Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ??????


Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες!!! οπως παντα εχω αποριες και να ειστε καλα που με βοηθάτε!!!!

πήγα στο γιατρό και αφου όλα είναι οκ μεχρι στιγμής είπε τη λέξη που φοβόμουν!!! ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εχω ακούσει πολλά..... παρα πολλα και φοβάμαι!!! θέλω τη βοήθεια σας!!!! πονάει??????

οι περισσότερες γνωστές μου που έκαναν πέθαναν στο πόνο και ήταν κανα δυήμερο ξάπλα!!!

πόσο κοστίζει???? και ξέρετε που μπορώ να πάω να την κάνω??? απο θεσσαλονίκη είμαι!!!

σας ευχαριστω εκ των προτέρων και για να μην φοβάστε να μου πέιτε τη γνώμη σας να ξέρετε ότι όσο κι άν πονάει θα την κάνω!!! θα κάνω τα πάντα για ένα παιδάκι!!! απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένη!!!!

ασχετο αλλα επειδή εχω παει σε αρκετους γιατρούς εχω μαθει 2 πράγματα!!! ποτέ δεν είναι αργα!!! αλλα όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!!! οπότε όλες θα γίνουμε μανούλες αργα η γρήγορα!!!

χαμογελακια και φιλακια σε όλες!!!

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΟΝΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΜΟΝΗ ΤΟ ΖΩΟΝ(!!!). ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΨΙΜΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ, ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ, ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ. ΥΣΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΗΣΑ, ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 45ΛΕΠΤΑ ΕΦΥΓΑ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΟΥΤΕ ΖΑΛΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥ.ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΡΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑ ΠΕΡΔΙΚΙ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!!ΜΑΚΙΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

O πονος πιστευω εξαρταται απο το αν ειναι βουλωμενες οι σαλπιγγες Αν ναι λογικα θα πονεσεις περισσοτερο

Το προηγουμενο βραδυ πριν την κανω ο γιατρος μου ειπε να παρω ενα υποθετο (οχι κολπικο) depon

Οι σαλπιγγες μου δεν ηταν βουλομενες και αυτο που αισθανθηκα ειναι σαν να ηλεκτριζεται η περιοχη κατα τη διαρκεια της εξετασης η οποια κραταει λιγα λεπτα (ισως και ενα καψιματακι)

Δεν ειχα προβλημα ουτε να σηκωθω ουτε να παω σπιτι που μενω μακρια

Την ειχα κανει στο Λητω το 2007 και εκανε 100 ευρω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα.εγω εκανα σαλπιγγογραφια περσι το μαιο,αφου προσπαθουσαμε 1,5 χρονο και τωρα οπως βλεπεις περιμενω τον τεμπελη μπεμπη μου που δεν λεει να βγει!

η δικια μου εμπειρια...ουτε και το θυμαμαι!ειλικρινα,δεν ενιωσα ιδιαιτερη ενοχληση,οπως σε ενα τεστ παπ.δεν σου λεω πως ηταν ευχαριστη διαδικασια,αλλα οκ..ο γιατρος μου ειχε πει και πηρα ενα ντεπον μαξιμουμ πριν.το μονο που με ενοχλησε ηταν το επομενο πρωι(την εκανα βραδακι) που ειχα εντονους πονους περιοδου.ενα ντεπονακι και περασαν.και ειμαι και ατομο που δεν αντεχει τον πονο ε?

μια φιλη μου παλι που ειχε κανει πονεσε πολυ λεει.ειδικα μετα.της ειπα πηρε ενα παυσιπονο,της περασε.

το θετικο της υποθεσης ειναι πως απο οτι λενε ειναι πιο ευκολη μετα η συλληψη,γιατι "ανοιγει" ο δρομος!σε μενα ετσι εγινε,βεβαια με ταυτοχρονη παρακολουθηση των ωαριων μου...

