Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ '10 Νο 4!!!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 695
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

HELLOOOOOOOOOOOOOOO

EIMAI Κ ΕΓΩ ΕΔΩ...Κ ΕΦΟΥ ΗΜΟΥΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ (ΕΓΩ Κ ΜΠΙΛ)

ΜΑΡΥΛΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ!ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΣ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΓΟΝΙ...ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΟΥΝ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ

ΑΠΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΑ!Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ!

ΑΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ...ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ...ΕΓΩ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!

ΦΙΡΦΙΡΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΔΟΝΤΙ?Η ΤΟ ΔΟΝΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ Κ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΟΥΛΟ?ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ!

ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΝΕΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλότυχο το Νο 4!!!!!!!!!!!!

Φιρφιρίκο άνοιξα και εγώ Νο4 :oops: γιατί δεν ειχα δει το δικό σου.... το διαγράφεις σε παρακαλώ;;;;

Να μου φιλήσεις τον κούκλαρό σου! Αχ μωρέ μελανιά στο ούλο;;; Το παιδάκι μου μωρέ... θα πρέπει να πόνεσε πολυυυυυυυυυυ....

Αχ Κική μου σε νιώθω..... τι μπορούμε να κάνουμε αν όχι για να το αλλάξουμε αυτό ίσως για να το διορθώσουμε λίγο;;;; Σκέφτομαι να πετάω και εγώ μπηχτές αλλά οτι και καλά τις λέει ο Χριστόφορος, πχ " πάρε με παππού και εμένα λίγο αγκαλίτσα που δεν με παίρνεις πότε" ή σε περίπτωση που ξαναπεί σε κανένα άλλο εγγόνι "ελα να σε πάρω εσένα που σε γουστάρω" να απευθυνθώ στον μικρό μου πλέον σαν Μαίρη, και να πω "ελά σε εμένα αγάπη μου γιατί ο παππούς δεν σε γουστάρει εσένα" Αυτό θα ηθελα να πω και προχθές αλλά κόλλησα... δεν περίμενα να πετάξει τέτοια χοντράδα.

Σοφάκι μου λυπάμαι για την συμπεριφορά των παππούδων σου.... συμφωνώ πως δεν είναι τα περιουσιακά στην μέση αλλά η αγαπη είναι πανω από όλα. Αυτό ακριβώς που έπαθες εσύ δεν θέλω να περάσει ο μικρός.... δεν θέλω να νιώθει απόρριψη ούτε και ισως ζήλια σε μικρή ηλικία. Από την μαμά μου παίρνει υπερβολική αγάπη και από τα αδέρφια μου το ίδιο αλλά δυστυχώς ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει πια και ο μοναδικός παππούς - πρότυπο είναι ο πεθερός μου... που στην ουσία δεν υπάρχει για αυτόν. Φαντάσου πως κάθε μέρα με το που ξυπνήσει ο Χριστόφορος, οπωσδήποτε πηγαίνει μπροστά στην φωτογραφία του μπαμπά μου και του λέει "καμέλα" (καλημέρα) και όποτε του πω πως ο παππούς ο Γιάννης πέθανε βάζει τα κλάματα. Τον έχει αγαπήσει πολύ παρόλο που δεν τον γνώρησε ποτέ... πιστευω πως ο πατέρας μου σίγουρα έχει πάει στα όνειρα του μικρού μου και παιζουν μαζί...!

Να μου φιλήσεις την Αλεξιουλα!!!! Μπράβο που πινετε και εσείς από καλαμάκι! Δεν έχει πλάκα; Εγώ οταν χρόνησε του είχα πάρει παγουρίνο με καλαμάκι και έμαθε εκεί και μετά από λίγες μέρες του έδωσα κανονικό και ρούφηξε με την πρώτη! χαχα!

Νανά μου παρόμοια κατάσταση και εσύ ε; Αχ μωρέ τι να πω; Αδυναμίες είναι; Ισως κάτι ανεξήγητο....

και φαντάσου τώρα οτι τα παιδιά της κουνιάδας μου ούτε που μοιάζουν στο παραμικρό στο σόι τους...από τον μπαμπά τους πήραν και οι δυο. Σε αντίθεση με τον Χριστόφορο που ναι μεν μου μοιάζει (νομίζω :D ) αλλά έχει πάρει χαρακτηριστικά από την μεριά του άντρα μου. Τέλος πάντων....

Α! Δεν σας είπα!!!! Χθες κουρευτήκαμε 1η φορά!!!! Χαχα!! Είναι κανονικό αντράκι τώρα! Είχαν μακρύνει τα πίσω μαλλάκια και εκαναν χέτη. Ηταν και ένα κοριτσάκι 3 χρονων στο κομμωτήριο οπου δεν τον αφηνε να παίξει με τα παιχνίδια του παιδότοπου και εκείνος πήγε και την αγκάλιασε και της εδωσε φιλάκι! Ερωτίλος είναι! Και λέει ο μπαμπάς του κοριτσιού στον Χριστόφορο " καλά ρε, δεν σε αφήνει να παίξεις και σου φωνάζει ακι εσύ την αγκαλιάζεις; " και απαντώ " άντρες παιδί μου... οσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε!" χαχα! κάναμε τρελά γέλια!!!

Πάω να ετοιμαστούμε για τις κούνιες! Σημερα ευτυχώς εχει ωραία μέρα και θα την εκμεταλευτούμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!!!

Καλοριζικο το 4!!!!! :D:D:D:D:D Οντως ειναι υπεροχα τα μωρακια μας Σοφια μου!

Χμμμ....απο που να αρχισω....Λοιπον...

Δυστυχως εχει γεμισει ο ουρανος αγγελουδια( οπως λεει και η Σοφια)........Με πιανει η καρδια μου οταν διαβαζω κατι τετοιο και κλαιω σαν να ηταν δικο μου..... :cry: Δυστυχως κυκλοφορουν πολυ αρρωστα μυαλα εκει εξω.....

