Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου-Νο46-Εδώ οι τοκετοί εξπρές!!!


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!!

δεν εχω χρονο να σας διαβασω, ετοιμαζω βαλιτσες!!!!!!!!!

φευγουμε αυριο φγια μουδανια!!! παραλιες ας ερχομαστε! καντε ολοι στην ακρη για να χωρεσω εγω με την κοιλια μου!! :lol::lol::lol:

διαβασα μονο τις 2 τελευταιες σελιδες, αναστασιιιιιιιιιιιιιι ποσο γελασα με τα σχολια σου με τις σερβιετες κ τα ταμπον!!!!!κ οτι δε θα φοβαμαι μη μου τις γκαστρωσουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εσυ αυτο σκεφτεσαι για τη δικη σου???

ερη τι επαθες κοριτσακι μου? τα γνωστα? χαμογελα κουκλιτσα μου!!

μαρακι ειναι ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λες.. μονο αν τα εχεις μεταφερει σε καποιο αλλο νομισμα η τα εχεις μετατρεψει σε χρυσο πχ δε χανουν την αξια τους

λοιπον παμε στη γιατρο, βαζει η αγγελικη το ματζαφλερι πανω στην κοιλια ααααααα μου λεει εκπληκτικα ειναι μπρουμυτα το παιδι σου δε θα δουμε τιποτα

ελα ομως που γυρνει ο κυριος κ βλεπω μια τσουτσου νααααααααααααααααααααα να χοροπηδαει κιολας :lol::lol::lol::lol::lol: σα να μου λεει παρτα μανα που ηθελες κ κοριτσι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ η ερμη η αγγελικη μου λεει ελενιτσα θα σε στεναχωρησω, αλλα νομιζω οτι βλεπεις πως δεν υπαρχει αμφιβολια!!

κοριτσια πρεπει να κοιτουσα την οθονη σα χαμενη για κανενα λεπτο..

αφου ελεγα οχι δε γινεται, σε καποια αλλη τα λεει αυτα :lol::lol::lol::lol:

κ μετα ναααααασου κλαμα η κυρια! :lol::lol: μα τι ζωον...

εχασα οοοοοοοοοολο τον υπερηχο, δεν ειδα τιποτα, σκεφτομουν τις φουφουλες που ηθελε να μου αγορασει η βενετια :lol::lol: τα κοτσιδακια της αννυς κ τοοοοοοσα αλλα!!

μα ποσο ηλιθια ειμαι... κ να εχω τον τολη να μου λεει ελα μωρε νεοι ειμαστε, θα κανουμε κ το τριτο κ θα ειναι κοριτσι :lol::lol::lol::lol:

αλλα τωρα ειμαι πολυ χαρουμενη που εχω κ αλλο αγορακι!!!! μωρε θα γινω μια πεθερααααααααααααααα :twisted::twisted::twisted::twisted:

αλλα το καλο ειναι οτι θα συμπεθεριασω με την αγγελικη!!!!!!! πλακα θα εχουμε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
.. κ να εχω τον τολη να μου λεει ελα μωρε νεοι ειμαστε, θα κανουμε κ το τριτο κ θα ειναι κοριτσι :lol::lol::lol::lol:

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Τι καλός! :D

Ολα καλά Λένα, με το καλό ο αγόραρος!

Μαράκι μου, φιλάκια :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιου χουυυυυ!!!!!!!! :D

βλεπω μια τσουτσου νααααααααααααααααααααα να χοροπηδαει κιολας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: σα να μου λεει παρτα μανα που ηθελες κ κοριτσι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=))=))=)):)):))

Λενααααα!!!!! Με το καλο ρε ο αγοραρος!!!!!!!! Τυχερη δεν θα εχεις εξτρα εξοδα σε ρουχα :lol: ,ο Αναστασης θα το καταχαρει!!! Σοβαρα τωρα σε πιασανε τα κλαματα βρε? Στα οπα οπα θα σε εχουνε οι αντρες σου!

