Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011... Η τελική αναμέτρηση2!!!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν...καλημέρα από το καινούριο μας ποστ!!! Με γεια μας κι όλα να μας πηγαίνουν καλά!!!

Τι κάνετε??? Εγώ ξύπνησα κατά τις 9 εφαγα πρωινό με τον καλό μου και καθομαι στον καναπε.Του εγραψα μια λιστα για ψωνια..στην αρχη ελεγα οτι θελω να παω καλα αλλα δεν ξέρω αν θα αντεξω να στεκομαι τοση ώρα και ετσι θα παει μονος...τώρα τι θα πάρει...θα δείξει!!!

Χρυσταλλένη μου εχετε υπέρηχο σήμερα?? Με το καλό κορούα μου..περιμένουμε τα νέα σας...

Κισκα και Μαρουλίτα με το καλό η αυχενική!

Εμείς χθες πήγαμε στους κουμπάρους μας για φαγητο εδω κοντά..Εφαγα και ενα γλυκο με κρεπα και νουτελα και το ευχαριστηθηκα!!! Μου έφερε κι ο αντρούλης μου ενα μεγάλο μπωλ με παγωτο..Ακους Γιελιζ???? :lol: Θα το τιμήσω αργότερα!!!

Εμείς τελικά τη Δευτέρα θα πάμε σε φιλους για φαγητο...οποτε χαλαρα!!!

Για πειτε/...λέτε για ψώνια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geiaaa k kalwriziko k auto to neo post...t kanete?kala?egw etoimazomai gia douleia....filakia

Παλι θα τα ζαλισεις τα καημενα τα παιδακια Σαββατιατικα;;;;;;;;;;;Μα τι ανθρωπος εισαι εσυ; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σε οοολες !!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λολλι μου τι κάνεις? Ετοιμάζεσαι για τη μεγάλη μέρα??? Πέρασε ο καιρος τελικά...

Ααααχ τον φαγαμε τον γαιδαρο...μασουλισαμε και την ουρα του!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera koritsia mou...ante me to kalo to kainourio mas post..:)

ti kanete? egw simera exw trelh nusta...esteila ton antra mou na parei kreataki na psisoume to mesimeri kai meta na koimithw gt to vradu...distixws prepei na pame se enan xoro..:P

maraki mou euxaristw polu...makari na paei toso kala oso theloume h auxeniki!!!!!kserw den prepei na exw agxos..alla ti na kanoume etsi eimai agxwnomai me to paramikro..:(

tha pate pouthena kathara deutera...emeis leme na anevoume sto spiti mas sto vouno pou exei kai polu xioni...gt sthn polh mas tha ginetai xamos kai egw den eimai gia polla polla thelw hsuxia...:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λολλι μου θα περιμένουμε νεα σου!

Μαρουλίτα μου όλες αγχωνόμαστε ειδικα σε τετοιες εξετάσεις...Κι εγώ τώρα αγχώνομαι για τη β' επιπέδου...τι να κάνουμε? Φτανει να ειμαστε αισιοδοξες! Μου αρέσει που λες δυστυχώς θα παμε σε ενα χορο...αλλο που δεν θες καλε!!! :lol: Μαρουλίτα μου απο ποιο μερος της Ημαθιας εισαι? Η κουμπάρα μου ειναι απο Βεροια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα!Καλοριζικο το νεο τοπικ!Τι κανετε;

Ξυπνησα νωρις σημερα,εφτιαξα φαγακι-σπανακι ογκρατεν,γιαμμμ!- και μετα πηγα σε ενα μνημοσυνο(μακρυα απο εμας).Στο σπιτι μονο,οχι στο κοιμητηριο...Γυρισα και ετοιμαζω το τραπεζι να φαμε.Το απογευμα θα παω σε μια φιλη μου για καφε.Ο αντρας μου δουλευει και δεν θελω να μεινω μοναχουλα στο σπιτι.

Παω για μασα και τα λεμε σε λιγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπουλίνο καλη όρεξη!!

Κι εμείς φάγαμε φακές...σήμερα που το μεσημέρι ερχετε για φαγητο ειπα να του τις φτιαξω γιατι του αρέσουν..Αυριο θα φτιάξω αρακά με κοτοπουλο..

