Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και όλους.

Είμαι νέο μέλος, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη αλλά για προσωπικούς λόγους θα κατέβω μέσα στην επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα. Είμαι στην 35η εβδομάδα της κύησης με ΠΗΤ 13/06/2011, αλλά ο γιατρός που με παρακολουθεί εδώ μου είπε πως μάλλον θα χρειαστώ πρόκληση στις αρχές Ιουνίου γιατί το μωρό είναι ήδη πολύ μεγάλο (3450 γρ)!

Ξέρει κάποια από προσωπική εμπειρία κάποιον καλό γυναικολόγο στην Αθήνα που να συνεργάζεται με δημόσιο μαιευτήριο; (Το Αλεξάνδρα, το Αττικό ή το Αρεταίειο γιατί στο Έλενα άκουσα δεν κάνουν επισκληρίδιο στους τοκετούς κι εγώ θέλω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν χρειαστεί.)

Θέλω να με δει 1-2 φορές με ραντεβού πριν τον τοκετό, να δει το ιστορικό μου, την εξέλιξη της κύησης και να αποκτήσουμε μια άλφα οικειότητα. Δε θέλω να ρισκάρω να πάω σε εφημερία με άγνωστο γιατρό...

Αν δε θέλετε να δημοσιεύσετε τα στοιχεία του γιατρού στο θέμα, στείλτε μου με πμ.

Επίσης ποιο θεωρείτε πιο καλό δημόσιο μαιευτήριο στην Αθήνα;

Επειδή επείγομαι και δεν ξέρω πολλά πράγματα από Αθήνα κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα! Εγω γεννησα πριν 3 εβδομ. με προκληση στο Ελενα. Ο γιατρος μου δεν μου εκανε επισκληριδιο επειδη δεν θεωρουσε αναγκαιο. Γενικα κανουν ομως στο Ελενα, αλλα οχι πολυ ευκολα.

Ειχα μια δυσκολη γεννα παρολ'αυτα ο γιατρος μου ηταν αψογος. Δεν εφυγε απο κοντα μου και δεν βιαστικε καθολου. Δεν θα μπορουσα να μην μεινω ευχαριστημενη, οταν αυτος λογω της οπισθιας θεσης του παιδιου θα μπορουσε αμεσως να μου κανει καισαρικη ή να μου το παρει με βεντουζα.

Δεν εκανε τπτ απο αυτα αλλα γεννησα φυσιολογικα. Τον λενε Δεσυπρης και ειναι διευθυντης στην Δ' κλινικη της Ελενας. Εαν θελεις τηλ. στειλε μου π.μ.

Κατι ακομη. πηρα μονοκλινο και μου κοστισε 530ε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...