Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 43-όλα του γάμου δύσκολα...


Recommended Posts

αφρο γιατι θες να δωσεις πιπιλα?

η δικια μου πηρε λιγο καιρο και αυτο οταν ηταν να κοιμηθει γιατι δεν αντεχα το πιπιλισμα

αλλα καποια στιγμη αναγουλιασε και δεν την ξανα πηρε

παντως οπως λεει και ηθουλη μηπως ειναι πολυ μικρουλη ακομα

και ηδικια μου απο 2,5 μηνων την πηρε μεχρι 8 περιπου αλλα οχι καθε μερα

θουλη μερικα που κανουν εχουν πολυ γελιο :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για την αποστειρωση και εγω περιπου 5 λεπτα το αφηνα αλλα πιστευω πως στο 2ο δεν θα ειμαι τοοοοσοοο υποχονδρια

δεν ξερω κιολας αλλα νομιζω πως θα προσεχω τα βασικα αλλα αν εχεις και αλλο μεγαλυτερο παιδακι ποσο να το προσεξεις το μωρο απο τα μικροβια

δεν ξερω :roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα και καληνύχτα μανούλες!! (-|i-)

Σας διάβασα, αλλά τα πιο πολλά δεν τα θυμάμαι... :oops:

Αργυρούλα, ξεμπέρδεψες με την εξαγωγή τουλάχιστον; Και πόσο θα σου στοιχίσει; Καμιά περιουσία;;; :shock::? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ να μας πεις τα νέα απ' το Λ και τον παιδίατρο, περιμένουμε με αγωνία!!! :roll:

Θουλάκι μου γλυκό, είμαι καλά! Στον γιατρό θα πάω όσο πιο αργά μπορώ... :ymdevil: Δηλαδή τέλος της άλλης εβδομάδας, αρχή της παραεπόμενης!! Μου είχε πει στις 36, αλλά εγώ θα πάω στις 37, μπας και γλυτώσω καμιά εξέταση (ξέρεις τι είδους!) :? !!! :roll::lol: (σε συνεννόηση με τη μαία μου φυσικά!) ;) Μπράβο στον Παντελάκο που προοδεύει!!! :ymapplause: Και φυσικά εύχομαι να μη μοιάσει στον αδερφούλη του στον ύπνο, αλλά να κολλήσει και τον Θ υπνηλία!!! (-|:lol:

Συγγνώμη που δεν σχολιάζω άλλα, είμαι λίγο πτώμα, πάω να τη πέσω!! Σας φιλώ γλυκά... :-* Θάλασσα, Αφροδίτη, Γωγούλα, Τόνια, Παναγιώτα, Αναστασί και... ΟΛΕΣ!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλησπέρα κορίτσια,παλεύω να σας διαβάσω με το ένα μάτι κλειστό από τη νύστα....

Θα είμαι σύντομη,δεν είμαι καλά...

υγιείς να είναι

Χρύσα μου να χαίρεσαι τον Χριστόφορο!!!!!Πολύχρονος και υγιείς να είναι!!!Συμφωνώ επίσης με την Αναστασία,εύχομαι και εγώ να πάρει τον τρόπο σκέψης σου ;)

Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μου ευχηθήκατε για το μπουσούλημα/γ'υρισμα της Ειρήνης μου!!!! :x:x

Βίκυ μου δεν είχα άγχος ρε...για το ότι δεν γύριζε είχα άγχος,μας πρότεινε η Πατσούρου την κοπέλα(φυσικοθ/τρια)και είδαμε αποτέλεσμα!!!

Κορίτσια μου δεν είμαι καλά όπως είπα,η γιαγιούλα μου πάλι νοσοκομείο ειναι,χάλια!!!Βογγάει όλη μέρα :cry::cry: σκατά..Μου είπε η μαμά μου ότι με ζήτησε χθες πριν το πάθει..θα πάω Δράμα μάλλον αύριο αν και δεν θέλω να την δω έτσι,δεν αντέχω :cry::cry: αχ βούρκωσα πάλι,και η μαμά μου είναι χάλια,δεν μπορώ αν είναι να πεθάνει ας πεθανει,αλλά να μην ταλαιπωρειται έτσι είναι κρίμα..τι γυναίκα ήταν,θηρίο!!!Από 26 χρονών χήρεψε με 2 μωρά,3 χρονών η θεία μου και 3 μηνων μαμά μου,ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της....

