Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Θα πας και θα γραφτεις σε καθε εταιρια.

Δεν στελνουν δωρεαν προιοντα τοσο οσο κουπονια.

η Λιμπερο και η μπειμπιλινο στελνουν συχνοτερα

επισης μπορεις να μπεις στο http://www.caredirect.com/ και να τους παρεις τηλεφωνο να πεις οτι εισαι εγγυος και να σου στειλουν εν ακουτι που εχει μεσα αρκετα δωρεαν δειγματακια και κουπονια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai kati allo exw graftei sto site epithumies auta ta ekptwtika pou stelnoun pws ginete na mou ta steiloun?nomizw otan graftika elege tha steiloun kati kouponia se ena mina alla den pira tpt akomi..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γραψου απο τωρα σηγα στο σαιτ εχει τα τηλεφωνα τους θα τους παρεις και θα τους πεις οτι εισαι εγγυος θα τους δοσεις τα στοιχεια σου καιθα παρεις το κουτι...αργει συνηθως αλλα ΟΚ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Ευάκι για τα δωρεάν προιόντα που αναφέρεις η Pampers στέλνει εκπροσώπους στα μαιευτήρια την 3η μέρα (αφού έχεις γεννήσει) και σου κρατάνε εκεί τα στοιχεία κι επίσης σου δίνουν και τα πρώτα Pampers ! Στη συνέχεια θα σου στέλνουν διάφορα εκπτωτικά κουπόνια για αγορές των προϊόντων τους. Επίσης αν γεννήσεις σε μεγάλο μαιευτήριο το πιο πιθανό είναι να σε προμηθεύσουν απο εκεί διάφορα δείγματα (εγώ γεννησα στο Μητέρα και μου έδωσαν πάρα πολλά δείγματα καθώς και τσάντα αλλαξιέρα). Απο εκεί και πέρα νομίζω οτι μπορείς να μπεις και στο site της κάθε εταιρίας και να δεις αν μπορούν να σου στείλουν ή ακόμα και να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους.

Σου εύχομαι να έχεις μια ομαλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και έναν ανώδινο τοκετό! ;)

ΜαρίαΖ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 25% Η ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΠΟΝΙ 3 4 Η 5 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Κ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΧΕΙ Η ΠΑΜΠΕΡΣ Κ Η ΛΙΜΠΕΡΟ.ΠΡΟΩΘΗΤΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΥΛΟΣ ΚΛΠ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΦΙΛΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...