Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ


vassiliki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα! Ενδιαφερομαι για εξωσωματικη στο Νοσοκομειο Αλεξανδρας αλλα δεν ξερω πως να κινηθω. Αν εχει καμμια σας εμπειρια θα ηθελα να ρωτησω τις εξης πληροφοριες: 1) μπορω να διαλεξω γιατρο η κλεινω ραντεβου στο τμημα Υπογονιμοτητας- νομιζω οτι λεγεται ετσι- και με αναλαμβανει οποιος γιατρος ειναι διαθεσιμος; 2) αν μπορω να διαλεξω γιατρο προτεινετε μου καποιον ΑΝΘΡΩΠΟ, να σεβετε τον "πελατη" του και να ασχολειται και με το ψυχολογικο κομματι της εξωσωματικης 3) εχω πληροφοριες για Καλλιανιδη και Λουτραδη. Με τον Καλλιανιδη μια γνωστη μου ειχε επιτυχη διδυμη κυηση και γεννηση αλλα μου ειπε οτι δεν ειναι και πολυ της ψυχολογικης στηριξης γι'αυτο δισταζω. Με τον Λουτραδη εχω μπερδευτει γιατι ενω βρηκα πληροφοριες οτι ειναι Διευθυντης του συγκεκριμενου τμηματος στο Αλεξανδρας, ξερω οτι εχει το Ινστιτουτο Γονιμοτητας στην Παστερ. Πως να τον προσεγγισω και που τελικα ασχολειται με τις υποθεσεις εξωσωματικης; Εγω ενδιαφερομαι για το νοσοκομειο και οχι για ιδιωτικο κεντρο, για οικονομικους βεβαια λογους.

Το προβλημα μας το εχει ο συζυγος και πρεπει να κανουμε μικρογονιμοποιηση. Σας παρακαλω αν ξερετε κατι να μου πειτε. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πετύχεις το στόχο σου και εγω προσωπικά σου λέω ότι καλά κάνεις και απευθύνεσε σε δημόσιο νοσοκομείο θεωρώ ότι αν είναι να έχεις θετικά αποτελέσματα δνε έχει να κάνει τα πόσα θα πληρώσεις . Λοιπόν αυτό είναι το λινκ του Αλεξάνδρα πάρε τηλέφωνο εκει και ρώτα ότι ακριβώς θέλεις . Πιστεύω ότι αν κλείσεις πρωί ραντεβού θα δώσεις 3 ευρω αν είναι απόγευμα θα δώσεις 60 επειδή είναι σαν να επισκέπτεσαι ιδιώτη . Λογικά θα πάρεις να κλείσεις και θα ρωτήσεις για ποιοι γιατροί υπάρχουν .http://www.4family.gr/parents/index.php ... 8&Itemid=0 επίσης εξωσωματικές κάνουν και ΑΤΤΙΚΟ νέο νοσοκομείο με πολλή καλό προσωπικό . Οπως κανα έχεις η πρώτη κίνηση σου είναι να κλείσεις ραντεβου στο 1535 ανεξάρτητα ποιο νοσοκομείο θέλεις . Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και το 2011 να σου φέρει το μωράκι που τόσο ποθείς!

Εμένα η θεία μου έκανε δίδυμα στον Λουτράδη πριν 12 χρόνια. Πήγα και εγώ αλλα τελικά ακολούθησα ιδιωτικό ιατρείο τον κο. Αρκουλή λόγω μιας κακής εμπειρίας που είχα με το ¨Ελενα. Λοιπόν ο Λουτράδης είναι πολύ καλός γιατρός μην σε νοιάζει γιατην ψυχολογική υποστήριξη πήγαινε πρώτα στο ιατρείο του θα το βρείς το τηλ απο το 11880 και μετά θα τα κανονίσει όλα εκείνος. Μόνο που η επίσκεψη είναι λίγο ακριβή εμένα μου πήρε 120ευρώ κλάψου και λιγάκι και κάτι θα γίνει είναι πάρα πολύ έμπειρος. Καλή επιτυχία

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...