπάλα...

Ειδικά με τα πεθερικά κ εγώ τράβηξα πολλά,αλλα αναγκάστικα να μπώ στην θέση του αντρα μου κ να εκλογικευσω καταστάσεις...ειναι οι γονείς του τελεία κ παύλα.

Αυτο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.Οπότε τι κάνεις? Η τον υποστηρίζεις σε αυτο του το δικαιωμα ναι μεν αλλα να υπάρξει κ εκλογίκευση προς εσένα απο τον ίδιο.

Να σεβαστεί τα θέλω σου,την προσωπικοτητά σου κ να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο.

Εμείς οι μανούλες σε αυτο το λουκι μπαίνουμε οταν αποφασίζουμε να κάνουμε οικογένεια,οι αντρες θεωρουν πως οι μανες ειναι σπιτι με τα παιδια...παλιες εποχες.

Πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας σαφώς,αλλα η ζωή μας συνεχίζεται πρεπει να βαλουμε πινελιες κ να την χρωματίσουμε,η ρουτίνα κ η καθημερινότητα σκοτώνει.

Αξιζει να συζητησετε ολα σας τα προβλήματα,σε μια καταλληλη στιγμη...προσπαθηστε να μείνετε ενωμένοι κ να δειξετε κατανοηση ο ένας στον άλλο....

Και στα πεθερικα,διπλο ταμπλο οπως ειπε πολυ καλα η φίλη μας,απο μακρυα κ αγαπημένοι με διακριτικότητα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ακουστε και τραβηξτε τα μαλλια σας οσες εχετε κατσαρα να ισιωσουν τον επιασα του μιλησα του τα ειπα ηρεμα και καλα του εξηγησα οτι δεν αισθανομαι ποια τιποτα οτι ειμαι κενη μεσα μου για εκεινον και οτι πρεπει να με βοηθησει καιεκινος για να ερθουμε ποιο κοντα η απαντηση οτι αφου εγω δεν επιτρεπω στους γονεις τους να ερθουν σπιτι και τους κραταω μουτρα καιεκεινος δεν αλαλζει τιποτα και οτι αμα χωρισουμε διατροφη δεν εχω να σου δινω κανε οτι θες και οταν του λεω αυτη τωρα ειναια παντηση ελα λιγακι στην θεση μου και αν εσενα σου μιλαγανε ετσι για τα παιδια σου ειτε για τα κοριτσια σου ειτε για το αγορι τι θα εκανες πώς θα αισθανοσουν κοκκαλωσε και δεν απαντησε παρα μονο μεσα απο τα δοντια του ειπε οτι δεν θα το επετρεπα τωρα για πειτε μου τι κάνω?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απλα ηρεμισε χαλαρωσε και αστο να περασει εχεις καιρο να σκεφτεις και να παρεις αποφασεις απο οτι φαινεται ακιυτος δεν ειναι καλα οποτε μην πιεζεστε για συζητησεις και τετοια μονο σε κακο θα σας φερουν αστον και αυτον να ηρεμισει ασε μερικες μερες και τα ξαναλετε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσο κι αν σου φαινεται δυσκολο πρεπει να ηρεμησεις και ασε τις συζητησεις αφου δεν ειναι ετοιμος,θα σου πει πραγματα που δεν τα πιστευει μονο και μονο απο τα νευρα του.αν θελεις να ερθει αυτος στη θεση σου ελα κ εσυ στην δικια του,αν σου ελεγε δεν θελω την μανα σου και να μην μου λεει για τα παιδια κτλ θα σου αρεσε;;οχι φανταζομαι,θα την υπερασπιζοσουν.αφου ο αντρας σου δεν εχει προβλημα να πας για δουλεια ,σωστα;γιατι δεν πας;αν σου πουν κατι τα πεθερικα πες ο αντρας μου δεν εχει προβλημα και το θεμα τελειωνει εκει.το σημαντικο ειναι να τα βρεις με τον αντρα σου πιστευω,δειξε ενα δειγμα καλης θελησης,καλεσε τους στο σπιτι και αυτοι θα πουν τα δικα τους ,εσυ μην δωσεις σημασια..και μην τους βριζεις ποτε στον αντρα σου ,οτι και να πουν ειναι οι γονεις του,τι να κανουμε;;;αν εισαι ηρεμη θα δει κι εκεινος τις υπερβολες τους καποια στιγμη.αυτο εχω δει και απο τον δικο μου,αν πω κατι εγω μπορει να τους δικαιολογησει αλλα αν εγω δεν δωσω σημασια θα πει εκεινος ,πχ αμαν κοιτα τι εκαναν. υπομονη!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερίνα! τι κάνεις?

ραμόνα εδώ!

κατερίνα σε νιώθω...

όσο άσχημο και αν ακουστεί στα αφτιά πολλών κοριτσιών...ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!

ξέρω ότι δεν πρέπει να ρίχνω λάδι στη φωτιά αλλά έχεις και εσύ δικαιώματα και δεν είναι δίκαιο να σου τα στερεί κανένας!

Αν νιώθει ότι του είσαι υπόχρεη επειδή πληρώνει το σούπερ μάρκετ και παρέχει ανέσεις στην οικογένειά του...πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ότι είναι λογικό αυτό γιατί πολύ απλά είστε οικογένεια!

Αν νιώθει ότι δεν μπορεί να επωμίζεται όλο το βάρος μόνος του τότε να εξηγήσει στους τρίτους ότι είστε οικογένεια και αποφασίσατε πως πρέπει να δουλέψετε και οι δύο...εάν θέλουν να βοηθήσουν έχει καλώς αλλιώς να κόψουν την λογοκρισία και να ασχοληθούν με το δικό τους σπιτικό!

