Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μεγαλώνω κ εγώ ένα θαυματάκι μέσα μου!


Recommended Posts

Όλα πήγαν περίφημα, το θαύμα της σύλληψης έγινε στο τελευταίο μου κύκλο πριν την προσπάθεια εξωσωματικής. Δεν το περίμενα καθόλου. Ολιγοασθενσπερμία κ πολυκυστικές! Και όμως ή τελευταία μου περίοδος ήταν στις 3 Μαρτίου και Είμαι Έγκυος! Σήμερα έκανα κ ποσοτική χοριακή γιατί με τόσα που διαβάζω εδώ πέρα ήθελα να δω κ τις μονάδες μου. Είναι 1599 κ υπολογίζω να μπαίνω στην 6 εβδομάδα. Ο γιατρός μου επιμένει να με δει σε καμιά δεκαριά μέρες. Θα κάνω υπομονή λοιπόν... Οπότε κορίτσια μην απελπίζεστε, εμείς είχαμε σοβαρό πρόβλημα κ τελικά με προσπάθεια 4-5 μηνών τα καταφέραμε. Πολλή προσευχή κ πίστη. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά πιστέψετε με γίνονται θαύματα... Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!!!!! Τέλεια νέα!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην μπαινεις στη σελιδα που θελεις για να φτιαξεις το δικο σου τικερακι(δες τα υπολοιπα).Αφου το δημιουργησεις καπου θα σου γραφει για χρηση ιστοσελιδα ή καπως ετσι..ολο εκεινον τον κωδικο τον κανεις αντιγραφη και μπαινεις στο προφιλ σου.Πατας επεξεργασια προφιλ-πατας φορουμ και εκει που λεει υπογραφη κανεις επικολληση και μετα ενημερωση!Ισως δεν γινει με την 1η αλλα θα τα καταφερεις!επλιζω να τα ειπα ολα σωστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agapaki83,

ενα τεραστιο μπραβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δινεις σε ολες εμας με παρομοιο προβλημα ελπιδα και πιστη!!!!!!!!!!!και εμεις εχουμε ολιγοσπερμια και ασθενοσπερμια!καναμε μια προσπαθεια σπερματεγχυσης αλλα τιποτα!τωρα σκεφτομαστε ποια θα ειναι η επομενη προσπαθεια και μεχρι τοτε προσπαθουμε με τον παλιο παραδοσιακο τροπο! ;););) οποτε ελπιζουμε..........λες;

Να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!και συντομα ενα πανεμορφο μωρακι στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβοοοοοοοοοο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: αντε αυτα ειναι ευχαριστα νεα μπραβο αγαπακι να εχεις μια γερη και τελιομηνη εγκυμοσυνη να την χαρεις και να την απολαυσεις οπως σου αξιζει.... :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγχαρητηρια :woohoo: σου ευχομε να εχεις μια τελεια εγκουμοσυνη και να κρατησης με το καλο το μωρακι σου αγκαλιτσα :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

agapaki83 έγραψε:

Eyxaristw koritsia!!! Nai afou, mporesame emeis tha ta kataferete k eseis! Koritsia, prospatheite tavtxrona k paradosiaka k ekei pou de tha to perimenete tha rthei! Milaei i peira! :laugh:

Κουκλιτσα μου μπραβο!!!!!Αυτο που γραφεις τα λεει ολα.Πλεον κ εγω ειμαι αυτης της αποψης!!!Ετσι ειναι!Οχι αγχος,οχι πανικος.Η φυση οταν την αφηνουμε να "δουλεψει" ξερει τι να κανει!

Να εισαι καλα κοπελα μου,γερη κ ευτηυχισμενη κ με το καλο να δεχτεις το μωρο σου σε λιγους μηνες!

Η χοριακη σου ειναι τελεια!!!Ολα θα πανε καλα!!!!

:) :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

congratulations!!!! :):):):)

Καλη εγκυμοσυνη και υγεια σε μαμα και baby!!!! ;)

Με το καλο!!!

φτυσε προς το μερος μου...μηπως κολλησω κι εγω εγκυμοσυυυυυυνηηηηηηηη .pleeeeeeeeaseeeeeeeee

:laugh: :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...