καλη επιτυχια σου ευχομαι και μη κολωνεις πουθενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκανα σαλπιγγογραφια πριν 3 μηνες.Μια ωρα πριν παω,προληπτικα μου ειπε ο γιατρος να παρω ενα χιλιαρι ντεπον.Ενιωσα λιγο αβολα στην ολη διαδικασια αλλα οχι λιγοτερο απο εναν κολπικο υπερυχο.Ημουνα απολυτα χαλαρη κ γενικα δεν ηταν κατι επωδυνο.Οι σαλπιγγες μου δεν ηταν κλειστες,σε αντιθετη περιπτωση ισως πονουσα λιγο,δεν ξερω.Παντως η εμπειρια μου δεν ηταν τοσο δυσαρεστη κ αν χρειαζοταν κ σημερα θα το ξαναεκανα.Μετα αμεσως σηκωθηκα ντυθηκα,ειχα ελαχιστο αιματακι μεχρι το βραδυ κ λιγο πονουσε η κοιλιτσα οπως στην αρχη της περοδου αλλα τιποτα το φοβερο.Δεν ενιωσα την παραμικρη ζαλη η κακοδιαθεσια παρ ολο που ειμαι πολυ φοβιτσιαρα κ ολιγοψυχη σε τετοια θεματα.Η δικη μου γνωμη ειναι να πας χαλαρη κ να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι κ τιποτα φοβερο γιατι οντως δεν ειναι αλλα κ αν πονεσεις λιγο δεν νομιζω η αισθηση να ειναι χειροτερη απο τον πονο της περιοδου κ δεν κραταει πολυ αυτο.Χαλαρωσε.Δεν ειναι τιποτα.Εδω γεννανε οι γυναικες κ θα κολλησουν σε μια ταπεινη σαλπιγγογραφια;; :mrgreen: δεν ειναι τιποτα.Θα δεις.Σε φιλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Εκανα Σαλπιγγογραφια πριν απο ενα χρονο ακριβως στον Ασκληπιο στον Ευοσμο. Ειναι το πιο οικονομικο απο ολα οσα εψαξα. 100 ευρω πληρωσα , αλλα εχει περασει κ ενας χρονος.

Απο πονο μην ανησυχεις. Εμενα και οι 2 σαλπιγγες βρεθηκαν βουλωμενες και παρολα αυτα μια χαρα περπατησα μετα. Εκεινη την ωρα αισθανεσαι ενα ριγος και πονακια περιοδου. Οπως οταν θελει να κατεβει το αιμα κ δεν μπορει.

Ειναι στιγμιαιο. Ειχα παρει ενα παναντολ αν θυμαμαι το προηγουμενο βραδυ μαζι με ενα αντιφλεγμονωδες χαπι.

Μην πανικοβαλεσαι δεν ειναι τιποτα και στο λεει μια πολυ πολυ πολυ φοβιτσιαρα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνω με την απο κατω μου (το Gioulaki εννοω :lol::lol::lol: )

Κι εγω ειχα μια ενοχληση σαν πονο περιοδου την ωρα της εξετασης. Μετα εφυγα με τα ποδια μια χαρα και πηγα και για καφεδακι!

Καλα αποτελεσματα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ Κ ΠΗΓΑ Κ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΣΝΙΚΗΣ ΕΔΩΣΑ 100 ΕΥΡΩ Κ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ 95.ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 200ΕΥΡΩ.1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΝ ΚΑΝΩ ΠΗΡΑ ΝΤΕΠΟΝ Κ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΝΤΕΠΟΝ.ΝΑ ΤΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ ΕΜΕΙΝΑ Κ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΑΜΕ...ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστω πολυ πολυ πολυ για τις απαντησεις σας!!! τωρα περιμενω να ερθει η ακατανομαστη και την 10η μερα θα παω για εξεταση.

gioulaki εσενα που ήταν και οι 2 βουλωμένες τι γίνετε? με την εξεταση ανοιξαν ή χρειάστηκε επιπλέον εξέταση?????

muriam σημερα που μίλησα με τη μαμα μου το ιδιο πράγμα με σένα μου είπε!!! οτι μετα απο σαλπιγγογραφία αυξάνονται οι πιθανότητες σύλληψης!!!

σας ευχαριστω και παλι κοριτσια μου!!!

ευχομαι να πάνε όλα καλα γιατι στη παρούσα περιοδο ειναι δυσκολο να βρώ λεφτα για σπερματενχύνσεις και εξωσωματικες!!! ελπίζω να τα καταφέρω με τα χάπια πρόκλησης ωορηξίας που θα μου δώσει ο γιατρός ( αν φυσικά η σαλπιγγογραφία βγεί οκ)!!!!

gioulaki ενημερωσέ με τι παίζει αν είναι κάποια απο τις 2 βουλωμένη γιατι (σαν κλασσική αιγώκερος) θέλω να είμαι προετοιμασμένη για τα πάντα!!!!!

:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

αααα!!! αρχισα και διάιτα και έκοψα και το τσιγάρο!!! ελπίζω να αντέξω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Εγω έκανα σαλπιγγογραφία πέρσι τον Σεπτέμβρη.