Φρανιτακι τι παθατε ρε :shock: Σημασια εχει που εισαστε εσεις καλα! Κριμα για το υλικο που εχασες :( Ευχομαι να τους πιασουν και να βρουνε και τα κλοπιμαια.

Ερακι τι εχεις καλο μου? Εεεελα δεν θελω να σε βλεπω ετσι. Ανοιξε παλι θεμα να μας πεις. :)

Μαρια και εγω ψαχνω να βρω τροπο να παρω κατι λεφτα απο την Ελλαδα μιας και δεν θα κατεβουμε στα κοντα αλλα ολο βλακειες μου λενε. Αλλα λεει η μια τραπεζα αλλα η αλλη! Ετσι οπως τα λες θα γινει με το ευρω. Μπραβο που εισαι τοσο ενημερωμενη!

Τι εγινε παλι ρε παιδια στο συνταγμα. Τον θεο τους δεν εχουν οι κουκουλοφοροι και τα ΜΑΤ! Δερνανε ακομα και τον κοσμο που επινε αμεριμνος καφε. Ελεος δηλαδη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι καλε στα οπα οπα θαμεχουν

ποιος θα καθαριζει τα κατρουλια απο 3 τσουτσουνια στη λεκανη δεν ξερω :lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω οσο το σκεφτομαι πτι δεν ηθελα να μαθω κ το φυλλο με πιανει συγκρυο :lol::lol::lol:

θα τσιριζα σαν την υστερικη μεσα στο νοσοκομειο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διάβασα μόνο ότι η συμπεθέρα μου θα κάνει πάλι γιο.... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αγάπη στο είπα εγώ..Με αυτά τα γαμωτεστ ωορηξίας δεν βγάζεις κόρη.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Κρίμα ρε αγάπη....Από την εφηβεία και μετά θα σε έχουν κλασμένη...Δε θα έχεις μια κόρη να σε τρελαίνει με το νάζι και την τσαχπινιά....Να σου λέει για γκόμενους...Να σου ζητάει να φοράει τα σουτιέν σου και τα επιθέματα μαζί όπως μου κάνει εμένα η νύφη σου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πειράζει όμως καρδούλα μου...Θα έχεις τη νυφούλα σου την Ιω σαν κόρη σου να σου δώσει τις χαρές που δε θα σου δώσουν ποτέ οι μαντραχαλάδες σου... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί ναι αγορομάνες σας λυπάμαι.... :lol::lol: Τις χαρές της κόρης δε θα τις γευτείτε εκτός αν στο τρίτο το πετύχετε...Αναστασία και Νατάσα πείτε κι εσείς ντε.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μωρό μου πέρα από την πλάκα δεν πειράζει.... :lol::lol::lol: Με το καλό να γεννηθεί ο τσουτσουναράς σου και να είναι γερός.... :x:x:x:x:x Και με μεγάλο τσουτσουνάκι για να περνάνε καλά οι κόρες μας.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σ'αγαπώ πολύ και περιμένω να έρθεις για να σκάσω μια μπουνιά στον Τόλη που σου έκανε γιο...Και καμια ξανάστροφη στο γιο.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Και όπως και να 'χει εγώ φουφουλίτσα θα σου στείλω όταν γεννήσεις και κοκαλάκια για τα μαλλιά.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια,δεν εχω διαβασει νεα σας...απλα μπηκα να σας πω ενα γεια γιατι ολη μερα κατι κανω και και δεν μπαινω πολυ...μου εχετε λειψει!!!!! ;)

σας φιλω!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααααααααααααααα!!!!!

