Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο44!Για να δω!Γίναμε "φέτες"???!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Να μαι και εγω τελευταια ως συνηθως :)

Μεχρι να σας διαβασω φυγατε ολες καλε!

Αυριο το πρωι εχω ραντεβου μρ τον παιδιατρο. Εν το μεταξυ της φευγουνε και τσισακια εδω και 3-4 μερες και μετα μου λεει: μαμα παλι εκανα τσισα πανω μου και οταν την βαζω τουαλετα κανει και αλλα. Παιζει να ειναι καμια ουρηλομοιξη? Δεν παθαμε ποτε και δεν ξερω συμπτωματα.

Νατασουλα δεν ξερω απο την δημιουργειται η συμφηση. Θα ρωτησω αυριο τον γιατρο.

Ερακι αν κλεισει δεν θα μπορει να κατουρησει? Αφου η συμφηση ειναι στο κολπο και κατουραει απο την ουρηθρα :roll:

Ευακι και εμενα την πρωτη εκει γυρω στον εκτο μηνα την επαθε και μου ειπε απλα να το προσεχω. Τωρα αρχισε να ξανακλεινει παλι. Θα σου πω αυριο τι μας ειπε.

Φρανιτακι ποσο δυστυχια επικρατει εκει...κριμα γμτ...

Αναστασια πρεπει να το γιορτασεις που εφαγε τοσο πολυ η Αννυ! Μπραβο της!!!! :ymapplause:

Χρυσα και εμενα δαγκωνε ενα διαστημα παρα πολυ. Μια μερα με δαγκωσε τοσο δυνατα που τα ειδα ολα και απο αντιδραση την δαγκωσα και εγω οχι δυνατα βεβαια και αρχισε να κλαιει και να λεει με παραπονο: Μαμα τι εκανες? Σε δαγκωσα οπως και εσυ. Σου αρεσε? Οχι ελεγε αυτη. Θα το ξανακανεις? Οχι μαμα συγνωμη...και απο τοτε δεν ξαναδαγκωσε! Δεν ηταν και η καλυτερη αντιμετωπιση αλλα επιασε. :oops:

Γωγουλα πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα με τα βυζια σου! :D Καλα να περασεις στο χωριο!

Σας καληνυχτιζω! Παω να μυρισω μωρουδιλα! Πως θα κοιμηθουμε παλι με τοσο ζεστη? ππφφφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παει και αυτό το τρενάκι... το εχασα...! :roll::(:(:(:(:(:(

Σε λίγο δε θα με παίζετε καθόλου μου φαίνεται... :? Θα λέτε "ποιά;; Αυτή που έχει γράψει δύο τρεις φορές στο τρενάκι";; :lol::lol::lol::roll::mrgreen:

Σήμερα βγήκαμε στη γύρα να τακτοποιήσουμε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που είχαμε. Μαε έφερε και ο φωτογράφος τα δείγματα και έχουμε κάποιες πολύ ωραίες φωτογραφίες! :D

Σκεφτόμαστε να πάρουμε το παιδί και να πάμε καποιες μέρες στο χωριό, μήπως κάνουμε κανενα μπανάκι. Χθες πήγαμε στο Καβουρι και γεμίσαμε πίσσες!! :twisted::twisted:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! :mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα πανεμορφες!! :):)

ολοι κοιμουνται σπιτι,αλλα μου εμεινε να ξυπναω νωρις.. :roll::roll: !!

σισσακι να ζησετε νονακα μου!!ησουν πανεμορφη κ το χαριλινακι θεά!!τόσο γλυκια,αγγελακι!! :x:x:x:x:x:x

επισης οι φιλες σου φαινονται τρελοκομεια,με την καλη εννοια ε!! :lol::lol::lol::lol: ειμαι σιγουρη οτι είστε τρελό παρεάκι!! ;):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αναστασια κ σημερα οπως σου ειπα ειμαι σπιτι!αν θελεις ελα να ταισουμε την αννυ!μπαρμπουνοφασουλα εχει το μενου σημερα..!!αν κ εμενα ο στοχος μου ειναι να την ταισω αυγο χωριατικο!!μμμ.πώς δε το σκεφτηκα εχθες;;; :?: next time!αν ερθουμε σημερα στα εγκαινια,παιζει να παιρνω κ τον γιωργο μαζι!!! :shock::shock::shock: οποτε ισως δεν κατσουμε για πολυ..θα δουμε!

