Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!


Recommended Posts

Καλησπερα γλυκες μου!Μολις επεστρεψα απο το χωριο,τι ωραιο που ειναι το σπιτακι οταν λειπεις!!!Θα κανω μπανακι κ θα απολαυσω τον καναπε μου!!!

Μαρακι μου κουραστηκες ε?Αυτα εχουν τα τραπεζωματα,οσο χαλαρα κ να ειναι στην κατασταση μας ειναι κουραστικα...Εγω σημερα μια ανηφοριτσα ανεβηκα με τα ποδια στο χωριο κ εκανα 2 ωρες να συνελθω!!!Καλη επιτυχια αυριο με τον β'επιπεδου και θα περιμενουμε τα νεα σου!

Νικολ μου και Ζαχαρωτο ελπιζω καθε μερα που περναει να ειστε κ καλυτερα...Τα φιλια μου!

Γιεληζ ποτε ξεκιναει η αδεια σου?Το κανονισες ή ακομη?

Οι υπολοιπες τι μου κανετε?Ελπιζω να ειχατε ενα τελειο ΣΚ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

KORITSIA TI KANETE????? EXW NA MPW ARKETO KAIRO..EXW KORITSAKI TELIKA!!!!! :P:P:P:P:P

OLO ME KLWTSAEI BEBAIA.. :lol::lol::lol:

PWS PANE OI KOILITSES SAS??EMENA TWRA ARXIZEI KAI PSILOFAINETAI...ARXIZEI NA FOYSKWNEI.MONO POU TWRA METAKOMIZW TELOS TOU MHNA KAI OSO NA NAI...EXEI KOURASH TO OLO TO 8EMA..ALLA EINAI KAI EYXARISTO SYGXRONWS!!

SOFITSA KALH KSEKOURASH..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα!!

Χαρά μου συγχαρητήρια για την κοράκλα!!!!

Σοφία μου δεν κανόνισα ακόμα για την άδεια θα πάμε μία απο αυτές τις μέρες Αλεξ/πολη για να το κανονίσουμε... Βασικά εγώ έλεγα να κάτσω μέχρι την 25η Μαρτίου αλλά ο άντρας μου λύσσαξε!! :lol::lol::lol:

Μαράκι μου καλή επιτυχία και πάλι!!! Περιμένουμε τα νέα σας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Ζαχαρένια μου λυπάμε πάρα πολύ για το μωράκι σας. Τωρα να ξεκουραζεσε και να εισαι ηρεμη για να ειστε καλά εσυ και το μωρακι σου. Ολα καλά θα πάνε!!

Νικόλ μου κι εσυ ταλαιπωρηθηκες τοσο πολύ. Ευτυχως ειστε καλά τωρα και εσυ και το μωρακι σου. Ολα θα ειναι καλά απο δω και περα θα δεις!

Μαρακι περιμενουμε τα νεα σου σημερα απο το Β επιπεδου. Ολα θα εινια τελεια!!!

Χαρα με το καλο η μπεμπα!!!

Γιελιζ μετά την 25η μαρτιου θα παρεις αδεια?

Εγώ θα δουλευω μεχρι 31 Μαιου. Και 25 Μαιου μπαινω στον μηνα μου. Ακουσα και μια γνωστη μου χτες που γεννησε 2 μερες μολις μπηκε στο μηνα της :?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μάχη μου!

Κανονικά η άδεια μου ξεκινάει στις 22 Απριλίου... Αλλά ο γιατρός μου στο νοσοκομείο μου είπε ότι θα μου γράψει άδεια νωρίτερα... κάπου στην 24η εβδομάδα... (δηλαδή τώρα) εγώ έλεγα να κάτσω λίγο ακόμα... αρχικά έλεγα να βγεί ο Μάρτιος, γκρίνιαζε ο άντρας μου ότι είναι πολύ αργά μετά είπα τουλάχιστον μέχρι την 25η Μαρτίου... αλλά την περασμένη εβδομάδα μιλήσανε με τον γιατρό και κανονίσανε να πάμε αυτή την εβδομάδα να με δεί και να μου γράψει και την άδεια.. τώρα μία απο αυτές τις μέρες θα πάμε και θα δούμε τι θα γίνει... :):)

Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις άδεια τοκετού?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφόσον μπορείς να παρεις νωριτερα εννοειται να παρεις, δεν ειναι μονο η σωματικη κουραση αλλά και το στρες στον εργασιακο χωρο!!