Εάν δεν μπορεί να υπερασπιστεί την οικογένειά του τότε είναι δικό του πρόβλημα!

Όπως και να πράξεις θα έχεις δίκιο!

Μόνο σκέψου κάθε σου κίνηση να γίνεται με την λογική και όχι μέσα στα νεύρα!

Μην σκέφτεσαι ότι είσαι αναγκασμένη να κάτσεις διότι κάνατε παιδιά μαζί διότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε δυστυχισμένη οικογένεια είναι σε χειρότερη θέση απτά παιδιά που μεγαλώνουν με χωρισμένους,ισορροπημένους και χαρούμενους γονείς!

Σκέψου τις συνέπειες στην ψυχολογική σου κατάσταση σε ότι και αν αποφασίσεις και πάνω απ όλα σκέψου τους λόγους που αγάπησες αυτόν τον άνθρωπο...αξίζει να παλέψεις για την οικογένειά σας ή είναι χαμένο παιχνίδι?

tha sumfwnhsw apoluta me thn mama xhna...prakse opws nomizeis esu kalutera alla me logikh

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

'Οταν του είπες οτι δεν αισθάνεσαι τίποτα πλέον γι αυτόν κ ότι νοιώθεις κενή,το είπες επειδή το αισθανόσουν ή απο αντίδραση....

Συμβιβάζεσαι με όλα αυτά,λογω των παιδιών σου η αγαπάς τον αντρα σου κ θελεις να σώσεις τον γάμο σου?...................αν ναι,τότε θα πρέπει να είσαι ειλικρινής στις συζητήσεις σας μην μπαίνει ο εγωισμός στην μέση είναι κρίμα.

Οπως κ να χει να εισαι ειλικρινης για να βρεθει μια μεση λυση,βάση τα θέλω σας για να ειστε όλοι ευτυχισμενοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός μεταξύ ενός ζευγαριού για να επιβιώσει ο γάμος.Από την άλλη υπάρχει και το μέτρο.Πόσους συμβιβασμούς είναι κάποιος διατεθημένος να κάνει;Και έχει καθόλου νόημα απο ένα σημείο κι έπειτα;Γνώμη μου είναι οτι όταν η κοπέλα φτάνει στο σημείο να πάρει γνώμες απο άλλους απλά σχεδόν το έχει πάρει απόφαση.Οτι και να κάνεις δίκιο θα έχεις.Προσωπικά εγώ μπορεί να την είχα κάνει και νωρίτερα αλλά αυτό ισχυεί για μένα προσωπικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλησπέρα για να απαντησω στις φιλες που με ρωτησαν ανα κάθομαι απο συμβιβασμο θα απαντησω ναι εν μέρει δηλαδη πίστευα ότι κάτι μπορει να αλλάξει ότι μπορει να καταλάβει κάποια πράγματα αλαλ λιθαρακι λιθαρακι ερχεται κάποια στιγμη και όλο αυτο γινεται ογκόλιθος και δεν ξέρεςι πότε θα αρχίσει να κατρακυλαει και τότε αστετο χαμένο παιχνιδι ναι εκανα συμβιβασμους και πολλους και αυτο γιατι σας το ξαναλέω ηθελα να τον πιστεψω όμως τωρα παραγματικά σας το λέω ουτε μπορω να του έχω εμπιστοσυνη ούτε και θέλω εχω φτασει να κάθομαι γιατι θέλω πρώτα να βρώ μια δουλεια έχω και με 500 ευρω αυτο δεν με ενοχλει και να του πώ μετα αντε γεια και αυτο γιατι απλα κουραστηκα βέβαια δενθα σας κρυψω ότι εχθες ειχαμε μια συνάντηση εκει που πάει η εβελίνα για λογοθεραπειες με ενα συμβουλο γαμου και μου ειπε η κοπέλα ότι ειμαι πάνω στο θυμο μου οτι βραζω αυτην την στιγμη και να μην πάρω αποφασεις απο τωρα να αφησω να περασει λίγος καιρος να πάω για δουλεια να βγω απο το σπίτι και υστερα και απο την άλλη του μιλήσε και εκεινου και δεν ξέρω τι του ειπε πάντως βγήκε με κατεβασμένο κεφάλι και σκεφτικός σημερα και εθές ήτνα πολυ ήρεμος πολυ συζητησιμος αλλα κοριτσια θέλω να ρωτησω κάτι ποιος μου εγγυάται ότι αυτο θα κρατησει? ποιος μου λέει ότι δεν παιζει θέατρο γιατι έχει βολευτει με μια γυναικα που την έχει μέσα στο σπίτι δεδομένη κατε εκεινον καυ βασικότερο υπηρετρια ?ποιος μπορει να μου πει ότι μόλις ξαναέρθει σε επαφη με τους γονεις του δεν θα ξανακάνει τ αίδαι? όλα αυτα ειναι που με βασανίζουν ισως γαιατι έχω χάσει την εμπιστοσυνη μου δεν ξέρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βλέπωντας κ κάνωντας,με αυτη την συμπεριφορά του εγώ θα έπαιρνα κ μια ανάσα αισιοδοξίας,μην τα βλέπεις όλα τόσο τραγικά ,χαλάρωσε ,ηρέμησε κ βρες μια δουλειά...μεχρι τότε θα έχεις πάρει κ τις αποφάσεις σου...τακτοποιησε πρώτα τον εαυτό σου,αγαπησέ τον ,νοιώσε όμορφα με την ανεξαρτοποιηση σου κ πράξε ανάλογα....προς το παρόν βάλε στόχους κ όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει.....Να εισαι αισιοδοξη πάνω απο όλα.

Μην σκεφτεσαι πως θα είναι ο ίδιος αυριο,πατα στα δικά σου πόδια κ πράξε ανάλογα.

Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...