Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκειες Διδυμομανουλες 2010 Νο 3!!!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 930
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έλσα εγώ μερσί αλλά έδωσα παραγγελία κι έρχεται. Αν όμως δεν βρεις να το χαρίσεις, 3 παιδιά έχεις, να' ναι καλά. Εγώ έχω ακόμη κάποια βιβλία (μη φανταστείς πολλά) προίκα από τα παιδικά μου.

Έχω και το βαφτιστικό μου φορεμα (με το ένα παπούτσι μόνο) και θα το φορέσω στη μπέμπα, έτσι για να τη βγάλω φωτογραφία.

Πολύ ωραίο το μπανιερό σας. Με 'γεια και καλά μπάνια. Να μας πεις αν σε βολεύει για να το αγοράσω κι εγώ που είμαι επίσης σαν το σκύλο με τη γλώσσα έξω όταν το βλέπω. γούβ!

Έχω καταρροή. Τρέχει η μύτη και δεν ξέρω ούτε για που το' βαλε, ούτε τι σκοπό έχει.

Κάρμεν, και την άλλη φορά που είχες να ταξιδέψεις είχε απεργείες. Τώρα έχει χιόνι (μα χιόνι στην Κεφαλονιά; εντύπωση μου κάνει).

Οταν η Τζώρτζια σου λέει μαμακίες να της λες, ντροπή! με επικριτικό ύψος. (θα μου πεις, σιγά μην ιδρώσει)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

διδυμομανες δεν σας προλαβαινω για αλλη μια φορα!

λοιπον εγω ξαναλεω οποια εχει τα dvd του προγκηπα μου λειπει το νο2 γι αυτο επαιτω να μου το κοπιαρετε.

καρμεν ειναι της μοιρας σου γραφτο να εχει εμποδια οταν θελεις να ταξιδεψεις?

την προηγουμενη κυριακη πριν το ταξιδι να πηγαινεις στην εκκλησια.

φριντομ ξεχασα να σχολιασω χθες το βασικοτερο! οι κορες σου ειναι απιτευτες!

να σου ζησουν και χιλια σκορδα ευχομαι να εχουν πανω τους να μην τις πιανει το κακο ματι!

και επισης...ειναι σαν να βλεπω εσενα!νομιζω εσενα τελικα μοιασαν τελειως!

βιβη συμπεθερα κατι με ρωτησες αλλα δεν θυμαμαι τι, γι αυτο θα σου απαντησω σε ενα παλιοτερο που με ειχες ρωτηξει και ξεχασα τοτε και παλι. τα μωρα τα ταιζω με ενα πιατο και ενα κουταλι.

ελληνικα γραμματα ΚΛΕΙΣΤΟ?? απο ποτε ρε παιδια?ακου να δεις!

καραμελελσα ωραιο το αξεσουαρ σας! επισης για πες μου εσυ που εχεις εμπειρια..κι εσυ καρμεν..το καλο μου το αγορακι ξαθε βραδυ ξυπναει στις 4 και τραβαει κατω τις παντες,με μανια και κλαει. μετα βγαζει τα χερακια εξω και σαν φυλακισμενος περιμενει κλαιγοντας να τον ξαναβαλω για υπνο. το εχετε παθει?

μου το κανει μια βδομαδα τωρα, εχει παθει με την παντα! τι να κανω? τον εχω αφησει και να κλαψει και παραπανω-να πεις δηλαδη οτι τρεχω και παω, γι αυτο το κανει, οχι, δεν τρεχω-η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες απο την κουραση μπορει και να αργησω πολυ να ξυπνησω παρολο που εχω και ενδοεπικοινωνια στο τερμα-τι συμβαινει λοιπον!!!!!????????

α συμπεθερα θυμηθηκα..εχω φεϊς αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα. και το twitter ετσι για να δω τι καυγας παιζει το ανοιξα αλλα μαλλον με βρηκαν τα γηρατεια και δεν απεδωσε η προσπαθεια εκσυγχρονισμου μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια δεν σας προλαβαίνω με τίποτα!!!! Αυτές τις μέρες δεν εχω προλάβει να μπω καθόλου :(:(:(:( Το σκ είχαμε κόσμο και τη Δευτέρα τρέχαμε σε γιατρούς. Πήγαμε σε παιδοοφθαλμίατρο και παιδοπνευμονολόγο. Ευτυχώς όλα καλά. Ο παιδοπνευμονολόγος μας είπε οτι πολύ πιθανόν ο μπεμπούλης να κάνει αυτό το βράσιμο και το βήχα λόγω των αναγωγών και μας έδωσε ένα σιρόπι για 2 μήνες. Είδωμεν....