Λενααααααααααα Θεα ρεεεεεεεεεεε!Καλα μωρη μουρλη..εκλαιγες;;;;;; :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε θα δεις πως θα ειμαστε εμεις με τους γιους...Στην εφηβεια θα φυγουν απο εμας και θα εχουμε το κεφαλι μας ησυχο..και στα τετοια μας αν δεν μαθαινουμε τα γκομενικα τους και ποσες πηδηξανε...και δε θα μας φορανε και τα ρουχα ουτε θα ζητανε τα καλλυντικα και τα αρωματα μας (μαλλον :?:? ).. :lol::lol::lol::lol:

Καλα βρεεεεεεεεεεε ΤΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ το ξεχασες;;;Ιιιιιιιιιιιιιι θα σε σκοτωσει η συμπεθερα μου!!!! [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Καλημερα Τονιαααααααααα!!!! Επειδη και εγω ειμαι τα μελαχρινου μη σου πω του μαυρου θα παμε μαζι στην Κουβα.Ασε τις αλλες να πανε στη Σουηδια στους ξενερωτους!!! :lol::lol::lol:

Μαρια εγω δεν καταλαβα.Δηλαδη αν τα εχω σε ευρω και το ευρω δεν εχει καταργηθει δε μπορω να αγορασω δραχμες;;;; :?::?:

Επισης Λενακι μηπως στην πολυκατοικια εχετε κανα μαλακα σοβινιστη και επειδη ειστε Ελληνες σας το πηρε;;Τι να πω.... :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!!

πάω να κάνω καφέ και ερχομαι

Παναγιώτα φιλιά!!

λοιπόν από ότι έχω καταλάβει

αν επιστρέψουμε στη δρχ φυσικά και δεν θα πάει 1 ευρώ=340,75 δρχ

αλλά πολύ λιγότερο

πχ αν τώρα με 1 ευρώ μπορείς να αγοράσεις 1 κιλό ντομάτες (λέμε τώρα)

με την επιστροφή στη δρχ με την αξία του 1 ευρω (που δεν θα ειναι ευρώ αλλα ας πούμε δρχ) θα μπορείς

να πάρει 1 ντομάτα :?

κάπως έτσι.. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κορες

τι κανετε???

εγω σημερα θα παρω το ζουζουνακι μου

ηταν στους γονεις μου

αχχχχ μου ελειψε το σκατουλι

λενακι με το καλο και ο 2ος γιος γερο να ειναι το σπορακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααα!!

τι κανετε;;;

εμεις πηγαμε με τον φοφο ..μοιρασαμε το γαλα....και τωρα αραζουμε...

Ελεος..ας του βαλει καποιος ενα ξυπνητηρι να βαραει καθε μερα στις 9 σας παρακαλω!!!!!

Αχ σημερα βαριεμαι...λετε να παω στη μαμα μου;;;;

Λενα εκλεγιες τρελη!!!!

ΑΚου ρε την Παναγιωτααα..

τα αντρακια μας θα ξεκουμπιστουν μια ωρα αρχιτερα απο το σπιτι και εμεις θα το παιζουμε τρελογριες και θα γυρναμε στα ΣΠΑ...

ασ επου μπορει να εχουν ωραιους φιλους 8-)8-)8-)8-)

Επισης θα τους στειλουμε να γινουν πολιστες και να κανουν κορμαρες- γιατια πο φατσα ειναι δεδομενο οτιθα ειναι τεκνα..και δε θα προλαβαινουμε να σηκωνουμε τηλεφωνα..ολα τα γκομενακια του σχολειο δικα τους θα ειναι...και ναι φυσικα θα τους μαθεις το καθηστο..

Οσο για τα ρουχα καλα μη το δενετε κομπο..μεχρι 2..αντε 3 χρονων καπως κανονιζονται..μετα οχι και τοσο..και οι δυο οι κουμπαρες μου που εχουν αγορια..εχουν τελειως διαφορετικο σωματοτυπο τωρα που μεγαλωνουν τα σκασμενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας :x

Λέναααααα εγώ τα έλεγα, αλλά εσείς δεν με ακούτε!!!! η στατιστική έλεγε αγοράκι, εσύ γιατί περίμενες κοριτσάκι? ε? :roll::roll::roll::roll:

καλύτερα για τον Αναστάση σου, να εύχεσαι να είναι γερό, να γεννήσεις πολύ καλά και εύκολα .......... καλή συνέχεια και καλές διακοπές! :x:x .....δεν πιστεύω να αγόρασες κανένα φορεματάκι!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασ επου μπορει να εχουν ωραιους φιλους 8-)8-)8-)8-)

:lol::lol::lol::lol: Οι τρελογριες και τα πιπινια!! :lol::lol::lol:

Καλημερα Χρυσα Και Μαρακι.