Ευα μου περαστικα στις ζουζουνες σου! Φανταζομαι κολλησε και η μπουλουκα σου.....Τα καλα του παιδικου....Υπομονη...

Δημητρα μαγκακι ο Θανος!!!Οχι παιζουμε!!!Πολυ γελασα....Το παιδι θελει βολτα μη του χαλας χατηρι :D:D:D:D

Σοφακι τι επαθε το ζουζουνι σου.....Φανταζομαι τον πανικο σου.... :shock: Δεν εχουν βρει ακομα την ισορροπια τους τέλεια γι'αυτο και επεσε η ψυχη μου.... Δωστου πολλα φιλακια στα μπουτακια του :-*:-*:YMHUG:

Αθηνα μου εμεις εχουμε αδυναααμια τρελη στα βιβλιαρακια μας!Φανταζομαι οτι τα ιδια εχουμε με την Σοφια αλλα αν πας σε καποιο βιβλιοπωλειο εχει συγκεκριμενα για την ηλικια τους αυτα με τις σκληρες σελιδες.Και στο βαζακι που σου ειπε και η Σοφια!

Σοφακι και εσυ ειχες ραφτει στο γαμο σου ε? Και εγω copy-paste εκανα :D:D !!!!!

Να δωσεις τα πολλα μπραβο μας στην Αλεξια που πινει με το καλαμακι!!!Και που ξερει ολα τα ζωακια εννοειτε!

Νανα μου περαστικα σας....Φιλακια στην κουκλιτσα σου :-*

Μαρυλου μου περαστικα σου και σιδερενια...Να δωσεις ενα φιλακι στον Χριστοφορακο σου...Πρεπει να εφαγε γερη τουμπα!Τεραστιο ηταν το καρουμπαλο....

Κικη μου καλα κανατε και βγηκατε βολτα.Ειστε τυχεροι βεβαια που βρηκατε μαγαζι μη καπνιζοντων...

Και στα δικα μας τωρα.....

Καταρχην σας διαβαζα αλλα δεν προλαβαινα να μπω γιατι ειχα την μικρη στο μαγαζι(ελειπαν τα πεθερικα μου) και γενικα οταν εβρισκα λιγο χρονο ετρεχα να τακτοποιησω το μαγαζι...anyway...

Η Δαναη επεσε και χτυπησε το χειλος της.... :shock::? Ευτυχως δεν το εσκισε αλλα πρηστηκε και της φαινοταν πολυ παραξενο! Το τι κλαμα ριξαμε, μαμα και κορη, δεν λεγεται....Εγω βεβαια αφου ηρεμησε η μικρη ....Ευτυχως μεσα σε δυο ωριτσες ξεπρηστηκε.

Την Κυριακη πηγαμε στο πρωτο μας παιδικο παρτυ γενεθλιων σε παιδοτοπο!!!!!Απλα ξεσαλωσε!!!!! :D Ημουν ολοι την ωρα μαζι της γιατι τα μεγαλυτερα παιδακια ειναι ...σιφουνες!!! Μαζευε μπαλιτσες και εφτιαχνε πυργακια με αλλα δυο παιδακια στην ηλικια της και το ειχε καταχαρει!!!! Τα ματακια της καποια στιγμη γυαλιζαν απο την νυστα! Με το που την εβαλα στο καθισματακι της.... νανι!!!! :P

Και μη χαλατε την ζαχαρενια σας για ανθρωπους που δυστυχως γι'αυτους δεν καταλαβαινουν την αξια των ανθρωπων που εχουν διπλα τους.Δεν προκειτε να το καταλαβουν και να το αλλαξουν γιατι πολυ απλα το μυαλο τους μεχρι εκει ειναι......Εγω απλα Μαρυλου μου οταν με ενοχλει κατι και ιδιαιτερα οτι αφορα την μικρη απλα μιλαω, αντιδρω...Οτι και αν ειναι αυτο.Οπως ενοχλουν αυτοι εμενα με αυτο που κανουν ας ενοχληθουν και αυτοι μια φορα με αυτο που θα πω εγω...!!!Απλα θελει λιγο "τακτ" για να μην ενοχληθει και ο ανθρωπος σου.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααααααααααααααα!!!! Καλοριζικο το 4αρακι μας!!! Να το εκατοστηοσουμε!!!! Μεσα σε ενα χρονο ανοιξαμε 400 σελιδες περιπου!!! Τι πολυλογια!!! Νομιζω οτι η Σοφουλα περιπου τελη Απριλιου ανοιξε το νο 1. Αντε, να γραφουμε μεχρι να πανε 18 :lol::lol::lol::lol:

Μαρυλου μου νομιζω οτι αυτο που λες ειναι η τελεια αντιδραση!! Να τα λες του εγγονου, να τ'ακουει ο πεθερος :D Επισης μεγεια το κουρεμα!!!! Εγινε αντρας με τα ολα του τωρα;;; Εγω την εχω κουρεψει 2 φορες, αλλα θελω τωρα να μακρυνουν να της τα κανω κοτσιδακια! Το καρουμπαλακι σας ενταξει; Το ειδα στη φωτογραφια κι εφριξα! Απο το πατωμα θα με μαζευαν αν το ειχε παθει η Γλυκεριαννα. Ειμαι πολυ λιποψυχη με τα χτυπηματα.

Ιωαννουλα κι εσεις χτυπησατε;; Πολλα πεσιματα μωρε....νομιζω οτι εχουν παρει αερα τα μωρα μας και πλεον δεν ειναι τοσο προσεχτικα. Φανταζομαι το παιχνιδι που θα εριξε στον παιδοτοπο!

