Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ηρθε το θαυματάκι μας!Η κορούλα μας!Να γεμίσει την ζωή μας!


Recommended Posts

Δεν το πιστεύω ότι σας γράφω κι εγώ εδώ! Κι όμως ναι έχω ένα μωράκι πλέον.

Πριν μια βδομάδα ακριβώς, ημέρα Τρίτη, και ενώ την προηγούμενη μέρα έχω πάει στην γιατρό μου, έχω πάρει τους δρόμους όλου του Μενιδίου μαζί με την κουμπάρα μου και περπατάω-περπατάω για ώρες εφόσον μου το συνέστησε η γιατρός επειδη η μικρή είχε εμπεδωθει και ήταν θέμα ημερών να βγει (και τελικά απ' ότι αποδείχθηκε θέμα ωρών).

Δεν κουράστηκα καθόλου. Είχα κάτι πονάκια βέβαια το απόγευμα αλλά ελαφριά. Κάθησα με τον άντρα μου εώς τις 12.30 το βράδυ και βλέπαμε τηλεόραση. Μία παρά πήγαμε να ξαπλώσουμε και με το που ξαπλώνω νιώθω μια πίεση πολύ χαμηλά στην κοιλιά μου και αυτομάτως τρέχανε νερά στο κρεβάτι. Λεω στον Βασίλη "Μπίλι τρέχουν νερά πολλά μου φαίνεται δεν είναι υγρά! "πήγαινε στην τουαλέτα μου λέει να δεις είναι πολλά; και έτσι ξεκινήσαν όλα...

Πήρα την μαία μου τηλέφωνο και μου είπε να ξεκινήσουμε για το Μητέρα σιγά - σιγά. Εκανα ένα ντουζάκι, πήρα την βαλιτσούλα μου που είχα έτοιμη κι ο άντρας μου με έβγαζε φωτογραφίες!

Φτάσαμε στο Μητέρα στις 1.30. Η μαία μου ήταν ήδη εκεί. Ξεκινήσαμε τις ετοιμασίες. Μου πήραν ιστορικό, Μου δώσαν να βάλω μία ρόμπα, μου κάνανε κλίσμα (το ξύρισμα το γλύτωσα γιατί το είχα κάνει εγώ την προηγούμενη μέρα μιας και που ήξερα ότι θα με εξετάσει η γιατρός από κάτω).

Μέχρι στιγμής δεν πονούσα και είχα διαστολή 3 προς 4 απ' ότι είδε η μαία μου. Εντομεταξύ ερχόταν και η γυναικολόγος μου.

Πήγαμε στην αίθουσα τοκετού όπου και ήρθε και ο άντρας μου ντυμένος σαν γιατρός! Πιάσαμε κουβεντούλα με την μαία και τον Βασίλη και περνούσε η ώρα ευχάριστα παρ' όλο τα μικρο-πονάκια που άρχισαν πλέον από κάποιο σημείο και ύστερα.

Κατα τις τέσσερις όμως οι πόνοι ήταν δυνατότεροι και ζήτησα επισκληρίδιο. Από έκεί και ύστερα δεν είχα όρεξη για κουβέντα. Προσπαθούσα να κάνω τις αναπνοές που είχα μάθει. Κάπως με ανακουφίζανε. Ο Βασίλης με βοηθούσε πολύ. Μόλις μου έκαναν την επισκληρίδιο ο πόνος ήταν διαφορετικός και κάθε φορά που τον ένιωθα έπρεπε να σπρώχνω.

Η μικρούλα μου είχε πολύ καλούς και σταθερούς παλμούς. Ήταν αποφασισμένη να βοηθήσει την μανούλα της και να βγεί φυσιολογικά παρ' όλο που ήταν τυλιγμένη με τον λώρο.

Έσπρωχνα όσο μπορούσα! Ο Βασίλης είχε πιάσει απ' τους παλμούς του παιδιού πότε έκανα συσπάσεις και με καθοδηγούσε τέλεια ώστε να σπρώχνω καλύτερα. Μ' αφου κάποια στιγμή η γυναικολόγος μου είπε στην μαία και σε μια προϊσταμένη που είχε μπει μέσα να μην μου μιλάνε γιατί άκουγα καλύτερα τον άντρα μου και έσπρωχνα καλύτερα. Το έκανα αυτό 6 με 7 φορές. Η ώρα είχε πάει 6.30 όσπου η γιατρός μου είπε "είναι έτοιμη να βγει βλέπω το μαλλάκι της και είναι και μπόλικο".

Με πήγαν στην αίθουσα χειρουργίου (δεν ξέρω αν το λεω σωστά). Ο άντρας μου πάντα δίπλα μου. Εκεί χρειαστηκε να σπρώξω άλλες δύο φορές και αυτό ήταν! Μετά ανακούφηση, ευτυχία, γαλήνη, ηρεμία σαν να μην είχα περάσει τίποτα. Ακουσα το κλάμα της μπέμπας μου και ανασηκώθηκα. Ο άντρας μου γέλαγε και έκλαιγε μαζί. Μου έλεγε " ήρθε το παιδάκι μας " και εγώ έλεγα " δεν το πιστεύω αυτό το θαυματάκι το είχα 9 μήνες στην κοιλιτσά μου;;;; την πήραμε αγκαλιά και όλα αλλάξαν από τότε. Ακόμη και τώρα όποτε την κρατάμε αγκαλιά είμαστε άλλοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω ακριβώς αυτό το συναίσθημα. Δεν ξέρω πως λέγεται δεν είναι μόνο αγάπη είναι κάτι παραπάνω πιστεύω. Ότι κι αν είναι, όπως κι αν λέγεται είναι το ωραιότερο συναίσθημα που έχουμε νιώσει ποτέ!!!!

