Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


Recommended Posts

Κοριτσια επειδη ειμαι σε σκεψη για να αλλαξω την γιατρο μου και σκεφτομαι για οτν κ Παπανικοπουλο, ξερει καποια να μου πει την αποψη της ? αν θελετε μπορειτε μα μου στειλετε και μηνυμα αν πειραζει να εκφραστειται δημοσιως . Θα περιμενω τις απαντησεις σας !Ευχαριστω παρα πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααα!!!κοπελια...εγω τον Παπανικολαου ξερω...u know αυτον που ανακαλυψε το τεστ...αλλα που να τον βρεις τωρα εκει που ειναι!?! :woohoo: :laugh: :silly: :lol: :woohoo: :)

σοβαρα τωρα..ο γιατρος μου ειναι πολυ καλος αλλα ειναι στο Νοσοκομειο Αλεξανδρα.αν σ ενδιαφερει γραψε μου να σου στειλω πμ.

φιλιααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARAgr έγραψε:

ωραια σου στειλα πμ αλλα δεν ξερω να δω αν μου απαντησες οποτε στο γραφω εδω. Εννοεις καποιον μου δουλευει στο Εμβρυογ3ν3σις?

Καλησπερα Μαρα μου ,

Σου εστειλα πμ αλλα μαλλον δεν το ειδες , αυτον εννοω .

Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.Εαν εννοείς τον γιατρό απο την εμβρυογένεση...η απάντηση είναι ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εμένα μου φέρθηκε αρκετά άσχημα,όταν σε ένα τηλ μου-μια μέρα μετά την αρνητική χοριακή :( -μου είπε'γιατί με πήρατε τώρα τηλ?!?!??1

Γιατί ήθελα να ακούσω την φωνή σου βρε βλ...!!!!Συγνώμη αλλά το θυμήθηκα και νευρίασα!Αλλά και στον σύζυγο μου,ήταν πολύ αγενής!

Αυτή είναι η εμπειρία μου απο αυτόν τον 'γιατρό'. :(

Ελπίζω οι εμπιρίες άλλον κοριτσιών να είναι καλύτερες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω γιατρό τον κο Παπανικόπουλο από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ηταν γιατρός σε κολλητή μυο και μου τον σύστησε επειδή την βοήθησε παααάρα πολύ στη εγκυμοσύνη της η οποία ήταν δύσκολη για διάφορους λόγους(προηγούμενο ιστορικό, διαβήτης κύησης...)και της στάθηκε πολυ κατά την διάρκεια του τοκετού.

Πριν τον είχε η νύφη της σε επιτυχή εξωσωματική με τριδιμάκια.

Η δική μου εμπειρία εως τώρα είναι η καλύτερη.Σε αποβολή που είχα το καλοκαίρι μου στάθηκε σαν επιστήμονας αλλά και σαν άνθρωπος.Σηκώνει πάντα τα τηλέφωνα (αν δεν μπορεί απαντά πάντα η βοηθός του και αν υπάρχει ανάγκη σε καλεί εκείνος πίσω).

Τώρα με παρακολουθει στην εγκυμοσύνη μου.Είναι πολύ ήρεμος, ευγενικός,προσεκτικός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.Τον χρειάστηκα μεσάνυχτα Παρασκευής και τον κάλεσα ,απάντησε αμέσως ήρεμα δίνοντας μου οδηγίες.

Από την δική μου εμπειρία, θα σου τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 year later...

Έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Του είμαι ευγνώμων. Είναι πολύ προσεκτικός, συστηματικός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Να είναι καλά, να έχει δύναμη, κουράγια και πολλά υγιή μωρά!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας πάρα πολύ καλός επιστήμονας. η επιτυχία μαζί του είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη.Εγώ είμαι έγκυος 9 εβδομάδων απο τα μαγικά του χέρια και νοιώθω την υποχρέωση να το πώ σε κάθε κορίτσι που μέχρι τώρα έχει εξαπατηθεί απο διάφορους επιτήδιους και αρπακτικά, ότι ο Κος Παπανικόπουλος είναι ο άνθρωπος, ο επιστήμονας που μπορείς να βασιστείς.

Τελειώνοντας να σας πώ ότι με σταμάτησε 2 φορές απο την προσπάθεια που έκανα επειδή οι πιθανότητες μου ήταν λιγοστές λόγω προβλημάτων που έβλεπε ο ίδιος, και μάλιστα χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ, όταν ήρθε η στιγμή ξαναπροσπαθήσαμε και πετύχαμε διάνα.

Νομίζω ότι είναι μακράν η καλύτερη επιλογή. Φυσικά σημαντικός παράγοντας για την πλήρη επιτυχία είναι και οι σωστές εξετάσεις πρίν, στο locus medicus με τον Κο Τσιλιβάκο.

Καλή επιτυχία σε όλες σας και γρήγορα με ένα ζουζουνάκι στην αγκαλίτσα σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγω εχω γιατρο το κο.Παπανικοπουλο και μόνο θετικά σχόλια εχω να κάνω. Είναι Άνθρωπος και Γιατρος συνδυασμός που δε βρίσκεται. Μεσα απο σοβαρο προβλημα που ειχαμε αυτη τη στιγμη ειμαι εγκυος 21 εβδομαδων (διδυμα) χαρη στο συγκεκριμενο γιατρο.Να τον έχει ο Θεός καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...