Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περιμενουμε το μωρακι μας!


Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλες, σε ολες τις εγκυουλες και σε εκεινες που ειναι εν αναμονη του πελαργου!Με λενε Ηλιοδωρα, ειμαι αισιως στον 4ο + μηνα της εγκυμοσυνης μου και περιμενω το αστερακι μου τον Μαιο! Δεν εχουμε μαθει ακομη τι μωρακι εχω στην κοιλιτσα μου αλλα εκεινο που μας ενδιαφερει ειναι να ειναι ενα γερο μωρο! Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και σε οσες ειναι σε ενδιαφερουσα να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη και ενα υγιες μπεμπακι αγκαλια τους! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φλωριανα καθε ευτυχια στην οικογενεια σου και να χαιρεσαι τον κουκλο σου!

Apis να ειστε παντα ευτυχισμενοι με την ομορφη μπεμπουλα σας!

Αναστασια ο,τι επιθυμεις γλυκια μου και ολα να σου πηγαινουν προς το καλο!

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για τις ευχες σας και χαιρομαι που συμμετεχω κι εγω στην ομορφη παρεα σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες στο mammyland και με το καλό να φέρεις ενα γερό και καλότυχο μωράκι

Εγώ είμαι η Βάσω και έχω ενάν γιο 2ετων...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσυ μου απ την ομορφη Καβαλα σε ευχαριστω, να χαιρεσαι το μπισκοτακι σου!! που θα σε κανει φανταζομαι πολυ ευτυχισμενη. Καλημερα Βασω μου σ ευχαριστω κι εσενα πολυ για το καλωσορισμα και τις ευχες σου. Να καμαρωσεις τον γιο σου τον κουκλο οπως επιθυμεις! Φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Happy!! Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Το ονομα μου αυτο το διαλεξε ο αντρας μου! Να εχεις κι εσυ μια καλη εγκυμοσυνη και ενα καλοτυχο και υγιες μωρακι! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης να χεις και ολα μα ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χελωνιτσα να εισαι καλα σ ευχαριστω πολυ και ο,τι επιθυμεις!! Φιλια! Κατερινα μου και για σενα τα καλυτερα ευχομαι, μια ομορφη περιοδο εγκυμοσυνης και ενα γερο μωρακι! :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια γλυκα Girl84 kai Muriam σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου! Τα καλυτερα και για εσας με πολλη αγαπη! Φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου Ηλιοδωρα!

Με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου!

Εγω περιμενω το 2 μου παιδακι σε λιγοτερο απο ενα μηνα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλες γιορτες Muriam και σε σενα κουκλα μου! :) Λενακι μου γεια σου! Να χαιρεσαι την νεραιδουλα σου και με το καλο και το αλλο μωρακι! Εισαι στην τελικη ευθεια. Μ εναν πονο ευχομαι! Να εισαι παντα ευτυχισμενη. Rose σ ευχαριστω πολυ πολυ ο,τι επιθυμεις να ερθει στο δρομο σου :D Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα, εκανα αμνιοπαρακεντηση και ολα πηγαν καλα! Μαθαμε ακομη πως περιμενουμε Κοριτσακι! Φιλια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[Ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα, εκανα αμνιοπαρακεντηση και ολα πηγαν καλα!

είδες λοιπόν που ανησυχούσες χωρίς λόγο?!

όλα καλά....άντε με το καλό η κουκλίτσα σου!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi μου σε ευχαριστω πολυ! Αν δεν ησουν εσυ πρωτη χθες που μου εστειλες και με καθησυχασες..ακομη θα φοβομουν :)) Να εισαι καλα παντα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Χριστός Ανέστη!  Κι εγώ χθες έφαγα πολύ! Ευτυχώς δεν έχουμε άλλα τραπεζωματα αυτές τις μέρες!! Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου νωρίς στην εγκυμοσύνη οπότε ευτυχώς δεν έχω τέτοιες μέρες να κάνω εξετάσεις!  Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη βδομάδα θα τρώω παραπάνω. Ειδικά γλυκά!  Καλή επιτυχία με την καμπύλη όσες κάνετε αυτές τις μέρες! Εγώ είχα και νεράκι μαζί μου για να πίνω και να αποφύγω την αναγουλα από τη γλυκόζη.Κι ένα βιβλίο για το δίωρο που περίμενα να περάσει κάπως η ώρα!
    • Καλημέρα κι απο μένα κορίτσια μου! Μόνο εχθές έφαγα πολύ φαγητό μπορώ να πω. Ευτυχώς εκτός απο το πρωινό μου, που γενικά τρώω μπισκότα, κουλουράκια και τσουρέκι γενικά... δεν έχω φάει άλλα γλυκά θα έλεγα. Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά πάντα κάνω 2 καλά γεύματα και πριν την εγκυμοσύνη και κατά τη διάρκεια... μια χαρά νομίζω είμαι. Απλά το μεσημεριανό μου είναι περισσότερο απ' ότι προ εγκυμοσύνης. Αν δεν είχα θυρεοει΄δή, πιστεύω θα ήταν και λιγότερα τα κιλά... αλλά και πάλι καλά είμαι νομίζω.
    • Χαχα νομίζω οι περισσότεροι το παρακάναμε λίγο αυτές τις μέρες! Κι εγώ που έχω θέμα με το σάκχαρο τρώω κάθε μέρα γλυκό! ( Ευτυχώς εμένα με πειράζουν περισσότερο τα φρούτα απ' τα γλυκά.) Απλά την προηγούμενη της καμπύλης και ιδίως το βράδυ να φας κανονικά κι όχι πολύ αργά! Όπως κάνεις δλδ στην δίαιτά σου! Καλά να περάσετε στη βάφτιση! 🤗 Εμείς σε Γιώργηδες θα πάμε σμρ, άλλο φαΐ πάλι 😀
    • Καλημέρα!  Άστα να πάνε πολύ φαγητό αυτές τις μέρες κ έχουμε κι άλλες 2 σιγουρα🤣🤣 Κ εγώ που υποτίθεται απάνω διατροφή αυτές τις μέρες άστα, να δω πως θα ζυγιστω την Τετάρτη που θα πάω στην διατροφολογο😭 Ποτε έχεις καμπύλη? Εγώ λογικά αφού την Πέμπτη έχω γιατρό μάλλον θα μου πει για την επόμενη εβδομάδα!
    • Κορίτσια καλημέρα πως είστε ; μμμ κορίτσι μου ακόμα με μπερδεύει λίγο το τεστ σου δεν μπορω να καταλάβω  🤔 όντως φαίνεται κάτι αλλά το βλέπω σαν γκρι χρώμα.. μπορεί ακόμα να είναι νωρίς 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...