δεν μπορεις να πεις..κατατοπιστικοτατη ημουν! :lol::lol::lol::lol::lol:

θα παρω σε λιγο στον παιδικο να ρωτησω για το μαντου..αλλα εκανα μια αναζητηση εχθες κ δε βλεπω να το γλιτωνουμε.. :(

ερη οχι..δεν υπαρχει επιδημια φυματιωσης..ειναι τυπικο νομιζω..

ουσιαστικα ειναι τεστ,κ οχι εμβολιο φυματιωσης..αν το κανουμε τη δευτερα,θα καθυστερησω το εμβολιο που θα καναμε,2 μαζι δεν του κανω,δεν υπαρχει λογος! :evil: Ειναι να κανουμε αυτο το μηνα κ επαναληπτικες αιματολογικες για το σιδηρο...ο μηνας του τρυπηματος.. :(:(:(:(

κατερινα τελικα μια χαρα η μικρη,ε;;πολυ χαιρομαι!καλες αντοχες κ καλη συνεχεια στη δουλεια σου!!!

ευα δενξερω..εμενα ηταν φραγμενος πορος κατι παρομοιο με αυτο που περιγραφεις..αλλα θηλαζα..κανε μασαζι κ ντουζ με ζεστο νερακι εκει πανω..θα περασει αν ειναι αυτο!

λενα μακαρι να μην ειναι ουρολοιμωξη..ταλαιπωρια κ η συμφηση για τη μικρουλα..αχ περαστικα να ειναι ολα! :):):)

καλημερα αφροδιτη!

καλημερα ΑΡΓΥΡΩ!

φιλακια πολλα σε ολες κ καλη σας ημερα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χα χα Αφρο! :D:D:D:D κ ο γιωργος μωρακι ετσι εκανε!!!ευτυχως δεν μυριζαν τα τσισακια ,αλλιως η εσανς της τσικνας θα ηταν παντου! :lol::lol::lol:

μιλησα με παιδικο!χαρηκα ..καπως.. :roll: !δε χρειαζεται να κανουμε το μαντου ακομη!αν τον δεχτουν στον παιδικο,θα κανουμε τοτε λενε!αρα..πηραμε εστω πιστωση χρονου..1 τρυπημα λιγοτερο!!γιουυυυυυυυυυυυυυυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!

φιλια κ παλι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω τωρα και εγώ για τα αγγλικά που αναφέρατε.. Το να έχεις κάνει την γλώσσα και να έχεις πάρει και το προφίσενσι απο το να τα μιλάς σε καθημερινή βαση με ανθρώπους που την έχουν πρωτη γλώσσα, έχει τεράστια διαφορά.

Και εγώ μιλούσα αγγλικά καθημερινά στην δουλειά, αλλά κυρίως με Ευρωπαίους. Μονο οι Ολανδοί μιλάνε καλά αγγλικά. Οι Γερμανοί νομίζουν οτι ξέρουν αγγλικά, οι Γάλλοι ξέρουν αλλά δεν θέλουν και οι Ιταλοί απλά δεν ξέρουν.

Πάντως οταν εισαι σε χώρα που πρώτη γλώσσα ειναι τα αγγλικά εκει ξεμπροστιάζονται οι αδυναμίες σου. Ασε που μπερδέυεται και η γλώσσα.. Καταλαβαίνεις τα πάντα αλλά όταν πας να μιλήσεις... ουγκ!

έτσι είναι όπως τα λες, οι Γερμανοί ναι μεν ξέρουν αγγλικά αλλά τα μιλούν με πολύ γερμ. προφορά και καμμιά φορά τα μπερδεύουν με την γλώσσα τους (φυσικά υπάρχουν και αυτοί που μιλούν πολύ καλά!, όπως παντού άλλωστε).......και ναι το να έχεις πτυχίο δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να μιλάς, ειδικά αν το έχεις πάρει χρόνια πριν......την ξένη γλώσσα πρέπει να την εξασκείς αλλιώς την ξέχασες!!!!....εγώ π.χ μόνο το Lower έχω, αλλά τα τελευταία 15 χρόνια την χρησιμοποιώ αρκετά και κυρίως τα τελευταία 11 χρόνια που είμαι με τον άντρα μου, τα έχω βελτιώσει, τα αγγλικά είναι η 2η μητρική του άντρα μου!

