Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ


nomore

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ....25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ...ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (25 ΕΓΩ ΚΑΙ 28 ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΑΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΚΟΣ.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΥΝ/ΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 9Η ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ...ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ.Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΧΤΥΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝ/ΓΟ.ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝ ΑΙΜΑΤΑΚΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ.ΕΦΥΓΕ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΥΝ/ΓΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΜΕΛΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ....ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ 14Η ΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ,ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΗΣΥΧΗΧΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΟΡΥΒΙΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ...Η ΒΙΟΨΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΠΤ,ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ.ΑΝΗΣΥΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Η ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γέιά σου μικρή μου.Πραγματικά λυπάμαι για την κατάσταση την οποία βίωσες και σίγουρα θα συνεχίσεις μέσα σου να ζείς κάθε στιγμή και λεπτό που περνά.Αυτό που με λυπεί περισσότερο στις περιπτώσεις που ακούω ή διαβάζω είναι ότι χάνεται μια αθώα ζωούλα και καταστρέφονται παράλληλα και άλλες δυο μόνο και μόνο γιατί κάποιοι γιατροί είναι ανεύθυνοι και δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτό το επάγγελμα.

Δοξάζω το Θεό που δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλά δεν παύει να είμαστε άνθρωποι και να νοιαζόμαστε για τους γύρω μας.

Δεν ξέρω να σου πώ κάτι για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ,το μόνο που μπορώ να πώ -αυτό που εγώ θα έκανα θα πήγαινα σε άλλον γιατρό που θα μπορούσε με τις γνώσεις του να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να συμβεί κάτι στο μέλλον ,όσο αφορά ανθρώπινο λάθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω θα σου πω οτι εχω κ εγω μυκοπλασμα κ ουρεοπλασμα.Ειμαι στην 10η εβδομαδα.εχω ηδη παρει αντιβιωση και εχω τελειωσει την θεραπεια την οποια βεβαια για να μαστε σιγουροι πρεπει να ξανακανω εξετασεις.Παιρνω και σιδηρο και φυλλικο οξυ.κ σε γερες δοσεις κιολας.Κ εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι ευθυνεται για αποβολες το ουρεοπλασμα και το μυκοπλασμα γιαυτο και ακολουθησα αντιβιωση.Πριν ξαναπροσπαθησεις θα κανεις καλλιεργεια κολπικου υγρου.Τα δειχνει ολα και ας μην ξεχναμε οτι το μυκοπλασμα και το ουρεοπλασμα οπως και ο στρεπτοκοκκος δεν εχει συμπτωματα ειναι κατι που το εχουνε πολλες αλλα δεν το ξερουνε.Η μονη βλαβη που μπορει να προκληθει ειναι στην εγκυμοσυνη ..Γιαυτο και ολοι εκει το βλεπουμε λογω των εξετασεων που αναγκαζομαστε να κανουμε..

Υπομονη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπέλα μου δεν υπαρχουν λόγια για να πει κανείς σε κάτι τέτοιο!!!!!!!! Πάντος δεν είσαι η μόνη είμαστε πολλές που έχουμε κάνει μια αποβολή!!!!!

Το καλοκαίρι είχα και'γω μια παλίνδρομη και μάλιστα μετά απο 4 προσπάθειες με εξωσωματική και πολύ κόπο και ενώ στη 4η προσπάθεια έμεινα έγκυος(σημείωσε ότι είμαι και 37 χρόνων),αλλά στην 10η εβδομάδα παλινδρόμησε απο τυχαίο γεγονός,δηλαδή ε΄δειξε η ιστολογική χρωμοσωμικές ανωμαλίες!!!!!!!! Ωστόσο έκανα και προληπτικά εξετάσεις για θρομβοφιλία και όντως βγήκε πως έχω θρομβοφιλία!!!!!!!!!! Τώρα είμαι έγκυος και κάνω κάθε μέρα ένεση και όλα καλά,δόξα το Θεό!!!!!!!

