Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΑΣ!!!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΟΥΝ!!!

ΝΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ 40Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ!!ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΕΡΑ!ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗς ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΙΡΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΠΟΤΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ MAMMYLAND ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ!!ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει ο παιδαρος κασσι μου!!!!!να ειναι παντα γερος,δυνατος,ευτυχισμενος,καλοτυχος και να εχει παντα ολα τα καλα του κοσμου στη ζωη του!!!!!!!!!!!!καλη λοχεια ευτυχισμενη μανουλιτσα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KASSI, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kassi μου να τον χαίρεστε!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα και να είναι πάντα υγιής και καλότυχος ο μπέμπης σου. Καλή λοχεία και σε σένα! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει ο μπεμπης σας!!! Ευχομαι να ειναι γερος και δυνατος και εσεις μαζι βεβαια για να τον μεγαλωσετε!!! Καλα σαραντα να εχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει το μωράκι σας!!!!! Να είναι γερό και ευτυχισμένο και να έχει όλα τα καλά του κόσμου!!!!!!! Καλή λοχεία!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kassi μου να σας ζήσει ο μπούμπης σας και να τον δείτε όπως επιθυμείτε... γερό σαν τα ψηλά βουνά... και καλότυχο!!!

Καλή μας λοχεία και πολλά πολλά φιλιά!!!! :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...