Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ 2011


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω ποτέ θηλές από καουτσούκ. μόνο σιλικόνης, οι οποίες μου'χουν πει ότι όταν μεγαλώσουν λίγο καλό θα ήταν να αντικαθίστανται με "καουτσουκένιες", για να μην τις κόβουν τα μικρά με τα δόντια τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαι παλι...εγω ευτυχως δεν εχω θεμα με θηλες!!

demie μου ειπε πως πρεπει να παιρνουν κανονικα 30 γραμ την μερα και ο δικος μου παιρνει 20.πιστευω και γω οτι θα το κανει το αλμα του καποια στιγμη... μου ειπε οτι μαλλον δεν τον αφηνω να παρει απο το στηθος το τελευταιο γαλα που ειναι πιο λιπαρο. να επιμενω λεει με τον ενα μαστο και 20 λεπτα αν χρειαστει και παραπανω μεχρι να αδειασει τελειως αλλα ο μπεμπης δεν καθεται... πολλες φορες η θα κοιμηθει μετα τα 10 λεπτα και δεν θα ξυπναει με τιποτα ή θα παλευει κανονικα και δεν θα θελει να πιει αλλο....

κουκι :-*:-*

χθες ηταν το πρωτο βραδι που ο μπεμπης κοιμηθηκε 8,5 ωρες σερι απο τις 21.00-04,00 που τον ξυπνησα εγω γιατι ανησυχισα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι περισσοτερο ευαισθητες απο της θηλες σιληκονης ξερω... και αυτην την φορα της πηρα ολες σιληκονη εκτος απο της πιπιλες που ειναι ολες καοτσουκ...αλλα ποτε δεν ειμαι σιγουρη της κοιταω συχνα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και απο μας ! τις προάλλες του πηρα τα πρώτα του παιχνιδάκια ! ενα κρεμαστό "χταποδακι" για το καρότσι, ενα "γυμναστήριο" με την κουβερτουλα και τα κρεμαστα παιχνιδάκια απο πανω (κλασικό πια...) και το καλύτερο : εναν φορητό μουσικό προβολέα της Fisher Prize !!!

εγω τον αλλάζω στο μπανιο (πανω στο πλυντήριο εχω τοποθετήσει το καταλληλο στρωματάκι) και τα βραδια δεν ηθελα να ανοιγω το κανονικό φως γιατί "ξύπναγε" για τα καλά ! οποτε με αυτό βρήκα την υγειά μου 2 - 3 βραδια τώρα !!!! το κοιτάει, του χαμογελάει ... το εχει αγαπήσει !!! :x

εμεις σημερα καναμε τον υπερηχο στα "καμπανέλια" για υδροκήλη και τελικά εχουμε στα δεξια :cry:

αλλα μιλησαμε με την παιδίατρο και ειπε οτι αφού εχουν κατεβει και οι δυο ορχεις, τοτε θα το παρακολουθούμε αλλα γενικά ειμαστε ΠΟΛΥ αισιόδοξοι... :D

κατα τα αλλα ... μου εκανε κατι περιεργα στον υπνο τις τελευταίες μερουλες... επεφτε για υπνο απο τις 6 το απογευμα, εκανε το κλασικό 4ωρακι του (υπνο) και μετα διωράκια ως τις 9 το πρωί ...αλλα βαρέθηκα κοιμήσου - ξυπνα - τάισε - ξανακοιμήσου - ξανα.......... !!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ξαναγυρισαμε στα κλασικά... τον περιμένω ακόμα να κοιμηθεί για το 4ωράκι του...

εχει λιγα νευράκια... :roll::roll::roll:

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ !!! :x:x:x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

spirtouli σε καθε γευμα τον θηλαζεις κ απο τα 2 στηθη? αν ναι θηλαζε μονο απο το ενα οσο χρειαστει...