Επίσης ετοιμάζομαι να μπω στο κλαμπ των τρίτεκνων!!!! Η χοριακή μου είναι 630000!!!!!!!!!!!Ούτε που το περιμέναμε λόγω πολλών αποτυχημένων παλαιότερων προσπαθειών αλλά είναι ευπρόσδεκτο το μωράκι μας. Τριτεκνομανούλες τα φώτα σας και τη συμπαράστασή σας. Πάω να σας διαβάσω και επανέρχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερούδια , καθώτι κάποιες φορές είμαι και πρωινός τύπος!!!!

α λοιπον:από χθεςτο απόγευμα ο μεγάλος υιος είναι στην γιαγια του και καταφέραμε να ηρεμήσουμε λιγουλάκι.οχι οτι κανει κατι το παιδι,απλα βραδυνο μπανιο,γαλατα μαλατα,υπνο,δεν είχαμε.ειχαμε μονο τα μπεμπιδια....και θα παραμεινει στη μαμυ μου μεχρι να μας αναζητήσει( το απογευμα την κοβω)

τα μωρουλινια τα θηλασα 7,30 και 8,00 αντιστοιχως , ο ενας κοιμηθηκε ο αλλος χαλβαδιαζει τα ταβανια μεχρι τωρα,αλλα κατι μου λεει οτι αυτη η ησυχια δεν θα κρατησει για πολυ...

Οποτε σερφαααααρωωωω και βαριεμαι να μαζεψω τα σεντονια - κουβερτες που αεριζω εξω...βαριεμαι να δω και αν ειναι στη θεση τους και δεν ειναι προς πωληση,κατω σημερα εχουμε λαικη!!!

Βασιλικηηηηηη! και ολες οι υπολοιπες ενδιαφερόμενες....

ΤΙΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ.

Πηγα τελικα σε 3!!!!προλαβα!!!! [smilie=tongue1.gif]

για διεστε και πεστε....

Α.

2 αλμπουμ χειροποιητα ( τα καλυτερα που εχω δει)

50 φωτο 13 χ 18

4 dvd

2 φωτο σε καμβα ( γιου νοου γουατ αι μιν)

2 φωτομπουκ ( δεν πολυ γουσταρω) για τους νονους

τα αρχεια δικα του( βλαξ)

ΣΥΝΟΛΟ 1100

Στον ιδιο,τα ψηφιακα 1300

Β...

1 αλμπουμ χειροποιητο ή ψηφιακο 70 Χ 25 ή 60 χ 30

50 φωτο 13 χ 19

5 φωτο 20 χ 30

2 φωτομπουκ ή 23χ 23 αναλογικο( πολυ ωραιο) για νονους

οσα βιντεο γουσταρω ( παρεμπιπτοντως κανει ωραιοτατα βιντεο , τα χαλβαδιαζα απο τον γαμο αλλα ηθελε πολλα φραγκα ο τυπος)

τα αρχεια δικα μου

ΣΥΝΟΛΟ 1100 αν θελω 2ο αλμπουμ + 370 δηλαδη ΣΥΝΟΛΟ 1470

Και Γ

2 ψηφιακα 60 χ 30

2 για νονους

τιποτα αλλο

ΣΥΝΟΛΟ 1280 ( αυτος ειναι αυτος που ειχα στο γαμο)

Ρε μλκ ποσο ψηλα τον εχεις παρει τον αμανεεεε? ε???Αυτος φυσικα απορριφθηκε...

Τα εγραψα ετσι για να εχετε εικονα του τι παιζει στη Θεσσαλονικη

απλα κανουν πολλη καλη δουλεια,διοτι εχω μανια με τις φωτο και θελω να ειναι ολα ωραια ( ειναι τσιμπιμενοι λιγο)

Αυτα τα ολιγα και σταματω θετωντας σας το ακολουθω ερωτημα - διλλημα( πως γραφεται?)

Οι δυο μου ειπαν να κανω 1 αλμπουμ για τα διδυμα....