Αυτή ήταν η εμπειρία μου που θα μου μείνει αξέχαστη! Εύχομαι στα θαυματάκια που είναι ακόμα στις κοιλίτσες να βγούν εύκολα και υγιείς πάνω απ' όλα και τα θαυματάκια που έχουν βγει να είναι γερά και ευτιχισμένα για να κάνουν και τους γονείς ευτιχισμένους σαν κι εμάς!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι συγκηνητικη η ιστορια σου!!

Να σας ζησει η μικρουλα σας και να την καμαρωνετε μια ζωη!

Καλη λοχεια σε εσενα και καλο σαραντισμο. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η πριγκίπισσα σας!!![smilie=angel13.gif]:clap: Να είναι γερή κι ευτυχισμένη και μαζί της να γίνεστε ακομα πιο ευτυχισμένοι κι εσείς!!! Συγκινήθηκα πάρα πολύ... κάθε φορά που διαβάζω ΄τετοιες εμπειρίες ξαναζώ την δική μου γέννα... Όντως μαγικές στιγμές που μακάρι όλες οι γυναίκες να τις ζήσουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία μου έχω βουρκώσει... τι όμορφα που μας περιέγραψες τη γέννα σου...

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου, να'ναι γερή και καλότυχη...

Να της δώσεις πολλά φιλάκια στα πατουσάκια.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασια μου να σας ζησει η πριγκιπισα σας!να ειναι παντα γερη και να σας κανει παντα ευτυχισμενους!!!!!καλη λοχεια και καλο σαραντισμο!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκεια μου Αναστασουλα.....ευχομαι να ειστε ευτυχισμενοι και υγειης οικογενειακως!!!!!!

Απο δω και περα θα δεις ποσες χαρες εχει να σου δωσει αυτο το αγγελουδι!!

μωρε η καημενουλα....περιμενε να στρωσεις τα χαλια,δεν σε ταλαιπωρησε καθολου στην γεννα......μονο το καφεδακι μας ακυρωσε...αλλα χαλαλι (θα τον πιουμε με 3 παιδακια παρεα :lol: )

πολλα φιλακια

σε 2 ωρες θα δω το αντρακι μου......ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει κοπέλα μου το συνεργάσιμο σπλαχνάκι σου!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D

Φιλάκια στα πατουσίνια της!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή σου λοχεία και με το καλό να σαραντίσετε!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastasia mou na sou zhsei to koritsaki sou. H genna sou mou fanike oneirikh opos prepei, den ithele na se pedepsei polu to zouzouni sou :lol::lol:

Elpizw na einai panta etsi na exete mia oneirikh zwh mazi me to paidaki sas, na eiste eftixizmenh opos thn proth stigmh pou thn antikrisate kai panta me ugia gia olous sas...

Polla filia sthn zouzouna... :-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου ,τι ωραια που περιγραψες την γεννα σου.Οντως ειναι ονειρικες στιγμες!

Να σας ζησει η κοπελαρα σας,να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα είδα το θεματάκι σου!

Πολύ συγκινητική η περιγραφή σου!! να σου ευχηθώ λοιπον και από εδώ να σας κάνει πάντα τόσο ευτυχισμένους η κορούλα σας! να είναι γερή και να την καμαρώνετε! αχ μακάρι και η δική μου και όλων μας η εμπειρία να είναι εξίσου καλή και ονειρική!

πολλά φιλάκια και στις δυό σας :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια να σας ζησει το κοριτσακι σας,να ειναι γερο και καλοτυχο και να γεμιζει γελια και χαρουμενες φωνες το σπιτικο σας!!!

Ευχομαι ολες οι κοπελες που περιμενουμε την σειρα μας να εχουμε τοσο ομορφη και αρκετα ευκολη (θα ελεγα...) διαδικασια τοκετου,γιατι δεν σου κρυβω οτι οσο περνανε οι μερες, μονο αυτο σκεφτομαι και δε νιωθω και πολυ ανετα....

Καλη λοχεια να εχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές σας. Να 'στε πάντα καλα γερές και δυνατές για να φροντίζετε τα ζουζούνια σας για όσες έχουν ή τα περιμένουν και για όσες δεν έχουν εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσουν γρήγορα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αναστασιααααααααααααααααααααα μου να την χαιρεστε την μπουμπου σας υπεροχη η περιγραφη σου ποσο μαλλον τα συνσισθηματα σου οταν την πηρες αγκαλια να στε και οι 2 καλα και να απολαυσετε καθε στιγμη πολλα πολλα φιλακια στα πατουσακια και ευχομαι σε ολα τα κοριτσια που εχουν σειρα να εχουν μια πολυ ευκολη γεννα σαν την δικη σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει και να είναι πάντα καλότυχη κ ευτυχισμένη!!!

Υπέροχη η εμπειρία τοκετού σου έτσι όπως την περιγράφεις!!! Γεννήσατε μαζί με τον άντρα σου!!!

Είναι τεράστια ευλογία να γίνεσαι γονιός κ τα συναισθήματα είναι μοναδικά κ ασύγκριτα!!! Να την χαίρεστε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...