Στη περίπτωσή σου μάλλον φταίει το ουρεόπλασμα γιατί απο όσο έχω ακούσει,θέλει θεραπεία!!!!!!! Επίσης κα΄νεις εξετάσεις για μυκόπλασμα και θα σε συμβούλευα να κάνεις και για θρομβοφιλία και όσες περισσότερες μπορείς κάνε κατα την γνώμη μου!!!!!!!!!! Πάντος ότι και να είναι να ξέρεις πως όταν το βρείς αντιμετωπίζεται,συν ότι σε βοηθάει και η ηλικία σου πα΄ρα πολύ,οπότε θα πάνε όλα καλά,μην ανησυχείς και αν δεν εμπιστεύεσαι το γυναικολόγο σου ,αλλαξέ τον σε κάποιοον καλύτερο και να τον συμβουλεύεσαι για όλα όσα σε απασχολούν!!!!!!!!

Σου εύχομαι κοπέλα μου,γρήγορα να απαλύνει ο πόνος σου και γρήγορα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ : :kiss::kiss: kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι πραγματικα για οτι σου συνεβη,το εχω περασει δυο φορες πραγματικα θελει απιστευτη δυναμη για να ορθοποδησεις ..σου ευχομαι να την εχεις!

το ουρεοπλασμα πραγματι ευθυνεται για αποβολες αλλα δεν ειναι απολυτο οτι ηταν απο το ουρεοπλασμα πιθανολογειται ..σιγουρα ομως χρειαζοσουν αντιβιωση ..ουρεοπλασμα ειχα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μου και σε αυτην και στις δυο εκανα θεραπεια,ολα δειχνουν να πηγαινουν καλα..οταν εμαθα οτι εχω ουρεοπλασμα πανικοβληθηκα αλλα μου ειπε οτι πολλες γυναικες γεννανε εχοντας ουρεοπλασμα ..για αυτο λενε πιθανολογειται πως προκαλει αποβολη στην ουσια συνηθως κανεις δεν γνωριζει απο ποιον λογο προερχεται μια αποβολη...

.. καλη δυναμη σου ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΣ PLEASEEEEEE ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι αρκετα μεγαλο πακετο

το μονο που θυμαμαι ειναι της θρομβοφιλιας επειδη το εκανα ..

ελπιζω να σε βοηθησουν τα αλλα κοριτσακια στο φορουμ που γνωριζουν ...

ολα σου ευχομαι να πανε καλα απο δω και στο εξης ....

και ποτε να μου σου ξανατυχει αυτη η ατυχια στην ζωη σου ..

να εχεις ενα σπιτι γεματο παιδια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχουμε και λέμε:

1)Εξέταση ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥ ζεύγους (τμήμα γεννετικής - με λήψη αίματος)

2) Εξέταση ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ-ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟΣ (αντιπατρικά,Natural Killers) (ειδικά μικροβιολογικά τμήματα - με λήψη αίματος)

3) Υστεροσκόπηση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι για οτι σου συνεβη αλλα χρειαζεται αισιοδοξια η ζωη.

ιδια περιπτωση με σενα ειχε και η αδερφη μου πριν ενα μηνα.εννοειται οτι αυτα τα μικροβια ευθυνονται για τις αποβολες και πρεπει να αντιμετωπιστουνε με αντιβιωση.

απ'οτι ξερω απο την αδερφη μου ο γυναικολογος της ειπε οτι πρεπει να κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου-τεστ παπ και επισκεψη στο ιατρειο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε θα πω κάτι πρωτότυπο αν σου πω ότι τα'χω περάσει κι εγώ...

Μια αποβολή και μια παλλίνδρομη.

Πάντως αν όντως ευθύνεται το ουρεόπλασμα για την παλλίνδρομη... τι να πω;;;!! :angry: :angry:

Εγώ έκανα το πακέτο για καθ' έξιν αποβολές στο ΙΑΣΩ (485 ευρώ το 2008). Είναι συνολικά 19 εξετάσεις! Αν μένεις Αθήνα πάρε τηλ. και ρώτα για το τι ισχύει τώρα. Πάντως ο γιατρός μου'χε πει να περιμένω 3 μήνες μετά την απόξεση για να κάνω αυτές τις εξετάσεις.

Επίσης μαζί με το σύζυγο κάναμε εξέταση καρυότυπου σε γενετιστή.

Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν έχω κάνει ποτέ αλλά είχα κάνει τον προγεννητικό και δεν είχε δείξει κάτι, ήταν όλα οκ. Αλήθεια, φαίνεται στην εξέταση ούρων; Δεν ξέρω.. τπ..

Βρες έναν καλό γιατρό να τον εμπιστεύεσαι, κάνε ό,τι εξετάσεις σου πει, άσε την απώλεια στην άκρη του μυαλού σου (έτσι κι αλλιώς δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε αυτό) και προχώρα μπροστά. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν το ξέρεις, θα ξέρεις και πως να το αντιμετωπίσεις. Και την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά!

Εύχομαι σύντομα να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα,

λυπάμαι πολύ γι'αυτό που σου συνέβει έχω βιώσει και εγώ παλλίνδρομη κύηση και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σε λίγο καιρό θα είναι μια κακή ανάμνηση. Εγώ το είχα πάρει πολύ βαριά και είχα κλειστεί στον εαυτό μου για ένα διάστημα. την ημέρα της απόξεσης δεν είχα όρεξη να μιλήσω σε κανένα. Δε μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τις εξετάσεις γιατί δεν είχα κάνει καμμία. Απλά γράφω για να σου πω ότι ο πόνος και ο θυμός θα απαλύνουν και σύντομα θα αισθάνεσαι καλύτερα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.......ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΜΠΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΩΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Ο ΝΥΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΕΠΤΟΚΟΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...

ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ......ΤΟ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΗΝΕς ΠΡΙΝΝ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ.......ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.......

ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΦΙΛΙΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://www.gyn.gr/artman/publish/article_158.asp .ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας.

Πριν 10 ημέρες σε ηλικια 31 έκανα και εγώ την πρώτη (εύχομαι και τελευταία) απόξεση λόγω παλίνδρομης κύησης την 10η εβδομάδα.

Οι απορίες και οι ανησυχίες μου είναι τόσες πολλές που νομίζω ότι θα τρελαθώ.

Τις τελευταίες 10 ημέρες διαβάζω τόσες πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες και με καθυσηχάζουν αλλά ταυτόχρονά με ανησυχούν περισσότερο.

Θα ξαναμείνω έγκυος? Κι αν ξανασυμβεί? Τί εξετάσεις πρέπει να κάνω?

Ο γιατρός μου λέει ότι από την πρωτη παλίνδρομη δεν μπαινεις σε διαδικασία εξετάσεων. Δεν είναι όμως καλύτερα να το ψάξεις πριν σου ξανασυμβεί? Κι αν ναι πια η διαδικασία?

Το πακέτο εξετάσεων για καθεξοχίν αποβολές δεν μπορώ να το κάτω πριν περάσει το τρίμηνο από την απόξεση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα ουρεοπλασμα...μου εδωσε ο γιατρος μου αντιβιωση αλλα απο το πρωτο χαπι μου δημιουργησε αλλεργεια,οποτε την εκοψα...δεν ειχα αποβολη!!!ολα ειναι σχετικα λοιπον...και τιποτα δεν ειναι σιγουρο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου λυπάμαι για ότι πέρασες και ακόμα περισσότερο γιατί μου θύμισες τη δική μου περίπτωση που είχα χάσει το μωράκι μου 1 εβδομάδα πριν τον γάμο μου...

Αυτό έχω να σου πω είναι πως σιγά σιγά θα μαλακώσει ο πόνος σου και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα... σίγουρα όμως δε θα το ξεχάσεις αλλά τουλάχιστον θα είσαι πιο αισιόδοξη μέρα με τη μέρα.

Ότι χρειαστείς να ξέρεις πως θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω!