Διοτι η κατηχηση γινεται διπλα διπλα και ταυτοχρονα και στη βαπτιση το ενα ακολουθει το αλλο,θα ειναι πανω κατω δηλαδη πανομοιοτυπα τα αλμπουμ....το ειχα σκεφτει βεβαια,αλλα προβληματιζομαι....

Τι λετε?το εχτε σκεφτει?

Σας φιλω σταυρωτα και σας Καλημεριζω ξανα

Παλι εγραψα....του σκασμου

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! 2002 ΜΟΥ !!!!

πολυ πολυ χαιρομαι για τα ευχαριστα σου...σου ευχομαι να πανε ολα τελεια!!!!!!

Αφου εμαθες στα διδυμα το τριτο δεν θα το καταλαβεις!!!!

Πατε ομως για τριτεκνοι ή πολυτεκνοι? Πολλη υψηλή δεν είναι???????Με ολη μου την αγαπη για να πανε ολα καλα και πανευκολα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα όλη μέρα,

Γεωργία συγχαρητήρια, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει - έρθουν τα νέα μέλη της οικογένειά σας.

Ευάκι, εγώ νομίζω οτι μέσα σε όλα αυτά που κάνουμε με τα παιδιά μας, είναι και να δημιουργούμε αναμνήσεις. Ερχόμενη στο σπίτι που ζω με τον Άλεξ, έφερα και το άλμπουμ με τις παιδικές μου φωτό. το οποίο όσο ταλαιπωρημένο, όσο παλιοκαιρισμένο κι αν είναι, πιστέψτε με, μου φαίνεται τέλειο. Είναι άλμπουμ της εποχής, μ'ενα λουλούδι απ' έξω, που αν το δεις από δεξιά είναι κλειστό, αν το δεις από αριστερά είνια ανοιχτό, ελπίζω να καταλάβατε..

Εγώ λοιπόν όταν έρθει η ώρα του φωτογράφου, θα τον πληρώσω όσα θέλει, αλλά θα του πιω και το αίμα.

Όσο για τις φωτο σε καμβά, εγώ έχω μία τεράστια δική μου με άλεξ, μας την έφεραν δώρο φίλοι που πήγαμε Πράγα πέρσι μαζί. Έχω σκοπό σε κάποια άλλη στιγμή της ζωής τους να τους κάνω τέτοια φωτό σε καμβά, όλα τα φωτογραφεία πλέον το έχουν.

Άρα, διαλέγω το νούμερο 2 (το νούμερο 3 είναι πολύ νούμερο για να τον προσλάβεις)

γράφω λίγο βιαστικά και φέυγω να ταίσω το τρελό μου αγόρι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλήμέρααα!!!!

Γεωργίαααα!!!!!!!Μπράβο!!!!!!!

Και όταν έγραψες ότι δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου σκέφτηκα να σου γράψω ότι πολλές φορές συμβαίνει μετα απο επιτυχημένη προσπάθεια να μείνουν έγκυες φυσιολογικά, ένας θεός ξέρει γιατί, αλλά δεν ήθελα να σε αγχώσω!!!

Μη φοβάσε τίποτα...αφου τα βγάζεις πέρα με τα δίδυμα...θα σου φανεί παιχνιδάκι...αν και θα συμφωνήσω με την ευη...σαν ψηλή η χοριακή...

Νιου μάμμυ απλά ήρθε η ώρα να βγάλεις την πάντα...μάλλον τον ενοχλεί γιατι του κόβει την θέα!!!

Όσο για τις φωτογραφίες...ούτε ψηφιακά άλμπουμ έκανα, ούτε καν μεγέθηνση (δεν μου αρέσει καθόλου να έχω τεράστιες φωτογραφίες στο σπίτι), πήρα όσες περισσότερες μπορούσα για να τις έχουν και οι δύο.Το μόνο που μετάνιωσα ήταν που δεν του είπα να μου κάνει μερικες σε dvd...έχω βέβαια την τελετή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιτέλους σας διάβασα. Βέβαια δεν θυμάμαι και πολλά. Ελευθερία τέλειες οι φωτογραφίες με τις μικρές. Κι εγώ στο πάτωμα τα βάζω και τους αρέσει πολύ αλλά κουράζονται σχετικά γρήγορα.