συνηθως τα μωρα που δεν θηλαζουν το λιπαρο γαλα τα κακα τους ειναι χρωμα προς το πρασινο εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MΑΡΙΑ αφου θα το παρακολουθειτε μην αγχωνεσαι! Ο υπερηχος στους ορχεις ειναι υποχρετικος σε ολα τα αγορακια ή ειχατε ενδειξεις-υποψιες και τον κανατε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχχχχ!καλημερα σας!δεν αντεχω αλλο,με εχει ξεζουμισει ο μικρος..δεν τον προλαβαινω!χτες το μεσημερι πριν φυγω για δουλεια εφαγε τα 140 ml του και ουρλιαζε.τον βαζω λιγο στηθος,αποκοιμηθηκε.δεν προλαβα να αρχισω να μαζευω γαλα για να αφησω,ακουω τη μανα μου να μου τον φερνει πεινασμενο!ετρωγε τα χερια του.του δινω τα 35 που ειχα μαζεψει σταγονα σταγονα,τα εφαγε κι αυτα!παιρνω το θηλαστρο στη δουλεια και εβγαζα αναμεσα σε κατι αποτριχωσεις με τα χιλια ζορια.το απογευματακι με παιρνει ο αντρας μου να ερθει να παρει το γαλα,δεν ειχα μαζεψει ουτε 100.αφησα την πελατισσα στη μεση,κλειστηκα στο μπανιο,το ζουλαγα απο εδω απο εκει,κουτσα στραβα βολευτηκαμε!αλλα πολυ αγχος ρε παιδακι μου..

απο χτες εχω πιει τοοοοσο πολυ νερο,τωρα βγαζω μια χαρα.ευτυχως για μεγαλες αναγκες εχω αποθηκευμενο στην καταψυξη αλλα δεν θελω ρε γμτ απο τωρα που εχω ακομα..

δεν τρωει ομως παρα πολυ?βγαζει καμια με θηλαστρο απο εσας που θηλαζετε να μου πειτε ποσο τρωει?τωρα εμεις το πηγαμε 150..εντωμεταξυ τον ζυγισα και ειναι γυρω στα 5300 :o .δεν ειναι πααρα πολυ?βεβαια πρεπει να ειναι γυρω στους 59 ποντους.δεν μου φαινεται ομως χοντρουλης.τωρα αρχιζει δειλα δειλα να κανει λιγες διπλιτσες στα μπουτουκια του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?

μαρια γιατι κανατε υπερηχο ειχατε καποια ενδειξη? εμας δεν μας εχει πει να κανουμε.

:roll:

ρανια εγω βγαζω με το θηλαστρο μονο για ενα γευμα την μερα που λειπω απο το σπιτι τα αλλα τα δινω απευθειας απο το στηθος. ο δικος μου κλεινει αυριο τους 3 μηνες κ πινει γυρω στα 170-180 μλ.

βεβαια δεν μπορω να ξερω ποσο πινει στα προηγουμενα γευματα. παντως απο κιλα μην ανησυχεις μια χαρα ειναι το παιδι να φανταστει ο δικος μου στους 2 μηνες ηταν 5780 κ γεννηθηκε 2700 δλδ εβαλε 3kg σε 2 μηνες :shock: με μονο θηλασμο. τωρα που τον ζυγισα μονη μου (απο βδομαδα θα παμε για εμβολιο) ειναι 6400 ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οποτε λες ειναι καλα σε κιλα ε?παιδιατρο παμε σε 3 εβδομαδες..οπως και να εχει δεν γινεται να του δωσω λιγοτερο..αν δεν χορτασει ουρλιαζει.εντωμεταξυ οσο και να του δωσω θα το φαει.στο στηθος τον σταματαω εγω οποτε νομιζω και αν φωναζει τον ξαναβαζω.αλλα μονος του δεν σταματαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εννοειτε οτι ειναι μια χαρα το παιδι σε κιλα... το καθε παιδι εχει τις δικες του ποσοτητες . παντως εγω ενα κουτι αλμιρον (δειγμα) κ απ εξω γραφει οτι τα παιδια πανω απο 5 κιλα τρωνεται περιπου 5 γευματα των 180 ml :roll: οποτε αν θελει να φαει παραπανω κ δεν βγαζει γουλιες δινε του κ 180 μλ.

συζητατο βεβαια κ με τον παιδιατρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια !!

οχι δεν το κανουν ολα τα αγορακια ! εμας μας τα ειχαν "πρήξει" ... :lol::lol::lol:

περαν της πλακας τα ειδε πρησμενα η γιατρέσα μας και μας εστειλε προοληπτικά !

σπιρτουλακι κοίτα και εδώ> http://ariadni144.wordpress.com/2009/06 ... nta_vrefi/

θα πρεπει να τον ξυπνάς να συμπληρώνει τουλάχιστον 15 - 20 λεπτα θηλασμού

(να τον προσέχεις να καταπίνει οχι μονο να πιπιλίζει)!εμενα μου ειχε γίνει εμμονή τον πρώτο καιρό!