Σας ειπα τι εκανε ο καλός μου που τον έστειλα για ψώνια?? Με πήρε τηλ και μου λεει "δεν σου χω πει να μην με αφηνεις να πηγαινω μονος μου για ψωνια" λεω "ωχ!!! Ποσα πλήρωσες"? και τι μου λεει?? 300 ευρώ!!!!!!!!!!!! Επαθα σοκ...λεω θα σε σκοτ'ώσω!! τι πήρες?? και μου λεει πήρα αρκετά για να εχουμε να μην με στελνεις καθε λιγο..Και μου λεει κιολας αα δεν ερχομαι σπιτι θα με δειρεις εσυ!!!

Τελικά κορίτσια ευτυχώς περα απο τα αναψυκτικα, ποτά και πατατακια τα υπολοιπα που πηρε τα χρειαζομασταν!!! Θα τον ξαναστειλω για ψωνια μετά από 2-3 μήνες!!! Μεχρι και μωρομάντηλα που ήταν προσφορά πήρε και είχαν δώρο και σελτσεδάκι για μωρό!!!! Οτι προσφορά εβλεπε τα πήρε!!! Εννοειται οτι ειναι η τελευταια φορά που τον αφηνω να παει για ψώνια...δεν την ξαναπαθαίνω...Αφού το εχω ξαναπει οτι πασχει απο το συνδρομο του υπερκαταναλωνισμου!! Οταν βλέπει πολλά πράγματα τρελλαίνεται!! :lol:

Οι άλλες πού ειστε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να'μαι κι εγω!!!Μαρακι ο αντρας σου ειναι ιδιος ο πατερας μου....κ λιγο εγω!!Θυμαμαι πριν ακομη παντρευτω καθε φορα που πηγαιναμε για ψωνια οι δυο μας παιρναμε το μισο σουπερ μαρκετ και οταν γυριζαμε σπιστι τα κρυβαμε για να μη φωναζει η μητερα μου.Μετα σταματησε να μας στελνει κ πηγαινε αυτη :lol::lol::lol::lol::lol:

Εμεις σημερα φαγαμε ψαρακι με μπολικη σαλατουλα και την ειχα πααααρα πολυ ορεξη.Τωρα λιμπιζομαι τον μακεδονικο χαλβα που πηρα για τη Κ.Δευτερα και δεν ξερω αν θα αντεξει μεχρι τοτε.... :D:D

Μαχη μου 250 ευρω βρηκα το καροτσι που μας αρεσει στο ιντερνετ κ ειναι σχεδον καινουριο μου ειπε αυτος που το πουλαει.Θα τον ξαναπαρω το απογευμα αν δεν πουληθηκε να μου το στειλει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γκαστρουλες!!!Καλοριζικο το νεο μας ποστ!!!!!

Εμεις σημερα ειχαμε τραπεζι σε ενα ζευγαρι με τα παιδακια τους για φαγητο!!!Τωρα μολις εκατσα κ ακομη δεν τα χω μαζεψει ολα..εν τω μεταξυ ο αντρας μου μαλλον την αρπαξε εχει κρυαδες κ δεκατα...

Εφταξε ο αντρας μου κατσικακι στη γαστρα το χε σε μαριναδα απο χτες ο βραδυ,εφτιαξα πατατες στο φουρνο χωρια δεν του αρεσουν να ψηνονται μαζι και πεννες με μπεηκον κρεμμυδι κ κρεμα γαλακτος και σαλατουλες μαρουλακι και κρητικη με παξιμαδι ντοματα κ φετα!!!!!

Εφταξα κ γλυκο κατι σαν προφιτερολ με σαβαγιαρ δεν βρηκα σου..ειχα κ τουρτα που χα φιαξει προχτες που χε γενεθλια ο αντρας μου μου φεραν κ οι καλεσμενοι κωκακι κ νεγρακια!!!!Κ εχω ενα ψυγειο φουλ στα γλυκα!!!!!!!

Μαρακι οι αντρες δεν ειναι για σουπερ μαρκετ..εγω οταν παω μονη μου παιρνω αυτα που χρειαζομαι..οταν παμε μαζι παιρνουμε κ αλλα τοσα...ο αντρας μου δηλ...κη μανα μου τα ιδια προβληματα εχει με τον πατερα μου κ το σουπερ μαρκετ...

Λολλι μου με το καλο να κρατησετε τις τσαχπινογαργαλιαρες σας αγκαλια γλυκεια μου!!!!!!!!!!