Νανουλι μου περαστικουλια σας! Τι ειχατε παθει; Τι λες μωρε για το κοριτσι :lol::lol: Περιοδο;;;;; Πολυ γελασα!!!! Οσο για τη μαμα σου, νομιζω οτι ειναι αυτο που ειπα τις προαλλες. Ο μικρος ηταν ο πρωτος και ενιωσε τα δυνατοτερα συνασθηματα μαζι του. Κι εγω πιστευω οτι οι γονεις μου στο επομενο παιδι ειτε το δικο μου ειτε τουθ αδερφου θα ειναι πιο cool. Μη σε παραξενευει και πολυ αυτο. Πιστευω κι εμεις στο επομενο παιδι μας θα ειμαστε διαφορετικες. Εννοειται οτι δεν τιθεται θεμα αγαπης, αλλα τον καταιγισμο συναισθηματων τον νιωθεις μια φορα, την πρωτη φορα.

Σοφουλι και Ιωαννα μου κι εμεις εχουμε πολλα βιβλιαρακια, τα οποια εχει φυλλομετρησει αμετρητες, φορες, κανει οτι διαβαζει και καλα, αλλα τα βαρεθηκε. Και αμα σας πω τι της αρεσει;;;;;........Τρελαινεται πιο πολυ για το in style και το celebrity της μαμας παρα τα δικα της βιβλια. Επισης της αρεσουν παρα πολυ τα βιβλια μου του σχολειου. Ανοιγει λοιπον κοιταει εικονες και δειχνει τι της κανει εντυπωση. Προχτες ειχε ανοιξει το περιοδικο και μου εδειχνε και τελειες πλατφορμες!!!! Εχει και γουστο το παιδι!!!! :lol::lol: Οποτε λεω στον Κωστα, η Γλυκεριαννα θελει παπουτσια, παρτα τωρα, θα τα βαλω εγω λιγο και μετα θα της τα φυλλαξω :lol::lol:

Σοφουλι μου Thanks για της ιδεα του "μοδιστρου" σου!! Επειδη εχω στο μυαλο μου τι θελω περιπου, αν δεν το βρω θα σου πω να με πας. Δεν εχει παααρα πολλη πλακα να πινουν με καλαμακι; Εγω πλεον το πορτοκαλι ετσι της το δινω και το πινει. Το διασκεδαζει και νομιζει οτι κατι κανει επειδη γελαμε με τη φατσα της!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και καλοροζικο το 4!!!!Να τολμησω να ευχηθω να εχουν ξαναφουσκωσει καποιες κοιλιτσες μεχρι να ανοιξουμε το 5?????? :D:D:D (Σοφακι μαζι με ενα 5 plz :lol::lol::lol: )

Mαρυλου μου μη σκας!!Αν το παιδι παιρνει την αγαπη που πρεπει απο την δικη σου οικογενεια..ας τον παππου να κουρευεται!!Στο λεω παλι ΠΟΤΕ δεν ενιωσα την ελλειψη αγαπης γιατι επαιρνα 100πλασια απο τους αλλους παππουδες μου!!!Πολλες φορες να καταλαβεις δεν μπορω να καταλαβω ποια αγαπω περισσοτερο τη μαμα μου η τη γιαγια μου!!!Μη σε αγχωνει αυτο λοιπον...ασε που τα "βραδινα παιχνιδια" με το μπαμπα σου κατι μου λεει πως θα ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Βρε Ιωαννα μου και εσενα τουμπα????Φιλακι γλυκο να της δωσεις!!

Καλα την καλυτερη δουλεια καναμε με τα νυφικα...ουτε αγχος μη το λερωσω κτλ κτλ!!Τωρα βεβαια το τρωει η ντουλαπα!!!Λες να τα βαλουμε να παμε μια βολτιτσα???? :lol::lol::lol: Με το μαγαζι τι αποφασισατε τελικα?

Νανα μου αγαπημενη τρελοφιλεναδα περαστικα σας!!!Οσο για την περιοδο...εμενα εχει ο Κωστας!!!!Χθες του λεω με υφος "Τζον για χαλαρωσε λιγο γιατι σου εχει λασκαρει μου φαινεται"....Λιωσαμε στα γελια!!!

Αθηνουλα το βραδυ που θα κατσω θα σου στειλω τους τιτλους που εχουμε εμεις!Καποιους δλδ γιατι η τρελη της εχει αγορασει πανω απο 50 βιβλια!!! :D

Κοριτσια αν σας πω τι εκανα χθες για να μην την κυνηγαω μετα τις κουνιες θα λιωσετε!!!!Ειμασταν οι 2 μας και τι να εκανα...αφου ετρεχε....ε μεχρι να κλεισω το καροτσι την εβαζα και καθοταν στο πορτ παγκαζ!!! :lol::lol::lol: Της αρεσε κιολας!!!!Τα εχουμε πει ειναι χουλιγκαν..δε φταιω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΠΧ Νο4 ΤΟ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑ!ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ...ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ!

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΒΕ...ΑΛΛΑ...ΚΑΘΗΣΤΕ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΑ...ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ Κ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΔΙΜΗΝΟ ΤΟΥ '11 ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΙΝΑ ΔΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ!ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΠΟΥΤΑ ΤΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ Κ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΗ ΧΙΟΝΑΤΗ!ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ MODERN TIMES "ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΩΡΟ" ΜΑΘΑΙΝΕΙ :ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ,ΤΑ ΖΩΑ ,ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ,ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ,ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ!

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΒ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?

ΕΓΩ ΤΗΣ ΒΑΖΩ DVD ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΠΟΛΥ!

ΜΑΡΥΛΟΥ ΜΟΥ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ!

ΠΟΚΑΧΟΝΤΑΚΙ,ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΖΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΑΜΙΟΥ, ΜΙΑ ΠΟΥ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ :lol::lol::lol::lol:

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΚΑΣΜΕΝΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ Κ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Κ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΣΑΚΙΑ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΡ ????

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΚΑΣΜΕΝΑ-ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ Κ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Κ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΣΑΚΙΑ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΡ ????

