Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


SKATZOXOIROULA

Recommended Posts

Γεια σου κι απο μενα!Κι εγω πρωτα ο Θεος τον Ιουλιο!Αρτεμη απο Ιωαννινα εισαι?Χα χα χα χα για Β επιπεδου θα παμε μαζι δλδ?Ποιον γιατρο εχεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥς ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕς ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΤΙς ΜΑΙΕς ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω Την αλλη Τεταρτη, ΠΗΤ 11/07 και πηγαινω στον Τσαναδη.Μενω Πρεβεζα αλλα μεγαλωσα και ειμαι απο Αθηνα!Με το καλο και να χαιρεσαι και το παιδακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις SKATZOXOIROULA μου εχουμε βιβλιαριο δημοσιου οποτε δεν γνωριζω απο τιμες,οσο για την κλινικη ειναι πολυ καλη!Την εζησα σαν φοιτητρια νοσηλευτικης και ειναι ολα πολυ καλα!Με τον γιατρο ειμαι πολυ ευχαριστημενη βεβαια τα νοσοκομεια εχουν παντα πολυ δουλεια και καταλαβαινεις ολα γινονται συνηθως σε γρηγορους ρυθμους αλλα ενταξει σαν ανθρωπος ειναι μια χαρα,για μαια δεν εχω καποια συγκεκριμενη δεν με εχει απασχολησει και δεν το εχω ψαξει για να εχω να σου πω την αληθεια.Εσυ απο Ιωαννινα εισαι?Εγκυος?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον όπως προανέφερα εγώ έχω τον Πλαχούρα. Θα έχεις ακούσει ότι είναι απ' τους καλύτερους. ΤΟ ίδιο και ο Μακρυδήμας. Έχουν και οι δύο πολλές γυναίκες και γενικά είναι τυπικοί και απρόσωποι, δεν σε θυμούνται. Είναι πολύ καλοί στον υπέρηχο και εμένα που με ξεγέννησε ο Πλαχούρας στο πρώτο μου παιδί ήταν πολύ καλός και ήρεμος εκείνη την ώρα. Ο Πλαχούρας είναι έτσι πιο λαϊκός τύπος ενώ ο Μακρυδήμας πιο σοβαρός, πιο τυπικός....Βέβαια ακούγεται και ο Τσανάδης, λιγότερο αυτός, αλλά δεν ξέρω τι κάνει. Επίσης υπάρχει και ο Ζηκόπουλος, μην τον επιλέξεις με τίποτε.

Τώρα οι μαίες είναι νευρικές, δεν με βοήθησαν στο θηλασμό αλλά τις κατανοώ γιατί είναι λίγες για τόσες γυναίκες. Επίσης οι υπηρεσίες του νοσοκομείου δεν ήταν καλές. ΔΕν μου άλλαζαν σεντόνια καί γενικά για να κάνουν κάτι έπρεπε να πας εσύ να τους πεις.

Τώρα το κόστος είναι το εξής: 100 ευρώ η βραδιά το δίκλινο και το τετράκλινο 70-75 ευρώ, δεν θυμάμαι καλά. Επίσης θα σου χρεώσουν το γάλα του μωρού 60 ευρώ και γενικά εγώ για 3 βράδια πλήρωσα 400 ευρώ(φυσιολογική γέννα). Καισαρική δεν ξέρω τι γίνεται. Επίσης πλήρωσα 300 ευρώ το επισκληρίδιο και τα χρήματα του γαιτρού μετά.Αυτές είναι τιμές 2007, τώρα που γεννάω τον Ιούλιο δεν ξέρω τι τιμές θα ισχύουν

Δεν ξέρω πόσο σε κάλυψα,ό,τι θέλεις μπορείς να με ρωτήσεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εσύ να περιμένεις με το καλό το δικό σου.Εγώ έχω ΠΗΤ 16/7 αλλά λόγω ιστορικού μου είπε θα γεννήσω μέχρι την πρώτη εβδομάδα του 9του, δηλ. μέχρι 15 Ιουνίου. Θα δούμε τώρα. Έχεις άγχος για την β΄επιπέδου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ ευχαριστω πολυ!Αγχος δεν εχω για κανεναν υπερηχο δεν ξερω γιατι,απλα ανυπομονω να παω να το δω!Αγχος ισως λιγακι με πιανει την μερα που ειναι να παω μονο.Οσο για τους γιατρους επειδη τα εχω ζησει απο κοντα και εχω δει και ακουσει πολλα οι αποψεις ειναι πολλες και διαφορετικες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΑΜΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΣΩ ΕΚΕΙ΄ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΟΑΝΝΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ

:cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...