Μετάβαση σε περιεχόμενο

siemens-bosch-AEG- τί να διαλέξω για στεγνωτήριο;


Recommended Posts

Κορίτσια θα αγοράσω στεγνωτήριο, κυρίως για να μειώσω το σίδερο!!

Αλλά δε ξέρω ποιά από τις τρεις μάρκες να διαλέξω.. αν και ειμαι πιο κοντα στο siemens. Αλλά με ενδιαφέρει και ο θόρυβος, δε θέλω να κάνει σαν τρακτέρ!!!!!

Πείτε μου τη γνώμη σας όσες έχετε μία από αυτές τις μάρκες!!!

Ευχαριστωωωωωω :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Κορίτσια αγόρασα τελικά.Το έχω περίπου ένα μήνα. Ζήτημα αν σιδερώνω 10 λεπτά την εβδομάδα πλέον, αφού όλα βγαίνουν τέλεια!! Σε μισή ώρα στεγνώνει τα πάντα, άντε για τις πετσέτες να κάνει 10 λεπτά παραπάνω!! Κορίτσια, ειδικά όσες έχετε παιδάκια, θα γλιτώσετε απίστευτο χρόνο. Ακόμη και τα πουκάμισα σπάνια θέλουν σίδερο πλέον!!!!

:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια να ρωτήσω κατι γιατι είμαι εντελώς άσχετη με αυτό. Γιατί δεν θέλουν σίδερο μετά τα ρούχα;; Δεν τσαλακώνονται στο πληντύριο;; Πως γίνεται και ισιώνουν στο στεγνωτήριο. Σας ρωτώ γιατί αν είναι έτσι να πάω να πάρω κι εγώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΧΩ BOSCH ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ!1ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχε η μαμά μου στεγνωτήριο και αληθεύει ότι δεν θέλουν πολύ σίδερο etoile ποιο πήρες?? γιατί θέλω να πάρω και εγώ. Το μόνο κακό είναι ότι τα στεγωντήρια τραβούν πολύ ρευμα. Έτσι έχω ακούσει ισχύει ή όχι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω πηρα αυτο http://www.siemens-home.gr/προϊόντα/πλύση/πλυντήρια-ρούχων/WT46E303GR.html?source=browse

(συγγνωμη για τη διαφημηση!!!)

Τα στεγνωνω στους 1200 στο πλυντηριο (το τονιζω γιατι μονο ετσι κανει μιση ωρα το στεγνωτηριο να τελειωσει!).Απλα την ωρα που τελειωνει το στεγνωτηριο, τα βγαζεις αμεσως και οπως ειναι ζεστα (αχνιστά!) , τα βαζεις σε κρεμαστρες και αυτα ''στρωνουν''. Μονο μερικα ''σπαστικα'' πουκαμισα βγαινουν τσαλακωμενα, αλλα σεντονια, πετσετες, εσωρουχα, παντελονια, μπλουζες βγαινουν σουπερ!! Και μοσχομυριζουν μαλακτικο, οχι που απλωνα εξω και βρωμουσαν καυσαεριο....

Για το ρευμα νομιζω ερχεται το ιδιο, αφου και με το σιδερο καις πολυ. Αλλα αυτο που πηρα ειναι ενεργειακης κλασης Β, οποτε ουτως ή αλλως δε ξοδευει πολυ. Αλλα δεν εχει ερθει ο λογαριασμος για να ξερω ακομα.

Εχει και miele με ενεργ. κλαση Α, αλλα εχει διπλα λεφτα και δε νομιζω οτι αξιζει....

Κοριτσια, αγοραστε αμεσως. Εγω θεωρω οτι ειναι το καλυτερο δωρο που μου εκανε ο αντρας μου!! Πιο καλο και απο το μονοπετρο!!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...