Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποτε βαλατε το μωρακι σας σε μονο κρεβατακι;


Recommended Posts

Σκεφτομαι τις τελευταιες μερες να δωκιμασω να κοιμησω το κοριτσακι μου σε μονο κρεβατακι(με προστατευτικα εννοειται), αν και ειναι σχεδον 17 μηνων, γιατι μου δινει την εντυπωση οτι καταπιεζεται στην κουνια της.Κανει και αστατο υπνο,χτυπαει στα καγκελα και ξυπναει πολλες φορες το βραδυ.εσεις ποτε πρωτοβαλατε τα μωρακια σας;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τους πρωτους δυο τους εβαλα περιπου δυο χρονων,αφου βλεπεις οτι καταπιεζεται δοκιμασε το,αφου εχεις προστατευτικα καγκελα δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια.λεω να το δωκιμασω, μηπως κοιμηθει καλυτερα το βραδυ και κοιμηθουμε και εμεις επιτελους! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα θα ηθελα να ρωτησω κατι επανω στο θεμα..μιας κ εγω το σκεφτομουν αυτο τωρα τελεταια..

παρολλο που υπαρχουν τα προστατευτικα δεν υπαρχει κυνδινος να πεσουνε?δεν εννοω στον υπνο τους..ασ πουμε ο δικος μου ειναι 18 μηνων,περπαταει,σκαρφαλωνει κτλ.

απο ενα κρεβατι η καναπε ξερει να κατεβαινει αλλα αν ξυπνησει χωρις να καταλαβω κ παει να τα πηδηξει?δε θα χτυπησει?

χαζη η ερωτηση μου ξερω αλλα επειδη δε "ψαχτικα" ακομη για κρεβατι κ δε τα εχω δει γι αυτο ρωταω..υπαρχουν κ ψηλα προστατευτικα?σαν αυτα της κουνιας?

marianna συγνωμη για την καταχρηση.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ντινα τα συγκεκριμενα προστατευτικα δεν ειναι τοσο ψηλα οσο τα καγκελα της κουνιας ,και πραγματι το μωρο μπορει να σηκωθει ορθιο στο κρεβατακι το βραδυ και να πεσει.αυτη ειναι και η διαφωνια μας με τον αντρα μου ο οποιος υποστηριζει οτι το παιδι πρεπει να ειναι μεγαλυτερο για να μπει σε μονο κρεβατι, αφου τα προστατευτικα στην ουσια ειναι μονο για οσο κοιμαται.

εγω σκεφτομαι να τα παρω και να δωκιμασω αρχικα να την κοιμιζω εκει τα μεσημερια, και να την προσεχω.βεβαια αν διαπιστωσω οτι ξυπναει και παει να σκαρφαλωσει και να κανει ταρζανιες-θα παει ξανα στην κουνια της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ma kai se mono na to baleis pali tha baleis prostateutiko,emeis otan egine 2 vgalame ta kagkela tis kounias k balame prostateutiko ,mou epese epo to keno metajsu prostateutikou kai krebatiou,to eftiaksa kai exei mono ena keno isame 25 ekatosta apo ta podia apopou katevainei moni tis pleon k anevainei .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια

εμεις τον μικρο τον βαλαμε σε κρεβατι κανονικα οταν ηταν 17 μηνων

του βαλαμε τα προστατευτικα στην αρχη αλλα τα πηδουσε κ φοβηθηκαμε μη χτυπησει το βραδυ

του τα βγαλαμε κ κοιμαται μια χαρα, δεν εχει πεσει ουτε μια φορα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα ποτε δεν προσπαθησε να πηδισει απο το προστατευτικο ....επεσε μια φορα απο το κενο αλλα εμαθε να μην κοιματε στα ποδια του κρεβατιου αλλα πανω στο κεφαλι .το κρεβατι ειναι κανονικο 1*2 και το προστατευτικο 1 μερο το εχω καβει αρκετα προς τα πανω και ειναι κενο προς τα ποδια .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και από εμένα....η μεγάλη μου στη κούνια δεν κοιμήθηκε ΣΧΕΔΟΝ ποτέ. Με το που την βάζαμε έκλαιγε και θρηνούσε για πάραααααα πολλές στιγμές και δεν άντεχα να την ακούω. Έτσι ξεκίνησε να κοιμάται στο κρεβάτι μας. Όλοι μου έλεγαν πως δεν θα φύγει ποτέ απο εκεί και ειδικά όταν ξανά έμεινα έγκυος αγχωνόμουν τόσο πολύ γι' αυτό, που αντί να κάνω κάτι το ανέβαλλα συνεχώς.

Μετά σκέφτηκα πως χρειάζομαι ηρεμία για να κάνω μια τόσο μεγάλη αλλαγή και αποφάσισα να το κάνω όταν σταματήσω την εργασία μου για να γεννήσω. Ετσι όταν ήταν 16 μηνών της άλλαξα δωμάτιο και κρεβάτι συγχρόνως.

Τώρα βέβαια δεν κοιμάται σε μονό αλλά στο παλιό φοιτητικό μου που είναι 1,5. Εγώ της έχω μαξιλάρια για προστατευτικά και δεν έπεσε ποτέ από εκεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαριαννα κι εμενα 17 μηνων ειναι και προβληματιζομαι κι εγω τελευταια τι να κανω!

Ισως να εξαρταται κι απο το πώς κοιμαται καθε παιδι.Εμενα κανει πολύ ανησυχο υπνο, πανω κατω 50 φορες τη νυχτα, και φοβαμαι με το προστατευτικο αυτο που ειπε το Μαϊμουδακι, να πεσει απο το κενο μεταξυ τελειωματος προστατευτικου και κεφαλαριου.

Εχω δει ενα δυο προστατευτικα και δεν μου φαινονται πολυ αξιοπιστα.

