Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η πιο μαγικη στιγμη!!!!!


Recommended Posts

2/5/2010:Ξυπνησα το πρωι και το πρωτο πραγμα που εκανα ειναι να χαμογελασω,επιτελους ειχε ερθει και για μενα η μερα που θα αντικριζα τον πολυτιμο θυσαυρο μου.Τα μεσανυχτα θα πηγαινα να γεννησω με προκλυση γιατι το καμαριμου δεν ελεγε να βγει μονο του :P .Ειχα μια ολοκληρη μερα μπροστα μου ο καιρος ηταν υπεροχος και εγω αρπαξα τον αντρουλη μου και βολταραμε χαρουμενοι ολοι μερα!!!Οι ωρες περνουσαν αργα και εμεις γεματοι αγωνια καναμε σχεδια για την ζωη μας που θα αλλαζε με το μικρο μας ανθρωπακι.

Ωρα 23:15 Ξεκινησαμε για την κλινικη Γεννεσις βγαινουμε στον περιφεριακο διοτι μενουμε στην Ξηροκρηνη μπαινουμε στην στροφη για Τουμπα και σε λιγα δευτερολεπτα μενουμε και οι δυο με τα ματια ανοιχτα Θεεεε μου ο δρομος ηταν μποτιλιαρισμενος μεχρι δεν ξερω και εγω που δεν κουνιομασταν καθολου και ανακαλυπτουμε οτι σημερα επαιζε αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ δεν ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο αρχισα να φρικαρω δεν θα ξεκολουσαμε ποτε απο κει.

Ωρα 24:00 ειμαστε ακομα εκει στον ιδιο δρομο και μενα μου ερχετε να βγω εξω και να αρχισω να μοιραζω μπουνιες ηθελα να αρχισω να φωναζω ρεεεεεεεεεεε ειμαι εγκυος γενναωωωωωωω :angry: και ναι σε λιγα μετρα ειδαμε κατι ζηταδες και λεω αυτη ειναι η ευκαιρια μας, ευτυχος μας βοηθησαν και τελικα καταφεραμε να στεκομαστε εξω απο την κλινικη.Παρκαρουμε το αμαξι και μεσα σε δευτερολεπτα κοντευω να παθω το δευτερο εγκαιφαλικο,οχι δεν ειναι δυνατον <Χρηστο>του λεω <ξεχασαμε την βαλιτσα στο σπιτι>......Ευτυχος ρωτησαμε και μας ειπαν οτι ουτος η αλλως δεν θα την χρειαστουμε συντομα.

Ωρα 01:00 Ξεκινα η προετοιμασια κλισμα, υποθετο, ξυρισμα και αναμονη.Περιμενουμε και περιμενουμε αλλα τιποτα ουτε πονος ουτε τιποτα!

Ωρα 03:00 ερχετε η μαια για να δει σε τι κατασταση ειμαι μου βαζει χερι (καλα μιλαμε ποναει πολυ αυτο)και μετα απο λιγο αρχισαν να ερχονται οι πονοι και οσο περνουσε η ωρα δυναμοναν και πονουσα και φυσουσα και ξεφυσουσα...

Ωρα 06:30 ο γιατρος μου αποφασιζει να μου σπασει τα νερα και εγω να χτυπιεμαι απο τον πονο μεχρι να το κανει και μετα παλι φυσουσα ξεφυσουσα.......

Ωρα 9:00 Δεν αντεχω αλλο το παιδι δεν λεει να κατεβει και εγω αυπνη και κουρασμενη παρακαλουσα τον γιατρο να παμε για καισαρικη αλλα ο γιατρος μου ηθελε να περιμενουμε ακομα μερικες ωρες.

Ωρα 9:30 Ερχετε ο αναισθησιολογος και μου κανει αυτη την καταπληκτικη την τελεια την ασυναγωνιστη επισκλειριδιο :lol: Ολα ηρεμησαν δεν αισθανομουν πονο πια αλλα το μωρακι μου εκει ψηλα ακομα.

Ωρα 12:30 δεν εχω καμια εξελιξη και τελικα παμε για καισαρικη.

Ημερομηνια 3/5/2010 και ωρα 13:05 ακουω για πρωτη φορα το κλαμα του πριγκιπα μου και αρχιζω να κλαιω και εγω μαζι του θεε μου σε ευχαριστω που με αξιωσες να ζησω και εγω αυτη την μαγικη στιγμη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπεροχη στιγμη μοναδικη για μια γυναικα!!ενταξει και για τον μπαμπα...χαχχαχαχα

αλλα για τη μανα νομιζω οτι δεν υπαρχει καμια πιο σημαντικη στιγμη στη ζωη της!!!

Να το χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!κι εμεις πλησιαζουμε...περιμενουμε με αγωνια!!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζήσει!!είναι μαγικές αυτές οι στιγμές!!με αποκορύφωμα όταν βλέπεις για πρώτη φορά το μωράκι σου!!τότε τα ξεχνάς όλα...

πάντα τυχερός να είναι στη ζωούλα του!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aπίστευτες στιγμες,τρομερά συναισθήματα...

Να σου ζήσει το νινί σου,να είστε όλοι γεροί να

χαίρεστε κ να καμαρώνετε ο ένας τον άλλο!!!!

Καλή λοχεία,φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευτυχισμένες και συγκηνιτικες στιγμές!!!

Μακαρι να μας αξιώσει όλες ο θεός να τις ζήσουμε!!!

Να το χαιρεστε το αγοράκι σας,γερο,καλοτυχο και ευτυχισμένο πάντα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...