Δεν ξέρω αν θα το πιστέψεις αλλά δεν πόνεσα καθόλου! Δεν ήταν ευχάριστο συναίσθημα φυσικά, αλλά δεν υπήρχε πόνος. Το μόνο που με πόνεσε ήταν ο κολποδιαστολέας, μετά τίποτα. Το θετικό ήταν οτι αμέσωες μετά έμεινα έγκυος! Το κόστος ήταν 160 ευρώ νομίζω. Καλή επιτυχία και γρήγορα με ενα μωράκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

Καλησπέρα. Εγώ σήμερα έκανα την υστεροσαλπιγγογραφία στο ΙΑσω και κόστισε 165 ευρώ. Εγώ προσωπικά πίστευα ότι δεν θα πον´εσω και είχα προετοιμαστεί αναλόγως, αλλά δυστυχώς διαψεύστηκα. Πόνεσα τόσο πολύ, τους παρακαλούσα να σταματήσουν αλλά μου είπαν ότι δεν ήταν εφικτό και μου ήρθε τρελή τάση για εμετό από τον πόνο. Εγώ εν τέλει έχω τη μια σάλπιγγα κλειστή και ξεκίνησα κιόλας θεραπεία μήπως καταφέρω και την ανοίξω. Θα δόυμε. Ίσως γιαυτό κ πονούσα τόσο πολύ... Σίγουρα όμως ο πόνος ήταν αφόρητος... Τώρα είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου με ελαφρύ πόνο, σαν εκείνον της περιόδου. Εύχομαι σε όσες γυναίκες κάνουν την ίδια εξέταση να είναι ανώδυνη κ να έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα... Περιττό να πω ότι οι γιατροί στο ΙΑσω ήταν απλάα φανταστικοί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Das Kind σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και σε εμένα ήταν τραυματική η εμπειρία της σαλπιγγογραφίας αλλά αυτό που μου στοίχησε περισσότερο ήταν τα αρνητικά αποτελέσματα. Εμένα μου βγάλανε συμφύσεις και στις 2 σάλπιγγες και μάλιστα μου είπαν ότι η δεξιά βλέπει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω οπότε μάλλον δε μπορεί να αρπάξει το ωάριο. Γενικά μου βγάλανε διάφορα, για δίκερη μήτρα, υπερπλασία του ενδομητρίου κτλ κτλ που όλοι μου λέγαν ότι θα χρειαστεί λαπαροσκόπηση. Ψάχνοντας το μετά διάβασα κάπου ότι αν στην σαλπιγγογραφία πονέσεις πολύ μπορεί από τον πόνο να κάνει συσπάσεις η μήτρα και να δείξει ψευδή αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της σαλπιγγογραφίας είναι θέμα κρίσης του γιατρού που βλέπει πως κυλάει το υγρό στις σάλπιγγες και βγάζει τα συμπεράσματά του. Είναι λίγο σχετικά τα αποτελέσματα. Πάντως αν χρειαστεί ποτέ να την επαναλάβω την σαλπιγγογραφία θα το κάνω μόνο με μέθη για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα επηραστούν τα αποτελέσματα από τον πόνο.

Στην δική μου περίπτωση αφού βρήκα ένα πολύ καλό γιατρό, ψάχνωντας να βρούμε σε τι οφείλονταν οι συμφύσεις ανακαλύψαμε ένα μικρόβιο το μυκόπλασμα-ουρεόπλασμα που το καταπολεμήσαμε. Δύο μήνες μετά έμεινα έγκυος εκεί που δεν το περιμέναμε και ενω κλείναμε ραντεβού για να κάνω εγώ την λαπαροσκόπηση και ο σύζυγος επέμβαση για αφαίρεση κυρσοκήλης. Και μάλιστα το ωάριο ήταν από την δεξιά σάλπιγγα, ενώ μου λέγαν ότι βλέπει προς τα πάνω και δεν μπορεί να αρπάξει ωάρια! Όλα είναι σχετικά! Μην απογοητεύσαι και μην σταματήσετε ποτέ την προσπάθεια! Μπορεί η "βουλωμένη" σάλπιγγα που σου βρήκαν να έχει ήδη ξεβουλώσει με την σαλπιγγογραφία και να είναι μια χαρά τώρα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι και μην φοβάσαι τίποτα! Όλες θα γίνουμε μανούλες αρκεί να το θέλουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@ MaDi, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και ελπίζω πραγματικά μόνο στο καλύτερο. Θα δείξει στην πορεία πως θα πάω και τι αποτελέσματα θα έχω. Πάντως προς το παρόν, λόγω της θεραπείας που λαμβάνω, απαγορεύται οποιαδήποτε προσπάθεια σύλληψης. Από τον Αύγουστο πάλι... Χαίρομαι που σε σένα πήγαν όλα καλά και εύχομαι να είναι το ίδιο για όλες τις γυναίκες... :D Εγώ ελπίζω πάντως, μέχρι να έχω από τη γιατρό μου μια εντελώς αρνητική γνωμάτευση... Ο Θεός είναι μεγάλος και απλά ελπίζω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...