συνεχεια το ρολόι κοίταζα και η ακοη μου ειχε οξυνθεί απιστευτα για να ακούω

αν καταπίνει καλά !!!!! :?

...τα πρασινα κακακια μπορεί να ναι & απο αλλεργία σε κατι που εφαγε η μητέρα !

ρανιααααααααααααα δώσε στο παιδί να φάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! τι το σκέφτεσαι καλέ !!;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας γεια σας!!!

Μαρακι ευχαριστουμε για την σελιδα!! αυτο το μηνα ο μπεμπης πηρε 640 γραμ αρα ειναι μεσα στα ορια που γραφει η σελιδα. δεν ειναι οτι δεν παιρνει απλα παιρνει λιγοτερο... ειναι το πιο αδυνατο παιδακι στο δικο μας ποστ.....και γεννηθηκε 3370 να φανταστεις! τελος παντων τον παλευω οσο μπορω και οσο καθεται δηλαδη...απο χθες προσπαθουμε γυρω στη μια ωρα να φαει καθε φορα και μετα 30 λεπτα ορθιος, καταλαβαινετε οτι περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω.. τωρα τον ξυπναω στις 3 ωρες αν δεν εχει ξυπνησει. πρασινα κακα εχει κανει 2-3 φορες αλλα οχι συνεχεια. σας αφηνω γιατι πρεπει να ξυπνησω το μπουμπουκακι μου!!

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσουδάκια κ φαγανούλικα μωράκια!!! Σήμερα εμείς φτερνιζόμαστε αρκετά, ίσως αρπάξουμε κανένα μίνι πουντάκι..... εμ, καιρός είναι αυτος? ευτυχώς απο όρεξη πάμε καλά!

εμένα γεννήθηκε 2900 κ τώρα που είναι 3μηνών κ κάτι ψιλά είναι κοντά 6500 κιλά, ίσως κ λίγο παραπάνω.. θα τον ζυγίσω ακριβώς κ θα σας πω. απο γάλα πίνω γύρω στο 1 λίτρο απο πρωί μέχρι βράδυ. 180άρι μπιμπερό δεν κάνουμε, γιατί θέλει αρκετά γεύματα με λιγότερα μλ.

φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

180άρι μπιμπερό δεν κάνουμε, γιατί θέλει αρκετά γεύματα με λιγότερα μλ.

φιλάκια!

π ο λ λ α α α α α α α α α α α α α γευματα θελουν και οι δικες μου!!!!!!!

τσουκου τσουκου το πανε το θεμα........αργαααααααα-αργααααααααααα....

ΦεεεεεεεεεεεεεεΤαααααααααααααααα

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια ομορφα με τα σουπερ γλυκα μπεμπακια!

Demie πινετε ενα λιτρο γαλα? μπραβο το παιδακι μου!!

εμεις ειμαστε εδω κ αρκετες μερες στα 730-780 τη μερα- εκτος απο καποιες φορες που εχει τσακιρ κεφι κ πινει παραπανω- εχει σταθεροποιηθει στα γευματα- 5 κανουμε την μερα. για ενα διαστημα επινε παραπανω κ τωρα πινει λιγοτερο.

εχει βελτιωθει πολυ με το θεμα αγκαλιας (κ φυσικα τωρα θα το γρουσουζεψω κ θα συμβει το αντιθετο :lol: ) καθεται κ αρκετη ωρα μονη της στην διαρκεια της μερας κ κοιμαται τα μεσημερια.αυτο για να το πετυχω βεβαια (τον μεσημεριανο υπνο) ξαπλωνω διπλα της κ σκεπαζομαστε παρεα με ενα λινο καλοκαιρινο κουβερτακι πανω απο το κεφαλι κ εγω κανω το στηριγμα της 'τεντας' χαχα κ της βαζω την πιπιλα που της φευγει συνεχεια- ηρεμει κ κοιμαται ετσι...τι να πω..σαν τις κοτες που οταν κλεινεις το φως νομιζουν οτι νυχτωσε κ πεφτουν για υπνο :lol::lol:

εχω αααααλλο προβλημα τωρα....δεν θελει καθολου το καροτσι....μα καθολου....κ τι θα κανω ρε μαμώτο μου στο σλινγκ δεν μπορω να την εχω συνεχεια οταν ειμαστε εξω- αρχισαν κ οι ζεστες κ θα λιωσουμε στον ιδρωτα-

γιατι ετσι αυτο το παιδι ανάποδο ειναι ωρες -ωρες...το κοτάκι μου.. :@)3:-O:(|)[smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια εστειλα μειλ στη babylino και αντι για δειγματα μου εστειλαν εκπτωτικα κουπωνια!!!