Κοριτσια εσεις που εχετε διδυμα ποσα σας ζητησε ο γιατρος για τον τοκετο???Σε μια φιλη μου 4500!!!!!!!!!!!!Δεν ειναι φρικτα παρα μα παρα πολλα???

Εγω δεν τον εχω ρωτησει ακομη...την επομνη ομως θα τον ρωτησω κ γω..

Απο ψωνια εμεις τιποτα ακομη..μετα τη β επιπεδου θα αρχισω να ψαχνω πιο εντατικα..τωρα χαζευω ...

Πως θα περασετε την καθαρα Δευτερα???Εμεις στη μαμα μου κ εχω αναλαβει την γαριδομακαροναδα!!!!Ακομη δεν εχω παει να παρω γαριδες ομως... :) θα παω μετα η και αυριο..σε μας εδω ειναι ολα ανοιχτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Με το καλό να γεμίσουμε και αυτό το ποστ!! :lol::lol::lol:

Εγώ σήμερα έκανα βόλτες και μετά δουλειές γιαυτό και δεν μπόρεσα να μπώ...

Μαράκι το έφαγες το παγωτό?? :roll::roll::roll::roll: Δεν ένιωσα τίποτα.... :lol::lol::lol::lol:

Σοφία μου την είχα αποθηκεύσει τη συνταγή γιαυτό τη βρήκα τόσο εύκολα.. ;);););)

Σας διάβασα βιαστικά γιατί περιμένω επισκέψεις... Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα.. :roll::roll::roll:

Καλό βράδυ σε όλες! Να περάσετε καλά ότι κι αν κάνετε!! Τα λέμε αύριο φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Κατερινακι εγω θα γεννησω σε δημοσιο κ ο καθενας δινει ο,τι θελει στον γιατρο,δεν εχουν συγκεκριμενη ταριφα ουτε φυσικα ζητανε ποσο απο πριν.Εμεις σκεφτομαστε να του δωσουμε 600 ευρω,κ πολλα ειναι!

Γιεληζ τα θερμα μου συγχαρητηρια χρυση μου!!!Η πολη σου μπηκε στο βιβλιο γκινες για τη μεγαλυτερη αποκριατικη μασκα...Μηπως ησουν κ εσυ καπου εκει οταν εγινε η παρουσιαση???Εψαχνα να βρω μια εγκυουλα!!!!

Αντε καλο βραδυ να εχετε ολες οπου κι αν ειστε, ο,τι κι αν κανετε και θα τα πουμε αυριο αν δε βολταρετε!!Εμεις οπως καταλαβατε παλι μεσα μειναμε..... :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα εγκυουλες μου!!Πως ειστε?Καλε μας πλακωσαν τα παπλωματα σημερα?Τι εγινε?

Κι εμεις τιποτα δε θα κανουμε,θα παμε αργοτερα στη μαμα για φαγητο και σπιτι παλι γιατι ο καλος μου φευγει το βραδυ Αθηνα :cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκουλες μου καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχετε γραψει πολλαααααααααααααα...

εκανα καποιες φιλοτιμες προσπαθειες να στειλω τα κατεβατα μου αλλα με πετουσε εξω..

δεν ξερω τι εχει παθει παλι...

απο οτι βλεπω ειστε ολες μια χαρουλα κ πολυυυυυ χαιρομαι...

εμεις σπιτακι ειμαστε ολες αυτες τις μερες κ αυριο φυσικα...κανουμε υπομονη μεχρι να γεννηθουν τα μικρα μας...

καλα κουλουμα να εχετε ολες σας κ ψιιιττττ...κοριτσιααααα....φατε του σκασμου..χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

αληθεια ταραμοσαλατα κανει να φαμε που την αγαπαω πολυυυυ??

καλε δεν σας ειπα για τα νεα μας απο τον γιατροο...

ειναι μια χαρα κ τα 2...την πεμπτη που πηγαμε εφτασαν τα 630γραμ κ τα δυο...

το μηχανημα τα βγαζει κ 3-4 μερουλες πιο μεγαλα..