Συγγνώμη με έπιασε παραλήρημα πάλι....

Θα τα πούμε αύριο,δεν συνεχίζω,δεν μπορώ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι λυπαμαι πολυ για τη γιαγια σου κοριτσακι μου!!! :(:(:( ελπιζω να γινει γρηγορα το καλυτερο για εκεινη! :roll:

Θουλη γυρισε απο μπρουμητα ανασκελα;;;;;ελα ρε;;;;μπραβο του!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: εμενα ακομη τιποτα τετοιο...αλλα ετσι που εχει γινει το βαρελακι που να κουνησει;;;;; :lol::lol::lol:

Αν αντεχω;;;;τι απ'ολα ρε κοριτσι;;; γιατι δεν εκλεισες ακομη;;;;;;;μην ακουω χαζα!!!!!! :-w:-w ελααα ρεεεε αφου σε περιμενωωωω!!!!!! :ympray::ympray::ympray:

Αααα ρε συ εφαγα φλασια τωρα!!!!εσεις ειστε 3 αδερφες και για τους τριτεκνους και τεκνα τριτεκνων ειχαν βγαλει καρτες τριτεκνιας που ειχες,μεσα σε αλλα προνομια,εκπτωση στο καραβι 50%!!! εμεις τις εχουμε,ρωτα αυριο αν ειναι να βγαλετε κι εσεις! ;) στο αεροπλανο δε ξερω αν εχει κατι...

Γωγω πως αντεχω;;;; ουτε κι εγω δε ξερω!!! ειναι πολυ δυσκολο αυτο που κανω με 2 μωρα και χωρις ουσιαστικη βοηθεια,αλλα εχω πισμωσει! :? βγαζω κοντα 1200μλ(αν και νομιζω μειωθηκε 2 μερες τωρα) τη μερα κι οταν απελπιζομαι και σκεφτομαι να το κοψω,κοιταζω τα μπουκαλια στο ψυγειο και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα...αν ειχα ρε γαμωτο λιγη βοηθεια παραπανω ισως να το παλευα λιγο ακομη και να εστρωνε η μικρη με το στηθος τοτε να μη χρειαζοταν να τραβαω τωρα αυτο το μαρτυριο... :(:(:(

Ευτυχως που εχω την αδερφη της Θουλης και με εμψυχωνει αλλιως θα τα χα παιξει!!! :YMHUG:

Θουλη την αγαπαω την αδερφη πολυ σου στο πα;;;;;αλλα μη της το πεις και παρει ο κωλος της αερα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα .

μου κανει εντυπωση που ειμαι πρωινη πρωινη ...εχω ξυπνησει απο τις 7 .

ο μικρος χθες ξυπνησε το βραδυ 10-11-12 και μετα 4 και μετα 7 :D

ξυπνησε ομως και ο μανωλης στισ 4 την ωρα που θηλαζε ο μικρος και ηθελε και εκεινος αγκαλια ...ευτυχως τρωει γρηγορα ο μικρος και δεν ειχα για πολυ ωρα κλαμματακια του μανωλη .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σήμερα γάμος γίνεται σ’ ωραίο περιβόλι

Σήμερα αποχωρίζεται η μάνα από την κόρη

:lol::lol::lol::lol::lol: ε όχι και σήμερα αποχωρίζεται από την μάνα!!!! :lol::lol::lol::roll::roll:

σιγά μην βγάλει και σεντόνι έξω στο μπαλκόνι να δει ο κόσμος!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο οδοντίατρος όχι δεν μου το έβγαλε, κλείσαμε άλλο ραντεβού για εξαγωγή σε ένα μήνα!!! :? ο άντρας μου είπε ότι η εργασία που έκανε χθες στα σίγουρα θα κοστίζει 300ευρώ και η εξαγωγή 1000!!!! :evil::evil:

πάει χθες ο άντρας μου στον παιδίατρο και του είπε τα καθέκαστα και ο άνθρωπος κουνούσε το κεφάλι του και αναρρωτήθηκε "μα τι είδους ινστιτούτο είναι αυτό? και ποιά είναι αυτή που προτείνει την κλινική και το τεστ? και είναι σίγουρη ότι όλα θα φτιάξουν (αν υπάρχει κάτι να χτιαχθεί?)?" μας είπε να μην πάμε γιατί "πρώτον αρχικά θα πρέπει να πάμε στης Βόννης (τό άλλο είναι έξω από την Βόννη), να τον εξετάσουν περ. 5 ειδικοί, κάθε μέρα και ένας και αν αυτοί δεν μπορούν να βγάλουν συμπέρασμα τότε σε στέλνουν στην άλλη κλινική!!!.....και εκεί πηγαίνουν άτομα που ΕΙΝΑΙ επιθετικά δλδ χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο και θέλουων να προκαλέσουν κακό στον εαυτό τους και στους άλλους, αυτοί είναι οι επιθετικοί, και όχι ένα παιδάκι που παίζοντας μαλώνει με ένα άλλο παιδάκι!!!....επίσης τι θα σκεφτεί ο Λ. αν πηγαίνει κάθε μέρα για εξέταση? θα αναρρωτιέται μα τι έχω?"............

και πιο παλιά μας είχε πει να μην τους λαμβάνουμε υπόψη, υπάρχουν κάποιοι παιδικοί σταθμοί-νηπιαγ. που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα!!!!!.........

ο ίδιος είναι ένας από τους 3 κορυφαίους παιδιάτρους της Βόννης και λέκτορας στο νοσοκ., τον εμπιστευόμαστε, έχει πολύ καλή φήμη, πολύ κόσμο και είναι κατά των φαρμάκων!!! :roll::roll::roll::roll: ......

αυτά, τώρα ο άντρας μου θα σκεφτεί τι θα τους πει....γιατί πραγματικά είναι πολύ σπασαρ@@@@@ες (συγνώμη για την έκφραση!!! :oops::oops: ) ....... και δεν θα πάμε και την Ρ. εκεί γιατί θα την έχουν και εκείνη στο μάτι σαν την αδελφή επιθετικού παιδιού και αν σπρώξει κάποιο παιδάκι αμέσως θα μας φωνάξουν να την πάμε σε ειδικό!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

Κατερίνα περαστικά στην γιαγιά σου :(

Αφρο εγώ σου είχα πει ότι ο Μανωλάκης είναι πολύ γλυκό παιδί και θα προσέχει τον αδελφούλη του.....ωστόσο μην τους αφήνεις μόνους !!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανούλες! :D

ΜαρίαΙωάννα, Αργυρούλα, Αφροδίτη, Τόνια τα φιλιά μου!

Κατερίνα μου, περαστικά στην γιαγιάκα σου! :( Και καλή δύναμη σε 'σας... :( Χήρα απ' τα 26 με δύο παιδάκια...; Ήρωας........

Αργυρώ, η δική μου μανούλα, που παντρεύτηκα 20 χρονών βλασταράκι, με αποχωρίστηκε στ' αλήθεια!!! :P:P:P Λέγε τι έγινε με τον Λουκάκο, περιμένουμε!!! :roll:

Αφροδιτούλα, μια χαρά κύλησε η νύχτα... :D Πάντα τέτοια και καλύτερα!!! ;)

Παίρνω το πρωινό μου και φεύγω τρέχοντας!!! Πάλι πρέπει να κατέβω κέντρο!!! Ελπίζω μόνο να καταφέρω να μαζέψω τα χαρτιά μου σήμερα!!!!!! :roll: Σας φιλώ όλες!!

Αργυρούλα, άκυρο! :P Απάντησες ήδη! Ποστάρω και διαβάζω μετά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυ ν'αγιασει το στομα του του παιδιατρου!!!ε μα τις ηλιθιες να σας δημιουργουν τετοια ταραχη απο το πουθενα!!! :evil: Να τους πειτε τι σας ειπε ο γιατρος να το βουλωσουν!!!και θα συμφωνησω να μη πατε τη Ρεα εκει γιατι με τετοιο ταπεραμεντο το μπουμπουκι θα τις στειλει αδιαβαστες!!!! :lol::lol::lol:

Δημητρουλα τρεξιματα παλι;;;κανονισε να κανεις το μωρο στους δρομους!!! :lol::lol:

Αφρο μου,χωρις να θελω να σε απογοητευσω γιατι μπορει να μην ειναι κι ετσι, ο Μανωλακης δεν εχει συνειδητοποιησει ακομη οτι παραμονη του νεου μελους ειναι.... μονιμη!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

Αργυρώ μια χαρά σας τα είπε ο παιδίατρος και πολύ καλά θα κάνετε να μην πάτε την Ρέα εκεί, εύχομαι να βρείτε γρήγορα έναν κατάλληλο παιδικό σταθμό ;)

Κατερίνα έυχομαι ότι καλύτερο για την γιαγιά σου.