Έλσα αυτό με το γιο σου πολύ με συγκίνησε!!!Αυτές είναι τέλειες στιγμές που δεν τις ξεχνάς ποτέ!!! Επίσης συμφων'ω με την κοπέλα που είπε οτι βγάζεις απίστευτη ηρεμία και πολύ μαμαδίστικη διάθεση. Και να είσαι καλά με τις πολύ χρήσιμες συμβουλές. Όπως κατάλαβες σε καλοπιάνω γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι για το μπεμπούλη. Και όποια άλλη μανουλα έχει καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη. Ο μπεμπούλης ξυπνάει πολλές φορές τη νύχτα για πιπίλα και τις τελευταίες 2 μέρες μετά τις 6 δεν ξανακοιμάται. Τι να τον κάνω ρε κορίτσια;;;; Σηκωνόμαστε τουλαχιστον 8 φορές κάθε βράδυ για πιπίλα. Καμια συμβουλή;;;

Πάω να τα αλλάξω και επανέρχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελσα ευχαριστώ για τις ευχές. Μου είχε πει ο γιατρός μου οτι υπήρχε και η περίπτωση του φυσιολογικού κάποτε, αλλά νόμιζα οτι το έλεγε για να με ξεαγχώσει και να με καθυσηχάσει. Δεν τον είχα πάρει στα σοβαρα. Λέτε να είναι πάλι δίδυμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου πολυ χαρηκα για σενα! καλη εγκυμοσυνη και τελειομηνη σου ευχομαι!

να πανε ολα καλα...οσα κι αν ειναι τα μωρουδια σου!! λογικα θα εισαι σε μικρη εβδομαδα αρα ολες περιμενουμε με ανυπομονησια να μαθουμε κατα την 5η εβδομαδα ποσα απιδια πιανει ο σακος!!!

πολυ χαρηκα για σενα!να προσεχεις! αυο για την πιπιλα κατι ελεγε η καρμεν για λαστιχακι παλιοτερα θα το ξαναγραψει φανταζομαι!

ελσα??? να την βγαλω λες??? για πες κυρα δασκαλα (γιατι εισαι) τι να κανω, φοβαμαι βασικα μην χτυπαει την κεφαλα του. λες να την βγαλω ομως? να του βαλω καμια πιο μικρη?

σαν αυτες που εχει το ικεα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ας είναι όσα θέλουν Γεωργία...με το καλο !!

Βιβή ευχαριστώ για τη γνώμη!

Εσείς θα κάνετε ένα ή δύο αλμπουμ?

Ελσα,καλημερα !!!! και ας εχει ηλιο με δονταρες η πολη μας.....πολυ τον γουσταρω αυτον τον καιρο....

Νew mammy,καλημερα και βγαλε την παντα,ολα μια συνηθεια είναι.

Παω να κανω τα beaute μου,τα μπεμπακια φαγανε και ψιλοκαθονται στα ριλαξ....

Σημερα ειμαι χαλαρη,ε ας βγάλω και καμια τριχα ....η αρκουδα.

Αργοτερα θα βαλω φωτο του δωματιου τους....το ετοιμασα χθες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευη εγω για τα αλμπουμ δεν σου απαντησα γιατι θα συνεχισω την ερευνα με φωτογραφους και θα ξαναπω τη γνωμη μου ή οτι προσφορα βρω

παντως για αλμπουμ ενα βλεπω να κανω, νομιζω ειναι καλυτερα

beaute ακουω και λεω τι ειναι αυτο??

βιβη εσυ θα τα σκασεις στον φωτορεπορτερ απο οτι καταλαβα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενα θα πω γιατι εχω αφησει τη σφουγγαριστρα μεσ τη μεση του σαλονιου ( κ καλα κουραστηκα κ κανω ενα διαλειμμα!):

μαρη γιωργια.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :ymapplause::ymapplause::ymapplause::x:x:x:x \:D/ \:D/ :-bd:-bd

κ οτι αλλο εικονιδιο υπαρχει αφιερωμενο!!!

να σαι καλα κοπελα μου!με το καλο το ενα ή δυο ή τρια κ τεσσερα παιδια!!!!

να προσεχεις κ να εχεις μια υπεροχη εγκυομσυνη!!!

ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ..............

ΒΙΒΗ Τ ΑΚΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

παω κ ερχομαι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Αύριο θα πάω στο γιατρό να με δει. Δεν έχω ιδέα πόσες μέρες καθυστέρηση έχω γιατί δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου και ήμουν εντελώς χαλαρη. Τεσπα, θα δούμε αύριο.