Εγώ δυστυχως λόγω συμβασης ορισμενου χρονου δεν μπορω να παρω αδεια. Θα δουλεψω μεχρι 31 Μαιου αν ολα ειναι ενταξει που τελειωνει η συμβαση μου. Και μετά θα καθισω κανενα μηνα μετα την γεννα, και θα επιστρεψω στη δουλεια.

Μακαρι να ειναι ολα καλα και δεν πειραζει για τη δουλεια.... Να σου πω την αληθεια πιο πολύ με πειραζει το μετα την γεννα, που δεν θα χαρω οσο θελω το μωρακι μου παρα πριν :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο μενα...το σαβ/κο δεν τα καταφερα να μπω κ απο οτι βλεπω τα νεα τρεχουν...

ζαχαρενια μου επιτελους...η αληθεια ειναι οτι ειχαμε ανυσηχησει ολες...λυπαμαι για το μωρακι σου κ σου ευχομαι καλη δυναμη για την συνεχεια...εμεις ειμαστε εδω κ θα σε περιμενουμε να τα λεμε...

νικολ μου περαστικα σου κ εσενα...πως ακριβως εγινε?sorry κιολας αν δεν θελεις να μας πει το καταλαβαινω...σας ευχομαι κοριτσια αλλο κακο να μην σας βρει κ απο εδω κ εμπρος μονο χαρες....για εσας κ για ολα τα κοριτσια!!!

μαρακι θα περιμενουμε τα νεα σου...μη μας ξεχασεις ;) με το καλο!!!

οι υπολοιπες βλεπω το ριξατε σε βολτες κ δουλιτσες το σαβ/κο...μια απο τα ιδια κ εγω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!

Νικόλ και Ζαχαρένια σας εύχομαι από ΄δω και πέρα μόνο ευχάριστα και χαρούμενα γεγονότα!!!

Εμείς βάψαμε επιτέλους το δωμάτιο χθες, πτώμα έγινα αλλά χαλάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά απο στρές τίποτα άλλο... γίνεται ένας ψιλοχαμός στη δουλειά... έφυγε και ένας συνάδελφος με άδεια... και είμαστε 2 άτομα για δουλειά που θέλει τουλάχιστον 4... μας άφησε και ένα σωρό εκκρεμότητες... άσε...ευτυχώς αυτές τις μέρες είμαστε λίγο χαλαρά, αλλά απο Απρίλιο και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!!

Ο άντρας μου αγχώνεται και για την οδήγηση... κάνω 50χλμ κάθε μέρα μέσα στα βουνά με στροφές κτλ

Τέσπα θα δούμε τι θα γίνει...

1 μήνας μετά είναι πολύ λίγο ρε συ... δεν μπορείς να κάτσεις λίγο παραπάνω?

Καλημέρα Μιχαέλα γειτόνισσα!! Τι καιρό έχετε εκεί? Να έρθουμε για μπάνιο?? :lol::lol::lol::lol: Εμάς εδώ μύρισε άνοιξη για τα καλά!!!

Καλημέρα Ελισάβετ!!! Με γειά το δωμάτιο!!! Με το καλο να το λερώσετε!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικα ανοιξη...ολο το σαβ/κο ειχε ηλιο(χωρις δοντια αυτη την φορα :mrgreen::mrgreen: )κ αρκετη ζεστουλα.κ σημερα μια απο τα ιδια.χθες λεγαμε να κατεβουμε στην θαλασσα για να πεταξουμε κ τον αετο που δεν μπορεσαμε αλλα τελικα του αντρα μου του βγηκε δουλεια κ δεν πηγαμε.ετσι οπως παει γιεληζ...την βουτια μας θα την κανουμε στο τελος :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παιδιά τι σκέφτηκα τώρα!!! :lol::lol::lol::lol: Λόγω καισαρικής οι μέρες που μου μένουν δεν είναι 113 αλλά λιγότερες!!! :lol::lol::lol::lol: Πάω να αλλάξω τικεράκι να δώ πόσο θα μου βγάλει!!!