Φιλάκια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πχ εμένα την μαμα μου που ήθελε να πάει διακοπές την έβαλε με πρόκληση τοκετού της έσπασαν τα νερά και την βάλανε τεχνητούς πόνους γέννησε φυσιολογικά  αλλα κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική τουλάχιστον αν ηταν ξεκάθαρος μαζι της ότι θα πάνε για καισαρική για αυτόν τον λόγο από την αρχή οκ αν της το είπε τελευταία στιγμή τότε είναι απαράδεκτος ο γιατρός υπάρχουν και αυτοί δυστηχως 
    • Λοιπόν πήγαμε άγιο Δομίνικο 🌴, 20 ώρες στο πήγαινε με 2 ανταποκρισεις και 16 ώρες ή επιστροφή με 1 ανταπόκριση.  Δεν ένιωσα να κουράζομαι παραπάνω απ ότι σε άλλα ταξίδια μου. Δηλαδή φυσιολογικά πράγματα! Λόγω εγκυμοσύνης είχα προτεραιότητα σε όλες τις ουρές οπότε μη σου πω ότι ήταν κ πιο ξεκούραστα 😊 ! Εκει όλα μια χαρά μπάνιο, παραλία κ βόλτες κάθε μέρα. Τελευταία μέρα είχαμε κλείσει μια ημερήσια κρουαζιέρα και ήταν με ταχύπλοο και είχε τεράστια κύματα κ πηγαίναμε γκαπα γκουπα πάνω κάτω.  Εκεί τα είδα όλα, είπα θα γεννησω πάνω στη βάρκα από τα χτυπήματα.... μου λέει ο σύζυγος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις θα βγει το παιδί!!!! Οποτε εμείς τη ζαβομαρα δεν την γλυτώνουμε! 😝!! Ελπίζω την Παρασκευή που θα πάω στη γιατρο να είναι όλα καλά 🥰!!!!
    • Κορίτσια γύρισα από τον γιατρό. Είδαμε το μικρουλι, είδαμε και την καρδούλα να πάλλεται και την ακούσαμε κιόλας. Ο γιατρός ζήτησε να ξαναπάω σε μια εβδομάδα να την ακούσουμε ξανά, καθώς με έβγαλε 6 εβδομάδων και είπε ότι ακουγόταν λίγο χαμηλά η καρδιά. Είναι φυσιολογικό μου είπε σε αυτήν την εβδομάδα ωστόσο. Εγώ όπως κοίταγμα την οθόνη είδα ότι έγραφε 6w 5d. Τον ρώτησα ξανά αν είναι ανησυχητικο αυτό με την καρδιά και μου είπε να μην αγχώνομαι. Δεν σας κρύβω όμως ότι έχω πέσει πολύ ψυχολογικά. Φοβάμαι μήπως πάω την επόμενη εβδομάδα και η καρδούλα έχει σταματήσει, όπως τότε..... Δεν θυμάμαι στην κόρη μου σε ποια εβδομάδα ακριβώς ακούσαμε την καρδούλα της. Δεν ξέρω πως θα περάσει αυτή η εβδομάδα, μου φαίνεται αιώνας....
    • Α καλά γι' αυτό είμαι σίγουρη!!! Μετά απο τόσες προσευχές μου ήρθε ξαφνικά χωρίς να το περιμένω, άρα σίγουρα μόλις την αντικρύσω δε θα με νοιάζει τίποτα! Σίγουρα θα βρεθεί. Δεν αγχώνομαι καθόλου. Κι όμως όπως σου είπα την έβαλε 26/12 για καισαρική γιατί μετά έφευγε για διακοπές! Αν συντρέχει λόγος δεν το συζητώ! Αλλά θέλω να προσπαθήσω για φυσιολογικό τοκετό όσο περισσότερο γίνεται! Γενικά απ' ότι έχετε καταλάβει... είμαι πολύ ΖΕΝ! Αλλά δε σημαίνει πως έχω και "άγνοια κινδύνου" Απλώς προσπαθώ να σκεφτώ κάποια πράγματα όσο νωρίτερα γίνεται για να μη μου φανούν βουνό μετά! Κι άλλωστε η παρέα εδώ μαζί σας, με βοηθάει πολύ γιατί δεν κρατάω τίποτα μέσα μου!
    • @Apostolia88και γώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις και πονάκια. Κυρίως με πιάνουν μετά το μεσημέρι και καταλήγω τα απογεύματα ξάπλα! Ευτυχώς είναι αυτές τις μέρες εδώ ο αντρας μου και βοηθάει με τα παιδιά.    Για κιλά εγώ δεν κάνει να μιλάω…+1 αλλά ξεκίνησα από 69!!!! @Pinacoladaγια πες πέρασες καλά;;;  Το ταξίδι ήταν οκ;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...