Μια απο τα ιδια φιλη...και δυστυχως εμενα τα νυχια μου σπανε πολυ ευκολα!Για τα χερια βαζω την κρεμα χεριων του κορρε με το μελι και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...μεχρι και sudocream εχω βαλει μηπως δω φως...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΡΙΧ ΄'Η Η ΒΑΖΕΛΙΝΗ!

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΞΗΡΑ ΤΑ ΝΙΩΘΩ!ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΡΙΧ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΣΑΚΙ...!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλες και κουκλάκια!!!!!!!!!!

Χθες πήγα στα πεθερικά μου και δεν ηταν εκεί τα αλλα εγγονια και ασχολήθηκαν ωραιότατα με τον Χριστόφορο!! Πολύ χάρηκα γιατί και ο μικρός από κάποια στιγμή και μετά πήγαινε σαν το γατί και τριβόταν στην ποδιά τους!!! Δεν είναι όμως λύση να παραμονεύουμε πότε θα λείπουν οι υπόλοιποι για να πηγαίνουμε... τελος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή να αγαπούν ολα τα εγγόνια το ίδιο....

Οστόσο το βράδυ περάσαμε χάλια...εγώ μπουκωμένη όπως και ο Χριστόφορος ο οποίος ξυπνούσε κάθε 2 ώρες γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει :( τον στούμπωνα με ορό, ξεβούλωνε, κοιμόταν και μετά από 2 ώρες φτου και από την αρχή... εχει και λίγο βήχα με φλέμα.... ισως να τον πάω αυριο στην γιατρό αν συνεχίσει το ίδιο...

Σοφία μου η ευχή που έδωσες για να ξαναφουσκώσουν οι κοιλίτσες, ελπίζω να πιάσει και μάλιστα σύντομα!!!! Όπου να 'ναι βάζουμε μπροστά!!!!! Αντε και οι υπόλοιπες με το καλό!!!!

Ιωάννα μου να μου φιλήσεις την κουκλάρα σου!!! Ρε γαμώτο αυτές οι τουμπες δεν εχουν τελειωμό.... και μη χειρότερα να λέμε και να σταματησουν εκεί.

Νανα μου για τα χέρια επειδή εχω το ίδιο πρόβλημα κάθε βράδυ τρίβω καλά καλά μια στιμένη λεμονόκουπα στα χέρια μου και μετά τα ξεπλένω και βάζω την hand + nail balm της Sebamed (κάνει γύρω στα 8€) και γίνονται βελούδινα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ χαρα σας κ απο εμας ! :D

καλοριζικο κ το νουμερο 4 ! εμεις αφου αναρρωσαμε απο την ιωση με την γαστρεντεριτιδα ( κ η μπουλουκα αλλα ευτυχως πολυ πολυ ελαφρα ) την κερασαμε στους γονεις μου κ στον μπαμπα μας ..υπεροχα ! Προς το παρον εχω μεινει στην απεξω αλλα αναρωτιεμαι αν θα την γλιτωσω ..ελπιζω να την βγαλω καθαρη γιατι αλλιως χαθηκαμε ..

Μαριλου μου τι διαβαζω για τα πεθερικα κ τις διακρισεις ?! :shock: Τι να πω ...ισως με το δικιο του ο μικρος δεν τους πολυπλησιαζει γιατι το νιωθει ..Ομως εσυ εξακολουθησε να του μιλας κ να του εξηγεις οτι ο παπους κ η γιαγια σε αγαπανε κτλ ..Οσο για την συμπεριφορα τους απλα αχαρακτηριστη .. :evil:

περαστικα σας κιολας ..αυτες οι ιωσεις πλεον κανουν παρτυ .. :roll:

Οσο για την τηλεοραση κ μεις τρελαινομαστε για τα ζουζουνια ..χορευουμε κ κουνιομαστε με τα χερακια στην μεση ..εχει πολυ πλακα ..

Επισης καπου ειδα οτι λεγατε για καλαμακια ..Ακουστε κ την δικη μου απορια ..Λοιπον απο νωρις η μπουλουκα πινει νερο ,χυμο απο το ενα ποτηρακι που της ειχα παρει απο το τζαμπο με το ειδικο καλαμακι ..ομως αρνειται να πιει απο κανονικο καλαμακι η τουλαχιστον δειχνει να μην καταλαβαινει την ολη διαδικασια ενω ειναι ακριβως η ιδια με το ποτηρακι της ..Της το δειχνω απο την αρχη καθε φορα αλλα εξακολουθει να μην το θελει ..καμια ιδεα για το τι να κανω ??

Επισης διαβαζω κ για τουμπες ..εκει επισης σας ακολουθουμε με αριστοτεχνικα κ μαεστρικα πεσιματα ανευ προηγουμενου ..εχουμε γινει εξπερ πλεον ..

Βρε κοριτσια ποτε επιτελους θα μακρυνουν τα μαλλια της μπουλουκας ?! Βαρεθηκα να μου λενε συνεχεια τι χαριτωμενο αγορακι !! Τι αγορακι κυρα μου της λεω , δεν βλεπεις οτι φοραει φουστα ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευα μου τι μουτράκι πονηρό είναι αυτό;;;; Μοιαζει πολύ και με την μεσαία σου ε; Τα μαγουλάκια ίδια είναι!!!! Όσο για το μαλλάκι μη στεναχωριέσαι...θα φυτρώσει που θα πάει; Ετσι θα μείνει το κορίτσι; Σ'αυτούς που δεν βλέπουν μπροστά τους και δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα δυο φύλλα, απλα γράψε τους!

