Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΜΠΙΖΕΛΑΚΙ!!!!


Recommended Posts

εδω ειμαστε κ εμεις....επιτελους το μικρο μας μπιζελακι ηρθε...το οναματακι μας το χαρησε η αδερφουλα μας :):):)

ενα θα σας πω...μακαρι ολες οι γυναικες να ειχαν τετοιες γεννες!!!ας τα παρω λοιπον απο την αρχη...

παρασκευη βραδυ πεφτουμε για υπνο,μετα απο πολυ στριφογυρισμα με παιρνει ο υπνος...βλεπετε οι καψες ηταν στο φουλ...κατα τις 1 την νυχτα νοιωθω κατι πονακια,τσιμπιματακια ακριβως σαν να περιμενεις περιοδο.δεν δινω σημασια.μολις παει να με παρει ο υπνος αντε παλι...αυτο μπορει να εγινε περιπου 4 φορες.καποια στιγμη λεω μπας κ ειναι αυτα τα πονακια γεννας :?:?:? βλεπετε δεν ηξερα πως ηταν μια κ στην πρωτη γεννα μου σπασαν τα νερα χωρις πονους.λεω λοιπον ας αρχισω να κραταω ωρα.οντως τα πονακια ηταν στο 10λεπτο κ μετα εγιναν 5λεπτο.οταν λεμε ομως πονακια ακριβως σαν να περιμενεις περιοδο...τιποτα δηλ το ιδιαιτερο.λέω αντε να σηκωθω να κανω ενα μπανιο κ σιγα σιγα να ξυπνησω κ τον αντρα μου.κανω λοιπον μπανιο,πλενω κατι πιατα που ειχαν μεινει απο το βραδυ...ειχα κ ορεξη για δουλειες τρομαρα μου :lol::lol:,ετοιμαζω κ τα ρουχα της κορης μου για την επομενη αφου θα λειπαμε κ θα εμενε στην γιαγια.εεε κ ακαπου εκει σπανε κ τα νερα μου...με τα πολλα φτασαμε στις 5 τα ξημερωματα στο νοσοκομειο.με παιρνουν μεσα,με εξεταζουν απο κατω μου βρισκουν 2 διαστολη,ακουν κ το μωρο κ ολα καλα.μου λενε εχεις ακομα ωρα οποτε θα σε βαλουμε σε δωματιο μεσα στο θαλαμο να καθεσαι κ βλεπουμε.τον γιατρο δεν τον ειχα παρει τηλ γιατι λεω θα μας παρει ωρες.οταν πηγε πια 9 το πρωι (μεχρι τοτε μονο τα πονακια περιοδου,μια χαρα) τον πηρα τηλ κ ηρθε.με εξετασε με βρηκε 3 διαστολη,ειδε οτι κανω κ συσπασεις κ μου λεει θα βαλουμε οξιτοκυνη για να προχωρησουμε λιγο...ωχ λεω. :?:?:? .παλι τεχνιτους πονους...δεν τους γλιτωσα για αλλη μια φορα...μου βαζουν στις 10 τον ορο κ αρχιζω να κοβω βολτες εξω με τους δικους μου.καποια στιγμη οι πονοι γινοταν πιο εντονοι...δυνατοι μεν αλλα οχι σαν αυτους που θυμομουν απο την πρωτη γεννα.

κ τωρα αρχιζει το ωραιο της υποθεσης.....με εξεταζει καποια στιγμη η μαια κ ειχα 5 διαστολη.καλα παμε εχουμε ωρα μπροστα μας.το ενοιωθα κ εγω εκεινη την ωρα γιατι οι πονοι δεν ηταν αφορητοι.ηξερα πως εχει κ χειροτερα.το λοιπον...το κλισμα που μου καναν δεν με ειχε πιασει καλα κ συνεχεια ηθελα τουαλετα.λεω λοιπον στην μαια θελω τουαλετα.μου λεει πανε κ ελα να ακουσω το μωρο.ηταν δυο μαιες εκει μαζι μου κ ηταν η ωρα να πανε για την επισκεψη με τους γιατρους.κ τελευταια στιγμη αποφασιζει η μια να μινει πισω για να με βαλει να ακουσει το μωρο.παω λοιπον εγω τουαλετα, επιστρεφω κ μου βαζει να το ακουσει...ξαφνικα παγωνει κ μου λεει...μπα εδω δεν το ακουω.το βαζει πιο χαμηλα,με εξεταζει κ απο κατω κ μου λεει καλε εσυ εχεις τελεια διαστολη,γεννας :shock::shock::shock: κ αρχιζει να παιρνει τηλ το γιατρο (ειχε κατεβει κατω) κ να μην πιανει το κινητο...με ρωταει αν εχω εγω κινητο(που να το βρω χρυση μου εδω).εχουν οι δικοι μου λεω εξω...κ τρεχει σαν την τρελη εξω κ ζηταει απο το αντρα μου κινητο να φωναξουμε τον γιατρο.περιτο να σας πω οτι ο αντρας μου εχασε 10 χρονια απο την ζωη του...παγωσε...νομισε πως κατι συνεβη.εγω μεσα να νοιωθω το παιδι οτι θα μου φυγει...με τα πολλα ανεβαινω στην καρεκλα...κ η μαια μου σταυρωνει τα ποδια...δεν θα σφιγκεσαι μου λεει,μονο ανασες γιατι θα σε ξεγεννησω εγω μου λεει...με τα πολλα ηρθε ο γιατρος(ολα αυτα εγιναν σε διαστημα 20λεπτων) κ με δυο εξωθησεις η μπεμπα μου ηρθε στη ζωη,3080γρ κ 52ποντους,....το σαββατο 3/9/2001 στις 1.30 το μεσημερι το μικρο μας μπιζελακι ηρθε για να συμπληρωσει την οικογενεια μας...

