Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 2011


Recommended Posts

καλημέρα!είμαι νέα μανούλα, η καταγωγωή μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και από τον περασμένο Μάρτιο ζούμε με τον άντρα που είναι Χανιώτης εδώ.Άλλες Χανιώτισσες?!?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου!!Κ εγώ απο Χανιά είμαι κ ο άντρας μου απο Θεσσαλονίκη!!Καλωσήρθες!Υπάρχουν κ άλλες κοπέλες που είναι απο δω αλλά προφανώς δεν μπαίνουν συχνά στο mammyland για να δουν το θέμα που άνοιξες.

Μπορείς να δεις κ εδω...

http://www.mammyland.com/forum/18/14501

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, Βάσω!Το κοίταξα το θέμα αλλά είναι παλιό και έχουν καιρό να γράψουν. Εσένα το ζουζούνι σου είναι μεγάλο.Πόσο είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, Βάσω!Η Μυρτώ μας είναι 35 ημερών.Μένουμε μόνιμα εδώ στις Κορακιές. εσείς?με τι ασχολείσαι?εγώ είμαι ψυχολόγος και εργάζομαι στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) στο κέντρο.

ουφ, σήμερα έχει πολλή ζέστη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Θα τους ξαναδοκιμασω σιγουρα μαζι , μολις περασουν τα ζορια με τα δοντια... Να μου πεις εχει ακομα αλματα και διαφορα αλλα θα το τολμισω !!! Γενικα εμενα το πανε πολυ χορωδια . Δεν προλαβαινει να κλαψει ο ενας αρχιζει και ο αλλος .. μου το καναν και απο βρεφακια αυτο... Και αν παω να μαλωσω, με "ορμανε" μαζι και οι δυο... Απο ζηλια πως πατε? Εμενα η μικρη ζηλευει , παιρνω αγκαλια τον μικρο και ολο χωνεται αναμεσα και τον διωχνει.. προσπαθω της μιλαω αλλα εκει το χαβα της... Γενικα με γνωστες που μιλαω ,οσες εχουμε 1 και 1 λενε τα κοριτσια ειναι πιο ξεπεταγμενα και τους κανουν οτι θελουν ..  Αυτη τη συνδεση με Κάιρο που αναφερει παραπανω η @annie την ξαναδιαβασα καπου, και περιμενω να δω πως θα ναι... Αυτο μας ελειπε...🤣🤣🤣🤣
    • Όλα καλά κορίτσι μου,έφαγα μια απονεύρωση και ελπίζω να έγινε δουλειά για να σταματήσω να ποναω...Όλα τα υπόλοιπα θα τα δω αφότου γεννήσω με το καλό!!!Τώρα ετοιμαζόμαστε για Πάσχα και μόλις γυρίσουμε ξεκινάμε ετοιμασίες...
    • Χαχαχαχα όντως μόνο για φαγητα λέμε 😂 δεν ξέρω καθόλου κορίτσι μου εμένα που την έδωσαν την κουνια αλλά τώρα από τι ξύλο είναι φτιαγμένη δεν έχω ιδέα.. επισης δεν πολύ κοιμήθηκε στην κουνια της, έτσι έχει μείνει 
    • Τι ωραιααααααααααα🥳🥳🥳🥳μπραβο κοριτσάκι μου πολύ ομορφα νεαααα❤️ απόλαυσε το σκ σου πιες και τα τελευταία κρασακια σου και την Δευτέρα θα γίνει χαμουλης με τα αυγουλακια σου🙏
    • Κορίτσια μου γλυκά! Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ για τα θετικά σας μνμ..δε μπορεί μέρα από όλα αυτά σίγουρα θα πιάσω!!!!!Μετά από μια μεγααααλη μέρα επιτέλους ήρθε η ώρα της χαλάρωσης κ να σας πω και τι είδαμε σήμερα στον γιατρό! Είδαμε λοιπόν πως το ένα ωοθηλακιο που είχα την 7η μέρα στα 15 χιλιοστά,σήμερα είναι 25 κ είναι κυστικό...αλλά έχω αλλά 3!!! 17-18-19 χιλιοστά!! Οπότε με το καλό πάμε την Μ.Δευτερα για σπερματεγχυση!!! Χάρηκα και ανακουφιστηκα είναι η αλήθεια!    
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...