Με το κανονικό καλαμάκι για να καταλάβει να ρουφήξει είχα πιει πρώτα εγώ και είχε μείνει η γευση του χυμου, μετά του το έδωσα και είπα "πιές" και απλά ήπιε. Πάντως να το πω οτι εσύ με βοήθησες να πιούμε από το εκπεδευτικό ποτηράκι με το καλαμάκι πρώτη φορά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσομπεμπουδια μου! Τι κανετε;

Διαβαζω για σκασμενα χερακια. Για βαλτε το βραδυ. αφου εχετε τελειωσει τα παντα βαζελινη και βαλτε μετα γαντακια για καμια ωρα. Θα δειτε αποτελεσμα στα σιγουρα.

Νανα κι εμενα βλεπει τηλεοραση αλλα οχι κατι συγκεκριμενο. Βλεπει το βραδυ πριν πεσει για υπνο ο,τι εχει για κανενα τεταρτο για να νανουριστει. Δεν της βαζω Dvd μη μαθει απο τωρα σε τετοια.

Ευουλα μου πολυ μουτρακι η Αριαδνη σου! Δως της ενα φιλακι απο εμας που ειναι τοοοοσο γλυκια!!Με το καλαμακι κι εγω ηπια μια φορα, της το εδειξα και αμεσως ρουφηξε. Δεν καταλαβα πως το εκανε. Παντως το εμαθε.

Σοφουλινι......στο πορτμπαγκαζ το παιδι :lol::lol::lol::lol: Αμαν ρε!!!! εσκασα στο γελιο!!!!! Αλλα και τι να κανεις αμα εισαι μονη σου;

Θυμασαι ενα περιστατικο που ειπες για ενα παιδακι στην Πατρα;;.........Λοιπον......παιρνει ενα φιλος χτες τον Κωστα και του λεει οτι ο γιος ενος αλλου φιλου τους 15 μηνων πνιγηκε με εναν ιμαντα που ειχε κοπει απο καπου......Μαλλον αυτο ηταν που ακουσες......την ωρα που μου το ειπε ο Κωστας μου ηρθε κολπος κανονικα.....Ολο το βραδυ το σκεφτομαι....Πως γινοντια τετοια πραγματα ρε παιδι μου;;;;;;;;; Ηταν μπροστα οι δικοι του εκεινη την ωρα; δε μαθαμε κατι αλλο...Χαλια ειμαι απο την ωρα που το ακουσα.

Μαιρη μου περαστικα σας. Βελτιωση βλεπω..στα πεθερικα. Μακαρι να το καταλαβουν και να αλλαξουν σταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδες μου!!!

Ευα μου τι κουκλακι...ποσο αλλαξε και ποσο μεγαλωσε!!!Φτου!!!Οσο για το μαλλι και εμεις τωρα ειδαμε ασπρη μερα..οποτε υπομονη θα μακρυνουν κι αλλο το στο καλο????Η Αλεξια παντως εχει τα δικα μου μαλλια που ειναι πολλα οποτε οταν μακρυνουν για τα καλα θα παρουμε την εκδικηση μας!!!! :D:D:D

Με το καλαμακι εγω αρχικα εκανα "παιχνιδακια" χωρις νερο...φυσαγε...ρουφαγε για πλακα..ε μετα εβαλα και το νερο και λειτουργησε!

Βρε Μαρυλου τωρα που το θυμηθηκα το μαντου το κανατε τωρα ε?Εμας μας ειπε 15 μηνων???Τι στο καλο οποτε θελει ο καθενας????

Εκανα την πρωτη προσπαθεια κοριτσια με το κοψιμο της πιπιλας!!!Αχ μολις την εβαλε στο στομα και ειδε οτι ελειπε κομματι......................ααααααααααα την κοιταγε και φωναζε "μπαμπου μπαμ, μπαμπου βα βα"(μπαμπου τη λεει)..τι να κανω δεν το δεχτηκε καθολου καλα, δεν εκλεγε αλλα την ειδα πως πραγματικα την πειραξε..στεναχωρηθηκε!!Αναβολη λοιπον για κανενα μηνα!!Εχω και το Κωστα "ειναι μωρο...τι σε εχει πιασει...ειναι νωρις...σταματα το."

Θα δουμε....

Αθηνουλα το μωρακι ηταν στο παρκο και η γιαγια επλενε τα πιατα απ'οτι ακουσα και ειχε ανοιχτη την ενδ/νια!!!Τι να πεις....

Νανα εγω της βαζω ζουζουνια κτλ καποιες φορες αλλα δεν καθεται και πολυ ωρα, σε καμια ζορικη μερα με το φαι για να κατεβαινει πιο γρηγορα!Εχω ολη μερα τραγουδια ομως και χορευει με τρελα!!!Με αυτο που κολλαει ειναι με η τινκερ..της βαζει ο Κωστας 1-2 φορες την εβδομαδα για λιγο και δεν παιρνει ουτε ανασα!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΗ,ΟΛΟ ΝΕΥΡΑ ΕΧΩ!

ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!

Η ΚΑΝΑ ΔΟΝΤΙ Η ΚΑΜΙΑ ΙΩΣΗ!!!

ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Κ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΕΕΙ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΛΙΤΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!

ΕΥΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!Κ ΕΜΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΕΓΩ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΣ) ΔΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ...ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩ-ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!

ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ -ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ -ΜΙΑ ΟΧΙ!

ΤΙ ΧΥΜΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?

ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΞΕΘΑΞΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗ!

ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ?ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙ 9 ΜΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΩΡΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΖΑΧΑΡΗ???

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ,Η ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ!ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ!!!

Κ ΕΓΩ ΝΩΡΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ...ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗ ΛΕΣ...

ΜΗ ΠΩ ΤΠΤ Κ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 3???χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να 'μαι πάλι!!!

Σήμερα το έχω παρακάνει με τον υπολογιστή, κάθε τρεις και λιγο μπαίνω :-p

Σοφία μου το μαντού μας είχε πει από 13 ως 15 μηνών να το κάνουμε και απλά μας βόλεψε πριν από λίγες μέρες και πήγαμε.