παρολο που για δευτερη φορα γινομαι μανουλα...τα συναισθηματα ειναι τα ιδια...απεραντη ευτυχια κ ανακουφιση που ολα πηγαν καλα...το σισουλινι μου οταν ηρθε να δει την αδερφουλα της την κοιτουσε σαν χαμενη κ απο εκεινη τωρα δεν ξεκολαει απο κοντα της..

ευχαριστω το θεο που ολα πηγαν καλα κ προσευχομαι μερα-νυχτα να εχει καλα την οικογενεια μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει!!!!!

Να είναι γερή και καλότυχη!!!!

Να χαίρεστε την οικογένειά σας!

Μακάρι όλα τα κοριτσια να πάρουμε την γέννα σου!!!!! :D

2011.pngMake a pregnancy ticker

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μπιζελάκι σας να είναι γερό κι ευτυχισμένο!!! Να καμαρώσετε και τα 2 σας κοριτσάκια όπως επιθυμείτε!!! Κι εσύ καλή λοχεία!!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ!τι ωραία που μας τα εξιστόρησες!μπράβο κορίτσι μου.Να σου ζήσει .και να χαίρεσαι και τα δυο σου παιδιά!!!!!και εμένα η δευτερη φορά είναι.Μακάρι να είναι κάπως έτσι και σε εμένα και όχι μόνο σε εμένα σε όλες μας!!!!!!!!οχι με έναν πονο που λέμε εδω,αλλά με ένα τσακ!!μπράβο σου!συχγαρητήρια!!!!!!!!!φιλάκια πολλά και να είναι γερό και δυνατο με μια καλή τυχη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μπιζελάκι σας Μιχαέλα μου!!!!

Πάντα γερό και καλότυχο να είναι!! Να έχουν όλα τα καλά του κόσμου και τα δυο σου τα κοριτσάκια!!!

Καλή λοχεία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει το μικρο σας μπιζελακι...

συνηθως η δευτερη γεννα ειναι πολυ καλυτερη απο την πρωτη....

να χαιρεσαι τα παιδακια σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε σισακι με συγκινησες...να χαιρεσε τις κορακλες σου!!!!παντα χαρες να σας φερνουν!!! να σας ζησει το μικρο μπιζελακι!!!καλη λοχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Μιχαελλα μου!! Να χαιρεσαι το μπιζελακι σου κ να εχει παντα υγεια κ ευτυχια στη ζωη του...

Να σου ζησουν κ τα δυο σου τα κοριτσακια!!!!

πολλα φιλια κ στις δυο!! χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολυ συγκινητικη η περιγραφη και η εμπειρια σου!!!ευχομαι καλη λοχεια και υγεια και τυχη για τα δυο κοριτσακια σου!!!

Σε ευχαριστουμε για την ομορφη εμπειρια που μοιραστηκες μαζί μας!

Μακαρι και σε εμας να ειναι η γεννα ευκολη!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιχαέλα μου να σου ζήσει η μπουμπουκίτσα σου γλυκειά μου!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι & να καμαρώνεις πάντα και τα 2 μπιζουδάκια σου!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά και καλή λοχεία κορίτσι μου!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mιχαελα μου να σου ζησει η κουκλιτσα σου!Γερη και καλοτυχη να ειναι!Να την καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!Να χαιρεσαι και τις 2 σου κορουλες!Πολλα φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσια για τις ευχες σας.να χαιρομαστε τα παιδακια μας.στις μελλουσες μανουλες με το καλο να υποδεχθειτε τα μωρακια σας με εναν γρηγορο κ ανωδυνο τοκετο κ οσες ακομα δεν ειναι μανουλες γρηγορα να τις αξιωσει η παναγια να αποκτησουν μωρακι.φιλια πολλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μπιζελακι σου!να ειναι παντα καλα και τα δυο κοριτσακια σου για να χαιρονται παντα η μια την αλλη!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λοχεια!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...