Ελισάβετ δεν το συζητώ!! :lol::lol: Με τέτοια σωσίβια δεν βουλιάζουμε με τίποτα!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελισαβετ με γεια το δωματιακη σας!!!

Γιελιζ το ξερω οτι ειναι πολυ λιγο αλλά δυστυχως εγω οταν δουλευεις μονο με αντρες δεν μπορουν καν να καταλαβουν τι γινεται.... Δυστυχως αν ηθελα να καθισω παραπανω καιρο, θα τους ηταν πιο μεγαλη αναγκη να βρουν αλλο ατομο στη θεση μου. Εντωμεταξυ ο προισταμενος μου μου λεει αν μπορω και τον Ιουνιο να πηγαινω στη δουλεια καμια μερα να βοηθαω :?:?

Και μας εδω να φαντασεις εφυγε καποιος πριν απο μηνες και μας ειπαν ξεκαθαρα οτι οι δουλεια θα μοιραστει στους υπολοιπους γιατι ειναι δυσκολο να πληρωνουν ακομη ενα υπαλληλο, και πριν λιγες μερες εφυγε και μια κοπελλα και παλι η δουλεια αυξηθηκε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα γιεληζ δεν παιζεσαι :lol::lol::lol: οπως λεει κ η ελισαβετ ολες καπως ετσι ειμαστε ή θα γινουμε.παντως να σας πω εγω το φιλοσοφησα το θεμα για το καλοκαιρακι...δεν υπαρχει περιπτωση ολο το καλοκαιρι με τις καψες να μην πηγαινω θαλασσα επειδη θα ειμαι τουρλα...αλλωστε θα ειμαι η μονη που δεν θα εχει αγχος με τα κιλα της κ την κοιλια της....αφου θα ειμαι εγκυος :shock::shock: κ οπως ειπε κ ο γιατρος μου θα ειμαι περιζητητη στις παραλιες....γιατι θα κανω μεγαλη σκια :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Καλημερα!!!!

τι κανετε;;

βλεπω ολες ειχαμε ωραιο ΣΚ!!!

χαιρομαι!!!

και εμεις περασαμε καλα...την κυριακη ηρθαν και δυο φιλες μου με τα παιδια τους

Καλε θα εμφανιστειτε στην Παραλία..χαρα στην τολμη σας..εγω δεν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαχα!! Δεν το έσπασα!!! Αλλά θα το σπάσω πολύ σύντομα!! 2 μερούλες!!!

Πώ πώ βρε Μάχη μου!! Δύσκολα τα πράγματα.. αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τι περιμένεις? Εκμετάλλευση σε όλο της το μεγαλείο!! :twisted::twisted::twisted:

Μιχαέλα εσύ θα κάνεις σκιά και εγώ αν προλάβω να πάω για μπάνιο πρίν γεννήσω (Στην Ηρακλίτσα λογικά) θα φαίνομαι δίπλα στο Φιδονήσι σαν 2ο νισάκι... Ειδικά αν είμαι ανάσκελα!! Μπορεί να φαίνομαι ακόμα και απο τον δορυφόρο!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Χρύσα!!!

Γιατί καλέ να μην εμφανιστούμε????? Σιγά!! Δεν μασάμε καλέ!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ελισάβετ συμφωνώ μαζί σου!! Το αφεντικό της δεν παίζεται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά θα ερχομαι στη δουλεια με βαλιτσουλα, ελπιζω αν με πιασουν οι πονοι να φιλοτιμηθει καποιος να με παει στο μαιευτηριο.... Επισης θα συνδεσω το σταθερο της δουλειας με το κινητο μου για να μην χασω και καμια κληση. Επισης λαπτοπ και οnline επικοινωνια απο την δουλεια για να μην μεινει πισω καμια εκκρεμοτητα...