Μαρια μου καταλαβα.Τον πουλο δηλαδη... :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιουλια σουπερ!!!!! θα της πω εγω της Τρελολενας ποσα πλεονεκτηματα εχει να εισαι αγορομανα....θα εχεις δυο αντρες να φιλανε το χωμα που πατας...χεχεχεχε

Θα εχει παρεα ο Αναστασης,θα εχεις 2 γιους να φιλανε το χωμα που πατας(πωπω Χρυσα σουπερ πεθερα θα γινεις-λυπαμαι τη νυφη σου :lol::lol: )

:-?:-?:-?:-?

Μαλλον "φυλανε" ηθελες να γραψεις Χρυσα εεεεεεεεε;;;

Για το στρατο να υποθεσωωωωωωωωωωω

Αναστασια μωρη να φιλανε -Kiss το χωμα;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχχα...εννωειτε Παναγιωτα!!!!

Κοιτα Αναστασι εγω θα γινω η χειρωτερη πεθερα..γιατι απο τωρα το λεω οτι δεν προκειτε να νταντεψω κανενα εγγονι...εγω θελλω να τα ζησω τα γεραματα μου- κιαι ας μη παρω συνταξη...

θα πηγαινω στα λασπολουτρα..στην Αιδυψω για σπα..εκδρομες στους Αγιου τοπους με τα καπη και παειλεγοντας..

αντε το πολυ πολυ να κρατησω κανενα εγγονι κανενα ΣΚ να πανε να ξεκουραστουν καπου..μεχρι εκει..και επισης θα τους ξεποστειλω σε αποσταση ασφαλειας παο μενα..δεν τους θελω ουτε απο πανω μου ουτε απο κατω μου..μακρια..και αγαπημενοι!!!!!!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα Χρυσα λες και διαβαζω τη σκεψη μου!!! :lol::lol::lol:

Εγω τον μεγαλο θα τον στειλω στο Μαρουσι στο Μητσακι και τον αλλον στη Θες. στη Νατασα!!!Να δουνε τη γλυκα οι κοριτσομανες!!!! :lol::lol::lol:

Αχ λεμε και καμια χαζομαρα να περασει η ωρα.Με εχει παρει απο κατω η κατασταση και ακομη ειμαστε στην αρχη... :?:? Παω να κανω καμια δουλεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

Η Θου παλι δεν μπηκε??? :(:(:(

Παναγιωτα μου εγω φΙλανε καταλαβα γι'αυτο της ειπα της Χ πως θα γινει σουπερ πεθερα!!!Φανταστηκα να φαναζεται τα αγορια της να πεφτουν στα πατωματα κ να κις-κις το χωμα πριν περπατησει η "βασιλισσα" μαμακα τους!!! :lol::lol::lol:

Καλα καντε ονειρα!!!Και καλα θα ξεκουμπιστουν τα αγορακια σας απο κοντα σας νωρις...Αυτο που το ειδατε κ το φτιαξατε κ σαν εικονα???? :lol::lol::lol::lol: Μαλλον θα σας γραφουν στα απλυτα για 1 βδ α.....α τους στην εφηβεια και μετα θα κολλησουν πανω σας για μια ζωη οπως κανουν οι περισσοτεροι!αλλα ας μην πω κ αλλα κ πατησει τα κλαμματακια παλι η φιλη Λενα!!!! :P:P

Επισης-σορρυ Γωγω- αλλα με την Ιω νυφη θα καθεσαι κ σουζα κ θα καθαριζεις μερα νυχτα το σπιτι των παιδιων!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μπα σε καλο μου πρωινιατικα!!!

