Μετάβαση σε περιεχόμενο

KORITSIA ME EGKATALEIPSE....


Recommended Posts

Geia sas koritsia,

Sos,prin apo 2 mines kai enw ola venane kala mou pe oti kalutera na xwrisoume twra pou to mwro einai mikro!

Mou rthe ouranokatevato!

Exei 1 mina pou leipei apo to spiti..........

Den xerw ti na kanw.Piga ton parakalesa alla tipota,eipe oti den uparxei alli kai oti giname san aderfia mesa sto spiti.kai oti den xerei ti thelei...

Eimai me ena koritsaki 18 minwn kai den ton vlepw na gurnaei pisw.....

To perasmeno Savvato mazepse kai ola tou ta rouxa.Egina rakos, den thelw na milaw me oti mou ton thimizoun.Me pligwse afantasta kai apo tin alli ton thelw pisw............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου ???,

διάβασα αυτά που γράφεις δεν ξέρω αν γίνανε έτσι αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι έφυγε έτσι απλά. Είχατε προβλήματα άλλα?? Το παιδί δεν το σκέφτεται δεν τον νοιάζει ?? Πάντως σε καμία περίπτωση δεν συμφωνω μαζί σου με το παρακαλετό. Μια συμβουλή που θα σου δώσω είναι να είσαι δυνατή για το παιδί σου και κουράγιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και τον θέλεις πίσω να τον κάνεις τι έτσι όπως φέρθηκε???

Στα δύσκολα δλδ τι θα έκανε?? Καλύτερα που έφυγε από τώρα.

Να είσαι δυνατή και κάνε κουράγιο για το μωρό σου.

Βοήθεια έχεις από γονείς, συγγενείς??

Και όσο για τον αν υπάρχει άλλη ή όχι εγώ θα έλεγα να μην έισαι τόσο σίγουρη :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ante eseis ginate san aderfia...i eleusi enos paidiou allazei tin sxesi tou zeugariou.emeis tora meta apo 19 mines epanilthame sta fusiologika mas,peran toutou omos to paidi den to skeftete ?den tou leipei? den ton zitaei?e ma poso gaidouri mporei na einai enas anthropos re gmt?sorry pou arpazomai ma eimastan xoria 2 mines logo douleias k to moro eixe lussaksei na zitaei ton mpampa tis ,epireastike i anaptuksi tis gt den elege tpt allo pera mpampa (kammia leksi) k fusika tou itan polu duskolo k tou idiou gt tou eleipe tromera!!! i stasi tou poia einai apenanti sto paidi?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασε το χρονο να δειξει πως θα πανε τα πραγματα.εσυ να εισαι ηρεμη γιατι τωρα το μωρο σου σε χρειαζεται περισσοτερο απο ποτε.μην κανεις κ μην πεις τιποτα γιατι μπορει τωρα να εισαι στεναχωρημενη κ θυμωμενη αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα γινει στο μελλον.ασε να περασει λιγος καιρος κ καντε μια συζητηση κ κυριως για το θεμα του παιδιου.ισως σκεφτει καλυτερα κ το μετανοιωσει.αυτο ομως δειχνει ποσο αδυναμος ειναι.αν τωρα που ειναι αρχη το βαζει στα ποδια τι θα γινει με σοβαροτερα προβληματα.ισως κ να ειναι καλυτερα μονη σου να σηκωνεις τα βαρη κ τις ανασφαλειες σου παρα να φορτωθεις κ των αλλων.εσυ ξερεις καλυτερα τι θελεις.εμεις οτι κ να πουμε ειμαστε στην απ'εξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Andrianna mou meta tin genna perase enas xronos gia... katalavaineis.egw proskolimeni sto mwro kai meta mwro kai doulia den to skeftomouna kan.........alla autos den elege tipota oute pws ton enoxlouse,mexri mia kali mera mou pe oti giname san duo aderfia kai na xwrisoume,moiazei paranoiko alla oute na prospathisei den ithele.......efuge legontas oti oti den xerei ti thelei.Mallon me koroideve kai afou ton piesa na mou apantisei meta apo duo vdomades pou itan makria mou pe na xwrisoume mesa stin psixra xwris na upologisei 7 xronia oute to mwro.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως να ξέρεις ότι σε μια σχέση δεν φταίει μόνο ο ένας φταίνε και οι δύο και δώστου χαιρετίσματα ότι δεν είναι σωστός γιατί από την στιγμή που έγινε πατέρας θα έπρεπε να είχε αναλάβει τις εθύνες του και να μην φτάνατε σε αυτό το σημείο. Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν γύρω σου μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη, εμένα αυτή η αρνητική του στάση για να μην τα ξαναβρείτε αυτό μου δείχνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To mwro ontws allaxe sumperifora, proskolithike panw mou kai sunexeia mami mami fwnazei.

Tin vlepei kathe triti, pempti kapies wres, 2 wres peripou kai liges wres to savvato i tin kuriaki opote ton volevei auton.Tin paei kai kala sto parko na pexoun,den proxwrisa akomi oute me diatrofi oute me diatagmata.parepimptontos den mou dwse lefta akomi apo monos tou gia to mwro.kai krataei kai kleidia akomi tou spitiou.eimai vlakas kai thyma.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το θέμα εδώ είναι πολύ μεγάλο γιατί από την μία σκέφτομαι ότι είσαι γυναίκα και πρέπει να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου και θα πρέπει ο άνδρας όχι μόνο να σε σέβεται αλλά και να εκτιμάει αυτά που κάνεις ως μάνα, γιατί και αν πραγματικά τον είχες παραμελήσει το έκανες για το παιδί του γιατί το παιδί δεν είναι μόνο δικό σου αλλα και δικό του δεν φτάνει που έριξες όλο το βάρος στο παιδί θα φταις και από πάνω δεν το δέχομαι.

Και από την άλλη είσαι μάνα και θέλεις την οικογένεια σου ενωμένη θέλεις το κοριτσάκι σου να έχει τον πατέρα του σε καθημερινή βάση.

Εμένα οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 24 και ξέρω απο διαλυμένες οικογένειες. Δεν είναι ότι καλύτερο, βέβαια όταν υπάρχει πρόβλημα καλό θα είναι το ζευγάρι να χωρίζει.

Και φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι τελικά πόσο έτοιμοι είμαστε όλοι μας να διαχειριστούμε το μέλλον μιας ψυχούλας που εξαρτάται από εμάς.

Καθόλου μάλλον.

Η συμβουλή μου χωρίς να είμαι ειδικός είναι να κοιτάξεις το παιδί σου και να έχεις μια σοβαρή συζήτηση μαζί του δωστου ένα μικρό περιθώριο και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...