Μετάβαση σε περιεχόμενο

14η μερα κοπηκε το γάλα?????


Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι καινούρια μανούλα και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με το θηλασμό που με προβληματίζει γέννησα στις 15/11/2010 και απο τότε ενώ θηλάζω κανονικά το μωρό κλαίει και βάζει τα χεράκια του στο στόμα αφού δίνω ξένο ηρεμεί και κοιμάται. Θέλοντας να δω αν τελικά έχω γάλα το έβγαλα με θήλαστρο και βγάζω καθημερινά συνολικά περίπου 100-120 ml και πιο πολύ απο το ένα στήθος και σχεδόν καθόλου απο το άλλο. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτό και αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία αν δηλ μετά τις ¨κατέβηκε" το γάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου water. Να σου ζήσει το μπεμπάκι!

Καταρχήν γράψε αν θες τις ζυγίσεις του μωρού και πόσο συμπλήρωμα πίνει σε κάθε γεύμα για να σε βοηθήσουν οι πιο ειδικές ;)

Είναι λάθος που βγάζεις με το θήλασρο για να δεις αν έχεις γάλα. Το μωρό μπορεί να "κατεβάσει" και να πιει πολύ περισσότερο γάλα από όσο βγάζεις με το θήλαστρο που υποθέτω δεν είναι καν κατάλληλο για τη φάση που είσαι - ποιό έχεις? Θηλάζω 11 μήνες και πριν από κανα μήνα που προσπάθησα να αντλήσω έβγαλα 50 μλ με το ζόρι και από τα δυο στήθη...

Πώς θηλάζεις? Έχε υπόψιν σου ότι στο θηλασμό δεν κρατάμε ωράριο! Αφήνουμε το μωρό στο στήθος όοοοσο θέλει. Τις πρώτες 40 μέρες το μωρό μπορεί να είναι το στήθος και 18 ώρες το 24ωρο! Η δική μου ήταν και περισσότερες... Αν το ξαναβάλεις το μωράκι στο στήθος δεν ηρεμεί?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι

Καταρχήν γράψε μας περισσότερες λεπτομέρεις για να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά

Πόσο γεννήθηκε το μωρό και όσες ζυγίσεις έχεις

Συμπλήρωμα δίνεις από την αρχή και αν ναι σε κάθε γεύμα και πόσο

Πόσες πάνες βρέχει την ήμέρα

Ποιο θήλαστρο χρησιμοποιείς

Να ξέρεις ότι το γάλα που βγάζεις με το θήλαστρο δεν είναι ενδεικτικό της ποσότητας που παράγεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το βγαζω με τις medela to mini electric οταν γεννηθηκε ηταν 3240 την πηρα απο το νοσοκομειο 3080 τα κιλακια της τα επαιρνε 40 γραμ περιπου την ημερα αλλα εκλαιγε συνεχεια οταν την εβγαζα απο το στηθος ή ξυπνουσε μεσα σε μια ωρα.τωρα ειναι 3400.δινω απο την 7η μερα σε καθε γευμα ανα 4ωρο απο 90ml συν και στηθος που μου ειπε ο παιδιατρος απο ενα τεταρτο να την αφηνω σε καθε στηθος βεβαια κοιμαται στο πρωτο και μετα δεν μπορω να την βαλω στο αλλο και ετσι την αφηνω και κοιμαται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου απαντησ ακαι στο εξπρεσσ...διαβασε εκει..επισης αν θελεις στειλε πμ στο μελος Λαλα..εκεινη μπορει να σε καθοδηγησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν το Mini elektric είναι ακατάλληλο για σένα, είναι για μητέρες που έχουν εδραιώσει γαλουχία και για περιστασιακή χρήση.

ΟΙ συμβουλές του παιδιάτρου είναι για να οδηγηθείς σε αποθηλασμό. Στον θηλασμό δεν υπάρχει ωράριο βάζουμε το μωρό στο στήθος όποτε θέλει και για όση ώρα θέλει μόνο έτσι θα δοθεί το ερέθισμα για να παράγεις τόσο γάλα όσο χρειάζεται το μωρό.

Επίσης αν κατάλαβα καλά πρώτα δίνεις ξένο και μετά βάζεις το μωρό στο στήθος?????????????

Αυτή την στιγμή το μωρό τρέφεται κυρίως με ξένο γάλα αν δίνεις σε κάθε γεύμα 90ml.

Αν θέλεις να θηλάσεις πρέπει πρώτα να βάζεις το μωρό στο στήθος και μετά να δίνεις ξένο. Να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο και ακολουθήσεις πρωτόκολλο αντλήσεων έτσι ώστε να αυξήσεις την παραγωγή σου. Σιγά σιγά θα μειώνεις το ξένο και θα πίνει περισότερο από εσένα μέχρι να κόψεις τελείως το ξένο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

natassoula πρωτα την βαζω στο στηθος παντα αλλα μετα χαλαει τον κοσμο και βαζει τα χερια στο στομα οποτε της δινω κ ξενο και τρωει 90ml. Το στηθος μου δεν φουσκωνει καθολου δηλ δεν σκληραινει ποτε ειναι πολυ μαλακο και ετσι πιστευω πως δεν παραγω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι φυσικό να μην χορταίνει το μωράκι σου αφού δεν το αφήνεις να σου ρυθμίσει την παραγωγή σου.Κόψε το ξένο όσο είναι νωρίς για να ''φτιάξει'' η δική σου παραγωγή! Θηλάζω 10 μήνες κ κάτι κ έχω το ίδιο θήλαστρο με εσένα κ δεν έχω καταφέρει ΠΟΤΕ να βγάλω πάνω από 50μλ το πολύ! μην φοβάσαι,άφησε το μωράκι σου να θηλάσει ΟΣΕΣ ΩΡΕΣ Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙ είναι πολύ μικρό.Μέχρι 3 μηνών το μωρό μου θήλαζε τουλάχιστον 18 ώρες την μέρα.Δεν είναι πάντα εύκολος ο θήλασμος στην αρχή αλλα πάντα ανταμείβεσαι στο τέλος κ προσφέρεις το πιο πολύτιμο δώρο στο μωράκι σου!!

Να σου ζήσει κ καλούς θηλασμούς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όπως σου έγραψα και χθες το μωρό σου αυτή τη στιγμή τρέφεται κυρίως με ξένο γάλα, η παραγωγή σου έχει μειωθεί γιατί είναι θέμα παραγωγής και ζήτησης. Όσο δίνεις ξένο τόσο μειώνεται η παραγωγή σου.

Πρέπει να βάζεις το μωρό περισσότερο στο στήθος να κάνεις αντλήσεις με νοσοκομειακό θήλαστρο και σιγά σιγά να ελαττώνεις το ξένο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...