Η νύφη σου, την επιστροφή, αλλά και σχεδόν όλο τον πηγαιμό, που είναι ανηφόρα, την βγάζει τρέχοντας!!!! :o:o:o .....αυτό που πρόσεξα όμως είναι ότι κάποιες φορές το αριστερό της ποδαράκι σαν πηγαίνει προς τα μέσα!!! :? θα το παρακολουθήσω.....

Εύη και εγώ νομίζω ότι είναι αυτό που λέει η Ιουλία, ρίξε το ντουζ με ζεστό νερό στο σημείο και μασάζ..........όσο για την μικρή....: φάση είναι :lol::lol::lol::lol::lol:

σήμερα ο Λ. ήταν να πάει κολυμβητήριο με το σχολείο αλλά δεν τον ξύπνησα γιατί έξω βρέχει και δεν έχει αδιάβροχο και θα γίνει μούσκεμα περπατώντας :( !

Ιουλία να φέρω και το μπουμπούκι μου να την ταϊσεις? :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ δεν μπορω να αγιασω!!!!

ειχα επισκεψη εναν φιλο μας και εφερε παγωτινια ....πολλα και διαφορα λαχταριστα σχεδια ....μιαμμιαμ

τι να κανω η καιμενη πρεπει να τα φαω ..... :(:(:(:(:(

βαράτε με και ας κλαίω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

Εξω βρεχει :twisted::twisted: Ποσο μου την δινει αυτος ο καιρος ειδικα οταν ειναι να βγω με

τα παιδια εξω :twisted: Ο μικρος απο της 9:30 το πηρε σερι μεχρι της 6:30 και απο τοτε δεν ξανακοιμηθηκε.

Αργι καλα εκανες και δεν τον ξυπνησες. Ο καιρος ειναι για υπνο. Φοβερη η Ρ. με την τσαντα! Πιο μεγαλη απο αυτην ειναι! :D

Γεια σου Αφρο με τα παγωτινια σου! Εμεινε κανενα και για μενα? Παγωτο δωσε μου και την ψυχη μου παρε! Ο μικρος στο αλλαγμα κατουρουσε μονο την πεθερα μου καθε φορα! :lol: Εμενα μια φορα μονο μεχρι στιγμης! :D

Ιουλια ευτυχως το γλιτωνεται το μαντου μεχρι στιγμης! Το μαντου ειναι το MMR?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα λενακι!

οχι,το mmr eειναι αλλο,το καναμε εκεινο..κ ηταν το μονο που μας ταλαιπωρησε με υψηλο πυρετο μετα..

Το μαντου ουσιαστικα ειναι ενα τεστ για να δεις αν νοσει απο φυματιωση καποιος..δεν ειναι το εμβολιο της φυματιωσης,αυτο ειναι αλλο κ γινεται αργοτερα..

αλλα ποναει κ τσουζει το φαρμακο που εγχυεται με ενεση στον οργανισμο με το μαντου..αρα ευτυχως προς το παρον το γλιτωσαμε..δε θελω να το ξανακανουμε.. :(

τουλ.λενα ο μικρος κοιμηθηκε σερι!εμενα μου αρεσουν πολυ οι καλοκαιρινες βροχες!ειδικα αν ειμαι σπιτι..εχει τοσο ωραια δροσια! :) βεβαια αν ειναι να βγω.. :evil::evil::evil:

καλημερες κ παλι σε ολες!!αχ σημερα μεβλεπω ολη μερα να ποσταρω!!λεω να μην παω παρκο..το απογευμα μονο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιουλία πρόσεξε θα μπει η Θου κάποια στιγμή και αλοίμονό σου!!!! :lol::lol::lol:

κορίτσια εμένα μου είχε πει η μαία, όταν γέννησα τον Λ., αν θέλω να μην με κατουράει, κάθε φορά που του βάζω την πάνα να βάζω το πουλάκι του προς τα κάτω ώστε η φορά των ούρων να είναι προς τα κάτω....έτσι και έκανα και δεν είχα κανένα "ατύχημα"!!! :roll::roll::roll:

Ιουλία το μαντού πώς συμβολίζεται στο βιβλιάριο? να δω εμείς το κάναμε ή δεν το κάνουν εδώ?!