Χθες πήγαμε για κούρεμα οικογενιεακώς, η Έλενα έβλεπε την κομμώτρια να μου κάνει πιστολάκι και ήθελε κι αυτή, πήγε κάθισε σε μια καρέκλα και περίμενε να χτενιστεί :lol::lol::lol::lol::lol::lol: και αφού την χτένισε απαιτούσε να της βάλει και λακ :o:o:o:o:o ψωνάρα από τώρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γενικά το τελευταίο διάστημα έχει άποψη για τα πάντα, διαλέγει μόνη τα ρούχα και τα παπούτσια που θα βάλει και απορρίπτει συνεχώς πράγματα :?:? και τα δικά σας έτσι κάνουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια δεν λεω οτι παει καλα το πηρε και τελος ,λεω τι κανει καθε μερα .

μονους τους εχω αφησει στο σαλονι και εγω στην κουζινα (και το ματι μου γαριδα) και ολα καλα τον πλησιασε καποια φορα του εδειξε κατι και εφυγε .

αργι να παει να τους τα χωσει . :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα

τι κανετε;;;

εγω σερνομαι..

αυτη η Αλλεργια με εχει καταρακωσει πιο πολυ απο οποιαδηποτε ιωση..

νομιζω δε οτι μετα την καισαρικη ημουν πιο καλα σωματικα απο τωρα..

νιοθω απαισια και εχω μια απιστευτη μυρωδια στη μυτη που μου τι δινει στα νευρα..οχψι οτι μπορω να ανασανω τιποτα αλλο.

Οπως καταλαβατε σερνομαι.

Αργη ειχε παολυτο δικο ο γιατρος σας...αλλα αν μπορουσε να σας το εδινε και γραπτως να το χωσετε στη μουρη των πανεξυπνων νηπιαγωγων σας θα ηταν σουπερ

Χτες περασαμε πολυ ωραια...αλλα βαριομουν.

Θα ηθελα να ειχα τον αντρουλι μου και το μωρο μου μαζι μου.

Πηγαμε στο μαισον κρισταλ στην Παραλια με τελεια θεα.

το φαγητο ηταν πολυ καλο, ειχαμε δυο τεραστιες ψαρουκλες φαγκρι το οποιο ηταν ψημενο τελεια ζουμερο και πεντανοστημο, ειχαμε πολυ ωραια ορεκτηκα και κρασακι γενικα το φαγητο ηταν πολυ καλο!!!

Θουυυ ακους;;;;..ελα να φαμε!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια γεννικα μετα καναμε΄πηγαδακια και αρχισαμε συζητηση περι γκομενικων κλπ κλπ..

Ο Ουκρανος παιδια απολαμβανε πολυ την ολη ιστορια..τη θαλασσα το ψαρι το φαγητο...

και επισης για Ουκρανος ηταν αοιστευτα καλος και γλυκος..και φυσικα κουκλος..χιχιχιιχχι

Εγω εφυγα κατα τις 9 γιατι ημουν κομματια...αλλα απ'οσο ξερω ενα μικρο γκρουπακι εμεινε μεχρι τις 3 το πρωι εξω και πινανε σφινακια..μαζι με τον Ουκρανο..ο οποιος θα ειναι και ο αμεσα προισταμενος μας εκει..

Εν ολοιγοις περασαμε πολυ καλα..

Οταν γυρησα φοφος και Οδυσσεας ροχαλιζαν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα..

θεε μου δωσε μου κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμηθηκε ο θοδωρης 11 ξυπνησε 5,30 θηλασε εκανε κανα μισαωρο να ξανακοιμηθει κ οριστικα ξυπνησε 7 :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μα δε μπορειτε να φανταστειτε ΠΩΣ ημουν..

το παταω μια φωνη να κοιμηθει τρομαξε κ το μωρακι μου..μετα πηρε τις κλωνιες κ ψεκασε εκει που κοιμομουν με το μωρο :twisted::twisted::twisted::twisted: εκει εγινα κιτρινη απ τα νευρα μου

ελεος..εκει που πηγαινε να στρωσει σκατα παλι ο θοδωρης..μα ρεσει που ελεγα να το σταματησω απο το παιδικο ;););)

αν παει ετσι θα τον κοιμιζω 12..τελος..δε αντεχεται :cry::cry::cry::cry:

κατερινα :cry::cry::cry: τι να πω...ευχομαι ολα να πανε καλα..μεγαλη σε ηλικια?