Όσο για την πιπιλίτσα, είναι μωρέ λίγο μικρούλα ακόμα νομίζω... :roll: εγώ η καημένη που πραγματικά είμαι καμένη που δεν την έπιασε ο δικός μου, χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω άλλα παιδάκια και έχουν (μέχρι μια λογική ηλικία περίπου 2ετων όμως, όχι να είναι της παντρειάς και να πιπιλάνε ακόμα :lol: )Και πιο πολύ χαίρομαι τις μανούλες που όταν γκρινιάξουν τα μικράκια, τους βάζουν τον σώπακα-πιπίλα και απόλυτη ησυχία απλώνεται παντού....αχχχ ωραία που πρεπει να είναι!!!

Νανούλα και εγώ φυσικό χυμό του δίνω αλλά δεν τον πολυθέλει. Και εγώ σκέφτομαι να βάλω αρχή τον αποχυμωτή (να βάζω και καροτάκι μέσα μιαμ μιαμ!) γιατί 2-3 φορές που πήγαμε για καφέ και πήρα φυσικο χυμό πορτοκάλι - μήλο - μπανάνα μου τον ήπιε σχεδόν όλο ο Χριστόφορος!

Ρε κορίτσια να πω κάτι που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό; Τί σας ρωτάω και καθόλου;;; Εγώ θα το πώ! χαχα!

Με την υποθεση της Ιαπωνίας.... πολύ προβληματίζομαι. Πόσο ασφαλές είναι να τρώμε πλεον φρέσκα ψάρια έστω και Ελληνικά;;;; Και εμείς πες αϊ στο καλο... τα παιδία μας;;; Δεν θα ξαναφάνε ψάρι;

Εκεί που δεν ήθελα με τίποτα στον κόσμο τα κατεψηγμένα ψάρια λόγω φορμόλης, μάλλον θα αναγκαστώ να καταφύγω σε αυτά.... με ημερομηνίες πριν τον Φλεβάρη του 2011 εννοείται.

Τι γνώμη έχετε; Ξέρετε κάτι γι'αυτό;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδες καλησπερα!!!

Μπηκα γρηγορα να ζητησω τη βοηθεια σας....γιατι εχω 1,000,000 δουλειες στο σπιτι!!Λοιπον η σκουπα μου τα επαιξε!Εκανα μια ερευνα χθες και μαλλον θα καταληξω σε μια της miele 2200 watt ειναι πολυ καλες και δοκιμασμενες!Ο Κωστας ειχε μια ιδεα να παρουμε dyson!Eχει καμια???Ειναι πολυ ακριβες..το ξερω αλλα θα την παρω με δοσεις απο το μαγαζι που ψωνιζουν οι δικοι μου(δλδ "μπαμπα δε μου πληρωνεις και τα δικα μου τωρα που πας και στα δινω??".....στα ελληνικα...δως τα και γραφ' τα!!!).Μου ειπε ο Κωστας οτι πλενουν..αληθεια???Ειναι τοσο καλες οσο δειχνει η τιμη τους???

Εγω εχω δει και αυτη http://www.skroutz.gr/s/245043/Karcher- ... se=SE+4001

Παω παω πριν ξυπνησει το νεραΪδο-χουλιγκανακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφάκι μου εγώ πήρα πρόσφατα την αθόρυβη ροβέντα 2200w με το τριγωνικό πέλμα και είμαι υπερ ευχαριστημένη! Την είχα πάρει 180€ περίπου.

Οταν είχα πάει για να την πάρω αρχικά κοιτούσα σκούπες που να πλενουν αλλά με απέτρεψαν από όλα τα καταστήματα. Επίσης μου ειπαν οτι δεν πλένουν απλά ρουφάνε τα υγρά.

Η πεθερά μου έχει μια που πλένει κιόλας (είναι αρκετά παλιά) , την οποία δεν βρήκα σε κανένα μαγαζί και η οποία είναι τεράστια και πιάνει πολύ χώρο.

Τωρα δεν ξέρω κάποια άλλη πληροφορία να σου πω σχετικά....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια! Τι κανετε; Επιτελους Παρασκευη!!! Οχι βεβαια οτι καταλαβα και πολυ την προηγουμενη βδομαδα. Παρα πολυ γρηγορα περασε. :D

Μαιρη μου καλα κανεις και το αναφερεις το θεμα "ψαρι". Κι εγω την εχω αυτην την απορια. Αν κι εμεις δε βρισκουμε συχνα φρεσκο ψαρι εδω και της δινω τσιπουρα ιχθυοτροφειου. Τι αλλο να κανω; Αλλα εμενα η σκεψη ειναι γενικη με αυτο το θεμα, οχι μονο για το παιδι. Τα καλαμαρια κι ολα αυτα που τρωμε τα θαλασσινα, ειναι ως επι το πλειστον απο Ινδικο Ωκεανο. Ετσι γραφουν οι συσκευασιες. Φανταζομαι οτι δεν θα μπορεσουμε να ξαναφαμε και τι τετοιο. Επισης, θα το χοντρυνω λιγο τωρα, σκεφτομαι και το καλοκαιρινο μπανιο.......Ολα αυτα τα αποθεματα ραδιενεργειας, καποια στιγμη δε θα φτασουν και στις δικες μας θαλασσες;;;; Θα κολυμπαμε ανετα;;; Υπερβολικη οπως παντα εγινα;;

Σοφακι μου για σκουπα δεν μπορω να σου προτεινω, εγω εχω μια bosch,, αλλ δεν κοβω και τη φλεβα μου. Απ'οτι ξερω ομως αυτες που πλενουν κοστιζουν ενα 1.500€, μια καλη λεμε τωρα. Με ειχε μπριζωσει η μανα μου να περναμε μια μαζι, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα. Τα αποτελεσματα παντως ειναι θεαματικα. Δεν ξαναστελνεις χαλι σε καθαρηστηριο για παραδειγμα. Τα κανει λαμπικο η σκουπα. Και καναπεδες. Τωρα απο κει και περα...δικη σου αποφαση.