τώρα πίνω καφεδάκι, έκανα και τους κοιλιακούς μου πριν!!!...διαφορά δεν είδα, αλλά τέλος πάντων!!!! :roll::roll::roll::?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω γραφει: φυματινοαντιδραση{mantoux}!

κ εγω καφεδακι πινω!εβαλα στον γιωργο disney xd κ πίνω με την ησυχία μου!!

φιλακιαααααααααααααααααα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα!!! :D

Ευη αρχισε τη γκρινια η μικρη;;;;welcome to the club!!! :lol: Eμενα ο Αλεξ γεννηθηκε με γκρινια! :? Με φερνει κι εμενα σε σημειο να θελω να του γυρισω την αναποδη και να σβουρηξει!!! :evil: Συγκρατουμαι αλλα εχει φαει 2-3 στο κωλο και στο χερι καποιες στιγμες και φυσικα μετα μετανιωνω, αλλα εκεινη τη στιγμη με βγαζει εκτος ελεγχου!!!

Καλη επιτυχια με τη διαιτα! ;)

Κατερινακι ειδες μια χαρα τα παει η μικρη! Εμας τα κανουν ρε συ τα νουμερα! ;) 250 μλ δε της φτανουν;;νομιζω ειναι μια χαρα...Σ'αρεσουν τα νυχτερινα;;; σιγουρα ειναι πιο χαλαρα απο αποψη δουλειας,αλλα πως τη παλευεις μετα αυπνη ολη μερα;;; :?

Με τη μπεμπα τωρα που μου ειπες να τη βαζω συχνα,εχθες μετα απο αυτο που μου εβαλε να δω η Αναστασια ειπα να τη βαζω πριν απο καθε γευμα μπας και της ερθει καμια επιφωτηση,αλλα στη τριτη φορα αρχισε να κλαιει το σκατιαρικο!!! :shock: δεν εχω τη πολυτελεια του χρονου ομως ουτως η αλλως να το κανω πολλες φορες τη μερα γιατι εχω ανα 2ωρο αντλησεις και ενα Αλεξ που σε κανει να φλερταρεις με το χορο του ζαλογκου!!!! :?

Παναγιωτα τι επαθε ο Νικολας;;;ελπιζω τιποτα σοβαρο! :(

Θουλακι αμαν βρε πουλακι μου κι ο μπεμπης αυπνος;;;;; :o θυμαμαι το καρεκλακι αυτοκ.δε το ηθελε ουτε ο Αλεξ με τιποτα!!!οσο προχωρουσε το αυτοκινητο ηταν νορμαλ,αλλα μολις σταματουσαμε σε κινηση ή φαναρι ουρλιαζε!!!! μια φορα που τον πηγαινα παιδιατρο,ειχαμε κολλησει σε μια διαβολεμενη κινηση κι αυτο ετρωγε τα λυσσακα του!!!!αφου μου ηρθε να το κατεβασω και να το παρατησω στο πεζοδρομιο!!! :lol::lol:

Θα τον γνωρησεις σε λιγο καιρο και θα δεις για τι λουλουδι μιλαμε! :P καλα τη πρωτη φορα μπορει να ειναι τοσο καλο παιδι που θα πεις "αυτη ειναι τρελη!" :lol:

Σισσιω σιγα ρε χαζο μη πουμε τετοιο πραγμα!!! :lol: Εδω καιγοταν ο κωλος σου με τις ετοιμασιες και εσυ θα ασχολιοσουν με το μαμμυ;; :P

Αργυ στραβωνει το ποδαρακι της;;μπορει να ηταν τυχαιο μωρε...αλλα νομιζω οτι ευκολα διορθωνεται αυτο με ορθοπαιδικα παπουτσακια! ;)

Τι αλλο ειπατε;...ξεχασα.. :roll:

Α Ιουλια πες ρε συ του παιδιατρου να σας γραψει μια βεβαιωση οτι το κανατε,ουτως ή αλλως μια παπαρια και μιση ειναι το μαντου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!

τι κανετε κουκλιτσες μου!!!!!

εμεις καλα!!!!!

κατερινα ουαου..οντως κορμαρα θα γινεις!!!!!

