Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΙΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ;ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ!


Recommended Posts

ΣΗΜΕ,ΡΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ.ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 690,8 ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4-5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ!ΑΡΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΠΑΛΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ....ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ 14 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΔΙΔΙΜΗ ΚΥΗΣΗ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΩ. ;):D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να εχεις μια ΗΡΕΜΗ και ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!κι αν το επιθυμεις ευχομαι να εχεις και δυδιμακια!!!!!!!!!!!!!!!να προσεχεις την κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια κοπελα μου για την εγκυμοσυνη σου!

να χεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

ολα μια χαρα να πανε!

φιλακια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριτώ όοοοοοοοοοοολες σας για τις ευχές σας!Σήμερα πάω στον γιατρό!.Πήγα και σήμερα για β-χοριακή γιατί ΄την πρώτη την είχα κάνει προχθές εκτός Αθηνών.Βρισκόμουν σε διακοπές.Δεν πήγα να την πάρω γιατί εφυγα αρων αρων ωστε να ερθω εδω για να με δει ο γιατρος μου.Μου είπε να μην κάνω αλλη εξεταση αλλά εγώ για σιγουριά π'ηγα και την έκανα πάλι.Σιγά καλύτερα.Μιας και μου είπε να κάνω εξέταση προλακτίνης και οισατραδιόλης.Ετσι για να είμαστε σιγουροι και οτι επειδή το θέλω τοοοοοοοοοοοοσο πολύ μου είπε για αυτον τον λογο με στελνει για τις εξετάσεις αυτές.Το μεσημεράκι θα έχω τα αποτελέσματα και το άπόγευμα στις 7.00 θα πάω στον γιατρό. :D:D:D:mrgreen:Ξέχασα να σας πω οτι η τελευταία περιοδος ήταν στις 19/07/2011 και η μετρσηση της χοριακής προχθές 22/08 ήταν 690,8.Πήρα τον γιατρό μου τηλ.και μου είπε οτι ειναι πολυ καλή.και οτι είμαι περίπυ σχεδόν 5 εβδομάδων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...