τονια ρε ηρωας εισαι..κ τοσο που αντλησες χιλια μπραβο..μα θεα εισαι..

δε διαβασα αλλα

σε λιγο φευγω για λειζερ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδίτη τώρα είσαι τελείως μόνη?

Χρύσα τουλάχιστον ξέσκασες λίγο :D:D

Μαρθα μήπως ζεστένεται και ξυπνάει? με τ'ί τον κοιμίζεις?

Καλή αποτρίχωση.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γενικά το τελευταίο διάστημα έχει άποψη για τα πάντα, διαλέγει μόνη τα ρούχα και τα παπούτσια που θα βάλει και απορρίπτει συνεχώς πράγματα :?:? και τα δικά σας έτσι κάνουν?

:lol::lol::lol::lol::lol: welcome to the club!!!! :roll::roll::roll:

έτσι και τα 2 δικά μου, ειδικά ο Λ. όταν ήταν 3 και ετοιμαζόταν για τον παιδικό έλεγε "όχι αυτό το παντελόνι το άλλο θέλω το τζιν", το ίδιο και με την μπλούζα.....το δε μπουμπούκι αν δεν της αρέσει αυτό που της δίνω, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει μόνη της, π.χ. σήμερα έβγαλα μια τζιν φούστα να φορέσει, γυρίζω πίσω και την είχε βάλει στο συρτάρι και είχε βγάλει το παντελόνι της!!! :roll::roll::roll: εν μέρει καλά έκανε γιατί έχει λίγη ψύχρα έξω σήμερα!!!! :roll::roll::roll:

Χρύσα τι ωραία :D:D

χθες έπρεπε ένας γονιός να πάει στο σχ. για να φτιάξουν την τσάντα του δημοτικού, θα δείτε στην φωτό...αλλά εμείς δεν μπορέσαμε λόγω οδοντιάτρου και παιδιάτρου και τους είπαμε ότι έχουμε ραντεβού με γιατρό και δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε και μας κοίταξαν ειρωνικά!!! μ@@@@ς!!!! :evil::evil:

αυτή είναι η τσάντα (έτσι δλδ πρέπει να δείχνει) που πρέπει να κάνουμε τώρα μόνοι μας στο σπίτι, μου έδωσαν τα υλικά, αλλά κορίτσια εγώ δεν είμαι καλή στην χειροτεχνία, πώς θα τα κάνω? :-?:-?:-?#-o#-o#-o ....θα τα κάνουμε μαζί με τον σύζυγο αλλιώς.....!!!! ....μέσα βάζουμε μολύβια, και τα όμοια....έτσι νομίζω :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινα μου λοιπαμαι γι ατη γιαγια σου...

ειναι δυσκολες καταστασεις τις ξερω καλα...καλο κουραγιο να εχετε και καλη δυναμη

Θου απιστευτο αυτο που κανει ο τεο..πολυ αντιδραση ρε παιδι μου..γιατι αραγε;;;

Νατασουλα ποπλυ φαση η Ελενα στο κομμωτηριο..πρεπει να ειχε πολυυυ φαση

Εγω παντως πλεων τον κοιμισω με ενα κοντομανικο κορμακι και τον σκεπαζω με λεπτη πικε κουβερτα και εχω το παραθυρο στο δοματιο του στην ανακλιση

Αργη θα τα καταφερεις...ειμαι σηγουρη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α τώρ αμόλις διάβασα ότι μέσα στην τσάντα βάζεις σοκολάτες, παιχνίδια, καραμέλες και είδη σχολείου και είναι ένα έθιμο που γίνεται στην Γερμανία και στην Αυστρία από το 1900 και την δίνουν στα παιδιά για να τους πάρουν το άγχος της πρώτης μέρας στο σχολείο!!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικα Θουλακι σε νιωσω οσο κανεις γιατι βιωνω τα ιδια(εκτος του ξυπνηματος)!!!!! Το ιδιο ασχημες αντιδραει και ο ΑΛεξ και με φερνει στα ορια μου!!!! :evil::evil::evil: δε ξερω πως να τον αντιμετωπισω πια... :(:(:( και με απορριπτει τοσο πολυ συνεχεια που πραγματικα με στεναχωρει πολυ... :(:(:(