Αυτα και φιλια σας!!!Πεμπτη σημερα!!!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Τονιαααααααααα!!!! Επειδη και εγω ειμαι τα μελαχρινου μη σου πω του μαυρου θα παμε μαζι στην Κουβα.Ασε τις αλλες να πανε στη Σουηδια στους ξενερωτους!!! :lol::lol::lol:

[smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

Οχι ρε καλ το γραψανε το "φιλανε"!!! δηλαδη να προσκυνανε τη μανα ενα πραμα καταλαβες;;;;!!!! :lol::lol::lol::lol:

Οσο για το οτι δε θα αγχωνεστε ποσες θα πηδανε...εγω προς το παρον λεω στον Αλεξ να προσεχει που θα τη βαζει μη μου κουβαλησει καμια σας τη νυφη απο κατω και στη μικρη να φαει οσους πιο πολλους μπορει για να διαλεξει το καλυτερο!!!!! :lol::lol::lol:

Μαρια αυτο με το ευρω θα ισχυει μονο αν υποτιμηθει και το ευρω μαζι...αλλα ακομη κι ετσι δε θα υποτιμηθει οσο η δραχμη οποτε το να εχεις σε ευρω τα λεφτα σου θα εχουν σιγουρα μεγαλυτερη αξια και εντος Ελλαδας και εκτος...ετσι νομιζω τουλαχιστον.. :roll:

Χρυσακι εγω παλι δε θα συμφωνησω σε αυτο με τα εγγονια...δε μπορω να φανταστω οτι μεθαυριο θα περναει η κορη μου ή η νυφη μου το γαμησι που περναω κι εγω θα ειμαι τρεις λαλουν...θα σκοτωθω να μη νιωσουν ποτε την απελπισια που νιωθω ωρες ωρες,να χαρουν τα παιδακια τους κι εκεινα να βλεπουν μια ευτυχισμενη μαμα και να ζησουν σα νεα κοριτσια οσο καλυτερα μπορουν τη ζωη τους! Φυσικα θα υπαρξει μετρο...δε θα τις απαλαξω απο τις ευθυνες,ουτε θα παω στο αλλο ακρο να μεγαλωσω εγω τα παιδια κι αυτο γιατι δε θα ειναι καλο για τα παιδια..

Αναστασι πεθανα με την Ιω της Γωγως και το γιο της Λενας που πλενει τα ρουχα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: εμ πεστα μη παραμυθιαζονται!!!!! :lol::lol::lol:

Θελει κι εμενα τη κορη μου καμια;;;;που ειμαι τοσο καλη και δημοκρατικος ανθρωπος σα τη Γωγω;;;; :lol::lol::lol:

Θουλακι που εισαι καλο μου;;;; μα γιατι λετε να μη θυμωσε,εγινε κατι;;;; :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α οχι Αναστασι μη μου το κανεις αυτο!!!!

Να γι'αυτο θελω να κανω διαθηκη..αμα παθω κατι να μη μου κανει τα παιδια σαν τα μουτρα του ο Ο...οοοχχχιιιιι..τα δικα μου παιδια θα γινουν ανεξαρτητα..γιατι αμα δεν γινουν θα του ςκανω εγω με το ζωρι.... :lol::lol::lol::lol:

Αχ ναι πεμπτη..αυριο ο Ο εχει αδεια..θα βαλλουν γυψοσανιδες στο υπογειο..και επισης αυριο θα μου βαλουν το επιδομα του ΙΚΑ....και επισης το Σαββατο θα παω για ψωνια..και μετα για φρυδια..και νυχια...

αχ

Τονια μου εγω το δηλωσα..θα κοιταξω παιδι μονο αν ειναι να πανε να ξεκουραστουν..δε θα τα φορτοθω..ουτα θα τα παιρνω με το ζωρι σνα τη δικη μου την π...θα κανω κατι σαν τη μαμα μου..θα λεω φερτε μου το παιδι για ενα ΣΚ..και εσεις καντε οτι θελετε..μεχρισ εκει...

εγω πως διλαδη προσπαθω να κανω πραγματα μαζι με τον φοφο..ε να μπορεσουν και αυτοι..

