Μετάβαση σε περιεχόμενο

3 ΜΗΝΩΝ ΥΠΝΟΣ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΞΕΝΥΧΤΙ!!!!


Recommended Posts

καλημερα φιλεναδες!!!σημερα κλεισαμε τους 3 μηνες!!!

το μωρουλινι μου στην αρχη κοιμοταν οπου την εβαζα μονη της χωρις να την κουναω ,ειχε ενα πολυ καλο ωραριο το βραδυ 9.4.7!!!!

ομως τωρα δεν κοιμαται τα βραδια πχ.εχτες το βραδυ 10.12.3.5.6 :shock::shock::shock:αυτα ειναι ωρες φαγητου,οταν το ταισα στις 3 εμεινε ξυπνια μεχρι της 5!!!!

την μερα οταν ειναι ωρα να παρει τους συντομους υπνακους της γκρινιαζει και μονο αγκαλια σε σταση θηλασμου με περπατημα πανω κατω κοιματε και μετα την βαζω στο καροτσι για να την κουναω επειδη ξυπναει και κλαιει αν την βαλω στο κρεββατι!!!ουφ τι κανω λαθος στο θεμα υπνου???μαλλον ολα!!εχει μαθει στο κουνημα????μπορεις να μην παρηγορησεις ενα πλασματακι 3 μηνων???

ξερω οτι ειναι μικρη και θα κανει εκεινη το προγραμμα της και δεν θελω να κλαιει και να μην προσφερω το γαλα μου η την αγκαλια μου!!!

κοιματε στην κουνια της το βραδυ και τα ξημερωματα αφου δεν βλεπω προκοπη την περνω στο κραββατι μου και κοιματε αμεσως!!!

εχετε να με συμβουλεψετε κατι??

ειμαι και μονη μου δεν εχω βοηθεια και ετσι δεν εχω την πολυτελεια να ξεκουραζομαι!!!και θηλαζω!!!!

ευχαριστω μανουλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μόνο που δεν βρίσκω καλό είναι ότι την βάζεις στο καρότσι για να κοιμηθεί, έτσι και μάθει εκεί πάει....άντε να την ξεμάθεις!!!!......

η γνώμη μου είναι να επιμείνεις με την κούνια, μπορεί να σε πάρει και εβδομάδες αλλά το παιδί θα μάθει να κοιμάται σωστά!

το λάθος που έκανα εγώ (και ας ήταν 2ο παιδί) ήταν ότι για αρχή είχαμε λίκνο για τον ύπνο, μέγα λάθος, μετά ήταν δύσκολο να μάθαι στην κούνια της.....μου πήρε πολύ χρόνο, ίσως και μήνα μέχρι να μάθει!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

ενώ στον γιο μου (1ο παιδί) που κοιμήθηκε από την αρχή στην κούνια του κανένα πρόβλημα!!!!

βέβαια εξατράται και από το παιδί, αλλά πιστεύω ότι είναι όπως μάθεις στο παιδί.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi μου και στους συντομους πρωινους υπνους στην κουνια να την βαζω μεσα στο δωματιο μου???γιατι την εχω παντα διπλα μου στο καροτσι!!!να την ελενχω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην μην κατηγορεις τον εαυτο σου,δεν κανεις τιποτα λαθος,η κορουλα σου ειναι πολυ μικρη ακομα και θα αλλαξει πολλες συνηθειες υπνου,μπορει να εχει καποια ενοχληση και ειναι ανυσηχη,μπορει να προετοιμαζονται τα ουλα της,θα συμφωνησω με την argi να μην την αφηνεις στο καροτσι αλλα να την βαζεις στο κρεβατακι της,και τα τρια μου παιδια τα κουνουσα σχεδον μεχρι το χρονο και μολις τα επαιρνε ο υπνος τα εβαζα στο κρεβατι τους,τον μικρο μου που ειναι 15 μηνων τον κουνουσα στο ρηλαξ μεχρι το χρονο και μετα τον εβαζα στο κρεβατακι του,θηλαζαμε μεχρι 8 μηνων και καποιες φορες κοιμοταν στο στηθος,τωρα πια τον αφηνω στο κρεβατακι του,βαζω το περιστρεφομενο παιχνιδι απο πανω,το χαζευει και κοιμαται μονος του,και ολη τη νυχτα πια και οταν ξυπναει καποιες νυχτες απο τα δοντακια του,τον κουναω λιγο στην αγκαλια μου και ησυχαζει,θα βρειτε τη σειρα σας σιγα σιγα μην αχγωνεσαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να ελέγχεις βρε? μην φοβάσαι δεν παθαίνει κάτι, πάρε την ενδοεπικοινωνία κοντά σου αν αυτό σε ηρεμεί....καταρχήν στην κούνια κοιμάται σωστά στο σωστό στρώμα....το καρότσι πόσο άνετο είναι? πρόσεξε την μεσούλα της!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δικιο εχεις το καροτσι οπως και να χει ανετο δεν θα ναι!!!

απο σημερα θα αρχισω να την βαζω σε ολους τους υπνακους στην κουνια της!

θελω να την βρουμε την σειρα μας γιατι σε ενα μηνα ερχομαστε ελλαδα και θα αλαξει περιβαλλον για 3 μηνες!!!πρεπει οπωσδηποτε να κοιματε στην κουνια και τις πρωινες ωρες!!δεν ειναι να την τρεχω πανω κατω με το καροτσι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...