Νανα, πολλη γλιτσα η βαζελινη, αλλα με το γαντακι κανει δουλεια. Α, επισης θυμηθηκα και κατι αλλο που μου το ειχαν κανει σε περιποιηση νυχιων. Βαλε ενα σβολακι κρεμα πιλινγκ και κανε μασαζ στα χερια σου μεχρι αυτο να γινει κομματια και να εχει απορροφηθει τελειως. Μετα ξεπλυνε καλα και βαλε μια οποιαδηποτε κρεμα χεριων. Τα χερια σου θα ειναι..............βελουδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!στανταρ!!! Και θα ειναι και ενυδατωμενα για λιγες μερες. Φανταστικο κολπο σου λεω!!!!Καντο και πες μου αν δουλεψε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα φιλες!Τι μου κανετε??

Μαρυλου μου δεν ειναι παραλογο αυτο που λες για τα ψαρια!Ολες λιγο πολυ εχουμε σκεφτει ολη αυτη την κατασταση με τη ραδιενεργεια!Να σου πω την αληθεια εμενα ο πεθερος μου ειναι κρεοπωλης και δουλευει στην αγορα του Πειραια, εχει δικο του ψαρα λοιπον που οταν εχει ψαρι καλο του το λεει και παιρνει 2!Τα κοβω τα καθαριζω και τα βαζω στην καταψυξη και της τα δινω!Εχει τυχει για 15ημερες να πηγαινει ο πεθερος μου και να τον διωχνει!!Τα ιδια κανω και με το κρεας..τα ετοιμαζει ο πεθερος μου ανα μεριδες(τον εχω εκπαιδευσει).Ετσι καθε Σαββατο μου φερνει το κρεας της μικρης!Ειναι ολα κρεατα που γνωριζει και ειμαι ησυχη απ' αυτο!Βγαζω ενα ενα σακουλακι και τα μαγειρευω!

Αθηνα μου νομιζω ειναι λιγο too much αυτο με την θαλασσα?Δεν ειναι???Σκεψου οτι εγω που παιρνω χαλαρα το οσκαρ στη φρικη δεν το ειχα σκεφτει!! :D

Για τη σκουπα 1500???Δεν βρηκα τετοιες τιμες!Ποια λες??

http://www.cleansmart.gr/productsearch. ... 3&vmcchk=1

και αυτη η πιο ακριβη ηταν στα 900 κατι!Καλα εγω δεν μιλαω για τετοιες τιμες σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση! Μαλλον θα καταληξω στις miele που ειναι εγγυηση...θα δουμε...μεχρι αυριο πρεπει να αποφασισω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙ...ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ

ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ Κ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ Κ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!ΤΟΤΕ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΠΤ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ!

Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Κ ΜΥΞΑ...ΑΡΑ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ!!!ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΜΥΞΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ!!!

ΣΟΦΑΚΙ Κ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ!

ΜΑΡΥΛΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΗΡΙΟ ΕΙΧΕ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ|!!!ΔΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΟΜΠΟΤ!!!

ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια μου!!

χαθηκα λιγο..ολες καλα ειστε βλεπω!!

χαιρομαι!!!

Νανα καινουργιο δοντακι ε? αντε με το καλο..εμενα εχει μεινει κολλημενος στα 4 που εβγαλε 12 μηνων..τα ουλα του ειναι κατασπρα η γκρινια χτυπαει κοκκινα αλλα τα παλιοδοντα δεν σκανε..το εχουν τρελανει το μικρο μου...

Σοφακι εγω αυτην της μιελε εχω...ειναι σουπερ! μπορει να μην τραβαει υγρα αλλα πραγματικα αν την βαλεις στο πολυ δυνατο σηκωνει τα χαλια στον αερα...κ οι σακουλες ειναι λιγο ακριβες..15 γιουρακια η συσκευασια!! αλλα αξιζει σαν σκουπα! εγω με αυτην κανω ολο το σπιτι κ ξεσκονισμα καθημερινα κ ολα! ;)

εμενα το ψαρι δεν θελει ουτε να το μυρισει..αλλα να σας πω κατι ρε κοριτσια? ποια τροφη τελικα ειναι σωστη σημερα? ολα τα εχουν πειραξει τιποτα δεν εχουν αφησει ορθιο..να κανουμε τον σταυρο μας αυτα που τρωνε τα μωρακια μας να τα ευλογει ο Θεος...εγω εκει ελπιζω μονο..

παω να κοιμηθω κοριτσακια μου! φιλακια πολλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια και καλοριζικο και το 4!!Να'ναι γεματο με ευχαριστα νεα για τα μπεμπακια μας!!

Χαθηκα λιγο γιατι ολη την βδομαδα,ετρεχα..Εκανα δουλειες αλλα παλι δεν εχω τελειωσει ακομα,αλλα τα βασικα τα'χω κανει..Επεσα και ο Θανος εξω στην αυλη με τα μουτρα,τον ειχε ο μπαμπας του και κατα στεναχωρεθηκα..Εγιναν χαλια τα μουτρακια του,αλλα τωρα ευτηχως ειναι καλυτερα..Δεν μπορουσα να τον βλεπω ετσι,εκλαιγα..Πηγαμε και στον παιδιατρο,καναμε και εμεις το μαντου και αιματολογικες..Εριξε πολυ κλαμα παλι,δεν το συζηταω..Τον κρατουσαν 3 και παλι δεν μπορουσαν να τον μαγκωσουν!!Ειναι 10 300 και 78,5..Καλα τα πηγαμε αυτη την φορα αφου ελαττωθηκαν και οι εμετοι..