Πραγματικα κι εγω δεν ξερω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα κοιμαται εδω και 3 εδομαδες περιπου στο μονο..εχουμε βαλει ομως διπλο προστατευτηκο και πιανει ολο το κρεβατι..ειναι χαμηλο και σκαρφαλωνει αλλα δε χτυπαει για να πεσει και κατεβαινει απο το κατω μερο ςτου κρεβατιου..

Μπορω να πω οτι κοιμαται πολυυυυυυ καλυτερα

Γιατι στην κουνια ενιωθε εγκλοβισμενος..

ασ επου μου ειναι και πολυ πιο ευκολο στη φροντιδα του

ξυπναει αντε μια φορα τη νυχτα για λιγα χαδια και αποκοιμιετε ξανα σε 5 λεπτακια..επισης επειδη ιδρωνει παρα πολυ μου ειναι πολυ πιο ευκολο να τον αλλαξω αντι να σκηβω στην κουνια η να τον ξυπναω.

Συνιστω ανεπιφιλακτα για παιδι απου κανουν ανισυχο υπνο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω εχω κανα μηνα που τον εχω στο κρεββατι δεν υπαρχει θεμα να πεσει αν παρεις καποια μεγαλα προστατευτικα πιανουν το περισσοτερο κρεββατι ενα που πηρα εγω ειναι 1,20 απλα εγω εχω θεμα οτι που και που μου σηκωνεται τη νυχτα για να παιξει να δει τηλεοραση και παει λεγοντας αλλα ,ε λιγο υπομονη ολα γινονται και ακομη εκει που κοιμοταν μεχρι 9,30 με 10 τωρα που σηκωνεται οτι ωρα θελει πλεον ξυπναμε μεταξυ 7,30 και 9 παρα το πολυ αναλογα με τα κεφια του ελπιζω σε κανα 2μηνο να επανελθει στα κανονικα.τωρα για να πεσει αν το βαλετε εκει που ξεκιναει το κεφαλι ολα καλα και ακομη και σε περιπτωση που πεσει δεν ειναι μεγαλο το υψος οποτε οκ εγω τον βρηκα κατω στο πατωμα να κοιμαται...

ο λογος εγω που τον εβγαλα απο την κουμια ειναι γιατι κοντα το χρονο επεσε απο την κουνια και κοιμομασταν διπλα.επειτα αγορασα προστατευτικο-εξτρα καγκελο(για την ακριβεια εκανα πατεντα απο ξυλουργο)αλλα πριν κανα μηνα το πολυ κατεβηκε και απο εκει και ετσι ειπα τερμα η κουνια και δωματιο του αλλαξα πριν κανα2μηνο μεχρι τωρα τον ειχα στο δωματιο μας αλλα να πω την αληθεια δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα στις αλλαγες αυτες ειδικα στην αλλαγη δωματιου που φοβουμουνα καθολου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απλα εγω εχω θεμα οτι που και που μου σηκωνεται τη νυχτα για να παιξει να δει τηλεοραση και παει λεγοντας

να κ αυτο ηθελα να ρωτησω αλλα λεω θα μου πουνε "για καλο ηρθες κοπελια"? :lol::lol::lol:

ολο ΑΝ κ ΑΝ :roll:

τωρα ομως θα τη κανω την ερωτηση μου ;) ...κ αν το βραδυ σηκωθει κ δε παρω χαμπαρι κ αλωνιζει...κ σκαρφαλωσει πουθενα κ παθει κατι κτλ,κτλ?

εμενα ρε γμτ ξυπναει κιολας...οχι με κλαμματα αλλα σα να υπνοβατει :shock: ξυπναει σηκωνεται ορθιος κ κοιταει απεναντι στον τοιχο :? μετα απο λιγο τσουπ αντε παλι γυρναει κ κοιμαται

μαλλον θα πρεπει να τον αφησω ακομη να "κουτουλαει" στη κουνια του..ετσι κ αλλιως παλι θα σηκωνομαι απο το αγχος μου φαινεται..σε κανα 2-3 μηνες θα το επανεξετασω το θεμα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω προσωπικα κλειδωνω τις πορτες αφηνω ανοιχτη μονο τη δικη του και τη δικη μας και ετσι αν παει μονο στο διαδρομο η ερθει σε εμας θα το κανειλιγε φορες μετα θα σταματησει δεν ξερω αν το ανεφερα εγω τον βρηκα να κοιμαται στο διαδρομο ενα βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια διαβασα ολες τις απαντησεις σας!το σαββατο θα παω να παρω ενα πολυ ομορφο παιδικο κρεβατακι που εχω δει στο ικεα ,και τα προσταστευτικα.ελπιζω το κοριτσακι μου να κοιμαται καλυτερα εκει :) .

πρεπει να σας πω οτι και εγω την εχω βρει να κοιμαται στο διαδρομο,και κατω απο την τραπεζαρια-παντα το μεσημερι βεβαια, που συνηθως οταν νυσταζει μπορει να κοιμηθει και ορθια :lol::lol: .

φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και απο μενα!!!!

εγω την εβαλα 23 μηνων στο κρεβατακι της με προστατευτικο βεβαια και πολλα μαξηλαρακια απο την πλευρα του τοιχου...γιατι θα ερχοταν ο αδερφουλης της κ χρειαζομασταν την κουνια....δεν μου εχει πεσει ποτε κατω...οταν θελει να κατεβει...παω στα κατοποδαρα και κατεβενει...αλλα και οταν ξυπναει παντα με φωναζει!παντως το δεχτηκε πολυ καλα!και της αρεσε πιο πολυ!!!

μαριαννα31 καλοριζικο το κρεβατακι σας και ευχομαι να πανε ολα καλα!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...