Εχω βεβαια το θεμα με εγγραφα, αρχειοθετηση κλπ....αλλα μεχρι τοτε θα το ψαξω το θεματακι μεταφυσικα, κατι θα γινεται, δεν μπορει....το σωμα μου θα βρισκεται στο μαιευτηριο αλλα το πνευμα μου στο γραφειο.

:lol::lol::lol::lol:

Αχ ρε κοριτσια...που εχουμε καταντησει σε αυτη τη χωρα....ουτε τα πιο βασικα πραγματα στη ζωη δεν μπορουμε να χαρουμε....Ας ειμασταν σε καμια Σουηδια....εκει σεβονται περισσοτερο καποια πραγματα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Σας έχασα!!!!Πόσα γράψατε???:shock::shock::shock:

Ζαχαρένια μου είχα αρχίσει να ανησυχω πάρα πολύ... τι να πω ρε κοριτσάκι μου??:(:( εύχομαι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα!!Κοίτα να είσαι δυνατή για την άλλη ψυχούλα που έχεις μέσα σου!;);) Πάντως χαίρομαι που δεν χάνεις το χιουμορ σου... Μας έλειψες!!!

Νικόλ μου ταλαιπωρήθηκες... περαστικά να είναι και όλα θα πάνε καλά.. το μωράκι σου είναι πολύ δυνατό θα δεις!!!

Μαράκι μου με το καλό η Β επιπέδου!!περιμένουμε νέα σας!!

Χαρά με το καλό η κοράκλα!!!!!

Περάσατε όλες καλά το σ/κ εε??Όλο βόλτες!!Κι εμείς δεν κάτσαμε καθόλου μέσα!Το Σάββατο γιόρταζε και η μαμά μου και ήμασταν όλοι μαζί!!Ο μικρός ξεσάλωσε!!έπαιξε με τα χ'ωματα,τις κούνιες, τις τσουλήθρες, το νερό.. γιατί εχτές πήγαμε και στη θάλασσα.. τέλεια ήταν αλλά η αλήθεια είναι ότι κουραστηκα λίγο.. δεν κοιμάμαι και καλά.. :?:?

Εγώ έκανα την Παρασκευή την καμπύλη και δεν την πάλευα μετά καθόλου γι'αυτό δεν μπήκα!!Ζαλιζόμουνα.. μου χάλασε κι εντελώς το στομάχι.. μπλιαχχχ!!!Ηταν χειρότερα από ότι θυμόμουν!! :shock:

Τι άλλο??? Δεν θυμάμαι ακριβώς τι γράψατε... ουφ.. μα 20 σελίδες και???

Αααα!!Μαρουλίτα μια χαρά είναι η κοιλίτσα σου!!!

Για το σκίσιμο που λέτε ξέρω ότι οι περισσότεροι σε σκίζουν για είναι ελεγχόμενο το σκίσιμο.. εγώ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα αν και το φοβόμουν πιο πολύ από όλα.. με έσκισε ο γιατρός με νυστέρι και μετά μου έκανε πλαστική.. δεν θα φαίνεται μου είπε ότι έχεις γεννλησει.. γιατί θα το κοιτάω τον είχα ρωτήσει εγώ!!!! :lol::lol: Είχα ενόχληση για δυο τρεις μέρες αλλά οχι κάτι το φοβερό!!

Κρυσταλλένη μου πάρα λίγο να γίνω φιλόλογος... δεν απέχω και πολύ όμως από αυτό..

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο...

Γιελήζ, Μάχη, Μιχαέλα, Ελισάβετ, Χρύσα καλημέρα!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάχη μου δεν προλαβαίνεις και να κλωνοποιηθείς!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Άσε μην το συζητάς σε λίγο δεν θα έχουμε και αυτά που έχουμε τώρα! Θα αρχίσουν να μας στειρώνουν για να μην κάνουμε παιδιά.... για να δουλεύουμε αστμάτητα!!! :lol::lol:

Καλημέρα Ευγενία!!! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...