Μετάβαση σε περιεχόμενο

test ωορρηξίας


G.KKRIS

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Πήρα τα τεστ ωορρηξίας από τη χομτεστ μαζί με 3 τεστ FSH.ξέρει καμιά να μου πει για την FSH?Γράφουν ότι ξεκινάμε το τεστ fsh την 3η ημέρα του κύκλου.Αν έχω αίμα δεν υπάρχει πρόβλημα τι γίνεται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου κοπελια κ καλη τυχη ;)

εγω ειχα παρει τα clear blue κ τα αρχιζα απο 14η μερα γιατι ο κυκλοσ μου ειναι πολυ μεγαλοσ(30-38 μερεσ) κ τα επιασα τα 2 πρωτα μου παιδια ετσι κ η μερα ηταν η 18η η γονιμη τελικα.

τωρα δεν ξερω αν αυτα ειναι διαφορετικα η το γραφουν ετσι για να βρεισ τι μερα πιο συγουρα! εγω θα σου ελεγα αν εχεισ κανονικο κυκλο να αρχισεισ απο την 8η μερα κ μετα.

κ παλι καλη τυχη σου ευχομαι :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑ ΗΟΜΕ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΣΑ Κ ΕΓΩ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΑΡΕ ΣΤΙΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛ.Η ΜΠΕΣ ΣΤΙΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΙΣ ΗΟΜΕ ΤΕΣΤ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΛΕΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η fsh ειναι μια ορμονη που μετραμε παντα την τριτη μερα του κυκλου..συνηθως το κανεις δινοντας αιμα δεν ξερω ποσο ακριβειας ειναι αυτα με το πιπι...δεν εχει σημασια αν εχεις αιμα..παντα εχεις αιμα την τριτη μερα του κυκλου...ειναι μια ορμονη που δινει εντολη στον οργανισμο σου να ωριμασουν καποια ωαρια (οι τιμες ποικιλουν αναλογα με την ηλικια,τα αποθεματα ωαριων και διαφορα)..θα σου λεγα να μην κατσεις να ασχοληθεις πολυ με αυτο τωρα,καθως ειναι πιο ακριβης η μετρηση με το αιμα και πρεπει παντα να συγκρινεται η τιμη με αλλες τιμες αλλων ορμονων εκεινης της μερας για να εχεις μια ξεκαθαρη εικονα...

θα σου ελεγα να κανεις απλα τα τεστακια σου της οωρηξιας ακολουθωντας τις οδηγιες..τα ξεκινας παντα τη μερα που λενε οι οδηγιες συμφωνα με τη διαρκεια του κυκλου που εχεις και κανεις 1 παντα την ιδια ωρα..θα σου προτεινα μετα τις 13:00 και χωρις να χεις κανει πιπι καμποσες ωριτσες πριν...καλη επιτυχια και ευχομαι να τα καταφερεις συντομα.Θα σου προτεινα αν δεν εχεις κανει ενα ορμονικο ελεγχο, καποια στιγμη χωρις βιασυνες κανε ενα απλα για να ξερεις πως λειτουργει το δικο σου συστημα..σε εναν γιατρο ομως για να μη βγαλεις μονη σου λαθος συμπερασματα και αγχωθεις χωρις λογο.Δεν ειναι τιποτα πας την τριτη μερα και σου παιρνουν λιγο αιμα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ όλες σας, για τις απαντήσεις.λέω αν δεν μείνω αυτό το μήνα έγκυος. να τα χρησιμοποιήσω μιας και τα πήρα.ο κύκλος μου έχει αλλάξει όπως έχω ξαναπει λόγω αφαίρεσης θυρεοειδή.υπάρχει περίπτωση η γόνιμη μέρα να μην είναι στη μέση του κύκλου και να γίνεται πολύ νωρίτερα ή πολύ αργότερα ,η ωορρηξία πχ αν η μέση του κύκλου είναι η 15η μέρα να γίνει ωορρηξία την 9η ή την 20η?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα ειναι πιθανα...θα δεις τωρα με τα τεστ ωορρηξιας ακριβως ποτε ειναι..δες ποση διαρκεια εχει περιπου ο κυκλος σου και ξεκινα ελπιζω να τη βρεις..να ξερεις οτι διαρκει λιγο και αν δεν το κανεις καθε μερα την ιδια ωρα μπορει και να τη χασεις!!!ή αν γινει πολυ νωριτερα ή πολυ αργοτερα...υπολογισε βασει του μινιμουμ και μαξιμουμ του κυκλου σου και ξεκινα οταν λενε οι οδηγιες..γενικα κανε ντοιν μερα παρα μερα για να εισαι μεσα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Κοπελα μου εγω εντελωσ καλοπροαιρετα θα σου πω οτι οσο αξιοπιστα και να ειναι τα τεστ η καλυτερη μεθοδοσ ειναι να κανεισ προσπαθεια με το που θα σου τελειωσει η περιοδοσ και οποσδηποτε για τισ επομενεσ δυο εβδομαδεσ με ρυθμο μερα παρα μερα.Δοκιμασμενο!!καλη σου επιτυχια. :-bd

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΙΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΩΡΗΞΙΑ.ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσπαθούμε βρε κορίτσια,κάνω και τα τεστ.είμαι πολύ περίεργη ποιο θα είναι το αποτέλεσμα..αν δείξουν σίγουρα θα μείνω???

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΉΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΧΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ.ΒΡΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΩΟΡΡΗΞΙΑ 11η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΥΦ!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Τελικά έκανα τα τεστάκια και τζίφος...είχα κάνει την fsh και έδειξε ΟΚ.

Τα ξεκίνησα 7η μέρα του κύκλου έως 15η τίποτα.την 13η μάλιστα έκανα 2 φορές...τίποτα.

είχαμε έπαφες σχεδόν μέρα παρα μέρα έως την 14η μέρα...την τετάρτη που μας πέρασε ήταν...

μετά δεν ξανακάναμε είχαμε πάει στο χωριό και τρώει κάτι κολλήματα ο σύζυγος όταν είμαστε με κόσμο στο σπίτι...φοβάται μην μας καταλάβουν...τι να πω?λες και κάνουμε θόρυβο...στράβωσα....

να μην τα πολυλογώ σήμερα σαν να μου πονάει η κοιλιά όπως όταν περιμένω περίοδο.11 Αυγούστου είχα αδιαθετήσει και 25 Ιουλίου είχα ανωμαλία αυτό το μήνα στη μέση του κύκλου μου ξαναήρθε,απο το θυρεοειδή συμβαίνει αυτό?δεν ξέρω...πριν τον αφαιρέσω είχα κύκλο από 23-26 μέρες τους προηγούμενους μήνες 29-30. Αυτά...φιλιά σε όλες... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην το βαζεις κατω. συνεχισε τις προσπαθειες και παραλληλα κανε και τα τεστακια και θα δεις οτι συντομα θα χεις αποτελεσμα. ειναι δοκιμασμενα και πραγματικα βοηθανε , απλα μην αφησεις η ολη διαδικασια να σε αγχωση. καλη επιτυχια κοριτσακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...