Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΣΑΣ


Recommended Posts

Κορίτσια ήθελα τη γνώμη σας . Με την κουμπάρα μου η οποία μας πάντρεψε και κάποτε εργαζόμασταν και μαζί και ο άντρας της ήταν κολλητος του δικού μου απο 13 ετών έχουμε να μιλήσουμε 8 χρόνια . Αιτία ήταν ότι προσπάθησαν να μας χωρίσουν έβαζαν διάφορα λόγια σε συγγενικά πρόσωπα και δημιουργούσαν μεγάλα προβλήματα .όλο αυτό το διάστημα μαθαίνουμε νέα τους απο την κουνιάδα μου επειδή διατηρούν ακόμα σχέσεις :x Σήμερα μάθαμε ότι σκοτώθηκε η μανα του παιδιού και ο άντυρας μου είναι πολύ στεναχωρημένος απο μικρό παιδί ήταν μέσα στο σπίτι της και ήταν τόσο καλός άνθρωπος . Του είπα να πάει στη κηδεία και αν μορούσα θα πήγαινα και εγω αλλα δυστυχώς δν εμπορώ λόγω του παιδιου . Του πρότεινα να πάμε αύριο απο εκεί να συλληπηθουμε αλλά θέλω τ γνώμη σας ; Παρόλο όσα μας έχουν κάνει καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθει αυτό το παιδί . Εσείς τη θα κάνατε ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι πολυ ασχημα αυτο που κανανε,αλλα εγω προσωπικα θα πηγαινα,στον πονο πρεπει να εισαι εκει,γιατι ειναι ανθρωπινα αυτα και σημερα ειναι αυτοι,αυριο μπορει να ειμαι εγω,το να πας δεν σημαινει οτι εχεις ξεχασει τι εχει συμβει και τους εχεις συγχωρησει,απλα εσυ εισαι καλα με την συνειδηση σου,και πανω απο ολα φερεσαι ανθρωπινα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sou nena mou...

thelw na sou pw pws egw tha pigaina!!!!!kai o antras sou tha aisthanthei kalytera pou tha paei alla eimai sigouri pws k o filos tou tha xarei pou tha ton dei!!!oti k na egine mprosta sto thanato oloi lygizoume k afinoume egwismous k kakies pisw mas!eseis tha to kanete gia sas!!!tha eiste kala me ti synidisi sas!!!

afto de paei na pei pws ksexasare....

alla milame gia ton mpampa tou...!!!

opws niwthete na praksete!

filia

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοείται πως εγώ θα πήγαινα και ούτε καν θα σκεφτόμουν αυτά που έγιναν!

8 χρόνια είναι πάαααρα πολλά για να κρατάτε κακία. Ό,τι έγινε αφήστε το πίσω σας και ξαναχτίστε τις σχέσεις σας. Χριστούγεννα έρχονται, δώστε λίγη αγάπη! (Με έχει πιάσει το πνέυμα των Χριστουγέννων ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα σκεφτόμουν αυτή τη γυναίκα που με τόσες θυσίες μεγάλωσε τα παιδιά της . Χήρεψε πολύ νωρίς και η ίδια , ειρωνεία απο ατύχημα με μηχανάκι σκοτώθηκε και ο πατέρας του παιδιού. Προσωπικά τη γυναίκα αυτή την εκτιμούσα και ειλικρινά πονάω και συμπάσχω το <<φίλο μας>> .Δεν ξέρω αν θα χαρεί άλλωστε κάτι τέτοιες στιγμές δεν έχει σημασία , έχασα τον πατέρα μου και ξέρω πως είναι και εγω τον έχασα επειδή ήταν άρρωστος ήμουν προετοιμασμένη γι αυτό το γεγονός και πάλι λύγισα εδω όμως είναι τόσο ξαφνικό και τόσο άδικο . Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής πουθ μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο που έχει φύγει.... Εδω και 8 χρόνια έχουν να συναντηθούν να μιλήσουν η τελευταία μας συνάντηση ήταν άσχημη , εγώ τον έχω ξαναδεί στο δρόμο κάποιες φορές έχουμε μιλήσει θεωρώ βασική υπεύθυνη άλλωστε την κουμπάρα μου αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή το θέμα μας .. αυτό έχει μείνει πίσω δνε μπορεί να διαγραφεί . Σήμερα μάλλον θα περάσουμε απο εκεί να συλληπηθούμε αυτό και μόνο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...