Κάρμεν αυτό με το λαστιχάκι το έχεις ξαναπεί, αλλά έχω μια απορία. Τι είδους λαστιχάκι να βάλω που να μην τον σφίγγει; Μπας και έχεις καμια φωτο ευκαιρή; Είμαι πολύ ξανθιά;; Επίσης, πολύ χαι τεκ πεθερά έχεις ρε συ!! Ακου εκει φεις βοοκ!!!!

Κορίτσια ο φωτογράφος ειναι πικρή ιστορία. Οι φωτογραφίες και το dvd του γάμου μας ειναι χαλια και την πατήσαμε πολύ με εναν μ...κα που μπλέξαμε. Είχα στενοχωρηθεί πολύ τότε αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει γιατί η στιγμή δεν επαναλαμβάνεται. Προσοχή λοιπόν στους κακκούς επαγγελματίες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουφ επανηλθα!

εκανα τα πανω πανω μην νομιζετε.απλα μην λεει κ αντρας μου οτι δεν κανω κ τιποτα (που δεν το λεει αλλα κ να το πει σκοτιστηκα!).

ξεκινω:

γιωργια κ παλι με το καλο.περιμενουμε νεα.

ελσα θα τις φαω τις μικρες!!!ειναι τελειο το μπανακι!!!

αλλα να σου πω....δεν ντρεπεσαι μαρη μανα θυγατερων να βγαζεις φατσα φορα τσιτσιδες τις κορες;;;;;τι θα πουν οι γαμπροι;;;;ε;;;οτι τα χουν δει τα καλλη τους απο μικρες;;;; :lol::lol::lol:

βιβη τι εκανες με τα μπουκσ;;

νιου δεν ξερω τι να σου πω.αλλαξε παντα μπας κ του τι σπαει αυτη που εχεις!

ευη καλο μποτε!κ γω πρεπει να αποτριχωθω.εχω κ το παπ αυριο.να παω καλλωπισμενη!

καρμεν δεν ξερω κατι για τη βιλμα.ηταν αρρωστη την προηγουμενη βδομαδα που μιλησαμε αλλα δεν μου φανηκε κατι περιεργο.καλα ειναι κ λιγο φευγατη η βιλμα οποτε ποτέ δεν ξερεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωργια εχω παρει χοντρο αυτο που βαζουν στα ρουχα γιατι το ψιλουλι σημαδευει τα τρυφερουλια μαγουλακια. Θα ψαξω να βρω φωτο να σας την βαλω

Ελευθερια μου ειπαν κατι παραξενα γι αυτο σε ρωταω.

Αντε τωρα θα περιμενουμε τα αυριανα νεα της Γιωργιας για το η τα σπορακια χιχι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τί κάνετε ρε φιλενάδες, μέχρι να διαβάσω τα νέα ξύπνησε η μικρή!

θα ξεκινήσω τα σχόλια από τα πιό συγκλονιστικά, ελπίζω να προλάβω!γεωργία συγχαρητήρια!!!!!!με το καλό να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, να έχεις τέλεια εγκυμοσύνη!κι εγω συμφωνώ, μετά τα δίδυμα όλα θα σου φανούν πολύ πιό εύκολα, θα είσαι παλία πιά!

ελευθερία και έλσα είναι απίστευτες φατσουλίνες οι μικρές!και οι 4!

θεία έλσα βολεύει το μπανάκι?είστε 2 όταν τα κάνετε μπάνιο και ντύνετε μετά από ένα?πάντως είχες δίκιο(πάντα!) για τη φαριν λακτέ, βάζω λιγότερη σκόνη και την ανακατεύω με πιρούνι και γίνεται μια χαρά. δοκίμασα τη μιλούπα και μόνο που δεν μου την πέταξαν στα μούτρα, δεν τους άρεσε καθόλου.

για αλμπουμ βάφτισης εγω σκέφτομαι να κάνω ένα γιατί όπως είπατε θα είναι σχεδόν ίδια και 2 να κάνεις.

εγω έχω πάρκο με μεγάλες τρύπες, από τα παλιακά!είναι λίγο άσχημο αλλά όπως μου είπαν πολλές μαμάδες βολεύει για να πιάνονται να σηκώνονται. ο μπέμπης κάθεται αρκετά εκεί με το γυμναστήριο και στις μεγάλες γκρίνιες τον αφήνω να κοιμηθεί εκεί. τα βάζω μαζί ξάπλα γιατί τους αρέσει αλλα πέφτει πολύ κλωτσομπουνίδι και φοβάμαι.