Μαριλοο μου πολυ κριμα για τα πεθερικα σου,ειναι πολυ αδικο αυτο που κανουν..Αλλα το παιδι ολα τα καταλαβαινει και αυτο ειναι το πιο δυσαρεστο..Καλα θα κανεις να πεταξεις καμια κουβεντα να μην νομιζουν οτι τρωμε και χορτο..

Ιωαννα μου μ'αρεσει πολυ που πας τον Θανο!!Επρεπε να τον εβγαζα φωτο εκεινη την στιγμη να δεις τι πλακα ειχε!!Τι κανει εσενα το ζιζανιο?

Σοφακι μου μπραβο στην Αλεξια που πινει με καλαμακι!!Ειναι σπιρτο,οχι σαν το δικο μου που του δειχνεις κατι και μετα απο κανενα μηνα θα το κανει..Αλλα για τις ζημιες πρωτος!!

Φιρφιρικο μου ο Βασιλακης τι κανει?Και εμενα δεν το πολυ θελει το ψαρι..Τον ξεγελασα την πρωτη μερα αλλα την δευτερη με τιποτα δεν το'τρωγε..

Μαμα Ευα μου περαστικα σας κοπελα μου..Πως ειναι οι τσουπρες τωρα?φιλακια πολλα

Κοριτσια σας αφηνω γιατι ξυπνησε το ζιζανιο κι ολας!!φιλακια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΙΛΕΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΚΡΙΝΙΑΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ...ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΦΙΡΦΙΡΙ Κ ΕΜΕΙΣ 4 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ 13 ΜΗΝΩΝ!

ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΩΝΩ ΠΟΛΥ?ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΛΩΝΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ!Η ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΕΤΣΙ, Η ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ, Η ΠΑΡΑΛΛΗ ΕΤΣΙ,ΕΓΩ ΕΤΣΙ...Ε ΜΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΤΗΣ ΛΕΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!ΟΚ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ...ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ-ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ...ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΠΧ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΑΠΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ...Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΒΓΑΖΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΠΑΡΤΑΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!ΑΧ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!!!ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ, ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΕΝΩ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΕΙ ΔΕ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ Κ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ!Ε ΝΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ...ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ Κ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝΕ!ΑΧ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ!

ΑΧ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΞΕΣΠΑΣΑ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΑΓΕ???

ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Υπεροχος καιρος το σκ εεεε!!!!! [smilie=sunny.gif] Η Δαναη μου ξεσαλωσε και το καταευχαριστηθηκε! Το Σαββατο ηρθε και η νονα με τα πασχαλιατικα δωρα της και ξεχασε τον υπνο της ....για κανα μισαωρο!!Χθες το βραδυ ουτε που ξυπνησε καθολου....κομματια!!!! :D:D

Εμενα κοριτσια δεν θελει με το καλαμακι.Της το εδινα και το πεταγε.Πινει χυμο κανονικα απο το ποτηρι και αν δει εμας να πινουμε νερο θελει και αυτη απο το δικο μας.....Χαλια γινομαστε!

Σοφακι με το μαγαζι οπως στα ειχα πει.Δεν πανε προς το καλυτερο τα πραγματα και πλεον το εχουμε παρει αποφαση....απλα προσπαθουμε να μαζεψουμε τα λεφτα μας πισω γιατι ειναι ολα πληρωμενα....

Περιττο να σου πω οτι γελασα παρα πολυ σκεπτομενη την φατσουλα της Αλεξιας "μπαμπου βα βα".. :D:D Πως να της χαλασεις χατηρι μετα? Οποτε προσπαθεις λιγο αργοτερα.Σκουπα και εγω μια της miele εχω και ειμαι υπερ ευχαριστημενη. Αυτη την σκουπα που πλενει με ειχε αποτρεψει η πεθερα μου να την παρω.Εχει και αυτη και την χρησιμοποιησε για πολυ λιγο .Η μικρη ειναι πιο βολικη λεει και δεν εχει αδικο!

Νανα εγω απο χυμο μονο πορτοκαλι της δινω (φυσικο). Και οταν υπηρχα τα μανταρινια μανταριναδα.Συσκευασμενα δεν νομιζω οτι θα της δωσω.Πολυ ζαχαρη,οχι και τα καλυτερα φρουτα....Για τα χερια η αδερφη μου (μανικιουριστρια!) προτεινει να κανουμε απαλο πηλινγκ 1-2 φορες την εβδομαδα, να βαζουμε μια καλη ενυδατικη ή βαζελινη και γαντακια υφασματινα(για να αναπνεει το δερμα αλλα και για να μην κανουμε κακο στα νυχια!) για ενα βραδυ.

Να της δωσεις πολλα φιλακια της ζουζουνας σου γιατι μαλλον τα δοντακια της την ταλαιπωρουν και εχει πολλα ακομα.....Οσο για την φιλη σου καλο ειναι να μην ειναι τοσο επικριτικη και καλα εκανες και της τα ειπες! :mrgreen:

Δημητρα περαστικα στον Θανουλη σου....Ελπιζω να ειναι πολυ καλυτερα :YMHUG::YMHUG: Καλη συνεχεια με τις δουλειες....

Μαρυλου μου τελικα ισως χρειαζεται λιγο υπομονη με τους παππουδες...Ο Χριστοφορος πως ειναι?

Για τα ψαρια που λες αν ηταν ετσι δεν θα επρεπε να τρωμε τιποτα.....!Γινονται τοσα πολλα που ορισμενα δεν βλεπουν καν το φως της δημοσιοτητας.Απλα οσο πιο "ντοπια" γινεται τοσο το καλυτερο ;)

Ευα μου τι κουκλα ειναι η Αριαδνη σου!!!!!!Και εμεις τοσα μαλλακια εχουμε!Που θα παει ...θα μακρυνουν!Πολλα φιλακια να δωσεις στις κουκλες σου! :YMHUG::YMHUG:

Πολλα φιλακια σε ολα τα μπεμπακια και ....καλη εβδομαδα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...