Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησα και εγώ το παπάκι μου!!!!!!!!!!!!!


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου....ήρθε και η δική μου στιγμή να περιγράψω την γέννηση του γιου μου και δεν το πιστεύω ακόμα....

Είχαμε προγραμματίσει την καισαρική για τις 13 Απριλίου...το πρωί λοιπόν στις 7 ακριβώς ήμουν στο νοσοκομείο.Με βάζουν στο δωμάτιο με 2 άλλες κοπέλες,μέχρι να έρθει η σειρά μου να μπω στο χειρουργείο.Ξεκίνησαν να μου κάνουν τα απαραίτητα,κλίσμα,καθετήρα...και περίμενα χαλαρή μπορώ να πω να μπω...κατά τις 1.30 με φωνάζουν και πηγαίνω μέσα...από εκείνη την ώρα είχα αρχίσει λίγο να αγχώνομαι...ευτυχώς είχα και ένα φίλο μου γιατρό που θα παρακολουθούσε την επέμβαση...

Άλλαξα ρούχα,ξάπλωσα και άρχισαν να με ετοιμάζουν...θα έκανα ολική νάρκωση και είχα αρχίσει να τρέμω....δεν έβρισκαν φλέβα να μου βάλουν τον ορό και με τρυπούσαν συνέχεια...μου είπαν να μετρήσω μέχρι το 7,κατάφερα μέχρι το 2....

Με ξύπνησαν κατά τις 3.30 αλλά έχω αρχίζω να θυμάμαι από τις 4.30 και μετά...ξύπνησα με απίστευτη τάση για εμετό και πόνους.Με πάτησαν 3 φορές στην κοιλιά και τα είδα όλα...μου έλεγαν ξύπνα να δεις τον ομορφούλη σου...μόλις άρχισα να συνέρχομαι για τα καλά μου έφεραν το παπάκι μου στην αγκαλιά μου και άρχισα να κλαίω...ήταν ένα κουκλί...είδα τον άντρα μου και τους δικούς μου και με πήγαν στο δωμάτιο...είχα μια δύσκολη καισαρική γιατί το μωρό είχε σφηνώσει και δεν έβγαινε...τέλος καλό όλα καλά...μόνο η πρώτη μέρα ήταν δύσκολη...μετά μέρα με τη μέρα ήμουν καλύτερα...

Το παπάκι μου γεννήθηκε 3380 και 52 πόντους!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια,όσες είστε μανούλες τα χαίρεστε τα παιδάκια σας,όσες κοπέλες περιμένουν με έναν πόνο και σε όσες προσπαθούν σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε σύντομα εγκυούλες!!!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Marvelaki μου σου εύχομαι και πάλι να σου ζήσει ο παίδαρος και να σας χαρίζει μόνο χαρες σε όλη σας τη ζωή!

Αχ αυτο το παπάκι πως και πως το περιμέναμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει ο ομορφουλης σου!!!!!να τον δεις οπως ποθεις και να χαιρεσαι τη γιορτη σου και χρονια πολλα και για αυριο!!!ειδα οτι εχεις γενεθλια!!!!θα στα πω και στο face!!!!πολλα φιλια σε σενα και στο αγορακι σου!!!! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να χαιρεσαι το παιδακι σου,να ειναι παντα γερο κ δυνατο...να τον δεις οπως επιθυμεις...αχ μου θυμισες τα δικα μου παλι κ συγκινηθηκα... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ,ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Κ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ Κ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ Κ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΓΑΠΗ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marvel μου να σου ζησει το μωρακι σου.Ετσι οπως τα περιεγραφες μου θυμισες πολυ την δικη μου εμπειρια.Γεννησα και γω με καισαρικη.Ευχομαι τα καλυτερα κοπελα μου..να το χαιρεσαι καθε στιγμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει κοπέλα μου!!! Να'ναι γερό και τυχερό!!!

Πόσο συγκινούμαι όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες...

Αχ πότε να έρθει κ εμένα η δική μου σειρά.... ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...