γεωργία και νιου μαμι για το βραδυνό ξύπνημα δεν έχω συμβουλές, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! η μπέμπα ξυπνάει για πιπίλα από 2 μέχρι 5 φορές και ο μικρός απλά ξυπνάει και κλαίει 2-3 φορές μέσα στη νύχτα, τον παίρνω 5 δευτερόλεπτα αγκαλιά και ξανακοιμάται. όπως καταλαβαίνεται ούτε εγω έχω λύσει το γρίφο ακόμη!καλά βέβαια θα μου πείτε εγω δεν έχω καταφέρει ακόμη ούτε το κοίμισμα!κάθε βράδυ κλαίμε από κανένα 2ωρο μέχρι να κοιμηθούμε. μόλις αρχίζει να νυχτώνει με λούζει κρύος ιδρώτας!

ελευθερία τα ζαγόρια έγιναν ναύπλιο τελικά??? :evil: ξεκίνα εσυ που είσαι τολμηρή να μας πεις την εμπειρία. θέλουμε κι εμεις να πάμε καμια εκδρομούλα αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μας πετάξουν έξω απ΄το ξενοδοχείο μετά το πρώτο μισάωρο τσιρίγματος!

και τελειώνω (νομίζω), τους διαβάζετε από τώρα? εγω προσπαθώ να τους πω κανένα παραμύθι το βράδυ αλλά από το πολύ κλαμα δεν ακούνε τίποτα, αφού αυτή τη σταχτοπούτα την έχουμε ξεκινήσει από προχθες κι ακόμη δεν την τελειώσαμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ε μαααα....εγραψα,εβαλα και φωτος και με πεταξε.....

Κορασίδες τσακισα μια πιαταρα παστιτσιοοοοο...με μια ανασα,κατευθειαν στα μπουτια πηγε!

Και επειδή δεν χόρτασα θα χτυπησω και το handmade cheesecake μουυυυυυ........μουλάρα!

Ναι,ναι......ελουσα και αφησα σγουρη την μαλουρα μου,αποτριχωσα τα βασικα-να δω ποτε θα παω να με περιποιηθει η αισθητικός μου-και έβαψα κατακόκκινο=μπαναλ αλλα ήθελα,το νυχι......

Ταισα και τα μπεμπιδια και κανανε μονο 1 ωρα και 20 λεπτα.......να που χανω τα κιλα.....και αναρωτιεμαι....

Παραθετω το δωματιακι τους,γιατι....ετσι μου καρφωθηκε να το δειξω :lol::lol:

Γεια σου Ελευθερια με τη σφουγγαριστρα σου....

new mammy , περιμενω το πορισμα της ερευνας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τέλειο το δωματιάκι σας εύη!στον ένα τοίχο έχουμε εκριβώς το ίδιο χρώμα!σας εύχομαι πολλούς καλούς ύπνους και πολύ παιχνίδι!

για μένα ήρθε η στιγμή να ξυπνήσω και να δω ότι είναι κατευθείαν πρωί αλλά έκανε αναστροφή και έφυγε(η στιγμή πάντα!). μόλις έκλεισαν 40 μέρες δεν ξυπνούσαν ούτε μια φορά!!!και αυτοματιάστηκα, τί τυχερη που είμαι, μπορεί να είναι γκρινιάρικα αλλά τουλάχιστον κοιμούνται και άλλα τέτοια μέχρι που μετά τον 5ο άρχισαν να ξαναξυπνάνε :evil::evil: έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευη αυτο το κοκκινο αυτοκινητακι τι ειναι;

μ αρεσει.

τα δωματια πολυ ωραια!τα μωρα που ειναι;;;;;;

ολγα φοβαμαι μωρε να παρω τα βουνα με τα μωρα.βασικα εχω ανασφαλεια με την οδηγηση στο βουνο.κατσε λεω πρωτα να παμε στην πεδιαδα κ μετα ανεβαινουμε υψομετρο.

ασε γιατι εχω αγχωθει πολυ με την οργανωση της εκδρομης.πως θα φανε τι κ τετοια.ξεκιναμε κ πουρε πατατα την αλλη βδομαδα.θα δω τι θα κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...