Δε ξερω κατα ποσο τελικα κανω καλο με αυτες τις αντλησεις..απο τη μια προσφερω οτι καλυτερο διατροφικα στη μπεμπα κι απο την αλλη δε μου μενει χρονος να ασχοληθω ουτε με τον Αλεξ ουτε με τη μπεμπα..αυτο το καημενο το μωρο το αλλαζω,το ταιζω,το ρευω και το βαζω στο παρκοκρεβατο..θα χαζεψει στο τελος! :(

Αργυ δε σας εδωσαν οδηγειες πως να το κανετε;;; αν οχι κοιτα τι θα κανεις..θα παρεις ενα στρογγυλο μπολ(αναλογα με το ποσο μεγαλο θελεις να γινει το χωνι),θα το βαλεις πανω στο χαρτονι να κανεις ενα κυκλο,θα κοψεις το κυκλο,θα κανεις μια κουκιδα στο κεντρο του κυκλου να ξερεις που ειναι η μεση και μετα θα κοψεις ενα αρκετα μεγαλυτερο κυκλο απο το γκοφρε χαρτι(αυτο δεν ει ναι το υλικο που δενει σα πουγκακι;;) και θα το κολλησεις στην εσωτερικη πλευρα του χαρτονιου που προοριζεται για το χωνι...μετα θα κανεις μια ψαλιδια μεχρι το κεντρο του κυκλου και θα αφερεσεις ενα μερος του κυκλου(σκεψου ενα στρογγυλο τυρι που κοβεις ενα μεγαλο τριγωνο κοματι)..οταν ενωσεις μετα τις δυο μεριες θα φτιαχτει το χωνι και το γκοφρε ετσι που θα προεξεχει απο γυρω γυρω θα το σουρωσεις και θα κανεις το πουγκι!

Καταλαβες τιποτα ετσι που τα περιγραφω;;; :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα :D:D:D:D

σας διαβασα στα γρηγορα

θουλη μπορα ειναι θα περασει

σημερα ειναι αλλη μερα :D:D

τι να πω μωρε εισαι ηρωας μπραβο σου

καμια φορα παραπονιεμαι για την κουραση και αλλα διαφορα και μετα σκεφτομαι γυναικες σαν εσενα την αφρο και αλλες που εχουν 2 παιδακια κοντα στην ηληκια που δεν εχουν και βοηθεια και λεω τι κανω εγω???????????/

κατερινα περαστικα ρε συ σε καταλαβαινω κατι παρομοιο περασα και εγω πριν 7χρονια περιπου δυσκολες καταστασεις

αργυ :shock::shock: καλα τα λεει ο παιδιατρος τι βλακες ρε συ εκει να βγαλουν το παιδακι προβληματικο στα καλα καθουμενα :shock::shock::shock:

χρυσα περαστικα ρε συ

μηπως να παρεις καμια μερα αδεια να ξεκουραστεις λιγο???

αφρο τα φιλια μου :-*:-*:-*:-*

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο τωρα

παω να σκουπισω,σφουγγαρισω και αν στρωσω τα καλοκαιρινα χαλια :D:D:D

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα Τόνια να σου τα στείλω να τα κάνεις ρε συ? :roll::roll::roll::roll:

εγώ τα βλέπω όλα αυτά και :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

αυτά είναι τα υλικά μας!!!:

το κίτρινο πάει από μέσα....δεν ξέρω τι να κάνω τα υπόλοιπα!!!! :lol::lol::lol: τα παπούτσια π.χ.!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ρένα μου κ η μεγάλη μου η κόρη από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαξε από αλεσμένα σε κομμάτια! Οπότε μην ανησυχείς! Λίγο προσοχή μόνο, μην την αφήνεις μόνη της να τρώει! Κάποιος να είναι συνέχεια μαζί της!    Εμείς τρώμε και φρούτα κ μεσημεριανό σαν μεγαλύτερες 😂😂😂😂😂  Τώρα που πάμε κούνιες η δικιά μου είναι από τις μεγαλύτερες! Ενώ πριν 1 χρόνο ήταν από τα μικρότερα κ φοβόμουν μην την πάρει κανένας αμπαριζα καθώς έτρεχε 😂😂 πως αλλάζουν οι καιροί 😂😂
    • Πόσο γλυκιά κίνηση αυτή που έκανες κορίτσι μου..... Δεν θα ξεχάσω όσο ακόμα πενθουσα το μωρό μου και ανάρρωνα από την αποξεση, σε μια βόλτα με τον καλό μου είδα ένα μικρό κοριτσάκι με την μαμά του. Το κοίταξα στιγμιαία, γιατί με πονούσε πολύ η εικόνα, ήταν σαν να μου έστριβαν το μαχαίρι στην πληγή, αλλά ο άντρας μου το κατάλαβε. Μην στεναχωριέσαι μου είπε, σύντομα θα έχεις και εσύ το παιδάκι μας. Μου φάνηκαν τόσο κενά λόγια, λόγια παρηγοριάς, αλλά είχε δίκιο. Η υπέροχη κορούλα μου ήταν πολύ κοντά, το μόνο που χρειάστηκε ήταν να μην το βάλω κάτω 🫶🌈🌈
    • Μόλις γύρισα από ένα γάμο εγώ που πήγα για να ξεχαστώ περισσότερο. Ήταν μία κοπέλα έγκυος με την κοιλίτσα αρκετά φουσκωμένη και ήταν ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που ένιωσα. Το πρωί πήγαμε μια βόλτα στη φύση με τον σύντροφο και έβαλα λίγα λουλούδια σε ένα σημείο στο έδαφος και ευχαρίστησα το μωρό μου για όσο ήταν μαζί μου ώστε να κλείσω κάπως τον κύκλο αυτό.. το σώμα μου είναι ακόμα στην προηγούμενη κατάσταση, το στήθος πρησμένο, το στομάχι περίεργα κι ύστερα θυμάμαι πως δεν είμαι πια έγκυος. Αχ.. πόση δύναμη να βρούμε πια μέσα μας. Κι όμως τη βρίσκουμε..  
    • Rena μου, εμένα η μικρή δεν έφαγε ουτε μια μέρα αλεσμένα. Τα απεχθανόταν.  Μου πήρε 3-4 μέρες να καταλάβω τι ακριβώς ηθελε.. Φοβόμουν και εγώ πολύ οπότε στην αρχή της τα έδινα πατημένα με το πιρούνι, και πλέον τρελενεται να δαγκώνει μόνη της από κομμάτια ολόκληρα. Είναι απίστευτο το πόσο καλα διαχειρίζεται τις μπουκιες της και πόσο καλά μασάει με τα ούλα!! Να πω την αλήθεια, δεν της τα δίνω στο χεράκι της γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου, συν του ότι όσες φορές το έχουμε επιχειρήσει καταλήγει να τα ζουλαει και να τα πετάει κάτω. Οπότε έχουμε συμβιβαστεί προς ώρας να της τα προσφέρω εγώ με το δικό μου χέρι και εκείνη τα πιάνει μαζί μου.  Εμένα η παιδίατρος ήταν πολύ θετική στο να δίνω κομμάτια πάντως (εντάξει όχι μήλο ας πούμε που είναι σκληρό), και μου είπε ακόμα καλύτερα που δεν τα θέλει αλεσμένα, δεν θα έχουμε θέμα με την μετάβαση στα κομμάτια μελλοντικά που έχουν πολλά μωράκια. 
    • Καλό μήνα κορίτσια μου!!  Εμείς σήμερα είχαμε πάει σε βάφτιση του γιου μιας φίλης και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ. Δεν ξέρω γιατί, πάντα κλαίω στις βαφτίσεις μόλις ακούσω το κλάμα του μωρού 🥹🥹 Πιο πολύ όμως συγκινήθηκα γιατί για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο μυστήριο κρατούσα την κόρη μου αγκαλιά 🌈🌈 Το δικό μου μωράκι, και άλλο ένα μέσα στην κοιλίτσα!! Τι άλλο να ζητήσω, εκτός από το να μου τα προσέχει η Παναγία; Ήταν γενικά έντονη μέρα και την χάρηκα πολύ ♥️ Και τον Σεπτέμβρη θα κάνουμε και εμείς τα βαφτίσια και ανυπομονώ 🥹🥹 Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλες να νιωσετε αυτήν την συγκίνηση και ευτυχία που ένιωσα εγώ ειδικά σήμερα, να γεμίσουν οι αγκαλιές σας υγιή μωράκια και να κλείσουν όλες οι πληγές. Όλα τα δάκρυα να είναι μόνο από χαρά 🙏🙏🙏 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...