καναμε φιλοτιμες προσπαθειες να βγαλουμε 3d φωτο αλλα η μικρη δεν φαινοταν καθολου..στο μικρο καταφεραμε κ βγαλαμε μια οχι τοσο καλη αλλα μια πρωτη γευση την πηραμε...για να προσπαθησω να σας την βαλω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορούες μου. Τι κάνετε;

Εμείς ετοιμαζόμαστε για σούβλα και είπα να σας στείλω γρήγορα γρήγορα ένα μηνυματάκι γιατί από χτες το ιντερνετ μου κάνει νερά. Πήγαμε χθες στο γιατρό. Ο ταλιμπάν μου μια χαρά. Είμαστε στις 25,5 εβδομάδες. Συνεχίζει όμως το μέγεθος του να ναι για μωράκι των 28 εβδομάδων. Δεν μας έκανε όμως τη χάρη ο κύριος να μας δείξει το προσωπάκι του μήπως και καταλάβουμε σε ποιο μοιάζει. Πάντως απο κιλά, μέτρια προς μέτρια τα πράγματα. Είμαστε σταν +7. :roll::roll::roll::roll: Και να σκεφτείτε ότι τα κατώμεσα τζηνάκια μου μου μπαίνουν άνετα χωρίς να με σφίγγουν. Είναι όλο κοιλιά που βάζω.

Ψες είδα όνειρο το γιο μου, ήταν λέει 5.220 και δεν το φορούσε το κρεβατάκι του νοσοκομείου. Περπατούσε στα τέσσερα αν και νεογέννητο και μιλούσε και μου λέγε ότι δεν θέλει θήλασμα γιατί είναι μεγάλος!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Ξύπνησα γελώντας όπως καταλαβαίνετε.

φιλιά πολλά. Καλά να περάσετε σήμερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα γλυκες μου!!Πηγαμε στη μαμα,φαγαμε του σκασμου κοιμηθηκαμε κ λιγουλακι κ πάλι στον υπολογιστη!!!!Ακομη να συνελθω απο το φαγητο,αυριο θα φαω ξανα και αν...

Μαριλου μου τελεια τα νεα σας μπραβο τα ζουζουνακια σου,μεγαλωνουν!!!Κ ο μπεμπακος παιδαρος!Φτου φτου!!! :):):)

Χρυσταλλενη μου και τα δικα σας νεα επισης δε πανε πισω,μεγαλωνει κι εσας το μπεμπακι σας,τι καλα!!

Αντε βρε κοριτσια να ερθει η ωρα να τα κρατησουμε στις αγκαλιες μας και να λεμε τοτε για τα καμωματα που θα μας κανουν... :lol::lol::lol: Να μας δω τοτε τι κουραγιο θα εχουμε...

Παντως Χρυσταλενη μου για τα κιλα που λες εγω ειμαι στα +8 και νομιζω κι εγω πως ολα στην κοιλια πανε αφου ολα τα ρουχαλακια μου κανουν κανονικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσιαααααααα hello!!!!αντε να τα εκατοστησει κ αυτο το ποστ....μεταξυ μας δεν θα αργησει κ πολυ :lol::lol: απο το λιγο που διαβασα ολες ειστε καλα κ απο οτι βλεπω οι μασες συνεχιζονται κ σε αυτο το ποστ. :lol::lol: εμεις προς το παρον περναμε τελει το τριημερο κ ερχεται κ συνεχεια...χθες ειχαμε ενα γαμο,ολα τελεια κ η μικρη μου το καταδιασκεδασε στο γλεντι με τα παιδια περα δωθε.σημερα το πρωι ειχαμε μια βαφτιση,μετα πηγαμε για καφε κ μετα για φαγητο στην πεθερα μου...φαγαμε του σκασμου κ πριν λιγο ξυπνησαμε.το βραδυ ετοιμαζομαστε για γεννεθλια.θα το ξενυχτισουμε παλι αποψε!!!!αυριο θα παμε σε ταβερνουλα κ αν δεν βρεχρι θα πεταξουμε κ τον αετο μας...γιουπι γιουπι.οπως καταλαβατε ειμαστε πολυ σουρτουκια!!! :lol::lol: καλα να περασετε οτι κ αν κανετε...κ αν οχι αυριο τα λεμε την τριτη στο κσθιερωμενο μας ραντεβου :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε??

Μαριλού μου τέλεια τα νέα σας..Μεγάλωσαν τα μικρούλια σου! Κι ο παιδαρος κουκλι!!