Ευα δεν ξερω να σου πω για τι στηθος..δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο

Αργη τελεια η Ρεα με την σακα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Πήγαμε παιδίατρο τελικά χθες και η αλήθεια είναι ότι με καθησύχασε για το θέμα της ομιλίας. Μου είπε ότι από την στιγμή που δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ακοή, έχει πλήρη αντίληψη και ακολουθεί εντολές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ελπίζω να βοηθήσει και ο παιδικός που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Από κιλά είναι 11 και ύψος 88 (όρθια αλλά με παπούτσια). Ο Μιχάλης είναι 25κιλά και 122εκ (δεν ψήλωσε καθόλου τους τελευταίους 6 μήνες :cry::cry::cry::cry::cry: ) ελπίζω το καλοκαίρι να πάρει μερικούς πόντους.

Μαρία ναι μπορείς να κάνεις αίτηση για τους παιδικούς μέσω ΕΣΠΑ. Κι εγώ είχα κάνει πέρσι και θα ξανακάνω. Όλες οι αυτοαπασχολούμενες έχουν δικαίωμα να κάνουν.

Για τα κριτήρια επιλογής και την μοριοδότηση δες εδώ που είναι τα περσινά

http://www.eetaa.gr/paidikoi_stathmoi/p ... teres.html

Αργυρώ τα μαλλάκια της Ρέας είναι τέλεια τα λατρεύω…..

Εύα 1η φορά από τότε που έκοψες τον θηλασμό νιώθεις πόνο στο στήθος?

Θου διακοιολογητικά για ΕΣΠΑ όχι ρε ακόμα αφού δεν βγήκε η ανακοίνωση………

Διακοιλογητικά για τους δημοτικούς λέμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοίταξα το βιβλιάριο και δεν το έχει, δεν το κάνουν εδώ μάλλον....και εδώ υπάρχουν λαθρομετανάστες, όχι Αλαβνοί αλλά άλλοι!!! :?

Νατασούλα και εγώ ήθελα να σου το πω αυτό με τον παιδικό, κάτσε να αρχίσει παιδικό κια γλώσσα δεν θα βάζει μέσα!!!! ;) .......τα μαλλάκια της ωραία είναι και μένα μου αρέσουν, αλλά για να τα χτενίσω άστα....μάχη δίνουμε!!!! :roll::roll::roll:

Τόνια ο καιρός εδώ έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, τα καλοκαίρια έχουν γίνει ζεστά και το κακό είναι ότι, τουλάχιστον εδώ που μένουμε εμείς, δεν έχουμε θάλασσα παρά μόνο πισίνες ενώ στην Ελλάδα όπου και να είσαι τσουπ πετάγεσαι μάνι μάνι για μια βουτιά!!!! ;) ....εγώ θα ήθελα το βράδυ να βρέχει και την ημέρα να έχει περίπου 27 βαθμούς, τέλειος καιρός!!! :D;)

είπα στην νηπ. σήμερα ότι μέχρι την Παρασκ. θα φέρω το χωνί (μεγάλο βάσανο το έχω!!!! :shock::shock: ) και μου είπε ότι η τελευταία μέρα είναι η Τρίτη :y32b4: [smilie=icon_shaking2.gif] [smilie=icon_compress.gif] ....είπα και στον άντρα μου να δώσει καμμια ιδέα και να βοηθήσει και μου λέει αυτά είναι γυναικεία θέματα!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: ....και αυτά ρε γμτ? τι στο καλό ποιά είναι τα αντρικά? :?::?::?::o:o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ λεώ να μην την στείλω παιδικό τη Φ ακόμη

Αν τη στείλω τώρα έχουμε

-μικρός παιδικός (αν ξεκινήσει τώρα)

-μεγάλος παιδικός

-προνήπια

-νήπια

πολύ δεν είναι???

εννοείται πως έχω την πολυτέλεια να την κρατήσει η μαμά μου

αν δεν την είχα θα την έστελνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία πόσο είναι η Φ.?

καλό είναι να αρχίζουν κατά τα 3 έτη.....αφού στην κρατάει η μαμά σου μην την στέλνεις!!!

επίσης κάτι ήθελα να σε ρωτήσω αλλά το ξέχασα!!!! :?

τι ποδήλατο έχεις? mountain, trekking, racing, city ή hollander? :?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...