Επίσης εμεις πινουμε στη καθισια μας 190-200 μλ σε καθε γευμα κ το βραδυνο πλεον ειναι 230 :o

Μηπως να της το ελλατωνα? Αλλα πειναει η σκατιαρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΟΥΛΑΚΙ αν η μπεμπα σου πινει 190-200ml γιατι να της τα μειωσεις βρε;;; Θα εχει γκρινια το μωρο! Ασε που και 5ml να τους <λειπουν> θα τσιριζουν!!!

Φτου φτου φτου σκορδα!!!!! Ας την κι ας τρωει. ;)

Εγω παρακαλαω να φανε μονοκοπανια εστω 120 ml....Ξερεις τι ειναι να ταιζεις με το σταγονομετρο ΑΠΕΙΡΕΣ φορες τη μερα;;;Δραμααααα....Συνολικα τη μερα πινουν γυρω στα 700 ml αλλα μου βγαζουν την ψυχη!!! :?:?:?:?:?:?:?

Υπαρχουν και γευματα των 150ml αλλα αντε να ειναι 1-2 μεσα στη μερα....

Δε μου λετε, τα μωρακια σας μετα απο καθε γευμα κοιμουνται-τα κοιμηζετε;;;;Μενουν πολλες ωρες ξυπνια;;;

Ρωταω γιατι οι δικες μου μπορει να μεινουν ξυπνιες ΟΛΗ ΜΕΡΑ με μικρα διαστηματα υπνου (απο 20λεπτα εως 2 ωρες)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιουλάκιους για να σου στείλουν τα babylino τις καινουριες- πρεπει να γραψεις στο mail οτι θες να δοκιμασεις τις νέες πανες. :)

...εχω φαει πιτσα κ κάτι wrapάκια με κοτοπουλο κ τωρα πινω σοδες να στανιαρω...μωρε ξερετε τι μου έλειψε???

ενα μοχιτάκι καλοκαιρινο....αντε κ μια παραλία ηλιόλουστη...αντε κ reggae μουσικούλα να παιζει απο πίσω ...αντε κ μια ωραια πολυχρωμη αιώρα...αντε φτανει...

καληνυχτα!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!χτες ηταν μια καλη μερα.ο μπεμπεκος απιστευτα ησυχος,η παραγωγη της αγελαδας(εμενα εννοω φυσικα)επανηλθε στα κανονικα της(εβαλα και καταψυξη 2 σακουλακια χτες και σημερα),οποτε ολα καλα προς το παρον!

τωρα περιμενω να ξυπνησει να φαει,να βγουμε βολτουλα.λεω να παρω ενα παρκοκρεβατο για οταν τον αφηνω στη μανα μου.πολλες φορες τον αφηνω γυρω στις 10 ωρες με τη δουλεια...να μην ειναι συνεχεια στο ριλαξ..εχει παρει καμια σας?εχω δει καποια στο τζαμπο,αλλα δεν εχω ιδεα ποιο μπορει να ειναι καλο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Σας διαβαζω που και που, οποτε προλαβαινω. Ειμαι με τα κοριτσια του Απριλιου - Μαιου.

Ρανια πολυ καλο και ανθεκτικο αποδειχτηκε το παρκοκρεβατο της chicco. το εχω απο τον πρωτο μου και ειναι ακομη καλο, 7χρονια (δεν το χρησιμοποιησα τοσα χρονια, στην αρχη συνεχεια).

Lollipop να χαιρεσαι τις κορουλες σου ,ειναι δυο κουκλες!!!! Πολυ θα ηθελα εαν κανω κορη να τους μοιασει. Μπραβο σου που τα καταφερνεις και εχεις και λιγο χρονο ελευθερο να μπεις εδω.

Τα Μπεμπιλινο τωρα στελνουν τα καινουργια δειγματα. Ειναι πολυ αποροφιτικες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...