Χρυσταλλένη μου και τα δικά σας νέα τέλεια...Για τα κιλά μην αγχώνεσαι, όλα καλά...Γιατί φαίνεται τόσο μεγάλο το μωρό? Π'οσα γραμμαρια ειναι? Και για το όνειρο αυτό είναι το παιδί θαύμα!! :lol::lol:

Μιχαέλα μου μια χαρά οι βολτούλες σας...Καλά να περάσετε..να τις ευχαριστηθείτε!!

Σοφάκι μου απόλαυσε τώρα το φαγητό που έχουμε και δικαιολογία :lol::lol:

Γιελιζ μου δεν ένιωσες ότι έφαγα το παγωτο γιατί ξεχάστηκα και δεν το έφαγα...Σήμερα όμως το τσάκισα...φράουλα με μαστιχα....μμμμ εχει κι άλλο αλλά είπα να αφήσω και για αυριο!!! :lol::lol:

Τα δικά μας νέα...Τελικά σήμερα δεν μαγείρεψα...Το πρωί ήρθαν κάτι ξαδέρφια για καφέ και μετά το μεσημέρι με πήρε ο αντρας μου για φαγητό σε ένα μαγαζι που πηγαίναμε παλιά και μου άρεσε πολύ. Τιποτα δεν άφησα στο πιάτο μου...τα τσάκισα όλα!!!!Ητανε και γεμάτο και η κοπέλα ήθελε να μας βάλει σε σκαμπο και μετά είδε την κοιλίτσα μου και μας βόλεψε αλλού!!! :lol:

Γυρισαμε και ο αντρας μου από τις 3 βλέπει ποδόσφαιρο και στις 9 μας βλέπω να ξεμπερδεύουμε!!! Μάλλον θα μας επισκευτεί και ένας φίλος μετά...Αυτά...Αυριο θα πάμε σε φίλους εδώ κοντά χαλαρα...

Φιλάκια σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξίας έκανα κ γω στον προηγούμενο κύκλο μια μέρα πριν την περίοδο κ ήταν αρκετά σκούρο όποτε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λένε. Αλλά αν είσαι 15η μέρα κ βλέπεις γραμμούλα μάλλον κάτι καλό έχει γίνει..🙏🏻🙏🏻 Η σημερινή είναι ίδια με τη χθεσινή; Ανέβασε να δούμε καλε!!!!!!! 
    • Εγω γίνομαι 35 σε μερικές μερες έκανα την αυχενική τον Φεβρουάριο μου είπε πως είναι εντάξει δεν μου ζήτησαν κάτι παρά πάνω λόγο ηλικίας τα αποτελέσματα τα ειδαν εμβρυολογος γυναικολογος  τωρα βέβαια πήγα σε άλλον γυναικολόγο στο δημόσιο γιατί πριν ήμουν σε ιδιώτη δεν ξέρω αν έχει διαφορετική άποψη εκεινος και ζητήσει κάτι παρά πάνω..σε 5 μερες πάω για β επιπέδου  εμενα πάνω στο χαρτι της αυχενικής λέει μετά τα 38 ζητάνε ντιπ 🤷‍♀️
    • Δεν το γνώριζα καθόλου αυτό πως είναι διαφορετικες η χοριακες  Είναι ακριβή η εξέταση αλλά από το να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλύτερα που την εκανες και εγω στην θέση σου το ίδιο θα έκανα εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα 😊
    • Καλώς σε βρήκαμε ξανά girly μου!!! Πόσο χαίρομαι που είδα μην σου μας έλειψες!!!! Με το καλό η καινούρια προσπάθεια!!!!♥️♥️♥️
    • Ελπίζω να έχουν φωλιάσει τα μωράκια ♥️ αν δεν δω να σκουραίνει το τέστ μου είναι δύσκολο να το πιστέψω... Αλλά ελπίζω...🥰 Annie μου λέγε μου τετοιααααα 🤪 15η είμαι από την ovitrelle 🤪🤪 ίσως κάνω αύριο πάλι ένα να δω μήπως αλλάξει κάτι μην μου βγαίνουν τα μάτια για να δω μια γραμμή... Μέχρι κ ωορρηξίας έκανα 🥴🫣 κ είναι σκούρο... Λένε ότι σκουραίνει στην εγκυμοσύνη... Μπορεί κ να μην ισχύει δεν ξέρω... Πόσο θέλω να το πιστέψω... Ααα ωραία κόκκινη γραμμή 🥰 χωρίς αμφιβολία θετικότατο!!!! Ελπίζω να γίνει κ εμένα έτσι!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...