Σιγουρα παντως θα πληρονω τη γυναικα να τους καθαριζει το σπιτι...γιατι ξερω τι μανικη ειναι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοτιτσια μου .

Λενα μου δεν θελω να στεναχωριεσαι για το κοριτσι- αγορι ..θυμασαι εμενα τι σοκ επαθα ?ε τωρα δεν αλλαζω το σκουλικακι μου με καμια σουσουραδα :D

Ο αναστασης σου εχω πει οτι ειναι η αδυναμια μου μια τετεια ακομα φατσουλα θα βγαλεις και θα καμαρωνεις σαν το παγωνι για τους πανεμορφους αντρες που εφερες στον κοσμο .

μην ακους αυτα τα χαζα "τα αγορια σε αφηνουν οταν μεγαλωσουν"...τουλαχιστον δεν σε ανταγωνιζοντε σαν γυναικες σαν τα κοριτσια ...παντα θα εισαι η "μανουλα" τους που θα την εχουν ψιλα και αδυναμια ....ενο τα κοριτσια ......γενικα το πως θα φερθουν τα παιδια ειναι στο πως τα μαγαλωνεις .

ασε που δεν φοβασε μην σου ερθει γκαστρωμενο στο σπιτι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χθες βγηκαμε βολτα στον Πειραια για καφε ,ο Μ απο το χερακι και ο Π στον σλινγκ .Αφου μας εκανε ο μ ρεζιλι οταν πηγαμε να κατσουμε σε ενα μαγαζι γιατι τσιριζε για να τον παμε σε κατι κουνιστα αυτοκινητακια που ειχε σε ενα περιπτερο και φυγαμε αρον αρον καναμε ενα μεγαλο γυρο και πηγαμε κατσαμε σε ενα αλο μαγαζι .του πηραμε μια μπαλα παγωτο να φαει (σοκολατα) και την τσακισε ΟΛΗ σταγονα δεν αφυσε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μονος του με το κουταλακι .

ηρθαμε σπιτι ο Μ με βοηθησε να κανω μπανιο τον μικρο :D και μετα τον εβαλα για υπνο (τον μανωλη) ο μικρος κοιμηθηκε στις 11 !!!

χθες ειχαμε το 2 πρωτα δαγκωματα :( το πρωι με το που ξυπνησε το μικρο και το εφερα στο σαλονι πηγε ο Μ να του κανει αγκαλιτσες και φιλακια και το δαγκωσε στο χερακι ....ηρθε ο καιμενος και μου το ειπαι αμεσος "κακο νινι" και μου εδειχνε τα δοντια του .....του ζητησε και συγνωμη και του εκανε και φιλακι ...το ιδιο εγινε και το βραδυ μετα το μπανιο .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια μ πως είστε; Εγω εισαγωγή νοσοκομειο λόγω συσπάσεων. Εχθες το βραδυ εκανα μια μεγαλη πέτρωσε ολη η κοιλιά κ κράτησε καποια λεπτα. Σημερα πρωι μιλησα με την γιατρό μ κ μ ζήτησε να με δει. Οντως μ ειπε κανω συσπασούλες κ με κράτησε μεσα για ενδοφλέβιο μαγνήσιο. Εχω απο τις 5:30 το απογευμα να κανω, θελω μα πιστευω πως εκανε δουλεια το Mg κ δεν θα ξανακάνω. Κοριτσια εσεις παίρνετε μαγνήσιο; Εμενα δεν μ είχε ξεκινήσει
    • Γλυκούλα μου!! 🥹🥹🥹   Καλό μήνα κορίτσια!!! Καλό καλοκαίρι!! Σήμερα πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζί με τον άντρα μου και τους κουμπάρους μας και τα παιδιά μας και ήταν μαγικά!! Μου ρθε επιθυμία για μπύρα βαρελίσια, πήρα μια μεγάλη το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!! Και μετά σκεφτόμουν λες αυτή να ήταν η τελευταία μπύρα του καλοκαιριού;; Να μην μπορέσω να πιω άλλη;; Χάχαχα του τρελού!! 
    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...